Αγορές: κουπόνια, προσφορές και online shopping
Τα καφέ των e-shops, των κουπονιών και ότι άλλο έχει να κάνει με καταναλωτικά αγαθά και καθημερινά έκτακτα νέα! Online Αγορές και όχι μόνο.
123 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 8,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας,αν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά βρεφικού εξοπλισμού, έχω ένα πακέτο από καρότσι McLaren techno xlr μαύρο μπεζ,πάρκο κρεβατι με στρώμα, μάρσιπο ergobaby και τα πουλάω 600€.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.Εχουν χρησιμοποιηθεί από ένα αγοράκι και όχι φανατικά!!!Με λένε Αναστασία και το τηλεφωνώ μου είναι 6972463097 μένω Χαλάνδρι τα δίνω όλα μαζί .
Last reply by ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΛΙΑΤΗ, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 18,8k εμφανίσεις
Γειά σας!! Πουλάω κούνια casa baby ξύλο οξιάς μετατρεπόμενη σε κρεβάτι μαζί με το στρώμα 150 Ευρώ.Πολύ καλή κατάσταση! Οποία μανούλα ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ. να στείλω φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ!
Last reply by zamia, -
- 1 απάντηση
- 25,9k εμφανίσεις
Μάνουλες και μπαμπάδες όλου του κόσμου καλησπέρα σας! Μου έδωσαν μια σακουλίτσα με δείγματα για μένα και το μωράκι μου όμως μια κοπέλα μου είπε να ζητήσω και από διάφορες άλλες εταιρίες μέσω του internet. Ξέρετε ποιες δίνουν; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by zamia, -
Διαβήτης κυησης 1 2 3
από Miriam1- 1 follower
- 34 απαντήσεις
- 71,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια...είμαι στην 29 η εβδομάδα κ από τον 4ο μήνα έχω διαβήτη κύησης,για οποία έχει καταλαβαίνει ότι στερουμαι αρκετά
Last reply by vikib, -
- 0 απαντήσεις
- 31,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας.Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια μανούλα που αγοράζει από το εξωτερικό βρεφικό γάλα φόρμουλα από κάποιο site του εξωτερικού;
Last reply by Spiridoula93, -
- 1 απάντηση
- 35,1k εμφανίσεις
Πωλείται βρεφική κούνια pali με την αντίστοιχη αλλαξερια- συρταριερα, μαζί με το στρώμα της greco strom. Τιμή 150 ευρώ. Επίσης σετ καρότσι με πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου 0- 12 μηνών της recaro μαζί με την βάση isofix. Τιμή 130 ευρώ. Τηλ. 6973668312.
Last reply by abeil, -
- 2 followers
- 7 απαντήσεις
- 44,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια..Είμαι νέα στο forum έκανα στις 14/12εμβρυομεταφορα με κρύο συντήρηση εμβρύων 3ηςημερας με 3εμβρυα καλής ποιότητας όπως μου είπανε αλλά το αποτέλεσμα χοριακης0.. Ήταν η πρώτη προσπάθεια με έχει πάρει από κάτω... ειλικρινά έχω πελαγωσει γιατί χρειάζονται πάλι φάρμακα και έγκριση από την αρχή..και καθόλου χρήματα και αγχώθηκα παραπάνω..το ξέρω ότι είναι πολλά τα κορίτσια που είναι στην θεσημου αλλά νιώθω σαν να γκρεμιστηκα από κάπου...θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα pergoveris ενέσεις η centrotide..που δεν χρειάζεται . ευχαριστώ πολύ
Last reply by Αγάπ, -
- 0 απαντήσεις
- 39,6k εμφανίσεις
Πωλείται θήλαστρο Cangaroo Elegance Double στα 30Ευρώ, ελάχιστα μεταχειρισμένο (5 - 6 φορές), σε άριστη κατάσταση στο κουτί του με τα ανταλλακτικά άντλησης αχρησιμοποίητα, και το manual διαθέσιμο. Ο λόγος πώλησης είναι ότι δεν το χρειάστηκα τελικά, αφού κατάφερα και θήλασα χωρίς τη βοήθεια του θηλάστρου. Υπάρχουν διαθεσιμες φωτογραφίες, μπορείτε να μου στείλετε μέηλ στο [email protected] και θα σας στείλω οτιδήποτε χρειάζεστε από πληροφορία.
