Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Το Σάββατο θα πάω να κάνω τον υπέρηχο για να δούμε. Σήμερα στις 72 ώρες έκανα χοριακη και από 1172 πήγε 1519. Εμένα δεν μου φαίνεται καλό. Φθίνει. Είναι 30% αύξηση σε 72 ώρες την προηγούμενη φορά ήταν 30% σε 48 ώρες.Θέλω την βοήθεια όποιον κοριτσιών γνωρίζουν. Αν δεν είναι να πάει γιατί ανεβαίνει έστω και λίγο? Τι να περιμένω το Σάββατο για να πω ότι αξίζει να συνεχίσω? Πρώτη φορά το αντιμετωπίζω και έχω τρελαθεί και εγώ και ο άντρας μου. Δεν θέλουμε να καθυστερούμε κάτι που είναι αναπόφευκτο και να γίνει πιο μετά αλλά από την άλλη φοβόμαστε μην κάνουμε και λάθος με την έννοια ότι μπορεί να είναι αργό αλλά για κάποιο λόγο να πάει. Πραγματικά είμαστε και δύο χάλια. 

Just now, Losr said:

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Το Σάββατο θα πάω να κάνω τον υπέρηχο για να δούμε. Σήμερα στις 72 ώρες έκανα χοριακη και από 1172 πήγε 1519. Εμένα δεν μου φαίνεται καλό. Φθίνει. Είναι 30% αύξηση σε 72 ώρες την προηγούμενη φορά ήταν 30% σε 48 ώρες.Θέλω την βοήθεια όποιον κοριτσιών γνωρίζουν. Αν δεν είναι να πάει γιατί ανεβαίνει έστω και λίγο? Τι να περιμένω το Σάββατο για να πω ότι αξίζει να συνεχίσω? Πρώτη φορά το αντιμετωπίζω και έχω τρελαθεί και εγώ και ο άντρας μου. Δεν θέλουμε να καθυστερούμε κάτι που είναι αναπόφευκτο και να γίνει πιο μετά αλλά από την άλλη φοβόμαστε μην κάνουμε και λάθος με την έννοια ότι μπορεί να είναι αργό αλλά για κάποιο λόγο να πάει. Πραγματικά είμαστε και δύο χάλια. 

Ο γιατρός μου πιστεύει ότι δεν πάει και να κόψω τα χάπια ο εξωσωματικος θέλει να συνεχίσουμε για τους λόγους ότι είχα εξηγήσει. Απλά δεν ξέρω και το είναι αυτό που πρεπει να δούμε το Σάββατο που να μας κάνει να πούμε ναι ας προσπαθήσουμε παραπάνω. Τα φάρμακα παίζει να δημιουργούν αύξηση?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Όπως σου είχα πει η χοριακη ανεβαίνει γιατί κάποια κύτταρα συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται είναι κάτι πολύ συνηθισμένο . Φυσικά κ δεν συνεχίζει η κύηση έτσι . Όταν πας για υπέρηχο θα δείτε ότι είχατε δει Κ στον πρώτο υπέρηχο χωρίς φυσιολογική πορεία Κ ανάπτυξη. Όταν σταματήσεις τα φάρμακα αν δεν έρθει αίμα Κ συνεχίσει η ανοδική πορεία της χοριακης απλά θα κάνεις απόξεση.

2 minutes ago, linaa said:

Όπως σου είχα πει η χοριακη ανεβαίνει γιατί κάποια κύτταρα συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται είναι κάτι πολύ συνηθισμένο . Φυσικά κ δεν συνεχίζει η κύηση έτσι . Όταν πας για υπέρηχο θα δείτε ότι είχατε δει Κ στον πρώτο υπέρηχο χωρίς φυσιολογική πορεία Κ ανάπτυξη. Όταν σταματήσεις τα φάρμακα αν δεν έρθει αίμα Κ συνεχίσει η ανοδική πορεία της χοριακης απλά θα κάνεις απόξεση.

