Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μου φαινεται νωρις, εγω σκεψου 27/1 μπαινω στο μηνα μου! τεσπα, μολις ετοιμαστει θα σας βαλω φωτο! πιστευω θα βγει τελειο, εκανε τωρα μερικα σχεδια με το μολυβι στον τοιχο κ φαινονται τελεια!! εγω ουτε ισια γαρμμη δεν μπορω να τραβηξω:rolleyes:

για αυτο υπαρχουν οι αντρες κοπελα μου!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια θα κλείσω για να πάω να κάνω τα μαλλιά μου γαιτί θα βγούμε σε καμια ώρα με τον αντρα μου καμια βολτα... Φιλακια!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!

B4Itp2.png

ποπη ακου να γελασεις! εγω με θεσσαλονικη καμια σχεση, 2-3 φορες εχω ερθει. ανεβηκα που λες καποια στιγμη για να κανω το τατουαζ. στη Ναυαρινου ηταν το μαγαζι, καταφερα να το βρω!. οταν τελειωσα πηρα τηλ τον τοτε γκομενο μου που ηταν κ αυτος θεσσαλονικη κ μου λεει ραντεβου σε 10 λεπτα στην καμαρα. εγω δεν ηξερα οτι υπηρχε καμαρα, νομιζα οτι ηταν ολοκληρη περιοχη! κ τσιριζα μες στη μεση του δρομου, που ακριβως στην καμαρα θελει να βρεθουμε.ρεζιλι εγινα! τελικα προχωροντας ειδα μια τεραστια καμαρα κ τον φιλο μου απο κατω!

BJVqp3.png

Κορίτσια θα κλείσω για να πάω να κάνω τα μαλλιά μου γαιτί θα βγούμε σε καμια ώρα με τον αντρα μου καμια βολτα... Φιλακια!!

γεια σου Δωρα!καλη βολτα!κ εγω θα παω για καφε σε λιγο

BJVqp3.png

ποπη ακου να γελασεις! εγω με θεσσαλονικη καμια σχεση, 2-3 φορες εχω ερθει. ανεβηκα που λες καποια στιγμη για να κανω το τατουαζ. στη Ναυαρινου ηταν το μαγαζι, καταφερα να το βρω!. οταν τελειωσα πηρα τηλ τον τοτε γκομενο μου που ηταν κ αυτος θεσσαλονικη κ μου λεει ραντεβου σε 10 λεπτα στην καμαρα. εγω δεν ηξερα οτι υπηρχε καμαρα, νομιζα οτι ηταν ολοκληρη περιοχη! κ τσιριζα μες στη μεση του δρομου, που ακριβως στην καμαρα θελει να βρεθουμε.ρεζιλι εγινα! τελικα προχωροντας ειδα μια τεραστια καμαρα κ τον φιλο μου απο κατω!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!καλα και εσυ με τις τσιριδες σου δεν του εδωσες και πολλα περιθωρια να σου εξηγησει...χα χα χα χα:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!καλα και εσυ με τις τσιριδες σου δεν του εδωσες και πολλα περιθωρια να σου εξηγησει...χα χα χα χα:lol::lol::lol::lol:

χαχα ναι τσιριζα κ του λεγα με δουλευεις? θα σε ψαχνω σε ολη την καμαρα??? η ηλιθια!!:D:D

αλλα ποτε δεν μου αρεσε η θεσσαλονικη, μαλλον επειδη πολλες φιλες μου περασαν εκει για να σπουδασουν κ εγω περασα στο τει λαρισας!!

κ κατεβαινα στην αδερφη μου αθηνα πολυ συχνα!

BJVqp3.png

χαχα ναι τσιριζα κ του λεγα με δουλευεις? θα σε ψαχνω σε ολη την καμαρα??? η ηλιθια!!:D:D

αλλα ποτε δεν μου αρεσε η θεσσαλονικη, μαλλον επειδη πολλες φιλες μου περασαν εκει για να σπουδασουν κ εγω περασα στο τει λαρισας!!

κ κατεβαινα στην αδερφη μου αθηνα πολυ συχνα!

χα χα χα τρελαρα!!!εμενα η θεσσαλονικη μου φιανεται μικρη πολη και οτι δεν εχουμε επιλογες...ενω η αθηνα αλλο πραμα....:lol::lol:

να σε ρωτησω εχεις ακουστα ενα επιθετο σπανουλη στην λαρισα??

B4Itp2.png

χα χα χα τρελαρα!!!εμενα η θεσσαλονικη μου φιανεται μικρη πολη και οτι δεν εχουμε επιλογες...ενω η αθηνα αλλο πραμα....:lol::lol:

να σε ρωτησω εχεις ακουστα ενα επιθετο σπανουλη στην λαρισα??

ναι τον μπασκεμπολιστα τον σπανουλη τον ειχα συμμαθητη! εσυ ποιον ξερεις?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

ναι τον μπασκεμπολιστα τον σπανουλη τον ειχα συμμαθητη! εσυ ποιον ξερεις?

η γυναικα ενος φιλου του αντρα μου ειναι απο λαρισα και την λενε σπανουλη ..ειπα μηπως την ξερεις...

B4Itp2.png

η γυναικα ενος φιλου του αντρα μου ειναι απο λαρισα και την λενε σπανουλη ..ειπα μηπως την ξερεις...

αλλα δεν κανουμε πλεον παρεα...

B4Itp2.png

Καλε ελειψα 2 ωριτσες και εσεις ξεσαλωσατε ε??Μαρακι εχω και εγω φεις σου στελνω πμ .

Χαθηκα ξαφνικα γιατι ηρθαν τα επιπλακια μας..Βεβαια δεν εγιναν τα πραγματα οπως επρεπε και γι'αυτο πηραν το ενα κεφαλαρι πισω γιατι ειχε 2 γρατζουνιες.Ετσι λοιπον δεν την εστησαν την κουνια...Απο εβδομαδα θα ερθουν παλι..Μου χρωστανε το ενα κεφαλαρι, τα προστατευτικα για τα καγκελα, την παντα κ το παπλωμα..Νευριασα λιγο αλλα ενταξει δεν βιαζομαι κιολας...

Επειτα ηρθαν οι ξαδελφες μου απο πανω και καθισαμε , φαγαμε, κουτσομπολεψαμε..Ολα καλα και τωρα παλι ξαπλα , θα φαω λιγη παστουλα...

Kαλοριζικα Σοφακι, με το καλο το μωρακι σου!!

Αννούλα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται όλη η οικογένεια!

Ευχαριστω, Ανθη!! Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Παρε και γλυκακι ενα κομματι!!

ToS)549062c91it46lgr.gif

Αναστασία και συ να χαίρεσαι τη μαμά και την ανηψιά! Θα σου στείλω πμ να περιμένεις!

Πόπη και συ να χαίρεσαι τη μανούλα!

Αννίτα χρόνια πολλά και σε σένα! Μας κρατάς σε αγωνία ε? Αναρωτιώμαστε όλοι αν γέννησες! Με το καλό λοιπόν!

Ακόμα διαβάζω τα πρωινά νεά σας.. Θα τα καταφέρω άραγε?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...