Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

• Ευχή 1

βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά

Recommended Posts

@gabariεαν θέλεις μπορώ την Δευτέρα που θα πάω για βελονισμό να ρωτήσω την δική μου γιατρό εάν έχει κάποιους συναδέλφους ίδιου βεληνεκούς σε γνώσεις να μας συστήσει για Αθήνα και να σου πω !

Εγώ πηγαίνω κάθε βδομάδα σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

@gabariεαν θέλεις μπορώ την Δευτέρα που θα πάω για βελονισμό να ρωτήσω την δική μου γιατρό εάν έχει κάποιους συναδέλφους ίδιου βεληνεκούς σε γνώσεις να μας συστήσει για Αθήνα και να σου πω !

Εγώ πηγαίνω κάθε βδομάδα σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία!

@SofiiiiΣε ευχαριστώ πολυ! Θα με βοηθούσε παρα πολυ ❤️

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, gabari είπε:

Καλησπέρα! Εγώ κάνω Ρεφλεξολογια στη Γλυφάδα στη Δέσποινα Παπαβασιλείου. Μπορείς να δεις βιντεάκια της στο ινστα. Εξειδικεύεται στην κύηση. Μέχρι στιγμής με έχει βοηθήσει. Θα δούμε κ στην εμβρυομεταφορά πώς θα τα πάμε. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Sunshine. είπε:

Καλησπέρα! Εγώ κάνω Ρεφλεξολογια στη Γλυφάδα στη Δέσποινα Παπαβασιλείου. Μπορείς να δεις βιντεάκια της στο ινστα. Εξειδικεύεται στην κύηση. Μέχρι στιγμής με έχει βοηθήσει. Θα δούμε κ στην εμβρυομεταφορά πώς θα τα πάμε. 

@Sunshine. Σε ευχαριστω πολυ, θα την ψάξω! Εύχομαι όλα να πάνε καλά, εγώ έχω ήδη μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορα και θέλω πριν προχωρήσω στην επόμενη να δοκιμάσω βελονισμό μήπως βοηθησει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , gabari είπε:

@Sunshine. Σε ευχαριστω πολυ, θα την ψάξω! Εύχομαι όλα να πάνε καλά, εγώ έχω ήδη μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορα και θέλω πριν προχωρήσω στην επόμενη να δοκιμάσω βελονισμό μήπως βοηθησει.

Πριν την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να κάνεις για ένα μήνα κάθε βδομάδα και την εβδομάδα της ετ ίσως να χρειαστεί και δύο ...αν επιτρέπεται το ενδομήτριο σου ήταν οκ στην προηγούμενη ετ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Sofiiii είπε:

Πριν την εμβρυομεταφορα θα πρέπει να κάνεις για ένα μήνα κάθε βδομάδα και την εβδομάδα της ετ ίσως να χρειαστεί και δύο ...αν επιτρέπεται το ενδομήτριο σου ήταν οκ στην προηγούμενη ετ;

@Sofiiii Δεν βιάζομαι,  προτιμώ να αργήσει εναν μήνα αλλά να νιώθω πως εκανα  ο,τι μπορούσα!

Το ενδομητριο ήταν καλό, 8.5

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , gabari είπε:

@Sofiiii Δεν βιάζομαι,  προτιμώ να αργήσει εναν μήνα αλλά να νιώθω πως εκανα  ο,τι μπορούσα!

Το ενδομητριο ήταν καλό, 8.5

Ναι να μην βιαστείς σωστά σκέφτεσαι ,πάρε τον χρόνο σου να προετοιμαστείς όσο καλύτερα μπορείς ,το ενδομήτριο ήταν καλό κρίμα που απέτυχε , όλα καλά θα πάνε μόνο θετικές σκέψεις και πίστη ότι θα τα καταφέρεις ❤️ 

• Ευχαριστώ 1

• 2 εβδομάδες μετά...
On 24/4/2025 at 6:15 ΜΜ, gabari είπε:

Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα κάτι που ίσως σε βοηθήσει σου έχω στείλει pm...

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...