Last reply by Betty Blue, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 40,5k εμφανίσεις
Ετοιμάζουμε το νέο μας κρεβάτακι μιας και το καινούριο μας μωρό είναι στο δρόμο και πρέπει να βγούμε από την κούνια... Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό προστατευτικο κάγκελο για το κρεβάτακι.?ενημερωτικα το κρεβάτακι του είναι του παλιού τύπου κλασσικό ξύλινο μασίφ.. Ευχαριστώ πολυ
Last reply by ranial83, -
- 0 απαντήσεις
- 54,6k εμφανίσεις
Πωλείται ηλεκτρικό θηλαστρο σε άριστη κατάσταση. Χρησιμοποιήθηκε για το πρώτο τετράμηνο. Πολυ εύκολο στην χρήση. μόνο σοβαρές προτάσεις.
Last reply by [email protected], -
Πωλούνται 2 κουτιά των 180 χαπιών ανδρικών Profertil στην τιμή των 120 ευρώ το κουτί. Συζητήσιμο να πωληθούν και λιγότερες καρτέλες. Αποστολή με κούριερ εφικτή.
Last reply by Hope88, -
- 0 απαντήσεις
- 56,9k εμφανίσεις
Καλησπερα ειμαι νεος μπαμπας και έχω μια ερώτηση. Είδα στο φαρμακείο που παίρνουμε γάλα για το μωράκι μας 7 μηνών πλέον ότι υπάρχει ένα γάλα της nutritcia το pro futura με πολύ μεγαλύτερη τιμή από τα υπόλοιπα και θα ήθελα να μάθω τι διαφορετικό έχει από τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Last reply by Iliaspapa, -
- 0 απαντήσεις
- 60,2k εμφανίσεις
Πωλειτε θηλαστρο νοσοκομιακο medela symphony κοστοσ καινουργιου 2400. Σεαριστη κατασταση με βαλιτσα και πολλα εξτρα χρησιμοποιημενο για 2 μωρακια στην τιμη των 650 ευρω https://www.car.gr/parts/view/28838170-thhlasmos-thhlastra-medela-symphony
Last reply by giota.giota, -
- 0 απαντήσεις
- 61,7k εμφανίσεις
Καλησπερα υπαρχει καποιο site να παταγγειλω γαλα ναν 1; και να ερχεται σχετικα γρηγορα;
Last reply by nikosp, -
- 0 απαντήσεις
- 63,3k εμφανίσεις
Πωλείται Βρεφικο μαξιλάρι μείωσης χώρου "φωλιά" , αχρησιμοποίητο. Χρώματος μπλε απαλό γλυκό. Αξία 35€. Δίνεται στην τιμή των 30€. Περιοχή Αθήνα. Για πληροφορίες 6932368586. Viber's, What's up διαθέσιμα για φωτογραφίες. Μαρία
Last reply by ΜαρίαG, -
- 0 απαντήσεις
- 63,3k εμφανίσεις
Πωλείται ολοκαινουριος παρασκευαστής υγιεινής βρεφικής τροφής 4 σε 1 της εταιρείας Philips Avent. Αξία 130€. Αγοραστηκε αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Δίνεται στην τιμή των 95€. Παρακαλώ αν ενδιαφέρεστε καλέστε στο 6932368586 (Μαρία). Αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber, what's up. Περιοχή Αθήνα.
