Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι κορίτσια εγώ ήμουν με το μωσαϊκό εμβρυακι μου!! Ολα πήγαν καλά και γέννησα πριν λίγες μέρες ένα υγιέστατο αγορακι🙏🏼

Όσες έχετε μωσαϊκά εμβρυακια δώστε τους μια ευκαιρία ίσως είναι τα τυχερά σας όπως ήταν και εμένα !!

Να σας ζήσει να είναι ευλογημένο με όλα τα καλά του Θεού !!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

14 minutes ago, Blu24 said:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ και όντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό… πριν δύο χρόνια ακριβώς στην πρώτη εξωσωματική είχα πάθει ακριβώς το ίδιο ο γυναικολόγος μου μου έλεγε δεν υπάρχει ελπίδα και ο εξωσωματικός μου έλεγε να περιμένουμε θα εμφανιστεί το έμβρυο και είχε βάλει να περιμένω μέχρι την 8η βδομάδα χωρίς λόγω και ουσία !!! Και εμείς τότε ήταν η πρώτη φορά δεν ξέραμε τίποτα και λέγαμε για να το λέει κάτι θα ξέρει !!! Όχι τίποτα δεν ήξερε αλλά δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί και μου έδωσε κάτι χάπια για να αποβληθεί ο σάκος τα πήρα τρεις μέρες είχα μια τρελη τρελή αιμορραγία αλλά ο σάκος εκεί και εν τέλη έκανα και απόξεση !! Ίσως αν είχα ακούσει τον γυναικολόγο μου από τον πρώτο υπέρηχο και είχα σταματήσει τα χάπια να είχα γλιτώσει και την απόξεση και την ψυχολογική διαδικασία που ονειρευόμουν εγώ ότι ήμουν έγκυος 2κηνων χωρίς να υπάρχει έμβρυο τίποτα !! 
Λυπάμαι πραγματικά και εύχομαι σύντομα να είσαι έγκυος ξανά στο θαυμάτακι σας 🙏🏼 

επίσης επειδή διάβαζα μέρες που έγραφες ότι το έμβρυο ήταν ελεγμένο με προεμφυτευτικό έχω αρχίσει πραγματικά και έχω τις αμφιβολίες μου για τον προεμφυτευτικό!! Εμείς είχαμε δύο έμβρυα ευπλοειδικα και το ένα δεν τα καραφερε στην απόψυξη και το άλλο δεν εμφυτεύτηκε 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

Εγώ δεν θα περιμένω τόσο. Αύριο είναι η τελευταία ημέρα που αν δεν δω έμβρυο και δεν ακούσω και καρδιά παρακάτω δεν πάμε που να κοπανιεται. Και ναι δεν με ενδιαφέρει πραγματικά τόσο αυστηρά κριτήρια εχω. Ακολουθώ αυτό που είπε ο γυναικολόγος μου σταματάω τα χάπια και παρακολουθώ αν πέφτουν οι χοριακες αν έρθει αίμα και ο Θεός μαζί μας για το αν θα χρειαστώ απόξεση. Τα επίπεδα του ανχους μου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Εχθές το βράδυ είχα και μια ωραία κρίση ανχους. Γενικά αλήθεια δεν είναι σίγουρη ότι πρέπει να πάω αύριο και απλά να ακολουθήσω την συμβουλή του γυναικολόγου μου και να τα σταματήσω όλα. Που μάλλον έπρεπε να τα είχα σταματήσει από την Δευτέρα που μου το είπε και να μην τον είχα ακούσει τον Τζεφ.

• Δύναμη! 3

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ δεν θα περιμένω τόσο. Αύριο είναι η τελευταία ημέρα που αν δεν δω έμβρυο και δεν ακούσω και καρδιά παρακάτω δεν πάμε που να κοπανιεται. Και ναι δεν με ενδιαφέρει πραγματικά τόσο αυστηρά κριτήρια εχω. Ακολουθώ αυτό που είπε ο γυναικολόγος μου σταματάω τα χάπια και παρακολουθώ αν πέφτουν οι χοριακες αν έρθει αίμα και ο Θεός μαζί μας για το αν θα χρειαστώ απόξεση. Τα επίπεδα του ανχους μου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Εχθές το βράδυ είχα και μια ωραία κρίση ανχους. Γενικά αλήθεια δεν είναι σίγουρη ότι πρέπει να πάω αύριο και απλά να ακολουθήσω την συμβουλή του γυναικολόγου μου και να τα σταματήσω όλα. Που μάλλον έπρεπε να τα είχα σταματήσει από την Δευτέρα που μου το είπε και να μην τον είχα ακούσει τον Τζεφ.

Αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω αλήθεια και είναι λογικό όλο αυτό που νιώθεις υπομονή μια μέρα έμεινε και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο !!!

Καλησπέρα σε όλες 

Μήπως γνωρίζει καμιά αν η κλινική ενημερώνεται για την αμοιβή του γιατρού στην εμβρυομεταφορα; Δηλαδή ο γιατρός δεν αποφασίζει μόνος του και τον πληρώνουμε όποτε συμφωνήσουμε μεταξύ μας;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια δεν είχα κανένα νέο και το σκέφτομαι κι εγώ από χτες … νομίζω αν ήταν ευχάριστο το αποτέλεσμα θα μας έγραφε….νομιζω ότι άλλο είναι θα χρειαστεί το χρόνο του….

26 minutes ago, cris88 said:

Καλησπέρα σε όλες 

Μήπως γνωρίζει καμιά αν η κλινική ενημερώνεται για την αμοιβή του γιατρού στην εμβρυομεταφορα; Δηλαδή ο γιατρός δεν αποφασίζει μόνος του και τον πληρώνουμε όποτε συμφωνήσουμε μεταξύ μας;

Νομίζω είναι ανεξάρτητο δηλ εγώ πάντα πλήρωνα ξεχωριστά την κλινική και ξεχωριστά τον γιατρό …

πρίν από 7 λεπτά , ek3001 είπε:

Γεια σας κορίτσια δεν είχα κανένα νέο και το σκέφτομαι κι εγώ από χτες … νομίζω αν ήταν ευχάριστο το αποτέλεσμα θα μας έγραφε….νομιζω ότι άλλο είναι θα χρειαστεί το χρόνο του….

Νομίζω είναι ανεξάρτητο δηλ εγώ πάντα πλήρωνα ξεχωριστά την κλινική και ξεχωριστά τον γιατρό …

Κατανοητό και εγώ μετά το ατυχές γεγονός ήθελα τον χρόνο μου !!! Δεν είναι εύκολο είτε γίνει νωρίς είτε πιο αργά 

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, ek3001 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση, κι εγώ αυτό θεωρώ ότι είναι ανεξάρτητο για αυτό και μου φάνηκε ανόητο αυτό που μου είπαν.

On 23/1/2026 at 9:27 ΠΜ, Losr είπε:

Καλησπέρα είμαι 39 χρόνων εχω κάνει δύο εμβρυομεταφορες η μία επιτυχής αλλά σταμάτησε στην έβδομη εβδομάδα.ειχαμε ένα ωάριο στην κατάψυξη και πήραμε άλλο ένα με φυσικό τελευταία περίοδος ήταν 20 Δεκεμβρίου αυτό τον μήνα δεν έχω αδιαθετησει.να ανησυχώ φταίει το άγχος λίγα κιλά που έχω πάρει η κάτι άλλο
Ο γιατρός μου είπε άσε να δούμε μην τρελαίνομαι

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Γεωργία38 είπε:

13 ώρες πρίν, Γεωργία38 είπε:

Καλημέρα μπορεί να είναι άγχος μπορεί να είναι και κάποια κυστουλα,μην ανησυχείς πάντως ,κάνε έναν υπερυχο 

πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είδα τα μυνήματα σας. Πήγα στον γιατρό μου την Παρασκευή και είδαμε ότι υπάρχει ένας σάκος μόνο που είχε μεγαλώσει ελάχιστα μη συμβατός με βιωσιμότητα όπως μου είπε. Δηλαδή δεν θα προχωρήσει και ήμουν σχεδόν βάση εμβρυομεταφορας κοντά στην 7η Εβδομάδα νομίζω 6+5. Τέλος πάντων δεν με νοιάζει κιόλας τώρα. Θεωρούσε ότι δεν προχωρήσει. Τελικά απεβαλα το σκ. Χωρίς να μου δώσει κάτι.  Στεναχωρήθηκα αλλά πάμε παρακάτω. Σήμερα έκανα και χοριακη και έχει αρχίσει η κάθοδος. Στο δια ταύτα όπως έχω πει εγώ το συγκεκριμένο σπορ το σταματάω. Σκέφτηκα παρά πολύ αυτές τις μέρες παρόλο τον πανικό μου. Θέλω να κάτσω να ηρεμήσω εντελώς δεν ξέρω για πόσο χρόνο διάστημα και δεν ξέρω και αν θα πάω στην υιοθέσια τουλάχιστον όχι άμεσα. Και για αυτό θα σκεφτώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για μένα και τον άντρα μου να βρούμε πάλι ο ένας τον άλλον να μην είμαστε μόνο μάζευε λεφτά τρέχα σε γιατρούς και όλα όσα γνωρίζετε. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστούμε δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θελήσω πάλι και αν θα είναι αργά για τα δικά μου ωάρια. Αλλά δεν πειράζει σημασία έχει να είμαστε καλά και αν το θέλουμε λύσεις θα υπάρξουν. Το χειρότερο σενάριο θα είναι να μην έχουμε παιδί τίποτα διαφορετικό δηλαδή με αυτό που έχουμε τώρα. Δεν είμαι απαισιόδοξη ούτε μυρολατρω τώρα απλα συνειδητοποιώ ότι η τόση πίεση εμένα δεν μου κάνει καλό. Οπότε lets go with the flow και θα δούμε που θα μας βγάλει. Σημασία έχει να περνάμε και καλά. Μια ζωή θα ζήσουμε. Στο δια ταύτα τώρα εχω αρκετά φάρμακα που δεν θα τα χρειαστω και για να μην λήξουν μπορώ να τα χαρίσω δεν θελω λεφτά. Τα στέλνω με box now όπου μου πει η ενδιαφερόμενη. Καλύπτω εγώ το box now. Γράφω το έχω και μου λέτε. 

1) 13 κουτιά cyclacur 

2) 5 κουτιά utrogestan 200

3) 1 κουτί prolutex λήξη 31/7/26

4) 1 κουτί innohep. 

Η λήξη τους είναι μακρινή. Για λίγες μέρες ακόμα θα βλέπω τις συνομιλίες για να δω και αν υπάρχει ενδιαφέρον για τα φάρμακα. Αλλά μετά θα φύγω.  @MK2012 σου εύχομαι μια τελειομηνή  κύηση και να πάμε όλα σούπερ για σένα και το αγοράκι που περιμένεις. Μπορεί να θυμηθώ εκεί που θα γέννας κοντα να σου στείλω μύνημα. @kate82 Μεσα από την καρδιά μου να έρθει το μωράκι σου. Συγνώμη που αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι για τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά ειλικρινά εύχομαι σε όλες να έχετε το μωράκι σας σύντομα.

Κορίτσι μου γλυκό, σε θαυμάζω για την απόφαση σου και που τα έχεις τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό σου δομημένα. Σε θαυμάζω κιόλας γιατί εγώ αμφιταλαντευτηκα πάρα πολύ για να βρω που είναι το όριο μου. Πότε θα πω το stop και πως πλέον κοιτάω εμένα. Θέλει πολλά κότσια να θέσεις τα όρια σου και να μη χάσεις τον εαυτό σου. 

Συμφωνώ πως αυτό που προέχει είναι η ψυχική μας υγεία και να είμαστε καλά με τους συντροφους μας! Λύσεις υπάρχουν πολλές όπως πολύ σωστά είπες. 
Λυπάμαι για αυτό που βίωσες αλλά είμαι σίγουρη πως ξέρεις πολύ καλά τα επόμενα βήματα κ τι είναι το καλύτερο για εσένα.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Λυπάμαι που δε θα είσαι πλέον στην ομάδα αλλά να ξέρεις πως θα είμαστε εδώ αν χρειαστεί ποτέ ξανά να γράψεις κάποια σκέψη σου. ❤️

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Losr said:

