Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ομιλία

Recommended Posts

θα συμφωνησω κ γω με τα κοριτσια οτι δεν πρεπει να ανησυχεις

ειναι μικρουλα ακομη,συνεχιζετε εσεις να της μιλατε,κ πιθανον θα τα πει ολα μαζεμενα

ετσι ηταν κ η κορη μου,κ οταν μιλησε τα ειπε κ σχετικα καθαρα

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Emmy30 είπε:

Τι ηλικία μίλησε?

ειναι σχεδον 11χρ,κ οσο να ναι δ θυμαμαι λεπτομερειες.εξακολουθει να ειναι λιγομιλητο παιδι,ουτε καν μπαμπαλιζε πολυ σε σχεση με τον αδερφο της

θυμαμαι 12-18μ ειχε βασικο λεξιλογιο μαμα-μπαμπα-μπαλα-ατα κ δικες της λεξεις για νερο κ θαλασσα.εκανε καποια ζωακια,εδειχνε μερη του σωματος,18 μ ειχαμε πολυ καλη επικοινωνια,να εκτελει εντολες,να δειχνει,αλλα χωρις ομιλια

στα 2την καταλαβαινα μονο εγω,κ ελαχιστα ο μπαμπας της,στα 3 πλεον μιλουσε κ καταλαβαιναν ολοι τι λεει,στα 4 ειχε καθαρισει κ το ρ,που ηταν το μονο που δ ελεγε πριν

Just now, vikib είπε:

ειναι σχεδον 11χρ,κ οσο να ναι δ θυμαμαι λεπτομερειες.εξακολουθει να ειναι λιγομιλητο παιδι,ουτε καν μπαμπαλιζε πολυ σε σχεση με τον αδερφο της

θυμαμαι 12-18μ ειχε βασικο λεξιλογιο μαμα-μπαμπα-μπαλα-ατα κ δικες της λεξεις για νερο κ θαλασσα.εκανε καποια ζωακια,εδειχνε μερη του σωματος,18 μ ειχαμε πολυ καλη επικοινωνια,να εκτελει εντολες,να δειχνει,αλλα χωρις ομιλια

στα 2την καταλαβαινα μονο εγω,κ ελαχιστα ο μπαμπας της,στα 3 πλεον μιλουσε κ καταλαβαιναν ολοι τι λεει,στα 4 ειχε καθαρισει κ το ρ,που ηταν το μονο που δ ελεγε πριν

ετσι που το εγραψα ειναι σαν να ελεγε πανω απο 10λεξεις στον χρονο.οχι στον χρονο,18μ ομως ειχε 5λεξεις,5ζωακια

μαμα μπαμπα κ μπαλα ειπε σχετικα νωριτερα

μετα δ ειχε πολυ εξελιξη απο 1,5-3

κ ηταν επισης πιο καλη κινητικα

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...