Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@Eustathia οπως τα λες πριν μια βδομάδα 189 χτύπους εγω. Τι να αλλαξε; Φοβάμαι γενικα για τα πάντα σε αυτη την εγκυμοσύνη. Οσο κι αν φαίνεται περίεργο μετα απο 4. Φταιει οτι είμαι υψηλού κινδύνου, οτι ειμαι 38,5 και η παλινδρομη που έζησα;; Δεν ειμαι οπως στις προηγούμενες!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia οπως τα λες πριν μια βδομάδα 189 χτύπους εγω. Τι να αλλαξε; Φοβάμαι γενικα για τα πάντα σε αυτη την εγκυμοσύνη. Οσο κι αν φαίνεται περίεργο μετα απο 4. Φταιει οτι είμαι υψηλού κινδύνου, οτι ειμαι 38,5 και η παλινδρομη που έζησα;; Δεν ειμαι οπως στις προηγούμενες!

Τελικά είτε πρωτάρα είτε με παιδάκια, τα άγχη παραμένουν. 

Εγώ όπως το βλέπω θα πάω πάλι για υπέρηχο στο ενδιάμεσο αν συνεχίσω με τέτοια αγωνία. 

Κ εσύ πολύ δυνατούς παλμούς, μήπως απλά να ηρεμήσουμε λίγο?? 😇🙊 Τα λέω να τα ακούσω κ εγώ 😇

@GiannisP. Καλώς ήρθες...φυσικά κ δεχόμαστε...κ μπορω να πω πως εντυπωσιάστηκα θετικά...πόσο όμορφο που θες να μαθαίνεις τι περνάμε κ πως το ζούμε από την πλευρά μας...αλλά κ σαν μελλοντικός μπαμπάς να προετοιμαστείς σε διάφορα πράγματα... Ένα μεγαλο μπράβο θα πω εγώ...

@Farmakotriftenaολα καλά θα είναι κορίτσι μου...τελικά πάντως όσα κ να έχουμε το άγχος το ζεις από την αρχή...σαν πρωτάρα...ή ίσως επειδή γνωρίζουμε παραπάνω ή έχουμε κ κάποια απώλεια στο ιστορικό μας...έχουμε κ περισσότερους φόβους...στο πρώτο μου ήμουν χαχαχα χοχοχο..μεχρι που στο 4ο μήνα έφαγα το μεγαλύτερο χαστούκι της διακοπής κύησης...

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ποιον μήνα έχεις γεννηθεί?

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

@Αννούλαααα Απριλιατικη ειμαι και Τσερνομπιλικη (τοτε εγινε το πυρηνικό ατύχημα)😅😅

Εγω στο πρώτο μου ημουν τελείως στην κοσμαρα μου. Δεν ειδα ουτε μια φορα ίντερνετ, δεν ημουν σε μαμαδο-ομαδες του fb τίποτα. Και μαλιστα περασα την πιο δύσκολη εγκυμοσύνη που μπορει να περάσει γυναίκα. Δεκαδες νοσηλειες (μια βδομάδα εξω δύο βδομάδες μεσα στην κλινική) εγχείρηση στον 9ο κτλ. Αλλα εγω χαλαρηηη.

@Eustathia ανετα θα πηγαινα μια στο ρεα για υπέρηχο αλλα τα παιδια δεν εχουν σχολείο κι εγω που θα τα αφήσω για να παω; Εφαγα κανονικοτατα τωρα το μεσημέρι που μεχρι χθες, την εβγαζα με ξινομηλα και ξηρους καρπούς.  

Αχ δεν ειμαι καλα. Με έχουν δώσει τα  🐍 🐍 πάλι.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Αννούλαααα Απριλιατικη ειμαι και Τσερνομπιλικη (τοτε εγινε το πυρηνικό ατύχημα)😅😅

Εγω στο πρώτο μου ημουν τελείως στην κοσμαρα μου. Δεν ειδα ουτε μια φορα ίντερνετ, δεν ημουν σε μαμαδο-ομαδες του fb τίποτα. Και μαλιστα περασα την πιο δύσκολη εγκυμοσύνη που μπορει να περάσει γυναίκα. Δεκαδες νοσηλειες (μια βδομάδα εξω δύο βδομάδες μεσα στην κλινική) εγχείρηση στον 9ο κτλ. Αλλα εγω χαλαρηηη.

@Eustathia ανετα θα πηγαινα μια στο ρεα για υπέρηχο αλλα τα παιδια δεν εχουν σχολείο κι εγω που θα τα αφήσω για να παω; Εφαγα κανονικοτατα τωρα το μεσημέρι που μεχρι χθες, την εβγαζα με ξινομηλα και ξηρους καρπούς.  

Εγώ που στο πρώτο μου είμαι μες στην αγωνία κ το άγχος???? 

Ίσως φταίει κ η δουλειά μου. Τα έχω όλα στο μυαλό μου λόγω προσανατολισμού. 

Κ εγώ νιώθω πολύ καλά σήμερα και έχω ανησυχίες... Μη σκεφτόμαστε έτσι. Απομακρύνουμε τις κακές σκέψεις μας🙏😇

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μπράβο που είστε καλύτερα... Όχι μωρέ είναι φυσιολογικό μην φοβάστε... Όλα καλά είναι...

