Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Τη βοήθεια σας please !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Angel91 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα 1120 σήμερα δεν μου φαίνεται καλή 

δεν διπλασιάζεται πάντα. έπρεπε να ήταν κοντά 1500. αναγκαστικά θα σε βάλει για άλλη μια χοριακή την Δευτέρα. Λυπάμαι πολύ που περνάς αυτό το άγχος. 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν διπλασιάζεται πάντα. έπρεπε να ήταν κοντά 1500. αναγκαστικά θα σε βάλει για άλλη μια χοριακή την Δευτέρα. Λυπάμαι πολύ που περνάς αυτό το άγχος. 

Να σαι καλά κορίτσι μου ναι αυτό είπε 

κορίτσια καλησπέρα , μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να ηρεμήσω αρχικά γιατί οι χοριακες μου δεν είναι και χάλια διπλασιάζονται ανά 2-2,5 ημέρες και μπορεί να είμαι λιγότερων ημερών απ αυτό που λέει το ημερολόγιο με βάση την τελευταία μου περίοδο.  μου είπε επίσης να μην κάνω άλλη χοριακη εφόσον θα φανούν πράγματα σίγουρα στον υπέρηχο και κλείσαμε να πάω την παρασκευή να δούμε τι γίνεται να αφήσουμε και κάποιες μέρες να ανέβει ακόμα περισσότερο η χοριακη … αλλά επειδή είχα προηγούμενες αποβολές (με πολύ χαμηλότερους ρυθμούς ανέβαιναν εκείνες οι χοριακες) ήμασταν σίγουροι για την κατάληξη τους είμαι σε μόνιμη αναστάτωση ! Φοβάμαι ότι θα γίνουν τα ίδια δεν ξέρω αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Angel91 είπε:

κορίτσια καλησπέρα , μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να ηρεμήσω αρχικά γιατί οι χοριακες μου δεν είναι και χάλια διπλασιάζονται ανά 2-2,5 ημέρες και μπορεί να είμαι λιγότερων ημερών απ αυτό που λέει το ημερολόγιο με βάση την τελευταία μου περίοδο.  μου είπε επίσης να μην κάνω άλλη χοριακη εφόσον θα φανούν πράγματα σίγουρα στον υπέρηχο και κλείσαμε να πάω την παρασκευή να δούμε τι γίνεται να αφήσουμε και κάποιες μέρες να ανέβει ακόμα περισσότερο η χοριακη … αλλά επειδή είχα προηγούμενες αποβολές (με πολύ χαμηλότερους ρυθμούς ανέβαιναν εκείνες οι χοριακες) ήμασταν σίγουροι για την κατάληξη τους είμαι σε μόνιμη αναστάτωση ! Φοβάμαι ότι θα γίνουν τα ίδια δεν ξέρω αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία ; 

Κοριτσι μου με εχουν καλυψει πανω τα κοριτσια, δυστυχως μετα απο αποβολες παει συνεχεια το μυαλο μας στο κακο, προσπαθησε οσο μπορεις να σκεφτεσαι θετικα, οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου!

Και να σου πω και κατι, κ εμενα στην τελευταια μου εγκυμοσυνη οι χοριακες ανεβαιναν τελεια και ολα πηγαιναν τελεια μεχρι τις 9 εβδομαδες που παλινδρομησε οποτε πραγματικα ποτε δεν μπορεις να ξερεις... Γι αυτο πιστεψε στο σπορακι σου και ολα θα πανε καλα, το να παει κατι στραβα ειναι το περισσοτερο απιθανο σεναριο.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Angel91 είπε:

Κ εγώ θα σου έλεγα απλά να κάνεις λίγο υπομονή. Ότι Κ να γίνει θα γίνει. Αν ανχωνεσε πάρα πολύ πήγαινε πιο νωρίς για υπέρηχο τουλάχιστον να δεις ότι είναι ενδομήτριο μήπως αναθαρρησεις λίγο. Σίγουρα από τρίτη κάτι θα μπορείς να δεις . 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 40 λεπτά , S1987 είπε:

Κοριτσι μου με εχουν καλυψει πανω τα κοριτσια, δυστυχως μετα απο αποβολες παει συνεχεια το μυαλο μας στο κακο, προσπαθησε οσο μπορεις να σκεφτεσαι θετικα, οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου!

