Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν το καταλαβα λιτσακι ...να τωρα για να σε απαντησω πατησα το quote απο κατω...οταν θελω να απαντησς ταυτοχρονα σε δυο μνμ απο που κανω quote??τα εισαγωγικα που λες εσυ αν τα πατησω με παει στο μνμ που ειχες γραψει....αχ μπερδευτικα τι ασχετη που ειμαι...ουφ...
παρα πολυ καλα να ναι καλα η διατροφη και οι στερησεις...και μπαινεις και σιγα σιγα στο μηνα σου!!σουπερ!!!μακαρι και εγω να διατηρηθω τουλαχιστον σε αυτα τα κιλα!!!εχω δρομο ακομα μπροστα μου...

αχ δεν το καταλβα αυτο με το qyote ...

πριν ξεκινησω διατροφη δεν ειχα παρει πολλα γυρω στα 6-6,5....

πατας διπλα απο το quote τα εισαγωγικα σε οσα μηνυματα θελεις να παραθεσεις. και μετα πατας πανω που λεει απαντησει και απαντας σε ολα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε δεν ειναι τιποτα..αν πατησεις στα εισαγωγικα δε σου κοκκινιζει το τετραγωνακι;προχωρας και κανεις το ιδιο σε ολα τα μηνυματα που θελεις να απαντησεις..το quote δεν το πατας καθολου.μονο κοκκινιζεις τα εισαγωγικα στα μηνυματα που θες να απαντησεις.αφου λοιπον κοκκινισεις ολα τα τετραγωνακια που θελεις,πατας απαντηση και σου βγαζει ολα τα μηνυματα που επελεξες.εσυ απαντας μετα απο καθε μηνυμα.ξαναδοκιμασε.ελπιζω να μη σε μπερδεψα περισσοτερο.:D

κανω τεστ

10 μερες?

πρωτη φορα το ακουω αυτο!

τεστ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ααα στο παρελθον ειχα κανει και 20 μερες βεβαια τοτε με τρεχαν στο νοσοκομειο...προ εγκυμοσυνης ηθελαν να μου βαλουν κλισμα και δεν τους αφηνα και υπογραψα και εφυγα!!!μετα ειχα κανει 4 κλισματα σπιτι και δεν με επιασαν ειχα πιει μισο μπουκαλι καθαρτικο και παλι τπτ....και με γλυτωσε η αλοη!!!αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν ξερω αν κανει να πινω αλοη

βρε Ποπη μου το εντερακι σου ειναι λιγο περιπτωση ε;συζητα το με το γιατρο σου παντως.

GjJbp3.png7IWup3.png

καλε δεν ειναι τιποτα..αν πατησεις στα εισαγωγικα δε σου κοκκινιζει το τετραγωνακι;προχωρας και κανεις το ιδιο σε ολα τα μηνυματα που θελεις να απαντησεις..το quote δεν το πατας καθολου.μονο κοκκινιζεις τα εισαγωγικα στα μηνυματα που θες να απαντησεις.αφου λοιπον κοκκινισεις ολα τα τετραγωνακια που θελεις,πατας απαντηση και σου βγαζει ολα τα μηνυματα που επελεξες.εσυ απαντας μετα απο καθε μηνυμα.ξαναδοκιμασε.ελπιζω να μη σε μπερδεψα περισσοτερο.:D

καλε πανευκολο ηταν τι ποντια που ειμαι....ουουουου....χα χα χα χα και τοσο καιρο παιδευομαι να απανταω ξεχωριστα και να ψαχνω τα μνν....ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:-D:grin::-D:grin:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

πριν ξεκινησω διατροφη δεν ειχα παρει πολλα γυρω στα 6-6,5....

πατας διπλα απο το quote τα εισαγωγικα σε οσα μηνυματα θελεις να παραθεσεις. και μετα πατας πανω που λεει απαντησει και απαντας σε ολα!

το καταφεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

καλε πανευκολο ηταν τι ποντια που ειμαι....ουουουου....χα χα χα χα και τοσο καιρο παιδευομαι να απανταω ξεχωριστα και να ψαχνω τα μνν....ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:-D:grin::-D:grin:

χαχαχαχαχαχα!!κ εγω μεχρι να το κανω παιδευομουν ενα ενα!!ασε μεγαλη ανακαλυψη!!χαχααχα

GjJbp3.png7IWup3.png

βρε Ποπη μου το εντερακι σου ειναι λιγο περιπτωση ε;συζητα το με το γιατρο σου παντως.

μονο περιπτωση??χα χα χα το ξερει η γιατρος εεε μου ειπε να τρωω δαμασκηνα και τετοια...δεν τρωω ομως δαμασκηνα δεν μου αρεσουν και στο ακτινιδιο εχω αλλεργια...

B4Itp2.png

χαχαχαχαχαχα!!κ εγω μεχρι να το κανω παιδευομουν ενα ενα!!ασε μεγαλη ανακαλυψη!!χαχααχα

εγινε η ζωη μου πιο ευκολη τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια εχθες ειδα οτι ειχα την μπουμπουκα μου στο σπιτι!ηταν Δευτερα λεει που γυρισαμε απο το μαιευτηριο και εφτασε Τεταρτη για να θυμηθω να κανω μπανιο το παιδι και να το αλλαξω πανα!ελεος!τι βρωμιαρα μανα!αχ πολυ αγχος μ'εχει πιασει!

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ κοριτσια εχθες ειδα οτι ειχα την μπουμπουκα μου στο σπιτι!ηταν Δευτερα λεει που γυρισαμε απο το μαιευτηριο και εφτασε Τεταρτη για να θυμηθω να κανω μπανιο το παιδι και να το αλλαξω πανα!ελεος!τι βρωμιαρα μανα!αχ πολυ αγχος μ'εχει πιασει!

χαχχαχαχ και εγω βλέπω συνεχεια ονειρα με το μωρο!!!!

αχ η αληθεια ωρες ωρες με πιανει ενα αγχος για τη γεννα....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν το καταλαβα λιτσακι ...να τωρα για να σε απαντησω πατησα το quote απο κατω...οταν θελω να απαντησς ταυτοχρονα σε δυο μνμ απο που κανω quote??τα εισαγωγικα που λες εσυ αν τα πατησω με παει στο μνμ που ειχες γραψει....αχ μπερδευτικα τι ασχετη που ειμαι...ουφ...

και εγω τωρα μολις καταλαβα πως να το κανω!

πατας πανω στα εισαγωγικα των μυνηματων που θελεις να κανεις quote και μετα πατας quote

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω τωρα μολις καταλαβα πως να το κανω!

πατας πανω στα εισαγωγικα των μυνηματων που θελεις να κανεις quote και μετα πατας quote

πατας τα εισαγωγικα και μετα πας πανω που λεει απαντηση!

B4Itp2.png

χαχχαχαχ και εγω βλέπω συνεχεια ονειρα με το μωρο!!!!

αχ η αληθεια ωρες ωρες με πιανει ενα αγχος για τη γεννα....:rolleyes:

και εγω την βλεπω συνεχεια στον υπνο μου!!ειναι τελεια αισθηση!!αλλα κ εγω αγχωνομαι με την γεννα...θελω να τελειωσει γρηγορα...με φοβιζουν πολλα πραγματα..στις αρχες εκανα και κακες σκεψεις...

ου ου βρωμιαρα χα χα χα χα χα :lol::lol::lol:

η αληθεια ειναι ουτε ξερω καθε ποτε πρεπει να το κανουμε μπανιο οσο θα ειναι νεογεννητο...???:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...