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Εγώ που στο πρώτο μου είμαι μες στην αγωνία κ το άγχος???? 

Ίσως φταίει κ η δουλειά μου. Τα έχω όλα στο μυαλό μου λόγω προσανατολισμού. 

Κ εγώ νιώθω πολύ καλά σήμερα και έχω ανησυχίες... Μη σκεφτόμαστε έτσι. Απομακρύνουμε τις κακές σκέψεις μας🙏😇

Αχχαχα δεν παλευομαστε 😅😅

Εγω που εφαγα του σκασμου και ελεγα οτι σε μισή ωρα θα το έχω μετανιώσει και τελικα τι πο τα. Ούτε μια αναγουλα. Τωρα μονο εδω και κανενα μισαωρο ειμαι καπως ... Λιγο ομως. Πφφφφφ

• Χαχα 2

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχχαχα δεν παλευομαστε 😅😅

Εγω που εφαγα του σκασμου και ελεγα οτι σε μισή ωρα θα το έχω μετανιώσει και τελικα τι πο τα. Ούτε μια αναγουλα. Τωρα μονο εδω και κανενα μισαωρο ειμαι καπως ... Λιγο ομως. Πφφφφφ

Έφαγα κ εγώ τόσο πολύ....τουλάχιστον έχω την πείνα 🤣🤣🤣🤣🤣 το θέμα είναι οτι ξαφνικά καθόλου κόπωση. Όλη μέρα στο πόδι κ τίποτα 🤷🥹

Πραγματικά δεν παλευόμαστε, εγώ δεν με περίμενα έτσι 🫣

• Χαχα 2

Καλημέρα κορίτσια!!

Πως είστε;; Εδω Αθήνα δεν έχει σταματήσει να βρέχει από χθες. . . Τι βραδυ ομως ηταν τελεια να ακούς τη βροχουλα!

@Eustathia το μονο που εχω ειναι λίγη κόπωση και λιιιγο πονο στο στήθος. Α και βλεπω τρελα ονειρα!! Ξυπναω πανω απο 3,4 φορες μες τη νυχτα και οσες ξυπνήσω  τοσα ονειρα θα δω. Οι αναγουλες με εγκατελειψαν μου φαίνεται .  Εσύ όμως εισαι πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη απο εμενα!! Εγώ σήμερα κλείνω την 10η!

yplDp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Πως είστε;; Εδω Αθήνα δεν έχει σταματήσει να βρέχει από χθες. . . Τι βραδυ ομως ηταν τελεια να ακούς τη βροχουλα!

@Eustathia το μονο που εχω ειναι λίγη κόπωση και λιιιγο πονο στο στήθος. Α και βλεπω τρελα ονειρα!! Ξυπναω πανω απο 3,4 φορες μες τη νυχτα και οσες ξυπνήσω  τοσα ονειρα θα δω. Οι αναγουλες με εγκατελειψαν μου φαίνεται .  Εσύ όμως εισαι πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη απο εμενα!! Εγώ σήμερα κλείνω την 10η!

Καλημέρα🥰 εμείς Ιωάννινα παραμονή κ εχθές ευχαριστηθήκαμε καιρό, μέχρι και ήλιο είχαμε. Βέβαια παγωνιά... Ελπίζω Αθήνα να τα βρουμε όλα εντάξει όταν επιστρέψουμε, γιατί μας είπαν ότι έγινε χαμός από βροχή. 

Κ μενα το στήθος πονάει ακόμη, συχνοουρία που πάει κ έρχεται κ τα όνειρα. Βλέπω ταινίες ολόκληρες. Πολύ περίεργα όνειρα🤦Νωρίτερα είχα πάλι ροζ αιματάκι αχνό στο χαρτί. Όλα τα φυσιολογικά μου 🙊

Επιτέλους σε εγκατέλειψαν για να πάρεις τα πάνω σου, να φας σαν άνθρωπος 💪❤️ 

Είμαι 11η εβδομάδα και σήμερα 10+4

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα🥰 εμείς Ιωάννινα παραμονή κ εχθές ευχαριστηθήκαμε καιρό, μέχρι και ήλιο είχαμε. Βέβαια παγωνιά... Ελπίζω Αθήνα να τα βρουμε όλα εντάξει όταν επιστρέψουμε, γιατί μας είπαν ότι έγινε χαμός από βροχή. 

Κ μενα το στήθος πονάει ακόμη, συχνοουρία που πάει κ έρχεται κ τα όνειρα. Βλέπω ταινίες ολόκληρες. Πολύ περίεργα όνειρα🤦Νωρίτερα είχα πάλι ροζ αιματάκι αχνό στο χαρτί. Όλα τα φυσιολογικά μου 🙊

Επιτέλους σε εγκατέλειψαν για να πάρεις τα πάνω σου, να φας σαν άνθρωπος 💪❤️ 

Είμαι 11η εβδομάδα και σήμερα 10+4

Να ειμαι ειλικρινής οκ φοβάμαι αλλα απ την αλλη λεω πως 7/1 που ξεκινανε τα σχολεία, εγω ΠΡΕΠΕΙ να σταθώ επιτέλους στα πόδια μου, γιατί ο αντρας μου αναγκάζονταν να κλείνει το μαγαζί σε ώρες αιχμής και μεχρι να τα παρει και να γυρίσει περνούσε μια+ ωρα. Πρέπει να επιστρέψω στα καθημερινά μου...

