Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια μου γενικως ειμαι καλα...Κατα βαση δεν εψω καθολου καφε η λιγο στο σερβιετακι..Η γιατρος ειπε να μην ανησυχω οτι αυτο ειναι σκοτωμενο αιμα που θα φυγει ...Συνεχιζω συντηρητικα γιατι φοβαμαι τωρα στα τελειωματα...Βεβαια σημερα βγηκα και περα απο το δωματιο..εφτασα στον καναπε κ στην κουζινα..Δεν νομιζω να κανει κακο...Εκανα κ μπανακι καθιστη βεβαια..Δεν αντεχα αλλο ηθελα λιγη αναζωογονηση...

Καποια κοπελα που επαθε το ιδιο με μενα μο ειπε ισως οφειλεται σε καποιο μικροβιο στο κολπικο..Δεν ξερω τι να κανω ..Η γιατρος δεν μου ειπε τιποτα σχετικο.Θα δω γενικως πως παει....και θα παραμεινω μεσα...Απλα ειναι λιγο δυσκολο να τα ζηταω ολα στο χερι..Να θελω κατι και να πρεπει να μου το φερνουν συνεχως..

Οσο για τους γιατρους ειναι επιλογη μας , ακριβως αυτο Ελευθερια μου..

Ανθη μου οντως τρομοκρατηθηκα αλλα τι να γινει , ελπιζω να ειναι περαστικο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ τελιώνω το μαγείρεμα, ωστόσο ξεσκόνισα λίγο και θα βάλω σκούπα και σφουγγαρίστρα σε λίγο. Τα αγόρια θα αργήσουν, ο μικρός κοιμήθηκε οπότε θα ξυπνήσει καλές 7!

Επιτέλους μάζεψα και την σιδερώστρα, 2 βδομάδες την είχα στην μέση, ρίζες έβγαλε.

Έχω ακόμη ένα πλυντήριο να βάλω με διάφορα και με τις πιτζάμες του μαιευτηρίου (με προδέρμ να τις πλύνεται και αυτές, όπως και ό,τι έρθει σε επαφή μαζί σας. Εγώ το διατήρησα αυτό για πολύ καιρό επειδή θήλαζα και το παιδί ήταν κολλημένο πάνω μου). Πήρα και τις τένα για το μαιευτήριο, έχω και βρακιά μια χρήσεως, νομίζω είμαι σχεδόν κομπλέ να φτιάξω και την βαλίτσα σε καμιά βδομάδα.

Τελεια Ελευθερια μου !!Τα εχεις ολα ετοιμα και κοντευεις..Με το καλο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοριτσια μου γενικως ειμαι καλα...Κατα βαση δεν εψω καθολου καφε η λιγο στο σερβιετακι..Η γιατρος ειπε να μην ανησυχω οτι αυτο ειναι σκοτωμενο αιμα που θα φυγει ...Συνεχιζω συντηρητικα γιατι φοβαμαι τωρα στα τελειωματα...Βεβαια σημερα βγηκα και περα απο το δωματιο..εφτασα στον καναπε κ στην κουζινα..Δεν νομιζω να κανει κακο...Εκανα κ μπανακι καθιστη βεβαια..Δεν αντεχα αλλο ηθελα λιγη αναζωογονηση...

Καποια κοπελα που επαθε το ιδιο με μενα μο ειπε ισως οφειλεται σε καποιο μικροβιο στο κολπικο..Δεν ξερω τι να κανω ..Η γιατρος δεν μου ειπε τιποτα σχετικο.Θα δω γενικως πως παει....και θα παραμεινω μεσα...Απλα ειναι λιγο δυσκολο να τα ζηταω ολα στο χερι..Να θελω κατι και να πρεπει να μου το φερνουν συνεχως..

Οσο για τους γιατρους ειναι επιλογη μας , ακριβως αυτο Ελευθερια μου..

Ανθη μου οντως τρομοκρατηθηκα αλλα τι να γινει , ελπιζω να ειναι περαστικο...

Καλέ σίγουρα περαστικό θα ειναι!!! Απλά σου κακοφαινεται γιατι μέχρι τωρα ήσουν ντουρασελ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α καλά και εγώ που είμαι άνθρωπος του 'αμέσως' και όταν μπει κάτι στο μυαλό μου το κάνω επιτόπου, δεν είμαι της αναβολής σε νιώθω απόλυτα Σοφάκι. Να θέλεις κάτι και να πρέπει να περιμένεις. Φαντάζομαι το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τους άλλους όμως, να σε φροντίζουν εννοώ. Υπομονή μωρέ, τι άλλο να κάνεις.

Με καλλιέργεια κολπικού υγρού θα δεις αν έχεις κάποιο μικρόβιο. Στον γιο μου είχα κάνει στον 9ο προληπτικά. Αυτή την φορά είδα μόνο γενική ούρων στο πακέτο των τελικών εξετάσεων, πρέπει να το υπενθυμίσω στον γιατρό μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νίκη καλή ξεκούραση!

Δώρα τις τένα lady έξτρα πήρα, τις άνοιξα καλές είναι. Στο μαιευτήριο δίνουν αλλά κάτι τεράστιες, σαν μπεμπιλίνα!!

Πως ειναι αυτές? Με φτερά? Εχω το κινητό τωρα κ δεν μπορώ να ψάξω να τις δω... Ειναι για μεγάλη ροή?? Α! Εσώρουχα απλα δεν μπορουμε να πάρουμε,πρεπει να ειναι 1χρήσης?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α καλά και εγώ που είμαι άνθρωπος του 'αμέσως' και όταν μπει κάτι στο μυαλό μου το κάνω επιτόπου, δεν είμαι της αναβολής σε νιώθω απόλυτα Σοφάκι. Να θέλεις κάτι και να πρέπει να περιμένεις. Φαντάζομαι το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τους άλλους όμως, να σε φροντίζουν εννοώ. Υπομονή μωρέ, τι άλλο να κάνεις.

