Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Σε βραχύ πρωτόκολλο 2η μέρα και τις 2 φορές. Απλά μου είπε ο γιατρός μπορεί κάποιες φορές να ξεκινήσεις και τρίτη, το βλέπουν από τις ορμονολογικές σου. 

15 ώρες πρίν, daramoo είπε:

Εγώ 2η μέρα έκανα την Elonva και μετά 9η και 10η έκανα puregon

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Την 3η εγώ ,καλημερα

1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Εγώ τη δεύτερη, μετα απο εξετάσεις.

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Πρώτη μέρα θεωρείτε εσείς μόλις δείτε αίμα ή όταν έχετε την μεγάλη ροή ;; 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ σε μαλώσα λίγο εχθές οπότε σήμερα δεν θα πω κάτι. Μια χαρά είσαι όλα καλά. Συγχαρητήρια. 

Χαχαχχαχαχαχ μπορείς να με μαλώνεις κάθε μέρα χαχαχαχχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ σε μαλώσα λίγο εχθές οπότε σήμερα δεν θα πω κάτι. Μια χαρά είσαι όλα καλά. Συγχαρητήρια. 

Μα τώρα έχει δίκιο εδώ το κορίτσι.. @kate82 εγώ με 1300 χοριακη και είχε βγει πιο αχνό από τη πρώτη που ήταν 145! χωρις λόγο τώρα αγχώνεσαι και δεν το χαίρεσαι έστω και λίγο μέχρι να πας στον πρωτο υπερηχο άντε σε μάλωσα κι εγώ γιατί στα μνμτα μας σου απαντώ γλυκά 😂😂😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Μα τώρα έχει δίκιο εδώ το κορίτσι.. @kate82 εγώ με 1300 χοριακη και είχε βγει πιο αχνό από τη πρώτη που ήταν 145! χωρις λόγο τώρα αγχώνεσαι και δεν το χαίρεσαι έστω και λίγο μέχρι να πας στον πρωτο υπερηχο άντε σε μάλωσα κι εγώ γιατί στα μνμτα μας σου απαντώ γλυκά 😂😂😂

Χαχαχαχαχ κορίτσι μου εσύ χαχαχαχαχ ,με το καλό το μπουμπούκι σου .... Με ζήτησε και τρίτη χωριακη θα με χαζεψουν ,στις πόσες μέρες έκανες υπερυχο ?? 

• Χαχα 1

πρίν από 49 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ κορίτσι μου εσύ χαχαχαχαχ ,με το καλό το μπουμπούκι σου .... Με ζήτησε και τρίτη χωριακη θα με χαζεψουν ,στις πόσες μέρες έκανες υπερυχο ?? 

Ο υπέρηχος δεν πάει με τις μέρες αλλά με τις μονάδες της χοριακης! Από τις 2000 μονάδες θα μπορείς να δεις θέση σάκου ξεκάθαρα. Χοριακη καλά έκανε Κ σου ζήτησε γιατί πρέπει να δει ποτέ θα γίνει ο υπέρηχος αν όντως διπλασιαστει. 

Κορίτσια καλησπέρα !! Θέλω την γνώμη σας !! Είχα περίοδο 24 Μαΐου και μου κράτησε τέσσερις μέρες ενώ κανονικά έχω 8μερες και αυτές οι 4 μέρες με κανονική ποσότητα αίματος προς λίγη (με βάση την ποσότητα που βγάζω συνήθως) ..έχω εδώ και μια βδομάδα αρκετά πηχτά υγρά (συγνώμη για την περιγραφή) και τις τελευταίες μέρες αρκετά ευαίσθητες θηλές και περιμένω περίοδο στις 24 Ιουνίου και θέλουμε να ξεκινήσουμε διέγερση και έχω κλείσει ραντεβού με τον γιατρό στις 19 του μήνα για με δει και να μας δώσει το πρωτόκολλο αλλά δεν ξέρω σκέφτομαι μην με προλάβει η περίοδος νωρίτερα πριν το ραντεβού …είναι πιθανό να έρθει τόσο νωρίτερα η περίοδος ;; Γιατί τα συμπτώματα δεν με βοηθανε και πολύ να καταλάβω με έχουν μπερδέψει 

Διαφημίσεις

1 hour ago, kate82 είπε:

Αυτο που λέει η Λίνα πιο πάνω. Μόλις είχα 1300 μου έκλεισε ρνβ μετά από μια βδομάδα κ κάτι δεν θυμάμαι καλα

3 hours ago, kate82 said:

Χαχαχχαχαχαχ μπορείς να με μαλώνεις κάθε μέρα χαχαχαχχαχα

Είμαι από αυτές που τραβάει και κοτσίδες.χαχαχαχΑ

Just now, Losr said:

Ανάλογα τον γιατρό. Σίγουρα μετά τις 2000 μπορείς να δεις σάκο αλλά όχι να ακούσεις καρδιά. Νομίζω κάπου προς το τέλος της 6ης εβδομάδας με αρχές 7ης μπορείς να πας να ακούσεις και καρδιά.

συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις θετικές χοριακες και τις βλαστοκύστες!!!! εγώ χάθηκα λίγο γιατί είχα τρεξιματα με κάποιες όχι τόσο καλές εξετάσεις που έκανα.παντα το ζάχαρο μου ήταν από 109 έως 115 με όριο το 115.στις τελευταίες εξετάσεις βγηκε 119 και πήγα σε παθολόγο διαβητολόγο να μου γράψει εξετάσεις.Εκανα καμπύλη ζαχαρού ...την ημέρα εκείνη είχα νηστείας 132(!!!) ενώ η καμπύλη μου ήταν καλή...στη μια ώρα είχα 110 και στις δυο είχα 109.η γλυκοζυλιωμενη μου είναι 5,2 και η ινσουλίνη μου 5,9 (τα όρια είναι 2,5-25). το πρόβλημα είναι το ζάχαρο νηστείας μου. Να πω σε αυτό το σημείο ότι είμαι κανονική 1.72 ύψος 56 κιλά γυμνάζομαι τρώω υγιεινά κλπ κλπ.Αυτο π με τρόμαξε και φυσικά θα πάρω Δεύτερη γνώμη ήδη έκλεισα σε ενδοκρινολόγο είναι ότι ο πρώτος γιατρός είπε ότι είμαι πολύ στο όριο για αντίσταση στην ινσουλίνη και το πολύ πολύ μωρέ λέει θα σε χαρακτηρίσουμε διαβήτη κύησης όταν είσαι έγκυος και θα παίρνεις ινσουλίνη! Κάτσε δηλαδή αντί να βρουμε από τι ανεβάζω ζάχαρο νηστείας αιντε αιντε ινσουλίνες???? μίλησα μετά κέντρο είπαν ότι για εμβρυομεταφορά το θέλουν κάτω από 90...τους είπα ότι ποτέ στη ζωή μου δεν είχα τόσο σαν οργανισμός και τους ανέφερα τα περί γιατρών κ είπαν αν ειναι έτσι ο οργανισμός μου ότι θα το πάμε έτσι χωρίς να πάρω κάτι για το ζάχαρο και εννοείται θέλουν ενημέρωση από το δεύτερο γιατρό που θα πάω,Εχω κλείσει στον Κούρτη στη Θεσσαλονίκη.

Έχει κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία με εμένα? και αν ναι έως το αντιμετώπισε?

Γενικά κάθε συμβοουλη ευπροσδεκτη γιατί λίγο πελάγωσα

ΥΓ ήδη πήγα σε διατροφολογο βγάλαμε μια διατροφή κατάλληλη και είπαμε να ακολούθησε διαλειμματικη (θα τρώω 10-18:00) κ σε κανένα δεκαήμερο να ξεκάνω εξετάσεις να δούμε αν το νηστείας έπεσε.

2 hours ago, Blu24 said:

Κορίτσια καλησπέρα !! Θέλω την γνώμη σας !! Είχα περίοδο 24 Μαΐου και μου κράτησε τέσσερις μέρες ενώ κανονικά έχω 8μερες και αυτές οι 4 μέρες με κανονική ποσότητα αίματος προς λίγη (με βάση την ποσότητα που βγάζω συνήθως) ..έχω εδώ και μια βδομάδα αρκετά πηχτά υγρά (συγνώμη για την περιγραφή) και τις τελευταίες μέρες αρκετά ευαίσθητες θηλές και περιμένω περίοδο στις 24 Ιουνίου και θέλουμε να ξεκινήσουμε διέγερση και έχω κλείσει ραντεβού με τον γιατρό στις 19 του μήνα για με δει και να μας δώσει το πρωτόκολλο αλλά δεν ξέρω σκέφτομαι μην με προλάβει η περίοδος νωρίτερα πριν το ραντεβού …είναι πιθανό να έρθει τόσο νωρίτερα η περίοδος ;; Γιατί τα συμπτώματα δεν με βοηθανε και πολύ να καταλάβω με έχουν μπερδέψει 

Εγώ δεν κατάλαβα τι σου έχει συμβεί. Μπερδεύτηκα 

πρίν από 17 λεπτά , karlajo είπε:

συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις θετικές χοριακες και τις βλαστοκύστες!!!! εγώ χάθηκα λίγο γιατί είχα τρεξιματα με κάποιες όχι τόσο καλές εξετάσεις που έκανα.παντα το ζάχαρο μου ήταν από 109 έως 115 με όριο το 115.στις τελευταίες εξετάσεις βγηκε 119 και πήγα σε παθολόγο διαβητολόγο να μου γράψει εξετάσεις.Εκανα καμπύλη ζαχαρού ...την ημέρα εκείνη είχα νηστείας 132(!!!) ενώ η καμπύλη μου ήταν καλή...στη μια ώρα είχα 110 και στις δυο είχα 109.η γλυκοζυλιωμενη μου είναι 5,2 και η ινσουλίνη μου 5,9 (τα όρια είναι 2,5-25). το πρόβλημα είναι το ζάχαρο νηστείας μου. Να πω σε αυτό το σημείο ότι είμαι κανονική 1.72 ύψος 56 κιλά γυμνάζομαι τρώω υγιεινά κλπ κλπ.Αυτο π με τρόμαξε και φυσικά θα πάρω Δεύτερη γνώμη ήδη έκλεισα σε ενδοκρινολόγο είναι ότι ο πρώτος γιατρός είπε ότι είμαι πολύ στο όριο για αντίσταση στην ινσουλίνη και το πολύ πολύ μωρέ λέει θα σε χαρακτηρίσουμε διαβήτη κύησης όταν είσαι έγκυος και θα παίρνεις ινσουλίνη! Κάτσε δηλαδή αντί να βρουμε από τι ανεβάζω ζάχαρο νηστείας αιντε αιντε ινσουλίνες???? μίλησα μετά κέντρο είπαν ότι για εμβρυομεταφορά το θέλουν κάτω από 90...τους είπα ότι ποτέ στη ζωή μου δεν είχα τόσο σαν οργανισμός και τους ανέφερα τα περί γιατρών κ είπαν αν ειναι έτσι ο οργανισμός μου ότι θα το πάμε έτσι χωρίς να πάρω κάτι για το ζάχαρο και εννοείται θέλουν ενημέρωση από το δεύτερο γιατρό που θα πάω,Εχω κλείσει στον Κούρτη στη Θεσσαλονίκη.

Έχει κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία με εμένα? και αν ναι έως το αντιμετώπισε?

ΥΓ ήδη πήγα σε διατροφολογο βγάλαμε μια διατροφή κατάλληλη και είπαμε να ακολούθησε διαλειμματικη (θα τρώω 10-18:00) κ σε κανένα δεκαήμερο να ξεκάνω εξετάσεις να δούμε αν το νηστείας έπεσε.

Το ζάχαρο νηστείας όταν είναι οριακό ή Κ λίγο αυξημένο είναι πολύ δύσκολο να ρυθμιστεί με διατροφή είναι κάτι σαν να υπάρχει μια προδιάθεση απτον οργανισμό σου για διαβήτη  . Αν προσπαθείς για εξωσωματική σίγουρα θα πρέπει να σου δώσουν κάτι να ρυθμιστεί λιγάκι τύπου glucofaζ . 

Η διαλειματικη νηστεία δεν βοηθάει στο ζάχαρο .... Είναι απαγορευτική δεν ξέρω αν ο διατροφολόγος σου είδε τις τιμές του ζαχάρου πρώτα .. καλό είναι να σου δώσει διατροφή ενδοκρινολόγος διαβητολογος Κ όχι κάποιος διατροφολόγος . 

Το αυξημένο ζάχαρο θέλει κάθε δύο ώρες μικρά γευματακια πολύ υγιηνα Κ όχι νηστεία το εκτοξεύει Κ κανεί Κ υπογλυκαιμίες η νηστεία 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ δεν κατάλαβα τι σου έχει συμβεί. Μπερδεύτηκα 

Χαχαχα τα είπα μπερδεμένα 😭 έχω ραντεβού με τον γιατρό 19 και φοβάμαι μην έχω αδιαθετήσει μέχρι τότε με αυτά τα συμπτώματα αλλά κανονικά περιμένω 24 και σκέφτομαι να αλλάξω τ ραντεβού η όχι 

πρίν από 49 λεπτά , karlajo είπε:

Κορίτσι μου καλό ενδοκρινολογος πρέπει να σε δει και να δώσει διατροφουλα ίσως και ένα χαπακι που λέγεται γλουκοφαστ αν θυμάμαι καλά ,μην ανησυχείς δεν είναι σοβαρό 

1 hour ago, Losr είπε:

Ανάλογα τον γιατρό. Σίγουρα μετά τις 2000 μπορείς να δεις σάκο αλλά όχι να ακούσεις καρδιά. Νομίζω κάπου προς το τέλος της 6ης εβδομάδας με αρχές 7ης μπορείς να πας να ακούσεις και καρδιά.

