Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η στάση ύπνου ξυπνάω κάθε δυο ώρες γιατί κάτι θυμάμαι παίζει; Γιατί εγώ αυτό παθαίνω! Δεν ηρεμώ με τίποτα, πήγα σε μάθημα γιόγκα για γονιμότητα και έφυγα με περισσότερα νεύρα απ ότι πήγα! Υποτίθεται θα χαλάρωνα τρομάρα μου. Εμένα ένα πράγμα με ηρεμεί, το αεροπλάνο, από την στιγμή της απογείωσης. Τότε απλά κοιμάμαι σαν μωράκι. Είναι ο θόρυβος μου έχουν πει. Αλλά που λεφτά για αεροπλάνα τώρα, κάτσε στα αυγά σου όπως είσαι θα μου πείτε. Είναι εποχή μας τώρα βρε κορίτσια, πάντα τέτοιο μήνα πηγαίναμε ένα ταξιδάκι και με έχει πιάσει μια καταθλιψαρα φουλ. Πρέπει να πάω κ σε ένα γάμο που η κοπέλα είναι έγκυος και δεν θέλω καν να πάω! Παρακαλάω μήπως μου έρθει περίοδος νωρίτερα να αρχίσω την διέγερση να την γλιτώσω αλλά 25η ημέρα δεν μου έχει έρθει ποτέ περίοδος 😭

Κοιτα, ολες το εχουμε βιωσει αυτο με εγκυες/μωρα/νεες μαμαδες. Κι ειναι απολυτως ανθρωπινο. Εγω δεν αντεχα  καθολου ειδικα οσες ηταν κοσμαρα και δεν δειχνανε καμια συναισθηση. Ολο ασχολιονταν πως μεινανε εγκυες με την πρωτη και δεν το περιμεναν (η χωρις να θελουν) και τετοιες μαλακιες, γενικα ειναι αυτες που οπως λεω μεινανε εγκυες μια μερα, πηγανε μια αλλη γεννησαν και δε σκοτιστηκαν ποτε για το παραμικρο και το χειροτερο, χεστηκαν για εσενα, εμενα κι οποιαδηποτε εχει περασει 40 κυμματα.  Επισης δεν αντεχα κατι εγκυες φιλες μου που ο καημος τους ηταν τα κιλα, τα ρουχα εγκυμοσυνης, ειχα μια συναδελφο που μας εβαζε να της κουβαλαμε το νερο 1μιση λιτρου και να της γεμιζουμε το ποτηρι γιατι δεν μπορουσε λεει να σηκωσει βαρος. Ηταν τριων μηνων και περπαταγε σαν ετοιμογεννη και καθοταν και χαιδευε την κοιλια της επιδεικτικα ενω ηξερε για τις εξωσωματικες για τις αποβολες και για ολα. Εεε με αυτα τρελαινομουνα. Χωρις βεβαια να μπορω και να κανω τιποτα, γιατι ημασταν σε ιδιο χωρο εργασιας. Αλλα θα σου πω οτι υπαρχουν γυρω μας κι ατομα με ενσυναισθηση κι ατομα που την εγκυμοσυνη την περνανε με κομμενη την ανασα λογω ασχημων εμπειριων, στο λεω εκ πειρας. Δεν ξερω για τη συγκεκριμενη φιλη σου, αλλα να ξερεις πως υπαρχουν γυναικες που δεν κοιτανε να δειξουν τις κοιλιες και να νιωσουν οτι ολοκληρωθηκαν επειδη μπορεσαν να τεκνοποιησουν, αλλα μενουν σιωπηλες και μετρανε αντιστροφα να φτασει η μερα να γεννησουνε ενα υγιες μωρο και συμμεριζονται απολυτα τον πονο και τη δυσκολια της υπογονιμοτητας . Εγω πραγματικα με οσες γυναικες ειναι ετσι, νιωθω οτι εχουμε αμοιβαια κατανοηση και δεν ειχα ποτε προβλημα να τις συναναστρεφομαι. Οσο για τις αλλες, μην καταπιεζεσαι. Αν νιωθεις οτι δεν αντεχεις και σε κανει κουρελι, προστατεψε τον εαυτο σου και αποφυγε την επαφη. Βαζε το δικο σου συναισθημα πανω απο τους καθωσπρεπισμους. Γιατι αντιστοιχα τετοιοι ανθρωποι ποτε δεν θα μπουν στα παπουτσια σου και ποτε δεν θα προσπαθησουν στο ελαχιστο να σε νιωσουν…εσυ γιατι να προσπαθεις να το κανεις;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Μήπως εχετε βρει σε ιντερνετικό μαγαζί αυτή την μάρκα;μου αρέσει μια τσαντουλα για το σχολείο αλλά δεν βγάζει μαγαζί στην Κέρκυρα.

AKYRO, βρηκα 2-3 άκρες αλλά πολύ ακριβα να ερθουν.

Επίσης, μου έστειλαν κωσικό για 20% έκπτωση κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων τα swimbabes TEAMGB

Καλησπέρα!

Μήπως εχετε βρει σε ιντερνετικό μαγαζί αυτή την μάρκα;μου αρέσει μια τσαντουλα για το σχολείο αλλά δεν βγάζει μαγαζί στην Κέρκυρα.

