Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασια κ Ποπη μη βαλετε mega τωρα!!!!!!!!!!

καλημερα Γωγω εξαφανιστηκα για λιγο μιλουσα με τον αντρα μου!!

το βλεπω και παθαινω σοκ!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια λετε για τα εντερακια μας ...λετε να παρω και εγω κανα

ντουφαλακ???((και μου αρεσει πολυ))

εγω πλεον παω τουαλετα πανω απο 10 μερες...αλλα δεν εχω καθολου ενοχλησεις οπως εχω πει και παλιοτερα για αυτο το αφηνω ετσι....λετε για αυτο και τα +12???τι να κανω αραγε???

B4Itp2.png

εγω πλεον παω τουαλετα πανω απο 10 μερες...αλλα δεν εχω καθολου ενοχλησεις οπως εχω πει και παλιοτερα για αυτο το αφηνω ετσι....λετε για αυτο και τα +12???τι να κανω αραγε???

καλε 1 στις 10 μερες?? πιες κανενα σιροπακι!

BJVqp3.png

βρε Ποπη απο βδομαδα που λεω να νηστεψω δεν ξερω τι να τρωω το πρωι. υπαρχει μια μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, μονο με τα ζακχαρα των φρουτων λεει. λες να κανει??

Αναστασια εσυ μηπως ξερεις?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον κατι πρεπει να παρεις ε??Σιγουρα τα κιλα ειναι αυτο...Εγω αν παω τουαλετα , η ζυγαρια μπορει να με δειξει και 1 κιλο κατω....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εξαφανιστηκα λιγο γιατι με πιασαν τα μελαγχολικα μου(να ναι καλα η μανουλα που με στεναχωρησε αθελα της),εκανα μερικες δουλιτσες κ επανηλθα!

ποιες 10 μερες καλε;εγω παω συνηθως μια την ημερα,κ σπανιως θα μου παει 3ημερο και νιωθω οτι θα σκασω!!πως αντεχεις;πες το στο γιατρο σου να παρεις αν ειναι κατι να βοηθηθεις βρε!θα εκραγεις καμια ωρα!:lol:

GjJbp3.png7IWup3.png

καλε 1 στις 10 μερες?? πιες κανενα σιροπακι!

ναι βρε Γωγω μου αλλα παντα το εντερο μου λειτουργουσε ετσι..κ εχω συνηθησει αλλα δεν νιωθω πρηξιματα και πονους...τι να πω αλλα τωρα που εχω το μωρακι μεσα λεω μηπως δεν ειναι καλο αυτο ...και πρεπει να ξεπρηστω...δεν ξερω ...τι να πω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

κοριτσια μολις ζυγιστηκα εχασα ενα κιλακι ειμαι στα +11!!!!!!!!!!!!!που να πηγαινα δλδ και τουαλετα....

οριστε!και το πρωι αφαγη θα εισαι λιγοτερο λογικα!!αυριο ζυγισου μολις ξυπνησεις κ θα δεις!

GjJbp3.png7IWup3.png

βρε Ποπη απο βδομαδα που λεω να νηστεψω δεν ξερω τι να τρωω το πρωι. υπαρχει μια μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, μονο με τα ζακχαρα των φρουτων λεει. λες να κανει??

Αναστασια εσυ μηπως ξερεις?

μαρμελαδα χωρις ζαχαρη???δεν εχω ξανακουσει...μπορεις να τρως δημητριακα αλλα χωρις γαλα ετσι σκετα ....η κανα κριτσινακι με φρεσκο χυμο πορτοκαλι!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...