Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Πρόβλημα με γαλα

Recommended Posts

Καλησπέρα  σας, 

Έχω έναν μπέμπη  2 μηνών.. είχαμε μικτή σίτιση μέχρι να σαραντησει..και πλέον πίνει frisolac.. επειδή έχει ενοχλήσεις πήραμε το frisolac comfort cm..αλλά σχεδόν 2 ώρες μετά το γεύμα πονάει..σφίγγεται..και έχει αέρια όλη την ημέρα.. σε βαθμό να ξυπνάει όταν αερίζεται..

Φαίνεται σα να τον πειράζει το γάλα.. βαρος παίρνει.. αίμα στα κακά δεν έχει.. απλά πλέον έχει κένωση 1 φορά το 24ωρο..

Οως θα καταλαβω τί τον ενοχλεί? Μπορεί να είναι αλλεργια?

Διαφημίσεις

1 hour ago, Malntalia είπε:

Καλησπέρα  σας, 

Έχω έναν μπέμπη  2 μηνών.. είχαμε μικτή σίτιση μέχρι να σαραντησει..και πλέον πίνει frisolac.. επειδή έχει ενοχλήσεις πήραμε το frisolac comfort cm..αλλά σχεδόν 2 ώρες μετά το γεύμα πονάει..σφίγγεται..και έχει αέρια όλη την ημέρα.. σε βαθμό να ξυπνάει όταν αερίζεται..

Φαίνεται σα να τον πειράζει το γάλα.. βαρος παίρνει.. αίμα στα κακά δεν έχει.. απλά πλέον έχει κένωση 1 φορά το 24ωρο..

Οως θα καταλαβω τί τον ενοχλεί? Μπορεί να είναι αλλεργια?

Καλησπέρα κορίτσι μου να σου ζήσει το μωρό σου γερό κ τυχερό να είναι ;ο γιατρός σου τι σου είπε ;μήπως άρχισε να έχει κολικούς ;την αλλαγή στο γάλα πόσες μέρες έχει που την έκανες ;

πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου να σου ζήσει το μωρό σου γερό κ τυχερό να είναι ;ο γιατρός σου τι σου είπε ;μήπως άρχισε να έχει κολικούς ;την αλλαγή στο γάλα πόσες μέρες έχει που την έκανες ;

Το κάνει καιρό τώρα.. για κολικούς λέμε.. αλλά δεν ειμαι σιγουρη..έχει από τις 11/4 η αλλαγή γάλακτος..

πρίν από 26 λεπτά , Malntalia είπε:

Το κάνει καιρό τώρα.. για κολικούς λέμε.. αλλά δεν ειμαι σιγουρη..έχει από τις 11/4 η αλλαγή γάλακτος..

Εμένα ο δικός μου παιδίατρος μου είχε πει ότι δεν αλλάζουμε στην εβδομάδα το γάλα θέλει περίπου 15 ημέρες για να δούμε πως πάει γιαυτο σε ρώτησα τώρα για τους κολικούς σταγόνες σου έδωσε να τον δίνεις ;

Just now, Ρούλα87 είπε:

Εμένα ο δικός μου παιδίατρος μου είχε πει ότι δεν αλλάζουμε στην εβδομάδα το γάλα θέλει περίπου 15 ημέρες για να δούμε πως πάει γιαυτο σε ρώτησα τώρα για τους κολικούς σταγόνες σου έδωσε να τον δίνεις ;

Εμένα όταν ξεκίνησαν οι κολικοι τον πήρα τηλ κ τον είπα ότι το παιδί πονάει  να τον δώσω λίγο τσάι να πιει κ μου είπε ναι κ ηρέμησε κατευθείαν δεν πονούσε .απλα έχω ακούσει κ από τις φίλες μου ότι δεν το συστήνουν πλέον .

πρίν από 30 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εμένα όταν ξεκίνησαν οι κολικοι τον πήρα τηλ κ τον είπα ότι το παιδί πονάει  να τον δώσω λίγο τσάι να πιει κ μου είπε ναι κ ηρέμησε κατευθείαν δεν πονούσε .απλα έχω ακούσει κ από τις φίλες μου ότι δεν το συστήνουν πλέον .

Όχι και εμεις πίνουμε χαμομήλι..και σταγόνες. . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...