Γιατί συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται ενώ δεν είναι βιώσιμο αυτό δεν καταλαβαίνω. Όταν σταματήσω τα φάρμακα σε πόσες μέρες πρέπει να έρθει αίμα?

πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Γιατί συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται ενώ δεν είναι βιώσιμο αυτό δεν καταλαβαίνω. Όταν σταματήσω τα φάρμακα σε πόσες μέρες πρέπει να έρθει αίμα?

Καλησπέρα, λυπάμαι πολύ γι'αυτό που περνάς. Δυστυχώς έτσι γίνεται με την χοριακη, και εγώ όταν είχα βιοχημικές, ανέβαινε πολύ αργά αλλά δεν έπεφτε από μόνη της οπότε πήρα το χάπι για να έρθει η περίοδος και να καθαρίσω...

Εσύ που είσαι σε πιο προχωρημένη φάση θα κάνεις απόξεση λογικά αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις αιμορραγία, εγώ στην παλλινδρομη δεν είχα αιμορραγία απλά σταμάτησε η ανάπτυξη και η καρδιά και με καθάρισαν. έπειτα θα σου έρθει κανονικά η περίοδος σου.

πρίν από 9 λεπτά , Losr είπε:

Σε αυτή την φάση το έμβρυο δεν είναι μωρό . Είναι μια χούφτα κύτταρα που πρέπει να φτιάξουν ένα σάκο ένα λεκιθικο ασκό τα όργανα του εμβρύου. Αυτά τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται με κάποιο Ρυθμό όταν είναι υγιές.  Αν δεν είναι υγιές τότε πολλαπλασιάζονται ανώμαλα Κ δεν δημιουργούν τίποτα . Δημιουργούν απλά μια μάζα από ιστούς . 

Κανονικά αν είναι να φύγει μόνο του το κηυμα σε λίγες μέρες θα σου έχει έρθει αίμα . 2-3 μέρες . Αλλιώς θα επαναλάβεις χοριακη Κ αν ανεβαίνει θα κάνεις απόξεση.  

Διαφημίσεις

38 minutes ago, magia88 said:

Καλησπέρα, λυπάμαι πολύ γι'αυτό που περνάς. Δυστυχώς έτσι γίνεται με την χοριακη, και εγώ όταν είχα βιοχημικές, ανέβαινε πολύ αργά αλλά δεν έπεφτε από μόνη της οπότε πήρα το χάπι για να έρθει η περίοδος και να καθαρίσω...

Εσύ που είσαι σε πιο προχωρημένη φάση θα κάνεις απόξεση λογικά αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις αιμορραγία, εγώ στην παλλινδρομη δεν είχα αιμορραγία απλά σταμάτησε η ανάπτυξη και η καρδιά και με καθάρισαν. έπειτα θα σου έρθει κανονικά η περίοδος σου.

Εγώ στις προηγούμενες βιοχημικές μου δεν είχα κάνει τίποτα. Ούτε χάπια ούτε απόξεση. Έπεφταν οι χοριακες και μετά με το αίμα καθάριζε. 

39 minutes ago, linaa said:

Σε αυτή την φάση το έμβρυο δεν είναι μωρό . Είναι μια χούφτα κύτταρα που πρέπει να φτιάξουν ένα σάκο ένα λεκιθικο ασκό τα όργανα του εμβρύου. Αυτά τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται με κάποιο Ρυθμό όταν είναι υγιές.  Αν δεν είναι υγιές τότε πολλαπλασιάζονται ανώμαλα Κ δεν δημιουργούν τίποτα . Δημιουργούν απλά μια μάζα από ιστούς . 

Κανονικά αν είναι να φύγει μόνο του το κηυμα σε λίγες μέρες θα σου έχει έρθει αίμα . 2-3 μέρες . Αλλιώς θα επαναλάβεις χοριακη Κ αν ανεβαίνει θα κάνεις απόξεση.  