Επίσης, μου έστειλαν κωσικό για 20% έκπτωση κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων τα swimbabes TEAMGB

Ebay? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=lilliputiens+bags&_sacat=0&_odkw=lilliputiens&_osacat=0

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kalamaraki η σφιχτή ζύμη για να "κρατήσει" το σχήμα είναι μύθος;)

Το μπισκότο δεν πρέπει να το πετάς στον τοίχο και να κινδυνεύει ο τοίχος :tongue:

Κάποτε αυτό πίστευα κι εγώ. Υπάρχουν τεχνικές να δουλέψεις με κουπ-πατ μαλακή ζύμη και να βγούν αφράτα, νόστιμα και λαχταριστά μπισκότα που κρατάνε το σχήμα τους;)

Θα ηταν αδιακρισία αν σε ρωτουσα την τεχνικη;;;:D:D:D

Θα ηταν αδιακρισία αν σε ρωτουσα την τεχνικη;;;:D:D:D

Mantinop κι εγώ θα ήθελα να την μάθω.

Ενημερωτικά έχω ανοίξει θέμα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

σ 'ευχαριστώ. είσαι πολύ γρήγορη.

Θα ρίξω και εκει μια ματιά αλλά μάλλον είναι too much για τσαντουλα (εκτός αν μας την πάρει καμια γιαγιά-παππους)

Το ξέρω αλλά αφενός δεν είχα καταλάβει οτι ψαχναμε για ζαχαρόπαστα αφετέρου απάντησα στο ποια ειχες και έχω πάρει.

Μια χαρά βγηκαν τα πιτσάκια αλλά μονο με τα μεγάλα κουπ κατ :P

Μάλλον μπερδεύτηκες....εγώ δεν έψαχνα κουπ πατ για ζαχαροπαστα οταν στα έδειξα, ήξερα πως είναι για μπισκότα κ μόνο κ ίσως κάνουν κ καποια σχεδια με ζαχαρόπαστα.

Και από όσο θυμάμαι τα πιτσάκια δε σου άρεσαν πως βγήκαν γιατί δεν είχαν τις λεπτομέρειες από τα κοψίματα....:rolleyes:?

Που εχεις ανοιξει θεμα;;;:D

Απάντησε το kalamaraki

Μάλλον μπερδεύτηκες....εγώ δεν έψαχνα κουπ πατ για ζαχαροπαστα οταν στα έδειξα, ήξερα πως είναι για μπισκότα κ μόνο κ ίσως κάνουν κ καποια σχεδια με ζαχαρόπαστα.

Και από όσο θυμάμαι τα πιτσάκια δε σου άρεσαν πως βγήκαν γιατί δεν είχαν τις λεπτομέρειες από τα κοψίματα....:rolleyes:?

To ξέρω. Για εδώ είπα οτι δεν κατάλαβα τί έψαχνε η άλλη κοπέλα. Νόμιζα πως ψαχνει για μπισκότα κι έτσι όταν ειπωθηκε οτι είχες πάρει εσύ κάποια πόσταρα αυτά που πήραμε.

Όσο για τα πιτσάκια είπα πως μια χαρά βγήκαν αλλά μόνο με τα μεγαλα κουπ κατ. Όχι αυτά με τις λεπτομέρειες.

Τί έγινε; Χανόμαστε στη μετάφραση σήμερα; :D;)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

καλησπερες!!!!!!!!!!!!!!

ψαχνω να παρω πετσετες για μωρο....

εχετε να προτεινετε απο που;;;;

εεε.... και να ειναι και οικονομικες.....

αν εισαι Αθηνα, κοντα στον σταθμο στον Ταυρο εχει το στοκ του μαδερκερ σε πολυ καλες τιμες. Και πιο κατω εχει το στοκ της Κεντια.

Καλησπέρα!!!

μετά απο πάρα πολύ καιρό, ήρθα πάλι σε αυτό το θέμα...

με ερώτηση βεβαίως βεβαίως...

βρεφικά ρουχαλάκια απο που ψωνίζουμε?

καλή ποιότητα και φυσικά καλές τιμές???;)

κυρίως ενδιαφέρομαι για τα πρωτα ρουχαλάκια...κορμάκια και φορμάκια βαμβακερά...

στην κόρη μου τα είχα πάρει όλα απο μαδερ αγγλίας....τώρα????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!!!

μετά απο πάρα πολύ καιρό, ήρθα πάλι σε αυτό το θέμα...

με ερώτηση βεβαίως βεβαίως...

βρεφικά ρουχαλάκια απο που ψωνίζουμε?

καλή ποιότητα και φυσικά καλές τιμές???;)

κυρίως ενδιαφέρομαι για τα πρωτα ρουχαλάκια...κορμάκια και φορμάκια βαμβακερά...

στην κόρη μου τα είχα πάρει όλα απο μαδερ αγγλίας....τώρα????

Κορμάκια:

Ή από mother Αγγλίας μέσω MUM ή mother από EBAY.

Κι εγώ mother του είχα πάρει από Αγγλία και τώρα θα ψαχτώ στο ebay.

Φορμάκια:

Βαμβακερά να είναι και απ' όπου να΄ναι. Mothercare, M%CO, DPAM...

Μήπως ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο; http://www.littletumblers.com/faq/

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Απάντησε το kalamaraki

To ξέρω. Για εδώ είπα οτι δεν κατάλαβα τί έψαχνε η άλλη κοπέλα. Νόμιζα πως ψαχνει για μπισκότα κι έτσι όταν ειπωθηκε οτι είχες πάρει εσύ κάποια πόσταρα αυτά που πήραμε.

Όσο για τα πιτσάκια είπα πως μια χαρά βγήκαν αλλά μόνο με τα μεγαλα κουπ κατ. Όχι αυτά με τις λεπτομέρειες.

Τί έγινε; Χανόμαστε στη μετάφραση σήμερα; :D;)

Κορίτσια, συγγνώμη άλλα κουπ πατ είναι για ζαχαρόπαστα και άλλα για μπισκότα?κ'ατι που να εξυπηρετεί και τα δύο δεν γίνεται?πάντως εμένα μου αρέσουν αυτά με τη σιλικόνη, νομίζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...