Πάντως ρεα δε νομίζω να παω γιατι θα αρχίσει η ανάκριση και δεν μπορώ. Μαλλον θα κανω υπομονή 3 βδομάδες και ο,τι γίνει 🥹🥹. Θύμισέ μου πότε έχεις αυχενική; Καπου στις 9/1; Εγω 16/2....

yplDp3.png

Καλημέρα κορίτσια σήμερα επιτέλους χαρά θεού εδώ πέρα γιατί τις δύο προηγούμενες μέρες δεν έλεγε να σταματήσει να βρέχει!!!

Μην αγχώνεστε για τα συμπτώματα πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό όσο περνάει ο καιρός να νιώθετε και καλύτερα!!!Και εγώ βλέπω τρελά όνειρα κ σηκώνομαι κ πόσες φορές με τη νύχτα γιατί κατουριέμαι😅.Προσπαθω να πίνω κ νερό όσο γίνεται πιο πολύ γιατί με τη μικρή όλο ξεχνιέμαι.

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Να ειμαι ειλικρινής οκ φοβάμαι αλλα απ την αλλη λεω πως 7/1 που ξεκινανε τα σχολεία, εγω ΠΡΕΠΕΙ να σταθώ επιτέλους στα πόδια μου, γιατί ο αντρας μου αναγκάζονταν να κλείνει το μαγαζί σε ώρες αιχμής και μεχρι να τα παρει και να γυρίσει περνούσε μια+ ωρα. Πρέπει να επιστρέψω στα καθημερινά μου...

Πάντως ρεα δε νομίζω να παω γιατι θα αρχίσει η ανάκριση και δεν μπορώ. Μαλλον θα κανω υπομονή 3 βδομάδες και ο,τι γίνει 🥹🥹. Θύμισέ μου πότε έχεις αυχενική; Καπου στις 9/1; Εγω 16/2....

Έχεις δίκιο, εσύ έχεις κ παιδάκια και χρειάζεσαι όση δύναμη μπορείς να έχεις δεδομένων των συνθηκών💪🙏

Η μέση μου πονάει χαμηλά σήμερα εν τω μεταξύ. 

Εμείς αύριο θα πάρουμε τηλέφωνο τον εμβρυομητρικό να κλείσουμε. Υπολογίζω την εβδομάδα των Φώτων ότι θα ναι, θα μάθουμε αύριο. Και μετά μέχρι τις 14 περίπου περιμένουμε και τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου που έχουμε κάνει. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να τα συνεκτιμήσουμε, να μην υπάρχει κάτι 🥺🤢 το άγχος θα με γεράσει να ξέρετε 🤷

πρίν από 4 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια σήμερα επιτέλους χαρά θεού εδώ πέρα γιατί τις δύο προηγούμενες μέρες δεν έλεγε να σταματήσει να βρέχει!!!

Μην αγχώνεστε για τα συμπτώματα πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό όσο περνάει ο καιρός να νιώθετε και καλύτερα!!!Και εγώ βλέπω τρελά όνειρα κ σηκώνομαι κ πόσες φορές με τη νύχτα γιατί κατουριέμαι😅.Προσπαθω να πίνω κ νερό όσο γίνεται πιο πολύ γιατί με τη μικρή όλο ξεχνιέμαι.

Καλημέρα κ χρόνια πολλά! Παιδιά και σήμερα λιακάδα προς το παρόν τα Γιάννενα και θα πάω βόλτες 🥹😇 πολύ το χαίρομαι. 

Πού βρίσκεσαι εσύ @Efaki??? 

Τα όνειρα και το κατουρημα το νυχτερινό κ εγώ το ίδιο 😇😇🤣🤣

@Efaki κι εγω πολλά όνειρα και ξυπναω πολλες φορες μες τη νυχτα. Εχει χαλασει ο ύπνος μου. Προχθες ξυπνησα και δεν μπορουσα να κοιμηθώ για κανένα 2ωρο. Χτυπουσαν και οι καμπανες απ'τις 5.00 το πρωί. Κι εγω ειμαι κατρουλου. Ειδικα τη νύχτα. Εντωμεταξυ εφαγα χθες βραδυ σαλατα λαχανο-καροτο και πηγα πολλες φορες για τσισα. Τοσο διουρητικό ειναι πια αυτο το λάχανο;; Χαχαχ

@Eustathiaεμενα η μεση δεν με πονάει γενικά. Μονο η κοιλια. Ευτυχώς οχι καθε μερα . Αλλα μες τη βδομάδα 2 φορες περίπου θα με πιάσουν πόνοι περιόδου και καθε φορά τρομάζω (κλασικά 😅)

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...