Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Με το καλοοοοο!!!!!!! Εγω ειμαι 31+1 σημερα και ηδη δεν την πολυπαλευω με 1 μωρο, φαντασου εσυ με δυο ζουζουνια 🥰🥰🥰
λογικα αν ολα πανε ησυχα, πιστευω 18-25 μαιου θα σου πει να γεννησεις. Θα εισαι η πρωτη της παρεας! Εγω παω για 6/6 πρωτα ο Θεος. 

Αααα εχω ακουσει πολλα περιστατικα που εκοψαν την περιδεση και εφτασαν μεχρι 40 βδομαδες και μαλιστα πηγαν με προκληση! Χαχαχαχ ο,τι ερθει, ολα θα πανε κατ ευχην! Να μπουμε στο μηνα μας και δε μας νοιαζει τιποτα! 

σημερα πηγα για εξετασεις, βγηκαν οι μισες, αυτη η γλυκοζη νηστειας ειναι τραγικη…64. Βαραω υπογλυκαιμιες μου φαινεται. Λυσσαξε ο γιατρος μικρα συχνα γευματα. Αφου δεν αισθανομαι ουτε ζαλαδα ουτε τιποτα. Ο ενδοκρινολογος δεν ανησυχει αλλα προτεινει κ αυτος μικρα συχνα γευματα. Θα ξυπναω τη νυχτα σαν το φαντασμα να τρωω 😜

Πιστεύω μόλις κλείσω την 36η να με βάλει μέσα για καισαρική,.δεν θα με αφήσουν παραπάνω θαρρώ. Θα ξέρω τη Δευτέρα πρώτα να είμαστε καλά!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά και για μένα τελευταία εγκυμοσύνη είναι!! Καταρχάς δεν υπάρχει η κούραση άμα έχεις κι άλλα 2 παιδιά με υποχρεώσεις!! Επίσης συμφωνώ κι εγώ σε αυτό με τις δουλειές!! Θέλω να τα κάνω μόνη μου και γενικά νιώθω ότι αν δεν περνάνε όλα από το χέρι μου δεν γίνονται σωστά!! 🥹😝 και νευριάζω που δεν μπορώ πχ να κουβαλήσω κάτι κτλ!! @Αννούλαααα φαντάζεσαι να συναντηθούμε στο Ρεα;;

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ θα έχω γεννήσει τότε, λογικά μέχρι 19 Μαΐου. Και εμένα απίστευτο μου φαίνεται! Έφτασε ο καιρός!

Θα είναι τα πρώτα μωρουλάκια της παρέας μας!  🥰🥰

πρίν από 25 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

@Angel-11Για τις δουλειές έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμενα... Τι ζώδιο είσαι? Κ με τι ωροσκόπιο? Αν δεν μπει το χέρι μου νιώθω ότι όλα θέλουν καθάρισμα...

Γέλασα με τις μανουλες Νοεμβρίου 2027...🤣🤣🤣🤣 Γελάω ακόμα... Όχι όχι με το καλό να έρθει ο μπέμπης, έκλεισα σας λέω...πολλή δύσκολη η πείνα...

Είμαι Αιγόκερος .Τώρα για ωροσκόπιο δεν το χω και πολύ 😂. Παρθένο μου έχουν πει νομίζω αλλά δεν το έχω ψάξει μόνη μου .

