-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, amelena είπε:
Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;
Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό.
Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲
-
Απώλειες
-
Θέματα
-
- 6.201 απαντήσεις
- 823.556 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.133.403 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.780 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 117.368 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 206.381 εμφανίσεις
-
-
-
- 6.201 απαντήσεις
- 823.556 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 603 εμφανίσεις
-
- 1.686 απαντήσεις
- 207.758 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 45 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 240 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 95 εμφανίσεις
-
- 116 απαντήσεις
- 7.059 εμφανίσεις
-
- 893 απαντήσεις
- 83.134 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 253 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 53
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 787 απαντήσεις
- 34.731 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα