Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Είμαι 33+5 ημερών σήμερα, έχω βαρύνει αρκετά και Κουράζομαι πολύ γρήγορα, δε βολεύομαι σε καμια στάση χαχαχαχα αλλά ποπό δεν έχω βάλει κάτω, τρέχω με τις ετοιμασίες για τα δίδυμα!! Από βδομάδα έχω ραντεβού με τον γιατρό και θα ξέρω πότε θα γεννήσω!! Ελπίζω να κρατήσουν τα μωρούλια μέχρι τότε, λογικά τώρα πρέπει να είναι κοντά στα 2 κιλά το καθένα.

• Μου αρέσει 5
  • Ευχή 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, ΙΟΥΛΙΑΝΗ είπε:

Καλησπέρα σε όλους! Σας μίλησε ο γιατρός για το εμβόλιο του κοκκύτη? και αν ναι θα το κάνετε?

Ναι κ το έχω κάνει ήδη... Στις 31 32 εγώ θα κάνω του RSV 

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

4 ώρες πρίν, ΙΟΥΛΙΑΝΗ είπε:

Καλησπέρα σε όλους! Σας μίλησε ο γιατρός για το εμβόλιο του κοκκύτη? και αν ναι θα το κάνετε?

Και εγώ το έκανα το εμβόλιο του κοκκύτη γύρω στην 30η-31η? Έχει κολλήσει το μυαλό μου τώρα αλλά τότε περίπου νομίζω .

πρίν από 53 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα!!!

Είμαι 33+5 ημερών σήμερα, έχω βαρύνει αρκετά και Κουράζομαι πολύ γρήγορα, δε βολεύομαι σε καμια στάση χαχαχαχα αλλά ποπό δεν έχω βάλει κάτω, τρέχω με τις ετοιμασίες για τα δίδυμα!! Από βδομάδα έχω ραντεβού με τον γιατρό και θα ξέρω πότε θα γεννήσω!! Ελπίζω να κρατήσουν τα μωρούλια μέχρι τότε, λογικά τώρα πρέπει να είναι κοντά στα 2 κιλά το καθένα.

Άντε κορίτσι μου κοντεύουμε εμείς από τις πρώτες.Τώρα ετοιμαζόμαστε και εμείς λίγα έμειναν.Απίστευτο μου φαίνεται .Εγώ στην 37η καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κόψω την περίδεση και πιθανόν μου είπαν να γεννήσω αμέσως λόγω τραχήλου .Αν τύχει και έχει δέσει τόσο καλά πια ,όποτε έρθει μόνο του.

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Alex@ είπε:

Καλησπέρα!!!

Με το καλοοοοο!!!!!!! Εγω ειμαι 31+1 σημερα και ηδη δεν την πολυπαλευω με 1 μωρο, φαντασου εσυ με δυο ζουζουνια 🥰🥰🥰
λογικα αν ολα πανε ησυχα, πιστευω 18-25 μαιου θα σου πει να γεννησεις. Θα εισαι η πρωτη της παρεας! Εγω παω για 6/6 πρωτα ο Θεος. 

πρίν από 9 λεπτά , Angel-11 είπε:

Και εγώ το έκανα το εμβόλιο του κοκκύτη γύρω στην 30η-31η? Έχει κολλήσει το μυαλό μου τώρα αλλά τότε περίπου νομίζω .

Άντε κορίτσι μου κοντεύουμε εμείς από τις πρώτες.Τώρα ετοιμαζόμαστε και εμείς λίγα έμειναν.Απίστευτο μου φαίνεται .Εγώ στην 37η καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κόψω την περίδεση και πιθανόν μου είπαν να γεννήσω αμέσως λόγω τραχήλου .Αν τύχει και έχει δέσει τόσο καλά πια ,όποτε έρθει μόνο του.

Αααα εχω ακουσει πολλα περιστατικα που εκοψαν την περιδεση και εφτασαν μεχρι 40 βδομαδες και μαλιστα πηγαν με προκληση! Χαχαχαχ ο,τι ερθει, ολα θα πανε κατ ευχην! Να μπουμε στο μηνα μας και δε μας νοιαζει τιποτα! 

σημερα πηγα για εξετασεις, βγηκαν οι μισες, αυτη η γλυκοζη νηστειας ειναι τραγικη…64. Βαραω υπογλυκαιμιες μου φαινεται. Λυσσαξε ο γιατρος μικρα συχνα γευματα. Αφου δεν αισθανομαι ουτε ζαλαδα ουτε τιποτα. Ο ενδοκρινολογος δεν ανησυχει αλλα προτεινει κ αυτος μικρα συχνα γευματα. Θα ξυπναω τη νυχτα σαν το φαντασμα να τρωω 😜

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 21 λεπτά , Sophie38 είπε:

Με το καλοοοοο!!!!!!! Εγω ειμαι 31+1 σημερα και ηδη δεν την πολυπαλευω με 1 μωρο, φαντασου εσυ με δυο ζουζουνια 🥰🥰🥰
λογικα αν ολα πανε ησυχα, πιστευω 18-25 μαιου θα σου πει να γεννησεις. Θα εισαι η πρωτη της παρεας! Εγω παω για 6/6 πρωτα ο Θεος. 

Αααα εχω ακουσει πολλα περιστατικα που εκοψαν την περιδεση και εφτασαν μεχρι 40 βδομαδες και μαλιστα πηγαν με προκληση! Χαχαχαχ ο,τι ερθει, ολα θα πανε κατ ευχην! Να μπουμε στο μηνα μας και δε μας νοιαζει τιποτα! 

σημερα πηγα για εξετασεις, βγηκαν οι μισες, αυτη η γλυκοζη νηστειας ειναι τραγικη…64. Βαραω υπογλυκαιμιες μου φαινεται. Λυσσαξε ο γιατρος μικρα συχνα γευματα. Αφου δεν αισθανομαι ουτε ζαλαδα ουτε τιποτα. Ο ενδοκρινολογος δεν ανησυχει αλλα προτεινει κ αυτος μικρα συχνα γευματα. Θα ξυπναω τη νυχτα σαν το φαντασμα να τρωω 😜

Ναι όντως συμβαίνει αυτό πολύ συχνά . Ο μόνος λόγος που πιστεύουν οτι ίσως γεννήσω αμέσως ήταν η εξάλειψη που είχα και έγινε η περίδεση στα 4χιλ οπότε δείχνει μόνο αυτό να με κρατάει. Γι αυτό και θα την κόψουμε στις 37 για να είμαστε οκ από θέμα εβδομάδας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σε λίγες μέρες θα μπω στο μήνα μου και εντάξει μετά όσο να ναι ένα ουυυυφ θα το πω 😂😂

64 πολύ λίγο βρε παιδί μου .Πως και δεν ζαλίζεσαι ?Ευτυχώς βέβαια δεν το συζητάμε .Αλλά να έχεις το νου σου.Από δω και πέρα θα ξυπνάς τα βράδια σαν τη Σταυροπούλου στο Είσαι το ταίρι μου  😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ναι όντως συμβαίνει αυτό πολύ συχνά . Ο μόνος λόγος που πιστεύουν οτι ίσως γεννήσω αμέσως ήταν η εξάλειψη που είχα και έγινε η περίδεση στα 4χιλ οπότε δείχνει μόνο αυτό να με κρατάει. Γι αυτό και θα την κόψουμε στις 37 για να είμαστε οκ από θέμα εβδομάδας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σε λίγες μέρες θα μπω στο μήνα μου και εντάξει μετά όσο να ναι ένα ουυυυφ θα το πω 😂😂

64 πολύ λίγο βρε παιδί μου .Πως και δεν ζαλίζεσαι ?Ευτυχώς βέβαια δεν το συζητάμε .Αλλά να έχεις το νου σου.Από δω και πέρα θα ξυπνάς τα βράδια σαν τη Σταυροπούλου στο Είσαι το ταίρι μου  😂

Ποτε μπαινεις με το καλο στο μηνα σου;;; Εγω 5/6. 
Θα γεννησεις ευκολα και γρηγορα! Με εναν πονο!!! Ολα θα πανε καλα 🙏🏼🙏🏼🙏🏼.