• Χαχα 1

Εγω παλι δεν εχω ετοιμασει τιποτα χαχαχα. Με το που σταματαω τη δουλεια θα στησω το λικνο, θα πλυνω τα πρωτα ρουχαλακια, θα παραγγειλω θηλες για τα μπουκαλια, πανες, θα φρεσκαρω τη φωλιτσα, θα παρω τον αποστειρωτη απο την αδερφη μου,θα παρω μια καινουρια συρταριερα γιατι εχουμε πηξει στα ρουχα κ δε χωραμε, θα πρεπει εν τω μεταξυ να κανω κ τα γενεθλια της μικρης, θα ριξω ενα καλο καθαρισμα, θα σιδερωσω τις ντανες που θα μαζευτουν. Ολα αυτα μοναχια μου δυστυχως δεν εχω κανεναν για βοηθεια. Ασε που πρεπει να ξεστρωσω κ τα χαλια πφφ. Με την καισαρικη μετα θελει λιγο καιρο για να επανελθω οποτε δε θα μπορω να σηκωνω βαρη κλπ. 
Και για μενα τελευταια εγκυμοσυνη ειναι! 
να συνεχισουμε την ομαδουλα με τα μωρα αγκαλια να λεμε ποσες ωρες κοιμαται η καθεμια, τα αγχη κυριως των πρωτοτοκων, τους κολικους, τα «με το που το ακουμπαω κατω κλαιει», τα πρωτα εμβολια, τα πρωτα συνειδητα χαμογελα, την υπεροχη αυτη μυρωδια απο τα κακα, τα «δεν εκανε σημερα κακα», τα «δεν ηπιε σημερα οσο γαλα επρεπε», τα «καθομαι και το κοιταω οσο κοιμαται γιατι φοβαμαι μη μου παθει τιποτα» κλπ κλπ! Ειναι τοσα πολλα 💙💙💙

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Myrtoulita είπε:

Καλά και για μένα τελευταία εγκυμοσύνη είναι!! Καταρχάς δεν υπάρχει η κούραση άμα έχεις κι άλλα 2 παιδιά με υποχρεώσεις!! Επίσης συμφωνώ κι εγώ σε αυτό με τις δουλειές!! Θέλω να τα κάνω μόνη μου και γενικά νιώθω ότι αν δεν περνάνε όλα από το χέρι μου δεν γίνονται σωστά!! 🥹😝 και νευριάζω που δεν μπορώ πχ να κουβαλήσω κάτι κτλ!! @Αννούλαααα φαντάζεσαι να συναντηθούμε στο Ρεα;;

Πότε υπολογίζεται? Ωραία θα ήταν...🤗

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Είμαι Αιγόκερος .Τώρα για ωροσκόπιο δεν το χω και πολύ 😂. Παρθένο μου έχουν πει νομίζω αλλά δεν το έχω ψάξει μόνη μου .

Χαχαχα μάλλον παρθένος είσαι... Εγώ είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο κ με επηρεάζει στο φουλ...

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Πότε έχεις γενέθλια δηλαδή...? Είσαι ίδιο ζώδιο με την κόρη μου..μ

πρίν από 5 λεπτά , Sophie38 είπε:

Εγω παλι δεν εχω ετοιμασει τιποτα χαχαχα. Με το που σταματαω τη δουλεια θα στησω το λικνο, θα πλυνω τα πρωτα ρουχαλακια, θα παραγγειλω θηλες για τα μπουκαλια, πανες, θα φρεσκαρω τη φωλιτσα, θα παρω τον αποστειρωτη απο την αδερφη μου,θα παρω μια καινουρια συρταριερα γιατι εχουμε πηξει στα ρουχα κ δε χωραμε, θα πρεπει εν τω μεταξυ να κανω κ τα γενεθλια της μικρης, θα ριξω ενα καλο καθαρισμα, θα σιδερωσω τις ντανες που θα μαζευτουν. Ολα αυτα μοναχια μου δυστυχως δεν εχω κανεναν για βοηθεια. Ασε που πρεπει να ξεστρωσω κ τα χαλια πφφ. Με την καισαρικη μετα θελει λιγο καιρο για να επανελθω οποτε δε θα μπορω να σηκωνω βαρη κλπ. 
Και για μενα τελευταια εγκυμοσυνη ειναι! 
να συνεχισουμε την ομαδουλα με τα μωρα αγκαλια να λεμε ποσες ωρες κοιμαται η καθεμια, τα αγχη κυριως των πρωτοτοκων, τους κολικους, τα «με το που το ακουμπαω κατω κλαιει», τα πρωτα εμβολια, τα πρωτα συνειδητα χαμογελα, την υπεροχη αυτη μυρωδια απο τα κακα, τα «δεν εκανε σημερα κακα», τα «δεν ηπιε σημερα οσο γαλα επρεπε», τα «καθομαι και το κοιταω οσο κοιμαται γιατι φοβαμαι μη μου παθει τιποτα» κλπ κλπ! Ειναι τοσα πολλα 💙💙💙

Αχχχ ωραία ομάδα ακούγεται κ αυτή που λες... Εγώ τα έχω έτοιμα σχεδόν όλα... Αφήνω για το τέλος να στρώσω λίκνο κούνια... Την κουζίνα, αποστειρωτη κ μπουκάλια...να πάρω μερικές πιπίλες να έχω ...πάνες δεν έχω πάρει ακόμα...δεν ξέρω αν ξεχνάω κ τίποτα άλλο...