Και να σου πω και κατι, κ εμενα στην τελευταια μου εγκυμοσυνη οι χοριακες ανεβαιναν τελεια και ολα πηγαιναν τελεια μεχρι τις 9 εβδομαδες που παλινδρομησε οποτε πραγματικα ποτε δεν μπορεις να ξερεις... Γι αυτο πιστεψε στο σπορακι σου και ολα θα πανε καλα, το να παει κατι στραβα ειναι το περισσοτερο απιθανο σεναριο.

Κορίτσι μου καλησπέρα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου ! Ετσι είναι δυστυχώς όταν περνάς μια παλίνδρομη δυστυχώς πάει το μυαλό σου στο κακό! Και όπως λες πολύ σωστά έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις να είναι η χοριακη πολύ πιο υψηλή και να μην πηγαίνει καλά το πράγμα! Θα δείξει την παρασκευή. Όπως και να χει σε ευχαριστώ πραγματικά ! 🙏

πρίν από 38 λεπτά , linaa είπε:

Κ εγώ θα σου έλεγα απλά να κάνεις λίγο υπομονή. Ότι Κ να γίνει θα γίνει. Αν ανχωνεσε πάρα πολύ πήγαινε πιο νωρίς για υπέρηχο τουλάχιστον να δεις ότι είναι ενδομήτριο μήπως αναθαρρησεις λίγο. Σίγουρα από τρίτη κάτι θα μπορείς να δεις . 

Να σαι καλά για την απάντηση σου κορίτσι μου , μου είπε παρασκευή να αφήσουμε τις ημέρες να περάσουν για να έχουμε καλύτερη εικόνα , επίσης μου είπε ότι δεν μπορώ να ξέρω πόσο είμαι μπορεί να είμαι πιο πίσω απ ότι υπολογίζουμε ; ! Τι να πω θα φανεί! 🙏

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλησπέρα άσχημα τα νέα μου εξωμήτριο τελικά παρόλο που δεν το περιμέναμε είμαι στο νοσοκομείο και αύριο πάω για χειρουργείο μάλλον :( 

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 13 λεπτά , Angel91 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα άσχημα τα νέα μου εξωμήτριο τελικά παρόλο που δεν το περιμέναμε είμαι στο νοσοκομείο και αύριο πάω για χειρουργείο μάλλον :( 

Περαστικά κορίτσι μου να πάνε όλα καλά . Η υγεία σου πάνω από όλα ! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , Angel91 είπε:

Να πάνε όλα καλά! Καλη επιτυχία στο χειρουργείο και θα τα καταφέρεις την επόμενη! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Θέλω τη βοήθεια σας. Είμαι στο τέλος της πέμπτης βδομάδας μετά από εξωσωματικη με 2 έμβρυα 3 ημερων και χθες ξύπνησα με πολλή αιμοραγια και πηγματα αρκετά. Χειρότερα από περίοδο θα έλεγα, χωρίς πόνο όμως. Κράτησε περίπου 3 ώρες αυτή η αιμοραγια και μετά καθάρισα πραγματικά εντελώς. Ο γιατρός δεν μου είπε να πάω από εκεί αλλά να πάρω παραπάνω utrogestan και να μείνω στο κρεβάτι και την Δευτέρα που έχω τον προγραμματισμένο 1ο υπέρηχο να πάω να με δει. Τα πηγματα τον ανησύχησαν. Λέτε να είναι αποβολη ; Στο πρώτο παιδάκι μου έπαθα το ίδιο με πολύ αιμοραγια για αρκετές μέρες αλλά χωρίς πηγματα και πήγαν όλα τέλεια. Τι λέτε βρε κορίτσια; Έχω ελπίδες; Επίσης με ανησυχεί που το στηθος από χθες δεν ποναει καθόλου πια , πρησμένο μπορεί να είναι αλλά ενώ υπέφερα από πόνο τώρα δεν.νιωθω καθόλου πόνο. 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας μου έκαναν αρχικά μια ένεση μεθοτρεξατης μήπως ρίξουμε τη χοριακη έτσι αν έχει κάποια εμπειρία θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας ! Αλλιώς εδώ στο νησί κάνουν μόνο λαπαροτομη (χειρουργείο) όχι λαπαροσκοπικά … 

