Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Αναστασια μου!!Καλα ειμαι σημερα..Ξαπλωμενη και παω ολη νυχτα τουαλετα..Πωπω βαρεθηκα τα πηγαινελα...

Με πηραν για την κουνια και μου ειπαν οτι θα μου φτιαξουν το κεφαλαρι με μια παραπανω ζωγραφια για να μην φαινεται η γρατζουνια που ειχε..Ελπιζω να ειναι καλο..Θα δειξει οταν το φερουν...

καλημερα σοφακη!!ετσι συνεχισε τις ξαπλες και θα γινεις περδικι!!εμενα πιασαν τοπο τελικα!!καλα δεν θα σου φερουν καινουργιο κεφαλαρι??

Κατσε πρωτα να γινουν οι ερευνες! εσυ θα τις κανεις στο παιδι σου?

Εγω 2 παιδια κοιμιζα με αυτον τον τροπο, του πλαι δλδ.

δλδ Αννα μου μεχρι να 40σει που θα κοιμαται στην καλαθουνα πως θα το βαζουμε στο πλαι??αυτο ισα ισα χωραει εκει μεσα

Αχ! δεν τον ακουσες καλα τον Μαζανη!

Ειπε να το ζεσταινουμε λιγο, για να φευγουν τα οξεα του.

θα το ζεσταινουμε λιγο και οταν θα το αλλαζουμε θα βαζουμε το λαδακι στο κολαρικο του???χωρις κρεμα χωρις τπτ ετσι??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κι εμένα πάντως το μπανάκι του μωρου με απασχολει....θα φοβαμαι να μην γλιστρησει,να μην βραχει ο αφαλος...ουφ!! Α ρε η μανουλες μας δεν βλεπω να φευγουν τις πρωτες μερες απο το σπιτι...

Τις πρωτες 15 μερες μεχρι να πεσει ο αφαλος δεν το βαζεις κατω απο το νερο ολο το μωρο.Το πλενεις τμηματικα τμηματικα στο νιπτηρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κι εμένα πάντως το μπανάκι του μωρου με απασχολει....θα φοβαμαι να μην γλιστρησει,να μην βραχει ο αφαλος...ουφ!! Α ρε η μανουλες μας δεν βλεπω να φευγουν τις πρωτες μερες απο το σπιτι...

αυτο ειναι το μονο σιγουρο Δωρακι μου!!!

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!

γεννησε η Αννιτα μας ε;;να ειναι γερος και καλοτυχος ο μπεμπακος!!!

Λαμπρινη μου να χαιρεσαι τους αντρες σου και με το καλο τα κορτσακια σας!

Δωρα σχετικα με τον γειτονα...ημαρτον!!λογικα,θα παρεις το αιμα σου πισω με την μπεμπουλα,αν κ δε στο πολυ ευχομαι γιατι αυτο σημαινει πως θα ξενυχτας κ εσυ!!

Αννουλα διαβασα κ για το αγορι σου!!συγχαρητηρια!!παντα επιτυχιες!

σας ψιλοδιαβασα το σκ αλλα ημουν λιγο σουρτουκω παλι και δε μαζευτηκα κ καθολου σπιτι!λες κ μας εχει πιασει πανικος που δε θα ξαναειμαστε οι 2 μας!λεμε τωρα που μπορουμε ας του δωσουμε να καταλαβει!βοηθαει κ ο καιρος!!

καλημερα Λιτσακη!!!! βγες τωρα που μπορεις γιατι μετα δεν θα προλαβαινεις τπτ!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Τις πρωτες 15 μερες μεχρι να πεσει ο αφαλος δεν το βαζεις κατω απο το νερο ολο το μωρο.Το πλενεις τμηματικα τμηματικα στο νιπτηρα.

Καλέ δεν χωραει στανταρ κατω απο τον νηπτηρα!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ωχ παναγια μου!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αρα καλα ειπα εεε ??τοπικα με ενα πανακι και δεν ριχνουμε νερο πανω του ετσι δεν ειναι??για ναμην παει στον αφαλο???

B4Itp2.png

καλημερα σοφακη!!ετσι συνεχισε τις ξαπλες και θα γινεις περδικι!!εμενα πιασαν τοπο τελικα!!καλα δεν θα σου φερουν καινουργιο κεφαλαρι??

δλδ Αννα μου μεχρι να 40σει που θα κοιμαται στην καλαθουνα πως θα το βαζουμε στο πλαι??αυτο ισα ισα χωραει εκει μεσα

θα το ζεσταινουμε λιγο και οταν θα το αλλαζουμε θα βαζουμε το λαδακι στο κολαρικο του???χωρις κρεμα χωρις τπτ ετσι??

Χωραει στην καλαθουνα μαζι με το σφηνακι.

Το λαδακι το λεει για μετα την αλλαγη της πανας.Δλδ, το καθαριζεις του βαζεις το λαδακι, (πιο πολυ βολευουν οι δισκοι ντεμακιγιαζ που δεν αφηνουν χνουδι) και του βαζεις καινουρια πανα.Το λαδι οχι μονο στον ποπο, παντου και μπροστα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Λιτσα, ευχαριστω!!

Εσυ καλα εισαι?

ολα καλα Αννουλα μου!η μπεμπα βαραει αλυπητα κ εγω το απολαμβανω!!

σχετικα με το σφηνακι,κ εμας μας εχουν δωσει κ αν μας βολεψει θα το χρησιμοποιησω!καλο φαινεται μωρε!!

Σοφακι πολυ μπλεξιμο βρε παιδι μου μ'αυτο το κεφαλαρι!κ εγω ειχα καταλαβει οτι θα σου εφερναν καινουργιο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Χωραει στην καλαθουνα μαζι με το σφηνακι.

Το λαδακι το λεει για μετα την αλλαγη της πανας.Δλδ, το καθαριζεις του βαζεις το λαδακι, (πιο πολυ βολευουν οι δισκοι ντεμακιγιαζ που δεν αφηνουν χνουδι) και του βαζεις καινουρια πανα.Το λαδι οχι μονο στον ποπο, παντου και μπροστα.

αννα μου λογικα στα αγορια ειναι πιο ευκολο απ'οτι στα κοριτσια να υποθεσω ε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλέ δεν χωραει στανταρ κατω απο τον νηπτηρα!!:tongue:

κ εμενα δε χωραει σιγουρα!!αφου σκεφτομαστε να αλλαξουμε βρυση να παρουμε μια πιο ψηλοκρεμαστη!!αλλιως,κουζινατο!!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

ευχαριστω πολυ Λίτσα!Να εισαι καλα!!!

Και γω στο σφηνακι το εβαζα στην αρχη,με εξυπηρετησε πολυ κ τωρα θα παρω αλλο ενα!!

Με το μπανιο του μωρου και μεχρι να πεσει ο αφαλος ειναι ενα αγχος ειδικα για τις πρωταρες αλλα μια συνηθεια ειναι,υπομονη και οχι αγχος...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...