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻          

@Sophie38 03/07 💙         

@Αννούλαααα 13/07 💙      

@Blue Velvet 12/07 💙      

@Eustathia 16/07 💜       

@Angel-11 16/06 💙   

@Elenaki2000 16/07  💙💙    

@Kate89 11/07 💙        

@MYRTO7 26/07  💙    

@Efaki 22/07 💜       

@Myrtoulita 16/07  💜    

@Κonstantina 18/07 💜      

@GiannisP. 19/07 💙    

@pasxalia90 12/07 💙    

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙    

@Alex@ 15/06 💜💜    

@kerasia93 15/07 💜    

@Eternity 28/07 💙     

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise     

@MariaTzou 19/07 💜  

@Ellimn 02/08 💜 

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Χαχαχα μάλλον παρθένος είσαι... Εγώ είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο κ με επηρεάζει στο φουλ...

Αχχχ ωραία ομάδα ακούγεται κ αυτή που λες... Εγώ τα έχω έτοιμα σχεδόν όλα... Αφήνω για το τέλος να στρώσω λίκνο κούνια... Την κουζίνα, αποστειρωτη κ μπουκάλια...να πάρω μερικές πιπίλες να έχω ...πάνες δεν έχω πάρει ακόμα...δεν ξέρω αν ξεχνάω κ τίποτα άλλο...

@Sophie38 03/07 💙         

@Αννούλαααα 13/07 💙      

@Blue Velvet 12/07 💙      

@Eustathia 16/07 💜       

@Angel-11 16/06 💙   

@Elenaki2000 16/07  💙💙    

@Kate89 11/07 💙        

@MYRTO7 26/07  💙    

@Efaki 22/07 💜       

@Myrtoulita 16/07  💜    

@Κonstantina 18/07 💜      

@GiannisP. 19/07 💙    

@pasxalia90 12/07 💙    

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙    

@Alex@ 15/06 💜💜    

@kerasia93 15/07 💜    

@Eternity 28/07 💙     

@MariaTzou 19/07 💜  

@Ellimn 02/08 💜 

Λοιπον, αν σκοπευεις να θηλασεις εστω κ να κανεις μικτη διατροφη, καλυτερα μεχρι να σαραντισεις να μην δωσεις πιπιλα. Μην παρεις πολλες για 0-2 μηνων. Παρε 2 ετσι για να εχεις σε ωρες εκτακτης αναγκης. Κουνια γιατι να στρωσεις; Θα το κοιμιζεις εκει; Αν οχι μην τη στρωσεις απο τωρα γιατι θα σκονιστει. Κατω απο το σεντονακι του λικνου να βαλεις μια αδιαβροχη πανα (πουλανε) ωστε να μη σου βραχει το στρωμα αν εχετε ατυχηματακια. Μπουκαλια θα αποστειρωσεις μια μερα πριν πας να γεννησεις και βαλε τα οπως ειναι στο ψυγειο να τα εχεις ετοιμα για χρηση. Στην αρχη αποστειρωνουμε και το νερο και ειναι μεγαλο μανικι αυτο, πολυ κουραστικο. Αναλογως βεβαια για ποσο καιρο θα σου πει κ ο παιδιατρος. Εμενα ηθελε αποστειρωση νερου-μπουκαλιων για 1 χρονο! Θα σου πω τι θα κανεις για να εχεις παντα ετοιμα μπουκαλια με αποστειρωμενο νερο χωρις να περιμενεις να κρυωσουν κ το μωρο στο μεταξυ να εχει πλανταξει. Ειναι κ ανυπομονα αυτα 🙃🙃

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Sophie38 είπε:

Λοιπον, αν σκοπευεις να θηλασεις εστω κ να κανεις μικτη διατροφη, καλυτερα μεχρι να σαραντισεις να μην δωσεις πιπιλα. Μην παρεις πολλες για 0-2 μηνων. Παρε 2 ετσι για να εχεις σε ωρες εκτακτης αναγκης. Κουνια γιατι να στρωσεις; Θα το κοιμιζεις εκει; Αν οχι μην τη στρωσεις απο τωρα γιατι θα σκονιστει. Κατω απο το σεντονακι του λικνου να βαλεις μια αδιαβροχη πανα (πουλανε) ωστε να μη σου βραχει το στρωμα αν εχετε ατυχηματακια. Μπουκαλια θα αποστειρωσεις μια μερα πριν πας να γεννησεις και βαλε τα οπως ειναι στο ψυγειο να τα εχεις ετοιμα για χρηση. Στην αρχη αποστειρωνουμε και το νερο και ειναι μεγαλο μανικι αυτο, πολυ κουραστικο. Αναλογως βεβαια για ποσο καιρο θα σου πει κ ο παιδιατρος. Εμενα ηθελε αποστειρωση νερου-μπουκαλιων για 1 χρονο! Θα σου πω τι θα κανεις για να εχεις παντα ετοιμα μπουκαλια με αποστειρωμενο νερο χωρις να περιμενεις να κρυωσουν κ το μωρο στο μεταξυ να εχει πλανταξει. Ειναι κ ανυπομονα αυτα 🙃🙃

Θέλω να είναι στρωμένα να είναι τακτοποιημένη κ η κούνια...φυσικά όταν έρθει η ώρα να μπει κανονικά θα τα αλλάξω... Δεν έχω σκοπό να θηλάσω... Χωρίς βοήθεια δύσκολο κ έχω θέμα κ στο ένα στήθος από μια φλεγμονή που είχα περάσει το 2015... Τα μπουκάλια θα τα έχωεσα στον αποστειρωτη πλυμένα να περιμένουν όταν γυρίσω να πατήσω το κουμπί...εγώ αποστειρωνω 5-6 μήνες...αδιάβροχα έχω από τα άλλα μου παιδιά...σε όλα έβαζα κ εγώ... Το νερό το βράζω κ το βάζω σε θερμό ώστε να το έχω πάντα έτοιμο κ να θέλει μόνο να το κρυωσω μετά...❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Θέλω να είναι στρωμένα να είναι τακτοποιημένη κ η κούνια...φυσικά όταν έρθει η ώρα να μπει κανονικά θα τα αλλάξω... Δεν έχω σκοπό να θηλάσω... Χωρίς βοήθεια δύσκολο κ έχω θέμα κ στο ένα στήθος από μια φλεγμονή που είχα περάσει το 2015... Τα μπουκάλια θα τα έχωεσα στον αποστειρωτη πλυμένα να περιμένουν όταν γυρίσω να πατήσω το κουμπί...εγώ αποστειρωνω 5-6 μήνες...αδιάβροχα έχω από τα άλλα μου παιδιά...σε όλα έβαζα κ εγώ... Το νερό το βράζω κ το βάζω σε θερμό ώστε να το έχω πάντα έτοιμο κ να θέλει μόνο να το κρυωσω μετά...❤️

Αααα ωραια. Εγω θα κανω μικτη οπως και στη μικρη. Οσο αντεξω. Στη μικρη μου κοπηκε το γαλα στους 2.5 μηνες λιγο μετα που εμαθα οτι εφυγε η μαμα μου για τους ουρανους. Τωρα πιστευω ο θηλασμος θα ειναι πιο δυσκολος με τη μικρη μεσα στα ποδια μου. 
εγω τα εβαζα ψυγειο τα μπουκαλια με τα νερα. Γιατι οταν παραμενουν σε ζεστη θερμοκρασια για πολλες ωρες αναπτυσσονται πολυ ευκολα μικροβια εν συγκρισει με το ψυγειο. Αλλα ενταξει, οπως βολευει την καθεμια μας 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Sophie38 είπε:

Αααα ωραια. Εγω θα κανω μικτη οπως και στη μικρη. Οσο αντεξω. Στη μικρη μου κοπηκε το γαλα στους 2.5 μηνες λιγο μετα που εμαθα οτι εφυγε η μαμα μου για τους ουρανους. Τωρα πιστευω ο θηλασμος θα ειναι πιο δυσκολος με τη μικρη μεσα στα ποδια μου. 
εγω τα εβαζα ψυγειο τα μπουκαλια με τα νερα. Γιατι οταν παραμενουν σε ζεστη θερμοκρασια για πολλες ωρες αναπτυσσονται πολυ ευκολα μικροβια εν συγκρισει με το ψυγειο. Αλλα ενταξει, οπως βολευει την καθεμια μας 