2 ώρες πρίν, Angel91 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας μου έκαναν αρχικά μια ένεση μεθοτρεξατης μήπως ρίξουμε τη χοριακη έτσι αν έχει κάποια εμπειρία θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας ! Αλλιώς εδώ στο νησί κάνουν μόνο λαπαροτομη (χειρουργείο) όχι λαπαροσκοπικά … 

Λυπαμαι πολυ γι αυτο που περνας. Το εχω περασει 3 φορες κ σε καταλαβαινω..Η πρώτη μου αποβολη αντιμετωπιστηκε με μεθοτρεξατη. Ειδαμε σακο αλλα εμβρυακα ευρηματα πουθενα. Ειχε κολλησει η χοριακη και δεν επεφτε με τίποτα. Μετά την ενεση , υστερα από κάποιες ώρες είχα μια βαριά αιμοραγγία και πολύ πόνο. Δεν χρειάστηκε καν να καθαρίσει ο γιατρός κατι. Μου έκανε έναν υπερηχο από περίπου μια εβδομάδα , 10 μέρες, όπου όλα ήταν καλά. 

Είναι στεναχωρο όλο αυτό αλλά εφόσον δεν μπαίνεις σε διαδικασία αποξεσης κτλ ( κάτι που συνέβει στην τρίτη αποβολη μου ) , ας πούμε πως είναι κάτι ήπιο...  τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιμετώπισα.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 31 λεπτά , MarStam είπε:

Λυπαμαι πολυ γι αυτο που περνας. Το εχω περασει 3 φορες κ σε καταλαβαινω..Η πρώτη μου αποβολη αντιμετωπιστηκε με μεθοτρεξατη. Ειδαμε σακο αλλα εμβρυακα ευρηματα πουθενα. Ειχε κολλησει η χοριακη και δεν επεφτε με τίποτα. Μετά την ενεση , υστερα από κάποιες ώρες είχα μια βαριά αιμοραγγία και πολύ πόνο. Δεν χρειάστηκε καν να καθαρίσει ο γιατρός κατι. Μου έκανε έναν υπερηχο από περίπου μια εβδομάδα , 10 μέρες, όπου όλα ήταν καλά. 

Είναι στεναχωρο όλο αυτό αλλά εφόσον δεν μπαίνεις σε διαδικασία αποξεσης κτλ ( κάτι που συνέβει στην τρίτη αποβολη μου ) , ας πούμε πως είναι κάτι ήπιο...  τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιμετώπισα.

Καλησπέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου λυπάμαι πολύ που τα περασεσ Ολα αυτά! Απόξεση έκανα το 21 που είχα παλίνδρομη τώρα είπαμε να το προσπαθήσουμε έτσι μήπως το αποβάλλει και πέσει η χοριακη ! Το ελπίζω ! Αλλιώς αύριο θα με βάλει χειρουργείο 

@Angel91 καλησπερα, τι συνεβη τελικα? Επεσε η χοριακη?

21 ώρες πρίν, Angel91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου λυπάμαι πολύ που τα περασεσ Ολα αυτά! Απόξεση έκανα το 21 που είχα παλίνδρομη τώρα είπαμε να το προσπαθήσουμε έτσι μήπως το αποβάλλει και πέσει η χοριακη ! Το ελπίζω ! Αλλιώς αύριο θα με βάλει χειρουργείο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...