Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Recommended Posts

κοριτσια προτεινετε μερη στην Αθηνα..

μερη που να εχουν ευκολη προσβαση, να εχουν καποιο ενναλακτικο μερος σε περιπτωση βροχης, να μπορουν να ελεγχονται και τα μεγαλυτερα παιδακια..

πειτε ιδεες..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Οι εθελοντές μας στο facebook έχουν προτείνει:

  • Ζάππειο
  • Θησείο
  • Σύνταγμα
  • Μοναστηράκι
  • Γκάζι
  • The mall Athens

Πείτε τη γνώμη σας, κάντε τη δική σας πρόταση!

Καλό είναι μέχρι τη Δευτέρα να έχουμε αποφασίσει σημείο συνάντησης για να επικοινωνηθεί και δημόσια!


Μητρικός θηλασμός - Μητέρα & Παιδί

www.mitrikosthilasmos.com 

 

Link to comment
Share on other sites

ΑΘΗΝΑ

http://www.facebook.com/event.php?eid=242682649114271

η σελιδα της πολης σας..

εαν εχετε λογαριασμο στο φβ μπειτε και προσκαλεστε τους φιλους σας.

εαν δεν εχετε λογαριασμο,μπορειτε να αντιγραψετε την παραπανω διευθυνση και να την στειλετε με μαιλ για να μπουν εκεινοι..

Link to comment
Share on other sites

Προτείνω στο the mall ή στο ηλεκτρικό σταθμό στην Κηφισιά έχει απέναντι ένα πάρκο.Εκεί που γίνεται κάθε χρόνο και η ανθοκομική έκθεση λουλουδιών αν ξέρετε.¨Η στο πάρκο Αντώνη Τρίτση (περιβαλλοντογικής ευαισθησίας) που είναι στο Ιλιον.Ενας όμορφος χώρος με δέντρα με τεχνιτή λίμνη με ψαράκια και χελωνίτσες.Ευκαιρία να τα ταίσουμε και ψωμάκι.

Επίσης προτείνω να φέρουμε οι μανούλες και φωτογραφίες με θέμα το θηλασμό.Να τις έχουμε κολήσει σε χαρτόνι.Και να βάλουμε δίπλα δίπλα τα χαρτόνια.Οποτε να έχουμε και μια έκθεση με φωτογραφίες με χαρούμενα προσωπάκα και αγκαλίτσες. Τι προτείνετε???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...