Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κοιτα να δεις ένα αστείο, είχα όλα μα όλα τα συμπτώματα, κράμπες, πόνο στο στήθος, ζαλάδες, τα πάντα σου λέω και στο τέλος τέλος άρχισε να με πονάει η μέση και έβγαλα το καθιερωμένο μου σπυράκι περιόδου. Χοριακή 0. Τα συμπτώματα σε αυτή τη φάση δεν λένε τίποτα απολύτως. Συνεχίζεις την καθημερινότητα σου όσο περισσότερο μπορείς και ελπίζεις. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις! Στις 12 μέρες χοριακη καλά είναι, από τις 9 και μετά είναι safe να κάνεις χοριακη. Καλη επιτυχία και εύχομαι να έχεις ένα τριψήφιο νουμερακι και να ανατραπούν τα μελλοντικά σου πλάνα! ❤️

Μου δίνεις θάρρος! ❤️ Εσύ όλα καλά, ξεκίνησες διέγερση ή ακόμη;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Να κάνεις ότι τραβάει η ψυχή σου ,είναι δύσκολες αυτές οι μέρες μέχρι την χωριακη ,τρελενομαστε στο φουλ ....

Ναι, αυτή η αναμονή είναι δύσκολη. Αλλά θα περάσουν οι μέρες!!

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , anemonii είπε:

Εννοείτε βγες βολτιτσες δες καμία σειρά για να ξεφύγει το μυαλό αν και πάλι δυσκολακι ,και εγώ όσο σκέφτομαι αυτές τις μέρες τρελενομαι πρέπει να βρω να κάνω κάτι 

• Μου αρέσει 1

@Ρούλα87 λυπάμαι για την εξέλιξη.. Πέρασε όμορφες στιγμές με το αγοράκι σου και πάμε δυναμικά για την επόμενη φορά!

@kate82 τέλεια, με το καλό να παραλάβεις! 

Τα δικα μου νεα είναι ησυχία στο προσκήνιο. Καναμε υπέρηχο τη Τετάρτη το απόγευμα και φαίνεται ότι ακομα δεν έχω καθαρίσει. Οπότε αργει ακομα η διαδικασία και θα με δει την Τετάρτη 28 του μήνα για να δούμε και πότε θα γίνει η ωορρηξια. Έχουμε ακόμα μπροστά μας...

@anemonii με το καλό κορίτσι! Κι εγώ θα έκανα τεστ νωρίτερα παραπαει το 2 Ιουνιου! Σιγα μην αντεχα..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

16 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χελοου εγκεν γκερλςςςς 

Πέμπτη 29-5 θα γίνει η εμβρυομεταφορα ,δεν θέλει τίποτα άλλο μετά τα σημερινά όλα ήταν οκ .... και τώρα το δύσκολο ΕΝΑ ή ΔΥΟ???σας επριξα 

Θα ελεγα να κανεις ο,τι προτεινει ο γιατρος σου βασει ιστορικου. Εγω παντα δυο μετεφερα. Και παλι δηλαδη χρειαστηκαν 4 ετ των δυο για να κανω 1 παιδι (κι ηλικιες 27-31). Οποτε στατιστικα και μετεπειτα κανεις δεν μου προτεινε μεταφορα μιας. Παντωα πλεον γεννιουνται απειρα διδυμα λογω υποβοηθουμενης κι απο γυναικες 40+. Ααααααν σου κατσουν και τα δυο , θα βρεις εναν καλο κι εμπειρο γιατρο σε πολυδυμες και θα εχεις μια πιο στενη παρακολουθηση. Τα κεντρα εξωσωματικης πχ που παρακολουθουν και κυησεις, εχουν γιατρους με εξαιρετικη πειρα σε πολυδυμες γιατι γυρω ατο 50% των κυησεων που παρακολουθουν ειναι πολυδυμες. Αν εισαι Αθηνα, μπορω να σου προτεινω. Απλα δεν θα συνεχισεις σε εναν απλο μαιευτηρα. Εγω ειδικα σκεφτομενη οτι πιθανον να μην ειχα ξανα την ευκαιρια για επομενη εγκυμοσυνη, δυο θα μετεφερα. Προσωπικη βεβαια γνωμη. 

