Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βρε κοριτσια ειλικρινα προσπαθήστε να κόψετε το τσιγαρο η τουλάχιστο περιοριστε το... εγω πάντως δεν θέλω κανενας να καπνίζει εκει που θα ειναι το μωρό μου.... ουτε καν μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα και αν το μωρο δεν ειναι μεσα εκίνη τι στιγμη...

και εγω το εχω σιχαθει το τσιγαρο και δεν θελω ουτε να καπνιζει ο αλλος και να ερχεται και να παιρνει αγκαλια το μωρο και να βρωμοκοπαει ολοκληρος...και του αντρος μου θα του το κοψω αλλιως αγκαλια δεν θα το παιρνει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γινεται αυτο δεν το ηξερα?

γιατι εμενα μου τη δινει να με βλεπουν ασχετοι και να μου στελνουν αιτηματα φιλιας.

Καλε πως δεν γινεται?Τις φωτο τις βαζεις να τις βλέπουν μονο φιλοι ή μονο εσυ αν θες!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νομίζω οτι απο την στιγμη που παιρνει θεση το μωρο η κοιλιά κατεβαινει σιγα σιγα... Εσενα εχει παρει θεση??? Ε αν δεις οτι κοντευει να πεσει στο πατωμα η κοιλια,τρεχα στην κλινικη!!!!! :lol::lol::lol:

εχει παρει θεση εδω και πολυυυυ και καιρο! και τελευταια φορα στον υπερηχο ηταν χαμηλα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

geia saskoritsia...ti kanete?egw molis efaga ekana spanakoryzo simera..simera ekana fb dwste m ta onomata sas na sas vrw...

καλησπερα Μαρακι!σου εστειλα πμ για το φεις!

Γινεται αυτο δεν το ηξερα?

γιατι εμενα μου τη δινει να με βλεπουν ασχετοι και να μου στελνουν αιτηματα φιλιας.

γινεται καλε!στις ρυθμισεις του προφιλ εχει καποιες διαφορες επιλογες και επιλεγεις εσυ τι θελεις να συμβαινει,ποιοι να σε βρισκουν,ποιοι να βλεπουν τη φωτο σου κλπ.παντως ακομη και να σε κανουν αιτηματα,αν δεν τα αποδεχεσαι,δε γινεστε φιλοι.κανε κ εσυ ενα,αντε!;)

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλε πως δεν γινεται?Τις φωτο τις βαζεις να τις βλέπουν μονο φιλοι ή μονο εσυ αν θες!!!!

Δε λεω μονο για τις φωτο, λεω για ολο αν μπορω να το κλειδωσω και να μη μπορουν να μου στειλουν οι αλλοι αιτηματα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια δεν σας προλαβαινω σε οτι λετε γιατι μιλουσα με την ξαδερφη μου μιση ωρα στο τηλ!!! Ειναι και αυτη εγκυος στον 4ο και ειχε διαφορες αποριες!!

πες της να μπει στην παρεα μας να μιλαει μαζι μας να τις λυσουμε ολες τις αποριες!!!με το καλο να το δεχτει το μωρακι!!!!!!!

B4Itp2.png

και εγω το εχω σιχαθει το τσιγαρο και δεν θελω ουτε να καπνιζει ο αλλος και να ερχεται και να παιρνει αγκαλια το μωρο και να βρωμοκοπαει ολοκληρος...και του αντρος μου θα του το κοψω αλλιως αγκαλια δεν θα το παιρνει...

ααα και καλα θα κανεις.... εμενα απο το πολύ στενο περιβάλλων καπνιζει ο μπαμπας μου και η πεθερα μου... ευτυχως ο αντρας μου δεν καπνίζει.... και αν καπνίσει ποτε ειναι στο πολύ μεγαλο χαβαλέ πανω στο ποτό αλλά πολύ σπανια....

εμεις πινουμε ναργιλέ... αλλα δεν ειναι όπως το τσιγαρο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εχει παρει θεση εδω και πολυυυυ και καιρο! και τελευταια φορα στον υπερηχο ηταν χαμηλα!

πες το μωρακι σου να κανει υπομονη αλλες 2 βδομαδουλες να μπεις στον μηνα σου!!!την τριτη θα σου πει η γιατρος που θα δειτε το μωρακι!!!μην σε πιανει αγχος απο τωρα..

B4Itp2.png

Δε λεω μονο για τις φωτο, λεω για ολο αν μπορω να το κλειδωσω και να μη μπορουν να μου στειλουν οι αλλοι αιτηματα.

νομιζω εχει ρυθμιση που ακομη και να σε αναζητησουν δεν μπορουν να σε βρουν.μη σε παρω κ στο λαιμο μου,αλλα ο κουμπαρος ειπε αυτο εκανε.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

ααα και καλα θα κανεις.... εμενα απο το πολύ στενο περιβάλλων καπνιζει ο μπαμπας μου και η πεθερα μου... ευτυχως ο αντρας μου δεν καπνίζει.... και αν καπνίσει ποτε ειναι στο πολύ μεγαλο χαβαλέ πανω στο ποτό αλλά πολύ σπανια....

εμεις πινουμε ναργιλέ... αλλα δεν ειναι όπως το τσιγαρο...

εγω οποιος θα θελει να παρει αγκαλια το μωρο θα του λεω πιο μπροστα να πλενεται και μη σου πω να πλενει και τα δοντια για να μη βρωμαει η ανασα χε χε χε χε χε να δεις θα τους κανω ετσι ολους να το κοψουν...και ο αντρας μου πολυ καπνιζει και η μαμα μου και η πεθερα μου αλλα οχι μεσα στο σπιτι κανεις...εμενα μου την δινει και η μυρωδια πλεον...

B4Itp2.png

εγω οποιος θα θελει να παρει αγκαλια το μωρο θα του λεω πιο μπροστα να πλενεται και μη σου πω να πλενει και τα δοντια για να μη βρωμαει η ανασα χε χε χε χε χε να δεις θα τους κανω ετσι ολους να το κοψουν...και ο αντρας μου πολυ καπνιζει και η μαμα μου και η πεθερα μου αλλα οχι μεσα στο σπιτι κανεις...εμενα μου την δινει και η μυρωδια πλεον...

ναι και εμας όλοι καπνιζουν εξω......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...