Last reply by ΜαρίαG, -
Χαριζω gynalven
από Nackt- 0 απαντήσεις
- 63,5k εμφανίσεις
Τα είχα σε μέρος όπως πρέπει. Είναι 2μιση κουτιά των 200 και 1μιση κουτί των 100.
Last reply by Nackt, -
- 0 απαντήσεις
- 63,8k εμφανίσεις
Σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε υφασμάτινες πάνες για την μικρή μας που είναι 15 μηνών.πειτε μου εμπειρίες σας όσες εχετε χρησιμοποιησει.απο που τις πήρατε;
Last reply by Ασία, -
- 2 απαντήσεις
- 65,7k εμφανίσεις
Χαρίζονται φάρμακα εξωσωματικής bemfola 300 Iu/0.5 ml με πολλές ευχές για καλή επιτυχία!
Last reply by Καντι, -
Εξοπλισμός για δίδυμα 1 2 3
από Mytwins- 31 απαντήσεις
- 73,5k εμφανίσεις
Καλημέρα, τον χειμώνα περιμένουμε τα διδυμακια μας και έχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς για διάφορα που θα χρειαστούμε. Μια πρώτη ερώτηση που έχω για τις ήδη δίδυμομανουλες είναι τι καρότσι τους βόλεψε. Έχω δει το aria twins peg perego που προτεινουν οι περισσότεροι, αλλά με περιορίζει αρκετά ότι χρησιμοποιείται από +6 μηνών. Ιδανικά θέλω κάτι από νεογέννητα, δίπλα δίπλα και ελαφρύ. Έχει κάποια να προτείνει κάποιο;
Last reply by νικηαντωνια81, -
- 3 απαντήσεις
- 66,7k εμφανίσεις
Αγόρασα Gonal f 300 μονάδες. Είναι κλειστό στη συσκευασία του και συντηρείτε απο όταν το αγόρασα στο ψυγείο. Δεν το χρησιμοποίησα γιατί τελικά δεν το χρειάστηκα.Αν ξανακάνω διέγερση θα αργήσω σε μήνες οπότε δεν θα μου χρειαστεί.Όποια κοπέλα το έχει πραγματικά ανάγκη ας μου στείλει μήνυμα.Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω! Ζω στην επαρχία οπότε θα χρειαστεί να το στείλουμε με την ταχυδρομική και θα εξασφαλίσουμε φυσικά την διατήρησή του στο κρύο με παγοκύστες και φελιζόλ ή οτι χρειαστεί!
Last reply by Χριστίνα28, -
- 3 απαντήσεις
- 67,2k εμφανίσεις
Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κάποια κοπέλα από ξένο α sites και συγκεκριμένα από Ali ή wish... An είναι free shipping ένα προϊόν πληρώνεις έξοδα τελωνείου για να έρθει στην Ελλάδα; κ αν ναι πόσο είναι περίπου το ποσό κ για αγορές τι κόστους κ άνω πληρώνεις έξοδα τελωνείου;
Last reply by nanoula90, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 70,5k εμφανίσεις
Κοριτσια καλημερα θα ηθελα να μαθω το μωρακι σας τι υψος ειχε 7-8 μηνων γτ θελουμε να κανουμε την βαφτιση το καλοκαιρι κ εχω δει κατι φορεματακια σε εκπτωσεις με ακριβη αρχικη τιμη αλλα δεν εχω ιδεα ποσο θα ειναι σε υψος τοτε; Καμια μανουλα που το μωρακι της να γεννηθηκε κοντα στα 54εκ σαν το δικο μ ή τουλαχισυον εκει κοντα να μ πει ποσο ηταν στον 7ο-8ο?? Ξερω οτι δεν μεγαλωνουν ολα τα νινακια το ιδιο αλλα θα με βοηθουσατε να ειχα εναν μπουσουλα!!!
Last reply by ΒαλεντιναΧ, -
- 1 απάντηση
- 71,8k εμφανίσεις
Ρούχα εγκυμοσύνης όλα αγορασμένα από prenatal μέγεθος large. Παντελονια, μπλούζες, φορέματα. Περιοχή Αιγάλεω χαρίζονται. Επειδή δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτογραφίες αν κάποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει το μέηλ της.