@Losr θα το υποστώ χαχαχαχαχα

1 hour ago, linaa είπε:

Το ζάχαρο νηστείας όταν είναι οριακό ή Κ λίγο αυξημένο είναι πολύ δύσκολο να ρυθμιστεί με διατροφή είναι κάτι σαν να υπάρχει μια προδιάθεση απτον οργανισμό σου για διαβήτη  . Αν προσπαθείς για εξωσωματική σίγουρα θα πρέπει να σου δώσουν κάτι να ρυθμιστεί λιγάκι τύπου glucofaζ . 

Η διαλειματικη νηστεία δεν βοηθάει στο ζάχαρο .... Είναι απαγορευτική δεν ξέρω αν ο διατροφολόγος σου είδε τις τιμές του ζαχάρου πρώτα .. καλό είναι να σου δώσει διατροφή ενδοκρινολόγος διαβητολογος Κ όχι κάποιος διατροφολόγος . 

Το αυξημένο ζάχαρο θέλει κάθε δύο ώρες μικρά γευματακια πολύ υγιηνα Κ όχι νηστεία το εκτοξεύει Κ κανεί Κ υπογλυκαιμίες η νηστεία 

τις είδε όλες τισ εξετάσεις και είπε ότι το βράδυ το συκώτι μου δε διαχειρίζεται τη γλυκόζη γιατί μέχρι προτινός έτρωγα καθε δυο με τρεισ ώρες από κάτι οπότε γι αυτό είπαμε για διαλειμματικη. Ο διαβητολόγος είπε ότι δεν κάνει να πάρω χάπι εφόσον θέλω να μείνω έγκυος .έχω μπερδευτεί οπότε γι αυτό θέλω δεύτερη γνώμη ουφφφ

πρίν από 42 λεπτά , karlajo είπε:

τις είδε όλες τισ εξετάσεις και είπε ότι το βράδυ το συκώτι μου δε διαχειρίζεται τη γλυκόζη γιατί μέχρι προτεινόσουν έτρωγα καθε δυο με τρεισ ώρες από κάτι οπότε γι αυτό είπαμε για διαλειμματικη. Ο διαβητολόγος είπε ότι δεν κάνει να πάρω χάπι εφόσον θέλω να μείνω έγκυος .έχω μπερδευτεί οπότε γι αυτό θέλω δεύτερη γνώμη ουφφφ

δεν γίνετε να μείνεις έγκυος αν είναι αρρυθμιστο το ζάχαρο σου . Εμποδίζει το ζάχαρο Κ την σύλληψη Κ την ποιότητα των ωαριων . Το πρωινό ζάχαρο είναι το δυσκολότερο να ρυθμιστεί με διατροφη . Όλοι χάπι περνούν Κ το ρυθμίζουν 

Καλησπέρα karlajo. 

Έχεις ρωτήσει για τη βερβερινη;  Είναι φυτικό συμπληρώματα και το δίνουν πολλες φορές αντί για γλουκοφαζ, που είναι φαρμακο για το ζάχαρο.

Μπορείς να ρωτήσεις το γυναικολόγο σου αν πειράζει. 

Εμένα η γιατρός της functional το επιτρέπει στη περίοδο προετοιμασίας για την εξωσωματική. Βοηθάει πολύ και στο μεταβολισμό.

Θα σου πρότεινα να δεις και τη δική μου γιατρό που ειναι πολυ καλη για τέτοιες περιπτώσεις. Την έχω αναφέρει πολλες φορές για θεματα διατροφής και προετοιμασίας για εγκυμοσυνη και δε θελω να γινω κουραστικη. Σίγουρα θα σε βοηθήσει. 

Επίσης μπορείς να δεις αν κάτι στη διατροφή σου επηρεάζει αυτη τη τιμή.  Για παράδειγμα έχω μια φίλη που έκανε ζάχαρο στην εγκυμοσύνη γιατί έτρωγε πολύ ρύζι και ρυζογκοφρετες. Τα προτιμούσε ως υγιεινή επιλογή αλλα τελικα της ανέβαζε πολύ το ζάχαρο.  Όταν σταμάτησε να τα τρωει βελτιώθηκε η κατάσταση.

Επίσης από όσο ξέρω η διαλειμματική πάνω από κάποιες ωρες επηρεάζει αρνητικά το ζάχαρο.  Θέλει προσοχή και κάποιον που να γνωρίζει καλά το θέμα. 

Δε νομίζω οτι πρέπει να αγχώνεσαι πάντως, λίγο ψάξιμο και θα την βρεις τη λύση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...