• Ευχαριστώ 1

3 hours ago, Ρούλα87 said:

Ναι η ovitrel κρατάει Αρκετές ημερες που δείχνει θετικό .κανονικα έπρεπε να είναι έστω κ την 7 ημέρα η χοριακη αρκετά πιο πάνω 

Ποια ημέρα την έκανες εννοώ πόσες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα? Γιατί εγώ διάβασα τώρα ότι θέλει 10 μέρες να φύγει. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

Οχι ακόμα, περιμένω την περίοδο μου και θα δω αν θα ξεκινήσω γιατί είναι του αγίου πνεύματος 9/6 οπότε μπορεί να τον χάσουμε και αυτόν τον κυκλο. 
Μια χαρά θα πάνε όλα, υπομονή και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις καλά. ❤️

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Ποια ημέρα την έκανες εννοώ πόσες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα? Γιατί εγώ διάβασα τώρα ότι θέλει 10 μέρες να φύγει. 

Την έκανα την έβδομη ημέρα γιαυτο κ φάνηκε 22 η χοριακη ήταν από την ovitrel 

πρίν από 21 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Την έκανα την έβδομη ημέρα γιαυτο κ φάνηκε 22 η χοριακη ήταν από την ovitrel 

@Ρούλα87 πέρασε .... Τέλος αυτό πάμε για άλλα πιο καλά ... Τώρα εκτός ότι ζουζουνευεις με τον ταλιμπανακο σου τι σκέφτεσαι να κάνεις ?

5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αχ αυτά τα αγόρια. Κι ο δικός μου δεν το είχε πάρει καλά αλλά τι να τους κάνουμε. Νομίζω απλά εμείς είμαστε πιο προετοιμασμένες γιατί όλα συμβαίνουν στο σώμα μας ενώ αυτοί είναι απλοί παρατηρητές σε αυτό το στάδιο. Η αλήθεια είναι πως η ovitrelle μπορεί να κάνει 10-12 μέρες να φύγει τελείως. Αν θυμάμαι καλά έχεις κ άλλα εμβρυακια μπόλικα, θα ξανά προσπαθήσεις και θα σου έρθει σίγουρα! 🤞

Κοιτα να δεις ένα αστείο, είχα όλα μα όλα τα συμπτώματα, κράμπες, πόνο στο στήθος, ζαλάδες, τα πάντα σου λέω και στο τέλος τέλος άρχισε να με πονάει η μέση και έβγαλα το καθιερωμένο μου σπυράκι περιόδου. Χοριακή 0. Τα συμπτώματα σε αυτή τη φάση δεν λένε τίποτα απολύτως. Συνεχίζεις την καθημερινότητα σου όσο περισσότερο μπορείς και ελπίζεις. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις! Στις 12 μέρες χοριακη καλά είναι, από τις 9 και μετά είναι safe να κάνεις χοριακη. Καλη επιτυχία και εύχομαι να έχεις ένα τριψήφιο νουμερακι και να ανατραπούν τα μελλοντικά σου πλάνα! ❤️

Εγώ προσωπικά δύο έβαλα, δύο θα έβαζα και αν καταφέρω κ έχω τουλάχιστον 2 πάλι δυο θα βάλω. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε πως οι πολυδιμες κυήσεις είναι μια επιπλοκή της εξωσωματικής και οκ δεν τις θέλουν, αν είχα ελεγμένες άριστες με προεμφυτευτικό ή συζήτηση θα ήταν διαφορετική. Με απλά καλές και μέτριες, χωρίς προεμφυτευτικό, δεν είχαμε κάτι να συζητήσουμε, η επιλογή ήταν δική μου. Εσύ προεμφυτευτικό έκανες; Είχες στο παρελθόν άλλη εγκυμοσύνη φυσικά ή με ivf; 

Ναι @dimi.traμου έχω ακόμη πέντε .θα ηρεμήσω κ εγώ λίγο κ θα σκεφτώ τι θα κάνω κ πότε .μπραβο πάντως στις κοπέλες που είχαν πολλές αποτυχίες κ συνέχισαν εγώ με μια κ από χθες σκέφτομαι να μην ξανά κάνω.ξερω τώρα είναι ο θυμος που έχω μέσα μου αλλά τις δίνω πολλά συγχαρητήρια.

