Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γιατι στα κοριτσακια δεν κανει να σκουπιζεις απο πισω προς τα μπρος να μην μολυνθει το πουλακι της μπεμπας...

αφου δεν το σκουπιζουμε και το πλενουμε με νερακι και σαπουνακι....πρωτα τον ποπο και μετα το πουτακι....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λαμπρινη εσυ το επλενες τοπικα με πανακια η ετρεχε κανονικα πανω του νερο???

εγω φοβαμαι να το εχω κατω απο τη βρυση , η κατω απο το τηλ. του μπανιου!

Καλα εγω στην αρχη μονο αγκαλια το επαιρνα και το τάιζα...Η μαμα μου του καθαριζε τον αφαλο και το επλενε..ειδικα τον αφαλο,με το που τον εβλεπα με επιανε αγχος για το αν θα καθαριστει καλα και ποτε θα πεσει..:(

Μετα,ανελαβε και η πεθερα μου μεχρι να σαραντησω...χεχε

Απο εκει κ περα τα εκανα μονη μου.Εμεις τον καθαριζαμε-πλεναμε τοπικα και καθε 2-3 μερες λουσιμο προσεχτικα να μην βραχει ο αφαλος.Μολις επεσε τον εκανα ολοκληρο στον νιπτηρα και τον εβαζα μεσα σε ενα σφουγγαρακι απο τα τζαμπο και μετα σε ενα πλαστικο που βεντουζαριζε πανω στο πλακακι και καθοταν το μωρο..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γιατι στα κοριτσακια δεν κανει να σκουπιζεις απο πισω προς τα μπρος να μην μολυνθει το πουλακι της μπεμπας...

Η Ποπη θελει μαθηματα ανατομιας πρωι πρωι!! χιχι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ελα τωρα που δεν μπορεις να καταλαβεις! τα αγορια και να μη τα καθαρισεις πολυ καλα απο τα τσισακια δεν εχουν θεμα, στα κοριτσια ομως που αν συγκαουν συγκαιγονται και πιο μεσα...

αααα αυτο εννοουσατε ...εγω νομιζα οτι στα αγορια ειναι πιο γρηγορη η διαδικασια...ναι απλως εγω σκεφτομαι στο σπιτι να μην χρησιμοποιω καθολου μωρομαντηλα και να το πλενω απευθειας με νερακι...σαπουνακι.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αφου δεν το σκουπιζουμε και το πλενουμε με νερακι και σαπουνακι....πρωτα τον ποπο και μετα το πουτακι....

Δεν ξέρω καθε φορα θα πρεπει να πλενουμε την περιοχη που θα κανει κακα και τσισα?? Δεν νομιζω...Ας μας πουν οι εμπειρες!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ενταξει, οσον αφορα τον αφαλο θα σας δειξει ο παιδιατρος πως να τον περιποιηστε με λιγο οινοπνευμα, δεν ειναι τπτ.

Η Ποπη θελει μαθηματα ανατομιας πρωι πρωι!! χιχι!!

χα χα χα αφου ειπαμε Μαζουτ καιω!!!!

kalimera koritsakia...:pti mou kanete?pws eiste?

καλημερα Μαρακι μια χαρα ειμαστε!!!εσυ τι κανεις??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω καθε φορα θα πρεπει να πλενουμε την περιοχη που θα κανει κακα και τσισα?? Δεν νομιζω...Ας μας πουν οι εμπειρες!!!

κ εγω νομιζω πως δε χρειαζεται καθε φορα..λεπια θα βγαλει!!

GjJbp3.png7IWup3.png

αααα αυτο εννοουσατε ...εγω νομιζα οτι στα αγορια ειναι πιο γρηγορη η διαδικασια...ναι απλως εγω σκεφτομαι στο σπιτι να μην χρησιμοποιω καθολου μωρομαντηλα και να το πλενω απευθειας με νερακι...σαπουνακι.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα μωρομαντηλα, εγω τα χρησιμοποιουσα, οταν ανοιγα την πανα και ειχε τσισα. Τοτε το καθαριζα και υστερα του εβαζα την καινουρια πανα.

Οταν ειχε κανει κακα (για να ξερεις ειναι και ρευστα), τοτε το καθαριζα με μωρομαντηλα, και υστερα το πηγαινα στο νιπτηρα καθιστο, με τα ποδια απ'εξω και τον ποπο μεσα, και του σαπουνιζα τον ποπο.Εκει χρειαζεσαι ενα dispenser, γιατι το ενα σου χερι κραταει το μωρο και με το αλλο πλενεις.Υστερα το σκουπιζεις και του βαζεις την πανα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...