Εγώ τον 1ο τον θήλασα μια βδομάδα μετά είχα κ αίμα μαζί...αν κ μου είχαν πει από το μητέρα που ήρθαν σπίτι ότι δεν πηραζει εγώ δεν ήθελα να το δίνω οπότε το έκοψα .. στην 2η δεν είχα σταγόνα...ίσως επειδή μπήκε μενν...τίποτα τίποτα ούτε το πρωτογαλα...δεν έβγαινε ούτε το διάφανο... Είπα να προσπαθήσω... Τώρα όμως δεν το σκέφτομαι καν... Θα τρέχω όλη μέρα φαγητά σπίτι παιδιά...ο θηλασμός ειδικά τον πρώτο καιρό θέλει χρόνο...

Το έχω ακούσει αυτό με το νερό στο ψυγείο δεν το έχω κάνει να δω αν με βολεύει... Είναι μικρός ο θερμός την ημέρα το γεμίζω σίγουρα δύο-τρεις φορές εξαρτάται τα ml... Δόξα τω θεώ δεν μου έπαθαν κάτι τα παιδάκια μου...

πρίν από 18 λεπτά , Sophie38 είπε:

Είδες πως παίζει ρόλο η ψυχολογία κ η στεναχώρια?😔😔😔...  Να είσαι γερή να την θυμάσαι με αγάπη την μανούλα σου κορίτσι μου...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Εγώ τον 1ο τον θήλασα μια βδομάδα μετά είχα κ αίμα μαζί...αν κ μου είχαν πει από το μητέρα που ήρθαν σπίτι ότι δεν πηραζει εγώ δεν ήθελα να το δίνω οπότε το έκοψα .. στην 2η δεν είχα σταγόνα...ίσως επειδή μπήκε μενν...τίποτα τίποτα ούτε το πρωτογαλα...δεν έβγαινε ούτε το διάφανο... Είπα να προσπαθήσω... Τώρα όμως δεν το σκέφτομαι καν... Θα τρέχω όλη μέρα φαγητά σπίτι παιδιά...ο θηλασμός ειδικά τον πρώτο καιρό θέλει χρόνο...

Το έχω ακούσει αυτό με το νερό στο ψυγείο δεν το έχω κάνει να δω αν με βολεύει... Είναι μικρός ο θερμός την ημέρα το γεμίζω σίγουρα δύο-τρεις φορές εξαρτάται τα ml... Δόξα τω θεώ δεν μου έπαθαν κάτι τα παιδάκια μου...

Είδες πως παίζει ρόλο η ψυχολογία κ η στεναχώρια?😔😔😔...  Να είσαι γερή να την θυμάσαι με αγάπη την μανούλα σου κορίτσι μου...

Αχ…. Η ψυχολογια ειναι το α και ω αννουλα γλυκια. Δεν θελω να πω για το πρωτο κοριτσακι που εχασα, θα το πω οταν γεννησουμε ολες μας, πονεσα και εκει, αλλα η απωλεια της μαμας μου ηταν το μεγαλυτερο πληγμα στη ζωη μου. Και σημειωτεον, μετα απο 2 μηνες απο το φευγιο της, εφυγε κ ο μπαμπακας μου. Δεν αντεξε μονος του. Οποτε μεσα σε 5 μηνες εγινα μανα και ορφανεψα ταυτοχρονα. 

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙         

@Αννούλαααα 13/07 💙      

@Blue Velvet 12/07 💙      

@Eustathia 16/07 💜       

@Angel-11 16/06 💙   

@Elenaki2000 16/07  💙💙    

@Kate89 11/07 💙        

@MYRTO7 26/07  💙    

@Efaki 22/07 💜       

@Myrtoulita 16/07  💜    

@Κonstantina 18/07 💜      

@GiannisP. 19/07 💙    

@pasxalia90 12/07 💙    

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙    

@Alex@ 15/06 💜💜    

@kerasia93 15/07 💜    

@Eternity 28/07 💙     

@MariaTzou 19/07 💜  

@Ellimn 02/08 💜 

Είμαι 13/1 .