Με καλλιέργεια κολπικού υγρού θα δεις αν έχεις κάποιο μικρόβιο. Στον γιο μου είχα κάνει στον 9ο προληπτικά. Αυτή την φορά είδα μόνο γενική ούρων στο πακέτο των τελικών εξετάσεων, πρέπει να το υπενθυμίσω στον γιατρό μου.

Ετσι ειναι ακριβως !Αφου τους βλεπω ολους να κανουν τα πραγματα στραβα κ νευριαζω..Ξερω ειναι δυσκολο , τον εχω πρηξει τον αντρα μου αλλα τι να γινει θα περασει.Αλλοι εχουν περασει πολυ χειροτερα, το ξερω ..Και εγω εχω ξαναπερασει λουκι γι'αυτο το ξερω...

Για την καλλιεργεια κολπικου θα ρωτησω..και βλεπουμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Πως ειναι αυτές? Με φτερά? Εχω το κινητό τωρα κ δεν μπορώ να ψάξω να τις δω... Ειναι για μεγάλη ροή?? Α! Εσώρουχα απλα δεν μπορουμε να πάρουμε,πρεπει να ειναι 1χρήσης?

Όχι αυτές δεν είναι με φτερά, πρέπει να έχει άλλες με φτερά αλλά θυμάμαι πως σφηνώνουν καλά στα εσώρουχα μιας χρήσεως και επειδή είναι χοντρές, τα φτερά τις κάνουν ακόμη πιο χοντρές.

Τα εσώρουχα μιας χρήσεως βολεύουν γιατί τα σκίζεις και τα πετάς, δεν σε νοιάζει αν λερωθούν και αν έχεις πολλά λόχεια τα κανονικά εσώρουχα μπορεί να μην καθαρίσουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ετσι ειναι ακριβως !Αφου τους βλεπω ολους να κανουν τα πραγματα στραβα κ νευριαζω..Ξερω ειναι δυσκολο , τον εχω πρηξει τον αντρα μου αλλα τι να γινει θα περασει.Αλλοι εχουν περασει πολυ χειροτερα, το ξερω ..Και εγω εχω ξαναπερασει λουκι γι'αυτο το ξερω...

Για την καλλιεργεια κολπικου θα ρωτησω..και βλεπουμε...

Υπομονή Σοφακη!!! Κι εγω νευριαζω όταν κατι δεν ειναι πχ τακτοποιημενο η το κάνουν οι μαμάδες όπως θελουν! Φαντάσου εσυ που εχεις κ το ζόρι σου τωρα! Απλα μην τα βάζεις κ με τον αντρα σου γιατι αυτοί ποτε δεν μπορούν να καταλάβουν,απλα θα σε πει περίεργη!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μόλις σκούπισα, θα κάτσω να φάω γιατί είμαι ακόμη νηστική και μετά θα σφουγγαρίσω.

Αύριο θα κατέβω στα μαγαζιά με την νονά του γιού μου και θέλω το σπίτι καθαρό, αν και εφόσον το διατηρήσει ο Πρίγκηψ όταν επιστρέψει:)

Σοφάκι λίγο έμεινε. Καλύτερα να έλειπε όλο αυτό αλλά εφόσον έτυχε πρέπει να το αντιμετωπίσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Όχι αυτές δεν είναι με φτερά, πρέπει να έχει άλλες με φτερά αλλά θυμάμαι πως σφηνώνουν καλά στα εσώρουχα μιας χρήσεως και επειδή είναι χοντρές, τα φτερά τις κάνουν ακόμη πιο χοντρές.

Τα εσώρουχα μιας χρήσεως βολεύουν γιατί τα σκίζεις και τα πετάς, δεν σε νοιάζει αν λερωθούν και αν έχεις πολλά λόχεια τα κανονικά εσώρουχα μπορεί να μην καθαρίσουν.

Σε κρατάνε καλα σφιχτή τα μιας χρήσης? Εγω αυτο θέλω... Κ απο που θα τα βρω?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι φυσικά σε κρατάνε καλά, αν είναι το νούμερό σου:)

Την 1η φορά τα είχα παραγγείλει από το μόδερκεαρ εξ Αγγλίας και έχω ακόμη, οπότε δεν θα πάρω άλλα. Δεν χρειάζονται πολλά, ίσα ίσα για τις πρώτες 2-3 μέρες.

Πουλάνε σίγουρα σε όλα τα μαγαζιά με είδη εγκυμοσύνης αλλά και στο e-bay είδα τις προάλλες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι φυσικά σε κρατάνε καλά, αν είναι το νούμερό σου:)

Την 1η φορά τα είχα παραγγείλει από το μόδερκεαρ εξ Αγγλίας και έχω ακόμη, οπότε δεν θα πάρω άλλα. Δεν χρειάζονται πολλά, ίσα ίσα για τις πρώτες 2-3 μέρες.

Πουλάνε σίγουρα σε όλα τα μαγαζιά με είδη εγκυμοσύνης αλλά και στο e-bay είδα τις προάλλες.

Α καλα που να παω εδω να βρω? Μονο στον βλάκα που πήρα το κρεβατακι... Ουφ!

Πόσα χρειάζομαι περίπου λες? Καμία 10-15?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...