Ναι το ξέρω ότι δεν είναι μωρό. Θεωρείς ότι έχει νόημα να πάω το Σάββατο στον υπέρηχο η να ακολουθήσω την οδηγία του γιατρού μου να κόψω τα χάπια και να επαναλάβω χοριακες. 

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ στις προηγούμενες βιοχημικές μου δεν είχα κάνει τίποτα. Ούτε χάπια ούτε απόξεση. Έπεφταν οι χοριακες και μετά με το αίμα καθάριζε. 

Ναι το ξέρω ότι δεν είναι μωρό. Θεωρείς ότι έχει νόημα να πάω το Σάββατο στον υπέρηχο η να ακολουθήσω την οδηγία του γιατρού μου να κόψω τα χάπια και να επαναλάβω χοριακες. 

Απτήν στιγμή που είπες θα πας να κάνεις υπέρηχο να πας.  Ένα 24ωρο είναι το Σάββατο δεν είναι ότι θα πας μετά από μερες.  Την αλήθεια δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να συνεχίσει μετά από 20 μέρες ένα έμβρυο με αυτές τις χοριακες... Δηλαδή Κ αυτό που σου είπε ότι μπορεί να πάρει μπροστά νομίζω ότι ήταν απλώς μια βλακεία. Το έμβρυο ακόμα κ ταλαιπωρημένο να είναι δεν γίνετε να πάρει μπρος μετά από 15 μέρες δεν το είχες σε ψυγείο. 

Εγώ θα πήγαινα για υπέρηχο απλά για να δω σε τι κατάσταση είναι ο σάκος για να έχω Κ οδηγίες αν θα γίνετε να πέσει μόνο του. 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Losr said:

συμφωνω με το τεευταιο post Της @linaa...καλύτερα θα είναι να φυγει από μόνο του και να πας το σαββατο απλά να δει την διαφορα από τον προηγούμενο υ΄περηχο... εμενα σε μια από τισ αποβολές είχε φτάσει στο 2300 με φυσικη συλληψη...με το που εκοψα προγεστερονη αφου επιβεβαίωσε με υπέρηχο οτι δεν ειχε εξέλιξη μετα απο λίγες μερες αρχισε η αυτόματη αποβολη....θέλω να πώ δεν είναι πάντα η χωριακή το θεμα ή η επιβεβαίωση....ειανι και ο υπέρηχος καλώσ η κακώς....λίγη υπομονή αν και το ξέρω καλά ότι είναι δύσκολο μέχρι το σάββατο...αν δεν μπορεις να περιμένεις παρακάλεσε τον δικό σου γυναικολογο να πας αυριο...δε νομιζω ενα εικοσιτετραωρο να κανει τόση διαφορα στον υπέρηχο...

λυπαμαι για αυτη την αγωνια που περνας τωρα...

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Λυπάμαι πολυ που παρατείνεται η αγωνία σου κορίτσι μου.   Συμφωνώ με την @linaa και εγω. Ενα 24 ωρο έμεινε, πήγαινε να δεις τι θα σου πει. 

7 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Ναι, να ρωτήσεις για να ξέρεις. Θα συμφωνήσω βεβαια με τις βλαστοκύστες, αλλά εσεις αποφασίζετε. Πάντως ενα καλο έμβρυο 3ης ημέρας δε σου εξασφαλίζει βλαστοκυστη δυστυχώς και εμφύτευση, ούτε μία άριστη βλαστοκυστη βέβαια..

δυστυχώς έτσι είναι.. τα θυμάμαι από τότε που προσπαθούσα για το πρώτο παιδί.. ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί αυτή τη φορά.. 

• Καλή τύχη! 4

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Losr είπε:

Σε μια εμβρυομεταφορά που ανέβαινε κ εμένα πολύ λίγο, θυμάμαι ότι μου είπε ότι θα αδιαθετησω όταν μηδενίσει η χοριακη. Αρα εξαρτάται με τι ρυθμό πέφτει. Δύσκολο να σου κάνει απόξεση με τόσο χαμηλή χοριακη. 

