Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! 

Έκανα ωοληψία τη προηγούμενη Πέμπτη,

πήραμε 19 ωάρια κι έμειναν 6 βλαστοκύστες μεγέθους 4 οι πέντε που είναι και 5ης ημέρας και η μία είναι μέγεθος 3. Όλες καλές βαθμολογίες, ΑΑ - ΑΒ δεν έχουμε C κι αυτό αναπτέρωσε λίγο τις ελπίδες μου, αν και ξέρω ότι δεν έχει και τόσο σημασία.  

Τα δείγματα τα έδωσαν τη Τετάρτη και τώρα είμαστε σε αυτή τη φάση της αναμονής... που φαίνεται αιώνες!! 

Τη προηγούμενη φορά είχα αποτελέσματα σε 30ημέρες από την ωοληψία.. Οπότε πάμε για 20-25 του μήνα αποτελέσματα.. Άντε να δούμε. 

Πάντως κρατάω το σκορ μου σταθερό. Και τη προηγούμενη φορά 6 βλαστοκύστες στείλαμε. Είπαμε ότι αυτή είναι η τελευταία μας προσπάθεια, δεν μας παίρνει για άλλη.

Και οικονομικά και ψυχικά αλλά και σωματικά. Τα έχω φτύσει με τις ορμόνες κι έχω και τα δύο εφηβάκια μου στο σπίτι με άλλο level απαίτησης εκεί.. Είναι και περίοδος τελικών εξετάσεων τώρα στο σχολείο και χορεύουμε σε ρυθμούς σάμπα-ρούμπα-ζεϊμπέκικο στο σπίτι, ο,τι να ναι!!  

Εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλή πορεία σε όλες μας :) 

Στην ίδια φάση είμαστε !!!Πραγματικα δεν περνάνε οι μέρες δεν ξέρεις να ελπίζεις ή όχι πολύ δύσκολο κομμάτι …Είχες πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο !Ευχομαι αυτή η τελευταία προσπάθεια να είναι και η τυχερή σας!εμεις στείλαμε 8 αν και οι δύο χαμηλότερης ποιότητας είπαν να δώσουμε μια ευκαιρία ποτέ δεν ξέρεις …Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !!!Σκεφτομαστε αισιόδοξα και έχουμε θετική σκέψη όσο μπορούμε !!!

Recommended Posts

Και η ΞΑΝΘΗ συμμετέχει στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό 2011!!

Σύντομα θα ανακοινωθεί το σημείο συνάντησης!

https://www.facebook.com/event.php?eid=302662226427037

Μητρικός θηλασμός - Μητέρα & Παιδί

www.mitrikosthilasmos.com 

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...