Last reply by Giosotpk, -
- 0 απαντήσεις
- 70,7k εμφανίσεις
Γεια σας, Ειμαι παλιό μέλος , που επιστρεφω..... Εχω ενα γιο που κοντεύει τα 8 Ασχολούμαι με τα χειροποιητα πλεκτα ,τα οποία πουλαω σε καταπληκτικες τιμές
Last reply by Mumandboy, -
Πωλούνται θήλαστρο medela,σακουλάκια συλλογής γάλακτος,Avent kit φροντίδας θηλασμού,ζώνη κορσές 65€
από AnastasiaF- 0 απαντήσεις
- 70,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα στις μέλλουσες μαμάδες πωλούνται τα παρακάτω: Θήλαστρο medela χειροκίνητο χεηαιμοποιημένο 2 φορές με όλα τα αξεσουάρ και τις οδηγίες μέσα στο κουτί του, Σακουλάκια συλλογής γάλακτος Lansinoh 49 Τεμάχια μέσα στην συσκευασία τους, Phillips Avent kit θηλασμού φροντίδας στήθους μαζί με νεσεσερ το οποίο εμπεριέχει 12 επιθέματα στήθους ημέρας 4 επιθέματα στήθους νύχτας 2 επιθέματα θερμικού ζελέ για διπλή χρήση καταπραΰνουν το δέρμα και διεγείρουν τη ροή 2 πλενόμενες θήκες Σας βοηθούν να καθιερώσετε πρόγραμμα θηλασμού Και ζώνη κορσές αχρησιμοποίητη. Για οποία μαμά ενδιαφέρετ…
Last reply by AnastasiaF, -
Πωλούνται θήλαστρο medela,σακουλάκια συλλογής γάλακτος,Avent kit φροντίδας θηλασμού,ζώνη κορσές 65€
από AnastasiaF- 0 απαντήσεις
- 70k εμφανίσεις
Καλησπέρα στις μέλλουσες μαμάδες πωλούνται τα παρακάτω: Θήλαστρο medela χειροκίνητο χεηαιμοποιημένο 2 φορές με όλα τα αξεσουάρ και τις οδηγίες μέσα στο κουτί του, Σακουλάκια συλλογής γάλακτος Lansinoh 49 Τεμάχια μέσα στην συσκευασία τους, Phillips Avent kit θηλασμού φροντίδας στήθους μαζί με νεσεσερ το οποίο εμπεριέχει 12 επιθέματα στήθους ημέρας 4 επιθέματα στήθους νύχτας 2 επιθέματα θερμικού ζελέ για διπλή χρήση καταπραΰνουν το δέρμα και διεγείρουν τη ροή 2 πλενόμενες θήκες Σας βοηθούν να καθιερώσετε πρόγραμμα θηλασμού Και ζώνη κορσές αχρησιμοποίητη. Για οποία μαμά ενδιαφέρετ…
Last reply by AnastasiaF, -
- 14 απαντήσεις
- 5,5k εμφανίσεις
Καλημέρααααα.βρε κορίτσια πείτε μου τι θα χρειαστούμε μαμά κ κόρη Απρίλη μήνα;τι πρέπει να περιέχει η βαλίτσα;νομίζω πρέπει να ετοιμάζομαι σιγά σιγα
Last reply by linaa, -
- 0 απαντήσεις
- 71,3k εμφανίσεις
Σαιτ από το εξωτερικό για να παραγγείλω νοβαλακ 1 s.o.s
Last reply by Λευτέρης Διαμαντή;, -
- 0 απαντήσεις
- 72k εμφανίσεις
Παρακαλώ πολύ αγοράζω 3 ενέσεις Gonal _F 900.Είναι επειγον
Last reply by Konna1,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-