Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!
θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια έχει προσωπική εμπειρία,έχετε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο ύπνου που σας βοήθησε με τα παιδάκια σας και μείνατε όντως ικανοποιημένες;και αν ναι ποιο;βρίσκω διαφορα στο ίντερνετ αλλά θα ήθελα και γνώμες..

Διαφημίσεις

On 8/7/2025 at 1:43 ΠΜ, ΙωάνναΚ4 είπε:

Καλησπέρα μανούλες!!
θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια έχει προσωπική εμπειρία,έχετε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο ύπνου που σας βοήθησε με τα παιδάκια σας και μείνατε όντως ικανοποιημένες;και αν ναι ποιο;βρίσκω διαφορα στο ίντερνετ αλλά θα ήθελα και γνώμες..

Καλημέρα! Είχα παρακολουθήσει 1 πριν γεννήσω και δε με βοήθησε καθόλου..

Έχω απελπιστεί κ εγώ και σκέφτομαι να κάνω ξανά 1 από αυτά που βγάζει το ινστα..αλλά μου λένε δεν αξίζει...

Ειλικρινά δεν  ξέρω.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , finallytheend είπε:

Καλημέρα! Είχα παρακολουθήσει 1 πριν γεννήσω και δε με βοήθησε καθόλου..

Έχω απελπιστεί κ εγώ και σκέφτομαι να κάνω ξανά 1 από αυτά που βγάζει το ινστα..αλλά μου λένε δεν αξίζει...

Ειλικρινά δεν  ξέρω.. 

Παιδιά ο ύπνος είναι θέμα εγκεφάλου του παιδιού  . Το καθε παιδί τον κατακτά όπως όλα τα υπόλοιπα με τον δικό του Ρυθμό Κ το δικό του πρόγραμμα . Άλλα παιδιά κοιμούνται εύκολα Κ άπειρες ώρες Κ αλλά παιδιά είναι λιγουπνα . Το θέμα είναι η μανα να ακολουθήσει Κ να καταλάβει το ποσό ύπνο χρειάζετε το παιδί της . Καποια στιγμή όσο μεγαλώνουν ο ύπνος γίνετε πιο στρωτός Κ συνεχόμενος άλλα αυτό μπορεί να γίνει Κ μετά τα 3 χρόνια. Επίσης διάφορα θα υπαρξει Κ με το φαγητό Κ το κόψιμο του θηλασμού 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, linaa είπε:

Παιδιά ο ύπνος είναι θέμα εγκεφάλου του παιδιού  . Το καθε παιδί τον κατακτά όπως όλα τα υπόλοιπα με τον δικό του Ρυθμό Κ το δικό του πρόγραμμα . Άλλα παιδιά κοιμούνται εύκολα Κ άπειρες ώρες Κ αλλά παιδιά είναι λιγουπνα . Το θέμα είναι η μανα να ακολουθήσει Κ να καταλάβει το ποσό ύπνο χρειάζετε το παιδί της . Καποια στιγμή όσο μεγαλώνουν ο ύπνος γίνετε πιο στρωτός Κ συνεχόμενος άλλα αυτό μπορεί να γίνει Κ μετά τα 3 χρόνια. Επίσης διάφορα θα υπαρξει Κ με το φαγητό Κ το κόψιμο του θηλασμού 

Έτσι μπυ είπε κ ο παιδίατρος που έχω απελπιστεί..αλλά "φοβάμαι " μην κάνω εγώ "λαθος" και δε τον βοηθάω να κοιμηθεί..

Μια γνωστή μου παντού έκανε τέτοιο μάθημα δε τη βοήθησε.. της είπαν εκεί να το ξυπνάς 6.30 το πρωι.. 1/να ξυπνάω το παιδί ενώ κοιμάται??2/ από τις 6.30??? Αυτό δε ταιριάζει σε μας πχ που έχω 9μηνο και ο σύζυγος δουλεύει αργά..δεν ταιριάζει σε όλες τις οικογένειες το κοιμάται το παιδί 7 το απόγευμα..αλλά εχω απελπιστεί..εγώ κυρίως με τους ημερήσιους ύπνους. .

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, finallytheend είπε:

Έτσι μπυ είπε κ ο παιδίατρος που έχω απελπιστεί..αλλά "φοβάμαι " μην κάνω εγώ "λαθος" και δε τον βοηθάω να κοιμηθεί..

Μια γνωστή μου παντού έκανε τέτοιο μάθημα δε τη βοήθησε.. της είπαν εκεί να το ξυπνάς 6.30 το πρωι.. 1/να ξυπνάω το παιδί ενώ κοιμάται??2/ από τις 6.30??? Αυτό δε ταιριάζει σε μας πχ που έχω 9μηνο και ο σύζυγος δουλεύει αργά..δεν ταιριάζει σε όλες τις οικογένειες το κοιμάται το παιδί 7 το απόγευμα..αλλά εχω απελπιστεί..εγώ κυρίως με τους ημερήσιους ύπνους. .