Και εγώ θα στρώσω την κούνια αλλά έχω και  σκοπό και να τον κοιμίζω εκεί τα μεσημέρια.Έχω βάλει κ την λατρεμένη μου πολυθρονίτσα στο παιδικό οπότε  καμιά φορά να χαλαρώνω εκεί με το βιβλίο μου. Μην μου χαλάσετε το όνειρο 😂😂😂 σε ένα ιδανικό σενάριο θα προλαβαίνω να  διαβάζω και κανένα βιβλίο(καμιά σελιδούλα έστω) ,είμαι μεγάλη φαν δεν μπορώ να χαλαρώσω αλλιώς😂

2 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Αχ…. Η ψυχολογια ειναι το α και ω αννουλα γλυκια. Δεν θελω να πω για το πρωτο κοριτσακι που εχασα, θα το πω οταν γεννησουμε ολες μας, πονεσα και εκει, αλλα η απωλεια της μαμας μου ηταν το μεγαλυτερο πληγμα στη ζωη μου. Και σημειωτεον, μετα απο 2 μηνες απο το φευγιο της, εφυγε κ ο μπαμπακας μου. Δεν αντεξε μονος του. Οποτε μεσα σε 5 μηνες εγινα μανα και ορφανεψα ταυτοχρονα. 

Μεγάλο πλήγμα δέχτηκες κορίτσι μου και μάλιστα ενώ ήσουν ήδη σε πολύ ευαίσθητη περίοδο, που μόλις είχες γίνει μανούλα. Να τους θυμάσαι με αγάπη ,είμαι σίγουρη οτι σε καμαρώνουν και βλέπουν πόσα έχεις καταφέρει και συνεχίζεις χωρίς βοήθεια. Το έχω πει ξανά δυστυχώς η ευτυχώς έχουμε τεράστια δύναμη μέσα μας και καμιά φορά ούτε εμείς οι ίδιες ξέρουμε πόση.🥰

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Angel-11 είπε:

Είμαι 13/1 .

Και εγώ θα στρώσω την κούνια αλλά έχω και  σκοπό και να τον κοιμίζω εκεί τα μεσημέρια.Έχω βάλει κ την λατρεμένη μου πολυθρονίτσα στο παιδικό οπότε  καμιά φορά να χαλαρώνω εκεί με το βιβλίο μου. Μην μου χαλάσετε το όνειρο 😂😂😂 σε ένα ιδανικό σενάριο θα προλαβαίνω να  διαβάζω και κανένα βιβλίο(καμιά σελιδούλα έστω) ,είμαι μεγάλη φαν δεν μπορώ να χαλαρώσω αλλιώς😂

Μεγάλο πλήγμα δέχτηκες κορίτσι μου και μάλιστα ενώ ήσουν ήδη σε πολύ ευαίσθητη περίοδο, που μόλις είχες γίνει μανούλα. Να τους θυμάσαι με αγάπη ,είμαι σίγουρη οτι σε καμαρώνουν και βλέπουν πόσα έχεις καταφέρει και συνεχίζεις χωρίς βοήθεια. Το έχω πει ξανά δυστυχώς η ευτυχώς έχουμε τεράστια δύναμη μέσα μας και καμιά φορά ούτε εμείς οι ίδιες ξέρουμε πόση.🥰

Κ εγώ ίσως κάποιες φορές να το βάζω κ να έχει κ το μομπιλε από πάνω... Αλλά όταν θα πάνε σχολείο τα άλλα...γιατί θα επικρατεί τρέλα κ να μεγαλώσει λίγο ώστε να καταλαβαίνει το μομπιλε...10.01 είναι η μικρή μου... Εγώ δεν στο χαλάω θα διαβάζεις κ το βιβλίο σου...όταν θα βρείτε τα πατήματα σας...❤️

• Μου αρέσει 1

@Αννούλαααα αν θες να ετοιμάσεις τη κούνια από τώρα, τακτοποίησε τα όλα και ρίξε από πάνω ένα σεντόνι για να μη σκονιστεί. Όταν έρθει η ώρα, βγάζεις το σεντόνι και είσαι έτοιμη. Αυτό βέβαια προϋποθέτει το δωμάτιο που είναι η κούνια να μην είναι ανοιχτό και μαζεύει σκόνη το πάτωμα πχ.