Είναι δύσκολο να παρατείνεται αυτή η αναμονή. Κράτα γερά κορίτσι μου! 

8 ώρες πρίν, Losr είπε:

Ο γιατρός μου πιστεύει ότι δεν πάει και να κόψω τα χάπια ο εξωσωματικος θέλει να συνεχίσουμε για τους λόγους ότι είχα εξηγήσει. Απλά δεν ξέρω και το είναι αυτό που πρεπει να δούμε το Σάββατο που να μας κάνει να πούμε ναι ας προσπαθήσουμε παραπάνω. Τα φάρμακα παίζει να δημιουργούν αύξηση?

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνάτε με τη χοριακή.. Θα έλεγα κι εγώ να κάνεις μια μέρα ακομα υπομονή να πας για υπέρηχο ώστε να εισαι απόλυτα σίγουρη , αλλά να μην ελπίζεις δυστυχώς. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

δυστυχώς έτσι είναι.. τα θυμάμαι από τότε που προσπαθούσα για το πρώτο παιδί.. ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί αυτή τη φορά.. 

Σας το ευχομαι!!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Losr είπε:

Θα πάω μόνο και μόνο για να δω τι γίνεται εκεί κάτω. Δεν ελπίζω σε τίποτα. Ούτε περιμένω κάτι. Ελπίζω μόνο να αποφύγω την απόξεση. Εννοείται ότι μαζί του δεν κάνω κάτι. 

Το θεωρώ λίγο άδικο αυτό που σου κάνει ο εξωσωματικος.. καλή δύναμη κορίτσι μου!

8 ώρες πρίν, Losr είπε:

Θα πάω μόνο και μόνο για να δω τι γίνεται εκεί κάτω. Δεν ελπίζω σε τίποτα. Ούτε περιμένω κάτι. Ελπίζω μόνο να αποφύγω την απόξεση. Εννοείται ότι μαζί του δεν κάνω κάτι. 

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ και όντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό… πριν δύο χρόνια ακριβώς στην πρώτη εξωσωματική είχα πάθει ακριβώς το ίδιο ο γυναικολόγος μου μου έλεγε δεν υπάρχει ελπίδα και ο εξωσωματικός μου έλεγε να περιμένουμε θα εμφανιστεί το έμβρυο και είχε βάλει να περιμένω μέχρι την 8η βδομάδα χωρίς λόγω και ουσία !!! Και εμείς τότε ήταν η πρώτη φορά δεν ξέραμε τίποτα και λέγαμε για να το λέει κάτι θα ξέρει !!! Όχι τίποτα δεν ήξερε αλλά δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί και μου έδωσε κάτι χάπια για να αποβληθεί ο σάκος τα πήρα τρεις μέρες είχα μια τρελη τρελή αιμορραγία αλλά ο σάκος εκεί και εν τέλη έκανα και απόξεση !! Ίσως αν είχα ακούσει τον γυναικολόγο μου από τον πρώτο υπέρηχο και είχα σταματήσει τα χάπια να είχα γλιτώσει και την απόξεση και την ψυχολογική διαδικασία που ονειρευόμουν εγώ ότι ήμουν έγκυος 2κηνων χωρίς να υπάρχει έμβρυο τίποτα !! 
Λυπάμαι πραγματικά και εύχομαι σύντομα να είσαι έγκυος ξανά στο θαυμάτακι σας 🙏🏼 

επίσης επειδή διάβαζα μέρες που έγραφες ότι το έμβρυο ήταν ελεγμένο με προεμφυτευτικό έχω αρχίσει πραγματικά και έχω τις αμφιβολίες μου για τον προεμφυτευτικό!! Εμείς είχαμε δύο έμβρυα ευπλοειδικα και το ένα δεν τα καραφερε στην απόψυξη και το άλλο δεν εμφυτεύτηκε 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...