Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Losr είπε:

      Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

       

      Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση 

      Ευγενία πρέπει να έχουμε όλοι 

      Θα την γλιτώσεις σίγουρα τότε 🤣🤣🤣🤣

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !


Recommended Posts


Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Ρωτά τον γυναικολόγο σου. Κ ψάξε κάποιον ενδοκρινολόγο μέσα από κάποιο μαιευτήριο. Δύσκολα να μην βρεις πιο νωρίς ραντεβού υπάρχουν πάρα πολλοί ενδοκρινολόγοι. 

Δύσκολα είναι σωστή η μέτρηση Όταν οι άλλες ορμόνες Κ ο υπέρηχος είναι εντάξει . αν είναι σωστή η μέτρηση θα είχες προβλήματα με την περίοδο για χρόνια . Η οιστραδιόλη δεν είναι μια απλή ορμόνη. 

Στο Ελενας κοίταζα για να είναι σχετικός με την υπογονιμότητα!!! Η οιστραδιολη δεν αυτή που όσο αυξάνεται το ωάριο αυξάνετε κ η ορμόνη ? Μήπως είναι τόσο χαμηλή επειδή θα αργήσει να μεγαλώσει το Ωάριο ; Ή καμιά σχέση ; Να πάω αύριο να την ξανά μετρήσω για σιγουριά ;; Μπας κ ανέβηκε 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Οι προηγούμενες εξετάσεις σου ποτέ τις είχες κάνει? Γενικα αν είχες κανεί σύντομα μάλλον είναι κάποιο λαθος δεν πέφτει τόσο χαμηλά η οιστραδιόλη σε μια νέα γυναίκα από κύκλο σε κύκλο 

Τον Νοέμβρη της είχα κάνει 7 μήνες σχεδόν 

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Στο Ελενας κοίταζα για να είναι σχετικός με την υπογονιμότητα!!! Η οιστραδιολη δεν αυτή που όσο αυξάνεται το ωάριο αυξάνετε κ η ορμόνη ? Μήπως είναι τόσο χαμηλή επειδή θα αργήσει να μεγαλώσει το Ωάριο ; Ή καμιά σχέση ; Να πάω αύριο να την ξανά μετρήσω για σιγουριά ;; Μπας κ ανέβηκε 

Τον Νοέμβρη της είχα κάνει 7 μήνες σχεδόν 

Εάν τις είχες κάνει τόσο κοντά Κ ήταν φυσιολογική η τιμή τότε μαλλον λάθος μέτρηση. 

Η οιστραδιόλη αυξομοιωνετε μέσα στον κύκλο όμως τα φυσιολογικά όρια σε κάθε φάση του κύκλου δείχνουν αν λειτουργεί καλά ο οργανισμός σου. Σύμφωνα με το εργαστήριο είσαι εκτός ορίων οπότε δεν έχει σχέση το ωάριο ή το κάθε ωάριο στον συγκεκριμένο κύκλο. Δεν έχει νόημα να την κάνεις άλλες μέρες του κύκλου σίγουρα θα έχει αλλαξει το θέμα είναι γιατί δεν είναι μέσα στα όρια τα φυσιολογικά την συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε μάλλον προς το λάθος πάει . 

Επίσης έχει σημασία που είναι χαμηλή Κ όχι υψηλή. Είναι πιο σπάνιο να είναι χαμηλή . Είναι πιο περίπλοκες οι αιτίες . 

Αν ήταν ψηλή πχ θα υπήρχαν πιο απλές αιτίες 

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια έχετε ακούσει πόσο κοστίζει το ERA test ; Για το παράθυρο εμφύτευσης και την δεκτικότητα του ενδομητρίου χρονικά που λένε...Έτσι για να το απορρίψω γιατί μου έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες που δεν θα έπρεπε. Δεν βρίσκω τίποτα online για Ελλάδα τουλάχιστον...

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 9 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κορίτσια έχετε ακούσει πόσο κοστίζει το ERA test ; Για το παράθυρο εμφύτευσης και την δεκτικότητα του ενδομητρίου χρονικά που λένε...Έτσι για να το απορρίψω γιατί μου έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες που δεν θα έπρεπε. Δεν βρίσκω τίποτα online για Ελλάδα τουλάχιστον...

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Εγω παντως βρίσκομαι στην 5η εμβρυομεταφορα όλες με ελεγμένα έμβρυα…δεν έχει πετύχει καμία. Μηδενικη χοριακη!!! Αναμένω το αποτέλεσμα κ αυτής της προσπάθειας και θα σας ενημερώσω. 

Γλυκιά μου, εύχομαι να δικαιωθεί σύντομα η προσπάθειά σου🙏🏻

6 ώρες πρίν, Losr είπε:

Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

Το θυμάμαι ναι.. εγώ πιστεύω πολύ στον προεμφυτευτικο για σένα..