Καλησπέρα κορίτσια. Είδα τα μυνήματα σας. Πήγα στον γιατρό μου την Παρασκευή και είδαμε ότι υπάρχει ένας σάκος μόνο που είχε μεγαλώσει ελάχιστα μη συμβατός με βιωσιμότητα όπως μου είπε. Δηλαδή δεν θα προχωρήσει και ήμουν σχεδόν βάση εμβρυομεταφορας κοντά στην 7η Εβδομάδα νομίζω 6+5. Τέλος πάντων δεν με νοιάζει κιόλας τώρα. Θεωρούσε ότι δεν προχωρήσει. Τελικά απεβαλα το σκ. Χωρίς να μου δώσει κάτι.  Στεναχωρήθηκα αλλά πάμε παρακάτω. Σήμερα έκανα και χοριακη και έχει αρχίσει η κάθοδος. Στο δια ταύτα όπως έχω πει εγώ το συγκεκριμένο σπορ το σταματάω. Σκέφτηκα παρά πολύ αυτές τις μέρες παρόλο τον πανικό μου. Θέλω να κάτσω να ηρεμήσω εντελώς δεν ξέρω για πόσο χρόνο διάστημα και δεν ξέρω και αν θα πάω στην υιοθέσια τουλάχιστον όχι άμεσα. Και για αυτό θα σκεφτώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για μένα και τον άντρα μου να βρούμε πάλι ο ένας τον άλλον να μην είμαστε μόνο μάζευε λεφτά τρέχα σε γιατρούς και όλα όσα γνωρίζετε. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστούμε δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θελήσω πάλι και αν θα είναι αργά για τα δικά μου ωάρια. Αλλά δεν πειράζει σημασία έχει να είμαστε καλά και αν το θέλουμε λύσεις θα υπάρξουν. Το χειρότερο σενάριο θα είναι να μην έχουμε παιδί τίποτα διαφορετικό δηλαδή με αυτό που έχουμε τώρα. Δεν είμαι απαισιόδοξη ούτε μυρολατρω τώρα απλα συνειδητοποιώ ότι η τόση πίεση εμένα δεν μου κάνει καλό. Οπότε lets go with the flow και θα δούμε που θα μας βγάλει. Σημασία έχει να περνάμε και καλά. Μια ζωή θα ζήσουμε. Στο δια ταύτα τώρα εχω αρκετά φάρμακα που δεν θα τα χρειαστω και για να μην λήξουν μπορώ να τα χαρίσω δεν θελω λεφτά. Τα στέλνω με box now όπου μου πει η ενδιαφερόμενη. Καλύπτω εγώ το box now. Γράφω το έχω και μου λέτε. 

1) 13 κουτιά cyclacur 

4) 1 κουτί innohep. 

Η λήξη τους είναι μακρινή. Για λίγες μέρες ακόμα θα βλέπω τις συνομιλίες για να δω και αν υπάρχει ενδιαφέρον για τα φάρμακα. Αλλά μετά θα φύγω.  @MK2012 σου εύχομαι μια τελειομηνή  κύηση και να πάμε όλα σούπερ για σένα και το αγοράκι που περιμένεις. Μπορεί να θυμηθώ εκεί που θα γέννας κοντα να σου στείλω μύνημα. @kate82 Μεσα από την καρδιά μου να έρθει το μωράκι σου. Συγνώμη που αυτήν την στιγμή δεν θυμάμαι για τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά ειλικρινά εύχομαι σε όλες να έχετε το μωράκι σας σύντομα.

Εύχομαι ολόψυχα πρώτα από όλα να βρεις την ηρεμία που σου αξίζει. Αυτό είναι πάνω απ' όλα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να πάρεις τον χρόνο σου και να βρεις τις ισορροπίες σου με τον άνθρωπό σου. Στο τέλος τέλος να είμαστε καλά, αυτό μετράει. Αν δεν έχουν δοθεί, με ενδιαφέρουν τα φάρμακα.

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

1) 13 κουτιά cyclacur 

4) 1 κουτί innohep. 

Είσαι ψυχαρα κι άνθρωπος με κότσια! Να περνάς καλά με τον άνθρωπο σου κι έχει ο Θεός για τα υπόλοιπα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...