Να μην ανχωνεσε το παιδί θα μεγαλώσει θα κόψει το θηλασμό θα ξεκινήσει Κ να επικοινωνεί κανονικά Κ θα στρώσει ο ύπνος του. Τώρα θα κανείς άπλα ότι το βολεύει για να είστε  ηρεμοι να τρώτε Κ το παιδί να ξεκουράζετε . 

Δεν κανείς τίποτα λαθος μην ανχωνεσε Κ εμείς 7 Κ 9 το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε ποτέ ούτε καν όταν ξεκίνησε σχολείο καποια παιδιά δεν κοιμούνται 12ωρο σωνει Κ ντε 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Είχα παρακολουθήσει και εγώ ένα για την κόρη μου όταν ήταν 19 μηνών γιατί από την μέρα που γεννήθηκε είχαμε θέμα τον ύπνο,έπρεπε να φτάσει δύο χρονών για να κοιμηθεί σερί όλη νύχτα..αλλά τώρα έχω ένα μωράκι 4 μηνών που κοιμάται καλά δεν λέω,αλλά θέλει να τον κοιμίζω μόνο αγκαλιά ως αποτέλεσμα να μην κοιμάται ούτε στο καρότσι όταν είμαστε έξω ούτε στο αυτοκίνητο και να κλαίει με λυγμούς, τα ίδια έκανε και η κόρη μου και φοβάμαι ότι κάνω πάλι τα ίδια λάθη και θα κάνω να ξανά κοιμηθώ δύο χρόνια πάλι.Για αυτό σκέφτηκα μήπως δω κανένα άλλο σεμινάριο για βρέφη..

πρίν από 11 λεπτά , ΙωάνναΚ4 είπε:

Είχα παρακολουθήσει και εγώ ένα για την κόρη μου όταν ήταν 19 μηνών γιατί από την μέρα που γεννήθηκε είχαμε θέμα τον ύπνο,έπρεπε να φτάσει δύο χρονών για να κοιμηθεί σερί όλη νύχτα..αλλά τώρα έχω ένα μωράκι 4 μηνών που κοιμάται καλά δεν λέω,αλλά θέλει να τον κοιμίζω μόνο αγκαλιά ως αποτέλεσμα να μην κοιμάται ούτε στο καρότσι όταν είμαστε έξω ούτε στο αυτοκίνητο και να κλαίει με λυγμούς, τα ίδια έκανε και η κόρη μου και φοβάμαι ότι κάνω πάλι τα ίδια λάθη και θα κάνω να ξανά κοιμηθώ δύο χρόνια πάλι.Για αυτό σκέφτηκα μήπως δω κανένα άλλο σεμινάριο για βρέφη..

Άμα θες να πέταξεις τα λεφτα σου τι διαφορετικό να σου πει το σεμινάριο  κουμπί να πατήσει να κοιμηθεί το μωρό αποκλειετε. 

το μονο καπως που με βοηθησε πιο πολυ να καταλαβω για τον υπνο του μωρου κ να το βοηθησω να κοιμαται καλυτερα,οχι οτι κοιμουνταν σερι κ ωρες μετα,ηταν το βιβλιο the no cry sleep solution

το ειχα κατεβασει δωρεαν στα αγγλικα απο οσο θυμαμαι.μια κοπελα ειχε μεταφρασει καποια κομματια κ ανεβασε στο παρεντς.οργκ

ο θηλασμος επηρεαζει,αλλα κατα τη γνωμη μου οχι τοσο ωστε να το θεωρω το πιο σημαντικο

• Μου αρέσει 1

Η κουμπάρα μου είχε αγοράσει ενα αρκουδάκι που έκανε ήχο σαν το κτυπο της καρδιάς και βοηθούσε κάπως στο να κοιμηθει ο μικρός της στην κούνια. Πριν κοιμοταν μόνο στην αγκαλιά αλλα την ειχε πιάσει ο ώμος της και δεν αντεχε πολυ ωρα. Επίσης είχε γεμίσει ενα υφασμάτινο γάντι με χοντρό αλάτι, το έραψε και μετα το ζεστενε λίγο στο μικροκυμάτων και το έβαζε πάνω στον μπέμπη. Νοηθούσε λιγο και αυτό σαν κολπάκι.  Αλλα βοηθουσε μόνο για να κοιμηθεί μόνος του, παντα στο 3ωρο ξυπνούσε και πάλι απο την αρχή. Τώρα που είναι σχεδόν 2 κοιμάται μόνο με παραμύθι και ξυπνάει το πρωί κατά τις 5.

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...