6 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Κορίτσια όταν η οιστραδιολη είναι αρκετά χαμηλή 3η μέρα του κύκλου ήταν 11 σημαίνει πως δεν θα κάνω ωορρηξία ή πως απλά θα καθυστέρηση και θα κάνω μεγαλύτερο κύκλου από ότι συνήθως ; (Έχω 31 μέρες κύκλο πάνω κάτω ) 

Εμένα είχε τύχει σε κάποιους κύκλους 14 να είναι, Με ίδιο κύκλο κι εγώ. Αλλά έκανα κανονικά ωοληψια δεν είχα θέμα.

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση&συγγνωμη που μπηκα τωρα αλλα ειχα σκατομερα στη δουλεια!!! Εχω κανει 2 διεγερσεις και 5 εμβρυομεταφορες συνολικα απο τις οποιες ειχα 2 παλινδρομες, 2 βιοχημικες και μια κουλουρα!! Στην πρωτη ειχα 5 βλαστοκυστες και στην δευτερη ειχα 6.. το σπερμα σε ποσότητα ηταν κακο κατα την δευτερη ωοληψια αλλα ο εμβρυολογος κατα λεξη μ ειπε πως παρ ολα αυτα την εκανε τη δουλεια του..

Σε ευχαριστώ ναι την εχω καταλαβει αυτή τη διαφορά!

Σε ευχαριστώ πολυ!!!

Δεν δικαιουμαι αν δεν κανω πρωτα χρηση των 2 εμβρυων εννοουσα!!! Δικαιουμαι αλλες 3 φορες να παρω φαρμακα (στην πρωτη διεγερση πηγα ιδιωτικα) απλα λογω του οτι εχει παρέλθει το διάστημα πρέπει να περασω ξανα επιτροπη..

Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πολυ επεμενε να κανω προεμφυτευτικο στα κατεψυγμενα παραλληλα λεγοντας μου πως ολη αυτη η διαδικασια αποψυξης καταψυξης και αποψυξης ξανα μειωνει τις πιθανότητες εμφυτευσης τους αν βγουν υγιη..δηλαδη καμια λογικη..

Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου!!! Κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

Και εμενα τοσο μ ειπε για τις κατεψυγμένες που εχω (1.200) αλλα καθως αυξανουν τα εμβρυα δεν ανεβαινει τοσο..στις 2 διεγερσεις εχω κανει 5 και 6 αντίστοιχα!!

Αχ καλη επιτυχια κοριτσι μ γλυκο να εχεις!!! Ο,τι καλυτερο!!

Καλα κανεις κ τα λες!!! Η αληθεια ειναι πως ουτε εμεις εχουμε αυτη τη στιγμη τα χρηματα να κανουμε κ ωοληψια και προεμφυτευτικο κ δε ξερω ποσο διαστημα θα χρειαστουμε και για να τα μαζεψουμε γτ εχουμε μονο απο την πλευρα μου σταθερο εισοδημα

Εν κατακλείδι νομιζω κατεληξα μεσα απο τη συζητηση μας να καταληξω στο οτι πρέπει να μεταφερω αυτα τα εμβρυα ως εχουν χωρις περαιτερω ελεγχο και αν χρειαστει επομενη διεγερση να κανω και προεμφυτευτικο τοτε! Ελπιζω να απαντησα σε ολες κοριτσια!

Αν σου συντάξουν σωστά την έκθεση από το κέντρο μπορείς να πάρεις φάρμακα ακόμη κι αν έχεις κατάψυξη. Εξαρτάται τό λόγο που θα αναγράφουν.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 56 λεπτά , Neverstop είπε:

Γλυκιά μου, εύχομαι να δικαιωθεί σύντομα η προσπάθειά σου🙏🏻

Το θυμάμαι ναι.. εγώ πιστεύω πολύ στον προεμφυτευτικο για σένα..

Εμένα είχε τύχει σε κάποιους κύκλους 14 να είναι, Με ίδιο κύκλο κι εγώ. Αλλά έκανα κανονικά ωοληψια δεν είχα θέμα.

Αν σου συντάξουν σωστά την έκθεση από το κέντρο μπορείς να πάρεις φάρμακα ακόμη κι αν έχεις κατάψυξη. Εξαρτάται τό λόγο που θα αναγράφουν.

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


πρίν από 40 λεπτά , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Η αλήθεια είναι πως συνήθως κυμαίνεται στο 35 πρώτη φορά είναι τόσο χαμηλή και πριν δύο χρόνια σχεδόν στην διέγερση είχαμε πάρει αρκετά ωάρια τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε τόσο πολύ πως θα πάει η διέγερση 

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Η αλήθεια είναι πως συνήθως κυμαίνεται στο 35 πρώτη φορά είναι τόσο χαμηλή και πριν δύο χρόνια σχεδόν στην διέγερση είχαμε πάρει αρκετά ωάρια τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε τόσο πολύ πως θα πάει η διέγερση 

Μία φορά ίσως είναι τυχαίο εύρημα. Επαναλαβε την και τον επόμενο κύκλο. Να πας σε διέγερση με τις καλύτερες συνθήκες!

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Μία φορά ίσως είναι τυχαίο εύρημα. Επαναλαβε την και τον επόμενο κύκλο. Να πας σε διέγερση με τις καλύτερες συνθήκες!

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

  • Ευχή 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...