Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δώρα θα χρειαστείς ρούχα για το μωρό? Αν ναι τότε είτε κάνεις 1 μεγάλη και για τις 2 σας ή 2 μικρές χωριστές.

Μην φανταστείς πως στο μαιευτήριο χρειάζεσαι τα τρελά ρούχα εσύ.

Μια αλλαξιά να βγεις από το μαιευτήριο και ένα σετ πιτζάμες ή νύχτικά ανά ημέρα, δηλαδή 3 στο σύνολο. Αν κάτι χρειαστείς στο φέρνουν οι δικοί σου μωρέ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να αυτά είχα πάρει

http://www.ebay.co.uk/itm/New-pack-5-white-disposable-maternity-briefs-size-14-16-Mothercare-/180769074633?pt=UK_Women_s_Lingerie&hash=item2a16ad2dc9

σόρυ το πακέτο έχει 5 μέσα, όχι 6. Δεν θυμάμαι και καλά, το πακέτο που έχω σπίτι έχει 5 μέσα και είναι ανοιγμένο και νόμιζα πως έλειπε κάποιο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δώρα θα χρειαστείς ρούχα για το μωρό? Αν ναι τότε είτε κάνεις 1 μεγάλη και για τις 2 σας ή 2 μικρές χωριστές.

Μην φανταστείς πως στο μαιευτήριο χρειάζεσαι τα τρελά ρούχα εσύ.

Μια αλλαξιά να βγεις από το μαιευτήριο και ένα σετ πιτζάμες ή νύχτικά ανά ημέρα, δηλαδή 3 στο σύνολο. Αν κάτι χρειαστείς στο φέρνουν οι δικοί σου μωρέ.

Καλα σιγουρα... Απέναντι εχει και φαρμακείο κ το σπίτι μας ειναι 3λεπτά με αυτοκίνητο... Απλα κι εγω θελω να ειμαι σίγουρη οτι θα τα εχω ολα έτοιμα κ οργανωμένα στη βαλίτσα... Νομιζω 4μερες θα ειμαι με την καισαρική στην κλινική.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τώρα έψαξα και βρήκα ό,τι είχα πάρει 2 πακέτα από τα εσώρουχα μιας χρήσεως και χρησιμοποίησα μόνο το 1, εφόσον το άλλο το έχω σπίτι. Άρα μόνο 5 από αυτά. Πάντως είχα πάρει και κανονικά βρακιά τα οποία έβαλα μετά την 2η μέρα. Αλλά δεν είχα πολλά λόχεια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για το μωρό είχα πάρει 1 πάνα για να το βάζω πάνω να το αλλάζω, τα ρούχα+ζιπουνάκι που το έβγαλα έξω, μπεμπιλίνα και 1 λεπτή κουβερτούλα αλλά ήταν 15Αύγουστος θυμίζω.

Αυτή την φορά θα πάρω φόρμα εξόδου, ένα βαμβακερό λεπτό φορμάκι από μέσα, ζιπουνάκι, μια πάνα, 2 κουβερτάκια αγκαλιάς, μπεμπιλίνα, πανάκια για σαλάκια...χμ δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Αλλά δεν χρειάζομαι ρούχα κατά την παραμονή του, φοράνε ρούχα του Μητέρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

σοφακι μου μπραβο! εστι ξαπλαπροληπτικα και ολα καλα!!!!

συμφωνω με ολα οσα ειπε με το θεμα των γιατρων....

Ελευθερια μου θα ετοιμασεις βαλίτσα ε? και εγω την ετοιμασα, μου εμειναν κατι λεπτομεριες, θελω να παρω και εγω αυτα τις ΤΕΝΑ, ειναι σαν βρακακια??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασία μου μόλις μπω στον μήνα μου θα την ετοιμάσω, αλλά τα έχω ψωνίσει. Δηλαδή μένει να πλύνω όσα χρειάζονται πλύσιμο και να την γεμίσω. Ε όλο και κάτι θυμάσαι και προσθέτεις με τον καιρό. Δεν ήθελα τόσο καιρό γιατί θα την δει ο μικρός και θα αρχίσει τις ερωτήσεις.

Οι πάνες που πήρα δεν είναι βρακάκια καλέ. Απλές σερβιέτες αλλά χοντρές, μεγάλες και μακριές. Τα βρακάκια τα θεωρώ too much, δεν νομίζω να φορούσα ποτέ τέτοια:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σοφακι μου μπραβο! εστι ξαπλαπροληπτικα και ολα καλα!!!!

συμφωνω με ολα οσα ειπε με το θεμα των γιατρων....

Ελευθερια μου θα ετοιμασεις βαλίτσα ε? και εγω την ετοιμασα, μου εμειναν κατι λεπτομεριες, θελω να παρω και εγω αυτα τις ΤΕΝΑ, ειναι σαν βρακακια??

τι να πω εχω ακουσει απο αλλες οτι βολευουν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!εφαγα του σκασμου!!!!!!!!!!!!!!!πωπω ηταν απεριγραπτο...αφου μας εφεραν τον λογαριασμο και εγω συνεχιζα να τρωω...ο αντρας μου ελεγε σταματα φτανει και εγω η μοσχαρα συνεχιζα....και να πω την αληθεια παλι νιωθω οτιπειναω....:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ηρθα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!εφαγα του σκασμου!!!!!!!!!!!!!!!πωπω ηταν απεριγραπτο...αφου μας εφεραν τον λογαριασμο και εγω συνεχιζα να τρωω...ο αντρας μου ελεγε σταματα φτανει και εγω η μοσχαρα συνεχιζα....και να πω την αληθεια παλι νιωθω οτιπειναω....:lol::lol::lol:

βρε ΦΑΤΑΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

549074gixmr41oli.gif

ενα τετοιο κομματακι θα ηταν οτι πρεπει....

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!

τι εφαγες??? τι ωρα θα μετρηθείς???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κι εγω εκανα κατι δουλιτσες,μαζεψα τις απλωστρεσ κ συμμαζεψα. Τωρα ειμαι στο κρεβάτι μου κ βαριέμαι. Ο άντρας μου βλέπει αγώνα...

δωρα μηπως πρεπει να αλλαξεις τις ονομασιες????????????? μαλλον αλλος ειναι ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βρε ΦΑΤΑΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!

τι εφαγες??? τι ωρα θα μετρηθείς???

εφαγα ι σαλατα ολοκληρη μονη μου με μαρουλι ροκα κοτοπουλακι κτλ...

1 μεριδα (3)μπριζολακια

λιγες πατατες

1 μεριδα τζατζικι

τελικα 2 φετες ψωμι βουτηγμενες στο λαδι της τηγανιας που πηρε ο αντρας μου

και 3 κομματια τηγανια...

πολλα ειναι??? σε 5 λεπτα κανω την μετρηση...ωχ τι θα δειξει???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...