Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη δυστυχώς και δεν έχουμε άλλα έμβρυα στην κατάψυξη.

Αποφασισαμε να αλλάξουμε κλινική κυρίως γτ ψυχολογικα δεν θέλω να ξαναπάω εκεί. Επίσης πρεπει ν δούμε πιο πολύ το σπέρμα μας γτ υποτίθεται εκεί είναι το θέμα. 8 έμβρυα και ούτε ένα μωρό. Μόνο μια νορμάλ χοριακη την πρώτη φορά που κατέληξε σε αποβολή αφου πρώτα ακούσαμε καρδιά.

Νιώθω λες και μας έχουν καταραστεί πραγματικά.

@Blue Velvet σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο δικό σου γιατρό έχω ακούσει κ από άλλους θετικά σχόλια.

Αν κάποια κοπέλα ειναι στ Θεσσαλονίκη σε κάποια κλινική ας μου στείλει ένα μνμ.

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. Με την αλλαγή θα αλλάξεις και ψυχολογία και θα έρθει το μωρό σου αμέσως.. πάρε τον χρόνο σου και θα αποζημιωθείς στο τέλος θα δεις.. 🩷

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Βγήκε η χοριακη μου 17η μέρα 5025! Και τελικά ο γιατρός μου έκανε υπέρηχο και είδαμε σάκο❤️Ένα έμβρυο τελικά και ο σάκος φαίνεται πολύ καλός ❤️Την επόμενη Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα ❤️

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό και η καρδούλα 🩷😁 όλα να πάνε όπως τα επιθυμείς!!!

• Ευχαριστώ 1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...