πρίν από 43 λεπτά , kate82 είπε:

@Ρούλα87 πέρασε .... Τέλος αυτό πάμε για άλλα πιο καλά ... Τώρα εκτός ότι ζουζουνευεις με τον ταλιμπανακο σου τι σκέφτεσαι να κάνεις ?

Δεν ξέρω ακόμη την πέμπτη έχω ραντεβου με την γιατρό να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις κ με τους έμβρυο λόγους .εδω κάθομαι κ σκέφτομαι τελικά αν έβαζα δυο 

• Δύναμη! 2

πρίν από 16 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Ναι @dimi.traμου έχω ακόμη πέντε .θα ηρεμήσω κ εγώ λίγο κ θα σκεφτώ τι θα κάνω κ πότε .μπραβο πάντως στις κοπέλες που είχαν πολλές αποτυχίες κ συνέχισαν εγώ με μια κ από χθες σκέφτομαι να μην ξανά κάνω.ξερω τώρα είναι ο θυμος που έχω μέσα μου αλλά τις δίνω πολλά συγχαρητήρια.

Δεν ξέρω ακόμη την πέμπτη έχω ραντεβου με την γιατρό να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις κ με τους έμβρυο λόγους .εδω κάθομαι κ σκέφτομαι τελικά αν έβαζα δυο 

Μην παιδεύεις τον εαυτό σου κορίτσι μου ,το έχω περάσει 7 φορές ,άκρη δεν θα βγάλεις με το Αν ... Ηρέμησε πάρε τον ταρζανακο σου και παντε βόλτα παίξτε να ξεχαστεις,έχεις μεγάλο ατού που έχεις ήδη ένα θαυματακι δίπλα σου ... Πάνε μιλά μαζί τους και πάρε τις αποφάσεις σου .εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε .,

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε καταλαβαίνω, δεν είναι εύκολο. Αλλά όσο θα περνάει ο καιρός θα μαλακώνει μέσα σου και θα νιώθεις καλύτερα. Αν πραγματικά το θέλεις έχεις όλες τις πιθανότητες να προχωρήσεις και να πετύχεις. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν εκεί οι βλαστοκύστες σου. Τώρα είναι φρέσκο ακόμα! Δεν θα το ξεχάσεις εννοείται, κάθε απώλεια την κρατάμε μέσα μας για πάντα. Αλλά όσο περνάει ο καιρός το βλέπεις πιο ψύχραιμα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μην παιδεύεις τον εαυτό σου κορίτσι μου ,το έχω περάσει 7 φορές ,άκρη δεν θα βγάλεις με το Αν ... Ηρέμησε πάρε τον ταρζανακο σου και παντε βόλτα παίξτε να ξεχαστεις,έχεις μεγάλο ατού που έχεις ήδη ένα θαυματακι δίπλα σου ... Πάνε μιλά μαζί τους και πάρε τις αποφάσεις σου .εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε .,

Γιαυτο σας δίνω πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας .το ξέρω κ μου δίνει πολύ δύναμη ο μικρός  κ είμαι από τις τυχερές που έπιασα με την πρώτη ετ  εκεί ήμουν πολύ τυχερή .

• Μου αρέσει 3

@Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

• Καλή τύχη! 2

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι Θεσσαλονίκη κ χαρίζω τα παρακάτω φάρμακα :

11 ενέσεις meriofert 150IU λήξη 11/25

10 ενέσεις meriofert 75IU λήξη 10/25

2 orgalutran λήξη 10/26

7 averkap 0,1mg λήξη 10/25

9 ενέσεις inohep λήξη 2/26

1 puregon 300 μονάδες λήξη 10/25.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Ρούλα87 είπε:

Γιαυτο σας δίνω πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας .το ξέρω κ μου δίνει πολύ δύναμη ο μικρός  κ είμαι από τις τυχερές που έπιασα με την πρώτη ετ  εκεί ήμουν πολύ τυχερή .

Σκατα στα μούτρα μας χαχαχαχαχ ,απλά περνούμε τα πάνω μας και συνεχίζουμε ωστα να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας ,εγώ δεν θα το έλεγα δύναμη πιο πολύ εγωισμός τουλάχιστον σε μένα είναι ότι ναι θα τα καταφέρω ρε γαμωτο δεν γίνεται να είναι όλα καλά και να μην .... Τεσπα πάρε τον χρόνο σου όλα θα γίνουν γλυκιά μου 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...