ναι ειναι χαμηλο το 64.στην καμπυλη ειχα 80 εστω το νηστειας. Τι να πω. Εκει που ξυπναω για το καθιερωμενο κατουρημα θα τρωω και λιγο. Οντως σαν την Σταυροπουλου χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , Sophie38 είπε:

Ποτε μπαινεις με το καλο στο μηνα σου;;; Εγω 5/6. 
Θα γεννησεις ευκολα και γρηγορα! Με εναν πονο!!! Ολα θα πανε καλα 🙏🏼🙏🏼🙏🏼.

ναι ειναι χαμηλο το 64.στην καμπυλη ειχα 80 εστω το νηστειας. Τι να πω. Εκει που ξυπναω για το καθιερωμενο κατουρημα θα τρωω και λιγο. Οντως σαν την Σταυροπουλου χαχαχαχαχα 

Το νοσοκομείο λέει 14/5 (πάει με την αυχενική),ο γιατρός μου 16/5 (πάει με την τελευταία περίοδο).Ας πούμε 15 /5 να έιμαστε μέσα😂😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Angel-11 είπε:

Το νοσοκομείο λέει 14/5 (πάει με την αυχενική),ο γιατρός μου 16/5 (πάει με την τελευταία περίοδο).Ας πούμε 15 /5 να έιμαστε μέσα😂😂

Μια χαρααααα!!! Τιποτα δεν εμεινε για να μπεις στο μηνα σου! Υπεροχος μηνας ο Μαιος!! Τον λατρευω! Εχω γενεθλια στις 20 η κορη μου στις 13, οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν γενεθλια αυτο το μηνα! 🌸🌸🌸

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , Sophie38 είπε:

Μια χαρααααα!!! Τιποτα δεν εμεινε για να μπεις στο μηνα σου! Υπεροχος μηνας ο Μαιος!! Τον λατρευω! Εχω γενεθλια στις 20 η κορη μου στις 13, οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν γενεθλια αυτο το μηνα! 🌸🌸🌸

Το δύσκολο ήταν μέχρι τον Μάρτιο .Δεν ξέρω γιατί αλλά από τη στιγμή που μπήκε ο Μάρτιος πέρασαν οι μέρες σαν νερό.Τώρα μου φαίνεται τόσο κοντά που λέω εντάξει δεν θα προλάβω να ετοιμαστώ κιόλας χαχα. Μου αρέσει και μένα που θα γεννηθεί τέτοια εποχή αν και είμαι παιδί του χειμώνα.Ανυπομονώ!

Άντε φτάνει ο καιρός, θα αρχίσουν να έρχονται με την σειρά τα μωράκια μας .Θα έχουμε πολλά να συζητάμε αυτό το καλοκαίρι !🥰

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ιιιιιιιι τελείωσες κορίτσι μου...με το καλό...άντε μια μια να ξεκινήσει κ να κρατήσουμε γερά τα μωράκια μας...εγώ αύριο 30 ακριβώς... 8 βδομάδες ακόμα....έχω έχω κ μου φαίνεται ότι δεν περνάει με τίποτα ο καιρός...πειναωωωωωω....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους και καλό σκ! Κι εγώ την Τέταρτη θα είμαι 30 εβδομάδων έχω ραντεβού και με τον γιατρό μου, θα κάνω κι εγώ το εμβόλιο του κοκκύτη! Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι αλλο! Μετά τις 20 του μήνα θα κάνω και ντοπλερ! 8 εβδομάδες έμειναν περίπου και για μένα και μου φαίνεται πολύ κοντινό! Ούτε που θα το καταλάβουμε ποτέ θα έρθει ο καιρός!

• Μου αρέσει 4

2ThI.png3AXhp3.png

15 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Αχχχχ να ήταν κ εμένα τόσο η νηστείας μου.... Φάε φάε κ για μένα...

2 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλημέρα σε όλους και καλό σκ! Κι εγώ την Τέταρτη θα είμαι 30 εβδομάδων έχω ραντεβού και με τον γιατρό μου, θα κάνω κι εγώ το εμβόλιο του κοκκύτη! Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι αλλο! Μετά τις 20 του μήνα θα κάνω και ντοπλερ! 8 εβδομάδες έμειναν περίπου και για μένα και μου φαίνεται πολύ κοντινό! Ούτε που θα το καταλάβουμε ποτέ θα έρθει ο καιρός!

