Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περιμενω και εγω πμ για fb..

Βαριεμαι σημερα!:rolleyes:

τι κουκλα εισαι και εσυ??γλυκα!!και εσυ απο τις μικρουλες μας εισαι εεε???

θυμησε μου που θα γεννησεις?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τι κουκλα εισαι και εσυ??γλυκα!!και εσυ απο τις μικρουλες μας εισαι εεε???

θυμησε μου που θα γεννησεις?

H μικροτερη βασικα..:tongue:

Γενικη θα παω.Αν ομως καταργηθει ο νομος που πληρωνεις στο δημοσιο και ειναι τελειως τζαμπε, τοτε θα παω στο Ιπποκρατειο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

H μικροτερη βασικα..:tongue:

Γενικη θα παω.Αν ομως καταργηθει ο νομος που πληρωνεις στο δημοσιο και ειναι τελειως τζαμπε, τοτε θα παω στο Ιπποκρατειο.

η Γενικη ειναι κατω στην παραλια στο ποσειδονειο ετσι δεν ειναι η κανω λαθος??????

B4Itp2.png

Γτ δεν εχει ειδησεις στο σταρ?Και η Στεφανιδου ειπε σημερα οτι επρεπε να κλεισουν πιο νωρις την εκπομπη γτ υπαρχει λογος αλλα δεν ακουσα να λεει γτ!

Επισης δεν εδειξε φωτης-μαρια και εδειξε ταινια!

Ελπιζω να εισαι πληρως ενημερωμενη ε!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γτ δεν εχει ειδησεις στο σταρ?Και η Στεφανιδου ειπε σημερα οτι επρεπε να κλεισουν πιο νωρις την εκπομπη γτ υπαρχει λογος αλλα δεν ακουσα να λεει γτ!

Επισης δεν εδειξε φωτης-μαρια και εδειξε ταινια!

Ελπιζω να εισαι πληρως ενημερωμενη ε!!!

ααα για το σταρ δεν ξερω κουκλα μου το εχω κολλημενο στο μεγκα...μηπως εχουν καμια απεργια οι εργαζομενοι του σταρ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ααα για το σταρ δεν ξερω κουκλα μου το εχω κολλημενο στο μεγκα...μηπως εχουν καμια απεργια οι εργαζομενοι του σταρ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξερω γω..Τετοια ωρα στην τηλεοραση ειναι απαλευτα!

Οπου ναναι ερχεται και ο ανδρας μου..Βαρεθηκα μονη..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ξερω γω..Τετοια ωρα στην τηλεοραση ειναι απαλευτα!

Οπου ναναι ερχεται και ο ανδρας μου..Βαρεθηκα μονη..

υπομονη ...!!!εγω ευτυχως εχω παρεα τον αντρα μου τωρα!!!για αυτο δεν πολυ μιλαω σορρυ!!!!!!!!!!!αλλα σπανια τον πετυχαινω να καθεται τετοια ωρα μαζι μου στο σαλονι χι χι χι χι!!!

B4Itp2.png

καλησπερα κοριτσακια γυρισα απο το γιατρο η μπεμπα εινα καλα ειναι 3020γρ δεν μου εκλεισε ραντεβου για καισαρικη προχωραμε κανονικα και περιμενουμε να ερθει μονη της αυτα τα νεα καληνυχτα παω για υπνο γιατι ειμαι χαλια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλησπερα κοριτσακια γυρισα απο το γιατρο η μπεμπα εινα καλα ειναι 3020γρ δεν μου εκλεισε ραντεβου για καισαρικη προχωραμε κανονικα και περιμενουμε να ερθει μονη της αυτα τα νεα καληνυχτα παω για υπνο γιατι ειμαι χαλια

Γεια σου Μελινάκι!!! Πως μεγάλωσε μωρε ετσι η μπέμπα σου ε?? Μπράβο!! Α θα σε αφησει να ερθει απο μονη της ε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να μαι και μενα! δεν διαβασα τιποτα! μολις μπηκα σπιτι ημουν στην πεθερα μου που εχει την γιορτη της και αυτη, ο αντρας μου πηγε σε ενα φιλο του αλλα είμαι πολυ κουρασμενη και ηρθα σπιτι εκανα το γιο μου μπανιο και ξεκουραζομαι.. πονακια εχω ψηλα οπως αυτα που περιγραφει η μαργαριτα είναι... σαν να είναι κοστωμενη η μητρα μου στο πιο ψηλο σημειο δεξια...πολυς πονος ρε γμτ απο που να προερχεται.... επισης πονακια χαμηλα σαν περιοδου τα οποια μολις ηρθα σπιτι και ξαπλωσα που εφυγαν... ευτυχως που εχω αναρρωτικη γιατι θα αυτοκτονούσα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...