Εμείς έχουμε έτοιμα μέχρι τώρα: Συρταριερα, αλλαξιέρα, καρότσι 3σε1 , μάρσιπο, κούνια, λίκνο, παρκοκρέβατο, στρώματα για τα παραπάνω, θερμόμετρο υγρασιόμετρο δωματίου, μπανιερό, σετ περιποίησης νυχιών και μαλλιών, σετ προίκας για λίκνο και σετ προίκας για κούνια, κάδος για πάνες (υπερβολή, το ξέρω, αλλά μας άρεσε) και μένει να παραγγείλω ένα ρηλάξ και ένα καρεκλάκι φαγητού. Με αυτά κλείνω μέχρι τη γέννηση του μωρού. Τα υπόλοιπα μου είπε θα τα αναλάβει η σύζυγος, ήτοι: μπιμπερο, αποστειρωτή, σαλιαρες, ρουχαλάκια, καλλυντικά/κρέμες. 

Έχω πάρει μερικά μπουκάλια Αρκάδι απορρυπαντικό, για τα πρώτα πλυσίματα και όταν πλησιάζει η ώρα, θα πάρω αρκετά ακόμα, συν πάνες - να υπάρχουν. Δόξα τω Θεώ, έχουμε τη πεθερά μου κολλητά δίπλα, αν χρειαστεί η μητέρα μου υπάρχει δυνατότητα βοήθειας, η κόρη της γυναίκας μου είναι 13 ετών, οπότε θα μπορεί να βοηθήσει κάπου και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. 

Και για να γελάσετε, εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη και η γυναίκα μου είναι Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη (έμπλεξα ο χριστιανός....)

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Καλή Κυριακή 🙏🥰 

Κορίτσια εσείς είστε τόσο κοντά, έφτασε ο καιρός 🙏❤️ μπράβο κ με το καλό 🧿🧿🧿

Εμείς ψωνίζουμε αβέρτα κ περιμένουμε κ παραγγελίες. Έχουμε πάρει λίκνο, φωλιά, μαξιλάρες εγκυμοσύνης κ θηλασμού, πολυκαρότσι, κούνια, συρταριερα, αλλαξιέρα, ντουλάπα, αβγουλακι, κάθισμα αυτοκινήτου. Τα πάντα όλα. Ρουχαλάκια επίσης πολλά, 2 μπιμπερό αυτά που μιμούνται το θηλασμό για αν χρειαστεί. 

Στο μεταξύ μας έχουν φερει απειρα ρουχαλακια κ φορμάκια, πρεπει να τα ξεσκαρταρω ολα κ μαζι με τα καινούργια να αρχίσω τις μπουγαδουλες κ το σιδερωμα🥹🥹

Να σας πω ότι έπιπλα κ καθίσματα αυτοκινήτου κλπ είναι όλα επένδυση για χρόνια. Μετατρεπόμενα, ουδέτερα... 🙈🙈

Τώρα λέμε να πάρουμε όλα τα του μπάνιου. Μπανιερα, παιχνιδάκια, πράγματα για τα νυχάκια κλπ. 

Κ λέμε να αφήσουμε για το τέλος τις παραγγελίες από φαρμακείο με τα είδη περιποίησης κ τις πάνες κλπ. Κ αναμένουμε από τον αδερφό μου αποστειρωτη και ριλαξ. 

Για πείτε μου πιπίλες να πάρουμε??? Πότε τις δίνουμε? Επίσης τα αδιάβροχα υποσεντονα, τα παίρνετε πακετάκι? Λέγαμε να στρώσουμε κάτω από το σεντονακι στο λίκνο κ στην κούνια. 

Πλησιάζει ο καιρός, έλεγα στον άντρα μου οτι αν η μπέμπα αποφασίσει να έρθει πχ 2 εβδομάδες νωρίτερα, αυτο σημαίνει ότι τον άλλο μήνα θα έχουμε μωρό. Κ φρικαραμε παρέα για το αν τα προλαβαινουμε ολα🙈🙈🙈

• Μου αρέσει 2

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...