Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίκη μου αργά είναι αλλά σχολάει στις 2 από τον παιδικό. Μέχρι να έρθει σπίτι, να τον πλύνω, να φάει, να τον αλλάξω πάει 3. Ε θέλει και μερικά παραμυθάκια να του πω, πάει 3μιση-4. Σήμερα δεν έχει σχολείο βέβαια αλλά επειδή έτσι έχει συνηθίσει δεν μπορεί να κοιμηθει νωρίτερα, άσε που ξύπνησε 8μιση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη μου αργά είναι αλλά σχολάει στις 2 από τον παιδικό. Μέχρι να έρθει σπίτι, να τον πλύνω, να φάει, να τον αλλάξω πάει 3. Ε θέλει και μερικά παραμυθάκια να του πω, πάει 3μιση-4. Σήμερα δεν έχει σχολείο βέβαια αλλά επειδή έτσι έχει συνηθίσει δεν μπορεί να κοιμηθει νωρίτερα, άσε που ξύπνησε 8μιση.

ααα ε οκ τοτε αλλα για καμια ωρα να τον βαζεις να κοιματε τοτε για να μην ξενυχταει μετα γιατι θα συνηθισει και ειναι κριμα μικρό παιδακι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Δυστυχώς κοιμάται 3-3μιση ώρες, τόσες έχει ανάγκη και το βράδυ πάει 11και να κοιμηθεί. Δεν είναι τόσο εύκολο να τον ξυπνήσεις. Στις 2 ώρες πάνω προσπαθώ και ξυπνάει στις 3! Τα παιδιά δεν είναι ρολόγια, φτιάχνουν μόνα τους το πρόγραμμα που θέλουν και έχει ανάγκη ο οργανισμός τους.

Επειδή όμως έχει συνηθίσει να τον κοιμίζω εγώ και αργότερα δεν θα μπορώ, σκέφτομαι να του κόψω τελείως τον μεσημεριανό ύπνο για να κοιμάται νωρίτερα το βράδυ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δυστυχώς κοιμάται 3-3μιση ώρες, τόσες έχει ανάγκη και το βράδυ πάει 11και να κοιμηθεί. Δεν είναι τόσο εύκολο να τον ξυπνήσεις. Στις 2 ώρες πάνω προσπαθώ και ξυπνάει στις 3! Τα παιδιά δεν είναι ρολόγια, φτιάχνουν μόνα τους το πρόγραμμα που θέλουν και έχει ανάγκη ο οργανισμός τους.

Επειδή όμως έχει συνηθίσει να τον κοιμίζω εγώ και αργότερα δεν θα μπορώ, σκέφτομαι να του κόψω τελείως τον μεσημεριανό ύπνο για να κοιμάται νωρίτερα το βράδυ.

Κοιτα παρα να τον ξυπνησεις και να τον εχεις μετα μεστην ιδιοτροπια καλυτερα να ξυπνησει το μωρο μονο του και σιγα σιγα θα στρωσουν..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι καλυτερα πιστευω να μην κοιματε το μεσημερι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Φοβάμαι πως αν δεν κοιμάται θα έχει γκρίνια. Η Αντωνία το γνωρίζει πως όταν τα μωρά νυστάζουν έχουν απίστευτη γκρίνια. Τελοσπάντων, θα δείξει. Αν η μικρή είναι συνεργάσιμη θα τον κοιμίζω πριν από αυτήν κα μετά εκείνον.

Η Αννίτα λέω και εγώ πως θα γέννησε για να εξαφανιστεί. Μακάρι να πήγαν όλα καλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Φοβάμαι πως αν δεν κοιμάται θα έχει γκρίνια. Η Αντωνία το γνωρίζει πως όταν τα μωρά νυστάζουν έχουν απίστευτη γκρίνια. Τελοσπάντων, θα δείξει. Αν η μικρή είναι συνεργάσιμη θα τον κοιμίζω πριν από αυτόν κα μετά εκείνον.

Η Αννίτα λέω και εγώ πως θα γέννησε για να εξαφανιστεί. Μακάρι να πήγαν όλα καλά!

θα το μαθω κι εγω σε λίγο χεχεχ!!!!

ολα να πήγαν καλα ελπιζω και να μας πει τα νεα της

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλησπερα κοριτσακια,

ναι ναι μεγαλωσε η μπουμπου πολυ αφου κι ο γιατρος μου δεν το πιστευε,

Αννα μου μπραβο στον γιοκα σου παντα πρωτιες να εχει στη ζωη του,

Σοφακι μου περαστικα κοριτσακι να εισαι ξαπλωμενη και να προσεχεις τι ηταν αυτη παλι ξαφνικα, εγω περνω 3 γιουτοπαρ ολοκληρα πρωι μεσημερι βραδυ η ταχυπαλμια αλλες φορες παλευεται αλλες οχι,

Ελευθερια μου κι εγω χτες που τον ακουσα να μου λεει οτι εαν θελω μπορω να γεννησω φυσιολογικα δεν το πιστευα γιατι εχω ακουσει διαφορα, αλλα μου εξηγησε οτι εαν φυσικα οι συνθηκες μας το επιτρεπουν δεν υπαρχουν λογοι ανησυχια οποτε προχωραμε ετσι και βλεπουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ωραία Μελίνα. Τυχερή είσαι γιατί οι περισσότεροι δεν αναλαμβάνουν φυσιολογικό μετά από καισαρική και μάλιστα μετά από τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Παιδιά εμένα η μικρή πρέπει να ζορίζεται εκεί μέσα. Πάνε οι τρελές κλοτσιές και οι τούμπες. Πλέον οι κινήσεις της είναι αργές και βαριές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσια πήγα τωρα τουαλετα για να κανω την αναγκη μου την πίσω(πως να την πω τωρα; καταλαβατε) και πήγα να σκουπιστω και βγηκε αιμα αρκετό αιμα και μεσα στη λεκανη το ιδιο.... τι να ειναι αραγε;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...