Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ngs θα σου έλεγα να κάνεις αν δεν έχεις κάνει. Πολύ μεγάλοι ηλικιακά δεν είστε, αλλά ούτε και πολύ νέοι (εμείς είμαστε το ζωντανό παράδειγμα ότι η μικρη ηλικία δε σου εξασφαλίζει και επιτυχία 😅). Fsh είχες καλή όταν έκανες τη διέγερση?

Αν πάμε το ταξίδι μάλλον θα σταματήσουμε και την εξωσωματική. Κορίτσια με fsh 13 στα 29 μου δε ξέρω αν έχω ελπίδες ή αν παλεύω για το ακατόρθωτο. Λέω θα κάνω άλλες 1-2 ωοληψιες και νομιζω εγω μέχρι εκεί αντέχω. 

Απλα λογω ηλικιας εχεις το περιθωριο να κανεις ενα break & να μαζεψεις ξανα λεφτα για επομενη προσπαθεια..εγω νιωθω πλεον πως δεν εχω αυτη την πολυτελεια να αφηνω μεγάλα κενά..με αγχωνει υποσυνείδητα ολο αυτο το ηλικιακο κομμάτι& τα στατιστικα του.. 

Δεν θυμάμαι καθόλου για την fsh (ουτε αν εκανα)! Εσενα ειναι παντα καπου εκει??να δωσεις ευκαιρίες στον εαυτο σου μεχρι εκει που αντέχεις & με οσα διαλείμματα χρειαστείς!εγω μετά την τριτη προσπαθεια ηθελα να τα παρατησω..μετα ειπα οκ θα κανω αλλη μια διεγερση και τέλος..κ τωρα σκεφτομαι να κανω κ τριτη διέγερση..αρα τ τρελου..Ngs εχω κανει ειχα 55% γαλακτοβακιλλους και 41% cardnerella πηρα αντιβιωση κ υποθετα αλλα δεν εκανα επανελεγχο..

Πρώτος υπέρηχος

Recommended Posts

Κορίτσια μετά από 2 χρόνια προσπάθειας και μια βιοχημικη πέρυσι είμαι έγκυος ξανά πανω που ετοιμάζομασταν για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα.Σήμερα είχα τον πρώτο υπέρηχο. ειμαι στην 4η εβδομάδα και 5η ημέρα και χθες η χοριακή μου ήταν 2.600.ειναι φυσιολογικο που είδαμε μόνο σάκο κενό και τίποτα άλλο?? Η γιατρός δεν μίλησε για πρόβλημα αλλά διάβασα ότι μετά τις 2.000 χοριακης φαίνεται και ο λεκιθικος ασκός η κάτι απ το έμβρυο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Giannoula92 είπε:

Κορίτσια μετά από 2 χρόνια προσπάθειας και μια βιοχημικη πέρυσι είμαι έγκυος ξανά πανω που ετοιμάζομασταν για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα.Σήμερα είχα τον πρώτο υπέρηχο. ειμαι στην 4η εβδομάδα και 5η ημέρα και χθες η χοριακή μου ήταν 2.600.ειναι φυσιολογικο που είδαμε μόνο σάκο κενό και τίποτα άλλο?? Η γιατρός δεν μίλησε για πρόβλημα αλλά διάβασα ότι μετά τις 2.000 χοριακης φαίνεται και ο λεκιθικος ασκός η κάτι απ το έμβρυο

Καλησπέρα κορίτσι μου.. είναι φυσιολογικό.. πέρασα το ίδιο.. πήγα γιατρό 4 +5 είδαμε μονο σάκο.. ακριβώς 1 βδομάδα μετά είδαμε κ κάτι μέσα στο σάκο κ 1 βδομάδα αργότερα ακουσαμε καρδούλα... τώρα είμαι 7+ 6 μην ανησυχείς! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι.. κ σύντομα να δείτε κ να ακούσετε καρδούλα!!! Με το κάλοοο!!!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...