Κάπου μαζί θα κάνουμε το Doppler...εγώ θα κάνω κ το RSV...με τα παιδιά που θα πηγαίνουν σχολείο φοβάμαι... Τουλάχιστον να πω ότι το έκανα κ ελπίζω να περάσουν όντως αντισώματα... Εμένα μου φαίνεται πολύ μακριά από την πεινα που έχω... Το βράδυ πάω νωρίς για ύπνο να ξεχάσω την πείνα μου... Αλήθεια δεν την παλεύω άλλο κ δεν την χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου όσο θα ήθελα κ είναι κ η τελευταία φορά...γιατί κάπου εδώ κλείνω στο θέμα για να κάνω άλλο...🤣🤣🤣🤣

Καλημέρα σε όλους κ καλό σκ να έχουμε...

• Μου αρέσει 4

8 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Ιιιιιιιι τελείωσες κορίτσι μου...με το καλό...άντε μια μια να ξεκινήσει κ να κρατήσουμε γερά τα μωράκια μας...εγώ αύριο 30 ακριβώς... 8 βδομάδες ακόμα....έχω έχω κ μου φαίνεται ότι δεν περνάει με τίποτα ο καιρός...πειναωωωωωω....

Σ'ευχαριστώ με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια  μας !🥰 Εγώ για κάποιο λόγο νομίζω οτι περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός που δεν προλαβαίνω .Εντάξει έτοιμα τα έχω σχεδόν όλα αλλά έτσι λίγο το σπίτι προσπαθώ να βάλω σε σειρά. Μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά πιο πολύ από όλα με ζορίζει που δεν μπορώ να κάνω δουλειές όπως τις θέλω. Μου φαίνεται οτι κανείς δεν τις κάνει καλά χαχα.Εντάξει δεν θέλω να είμαι αχάριστη με βοηθάνε όλοι και κάνουν οτι μπορούν αλλά εγώ από μέσα μου λέω άντε να γεννήσω και μετά από λίγο καιρό θα τα κάνω εγώ με την ησυχία μου.😂

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ να ήταν κ εμένα τόσο η νηστείας μου.... Φάε φάε κ για μένα...

Κάπου μαζί θα κάνουμε το Doppler...εγώ θα κάνω κ το RSV...με τα παιδιά που θα πηγαίνουν σχολείο φοβάμαι... Τουλάχιστον να πω ότι το έκανα κ ελπίζω να περάσουν όντως αντισώματα... Εμένα μου φαίνεται πολύ μακριά από την πεινα που έχω... Το βράδυ πάω νωρίς για ύπνο να ξεχάσω την πείνα μου... Αλήθεια δεν την παλεύω άλλο κ δεν την χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου όσο θα ήθελα κ είναι κ η τελευταία φορά...γιατί κάπου εδώ κλείνω στο θέμα για να κάνω άλλο...🤣🤣🤣🤣

Καλημέρα σε όλους κ καλό σκ να έχουμε...

Κανόνισε μην σε βρω σε καμιά ομάδα τύπου Νοέμβριος του 2027 ξέρω εγώ 😂😂 

5 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Είναι όντως πολύ κοντινό κορίτσι μου .Όταν αρχίσαμε την ομάδα εδώ λέγαμε άντε λίγοι μήνες έμειναν και τώρα μιλάμε για μέρες και εβδομάδες. Ευτυχώς είχαμε και την παρέα εδώ νομίζω όλους μας βοήθησε .🥰

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

18 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εγώ θα έχω γεννήσει τότε, λογικά μέχρι 19 Μαΐου. Και εμένα απίστευτο μου φαίνεται! Έφτασε ο καιρός!

• Μου αρέσει 2

@Angel-11Για τις δουλειές έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμενα... Τι ζώδιο είσαι? Κ με τι ωροσκόπιο? Αν δεν μπει το χέρι μου νιώθω ότι όλα θέλουν καθάρισμα...

Γέλασα με τις μανουλες Νοεμβρίου 2027...🤣🤣🤣🤣 Γελάω ακόμα... Όχι όχι με το καλό να έρθει ο μπέμπης, έκλεισα σας λέω...πολλή δύσκολη η πείνα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...