Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Θριμβοφιλια έχεις ελέγξει??? Αν και περνεις αντιπηκτικές ίσως να χρειάζεται να το ελέγξεις ,μικρόβιωμα έκανες?

Μικροβιωμα έχω κάνει ναι και ήταν όλα φυσιολογικά.Εχω μιλήσει με την αιματολόγο μας και το επόμενο που λέω να κάνω είναι έλεγχο για θρομβοφιλια και κάτι αντισώματα μου είπε. Αυτό λες να κάνω για αρχή ε;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα !!!τι κανετε?βολταρετε?

Μιρτουλα να χαιρεσαι το ζουζουνι σου να τα εκατοστησει να ειναι γερος και χαμογελαστος..

Ηλιαχτιδα περαστικα και σε σενα και στον αντρα σου..ελπιζω να μην κολλησει ο μικρος..

Οντως σημερα ανοιξιατικη μερα..τι ωραια που ηταν..και εμεις το πρωι ταισα την μικρη τα φρουτακια,εντυσα την μεγαλη tweety και φυγαμε βολτιτσα..Πηγαμε Αργυρουπολη που ειχε παρελαση καρναβαλιστων..ωραια ηταν..γυρισαμε φαγαμε μαζεψα την κουζινα και σιδερωσα και ενα πλυντηριακι και φυγαμε για παιδικη χαρα..τωρα καναμε τα μπανακια μας και χαλαρωνουμε..απο δουλιτσες σημερα:αλλαξα σεντονια στα υπνοδωματια,απλωσα δυο πλυντηρια επλυνα το μπανιο και αλλαξα πετσετες και εβαλα σκουπα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορούλες μου καλησπέρα.

Δεν μπήκα χθες, είχα ανάγκη από δικό μου χρόνο... σας έχω διαβάσει όλες όμως, να το ξέρετε, ποτέ δεν αφήνω αδιάβαστα μηνύματά σας! :D

Θα σας γράψω ένα μεγάλο μήνυμα για να σας πω τα νέα μου... ελπίζω να μη σας κάνω να βαρεθείτε! :P

Χθες είχα μια υπέροχη μέρα... δουλίτσα όλο το πρωινό και το μεσημέρι κατάφερα να πάω αυτοάμυνα.. είχα τόσα κέφια, που άνοιξε η δουλίτσα και ο καιρός... τι να σας πω κορίτσια μου. Είχα τόση όρεξη, πορώθηκα ως συνήθως και για πρώτη φορά, η δασκάλα μας, μας είπε να κάνουμε η μία επίθεση στην άλλη χωρίς να πούμε τι είδους επίθεση και πως.. {από πίσω, από μπροστά κτλ}.. Η αντίπαλος, δεν μας χτυπούσε αλλά μας έκανε κανονική επίθεση ή για να μας ρίξει κάτω ή για να μας ακινητοποιήσει. Σε καμία μα καμία επίθεση που δέχτηκα η αντίπαλός μου δεν μπόρεσε να με ρίξει και η αντίπαλός μου κάνει 1 χρόνο προπόνηση, έτοιμη μάλιστα από πέρσι να δώσει και για ζώνες και ιδιαίτερα "σκληρή". Με έβαλε η προπονήτρια μαζί της γιατί η άλλες κοπέλες δεν ήθελαν να προπονούνται σαν ζευγάρι μαζί της .

Πόσο ανέβασε τη διάθεση μου... πολύ βρε κορίτσια μου, πολυ! :P

Μακάρι να καταφέρω σιγά-σιγά, να χάσω και 2 κιλάκια που θέλω και αφού τώρα γυμνάζομαι σίγουρα θα δω καλυτέρευση στο σωμα μου. Το χω πολύ ανάγκη για να ανέβουν λίγο τα κέφια μου γιατί το χουμε ξανασυζητήσει... το σώμα μου μετά τη γέννα... :? .

Τέλοσπάντων επέστρεψα σπίτι και είχε έρθει ο μπαμπας μου να μας δει. Ετοιμασα φαγητό, φάγαμε όλοι και ξεκουραστήκαμε.

Σήμερα σηκωθήκαμε και είχαμε πει πως η μέρα θα ήταν για τους 3 μας. Ντυθήκαμε ελαφρά, σχετικά, και πήγαμε το φιογκάκι στο Π. Φάληρο στις παιδικές χαρές... εμείς με φραπεδάκι στο χέρι και το φιογκάκι να λυσσάει! :mrgreen: Μετά βόλτα, αραλίκι στην παραλία και εκείνο πέταγε πέτρες, που του αρέσει πολύ!!!

Αφού ξελύσσαξε για καμιά ωρίτσα, τους λέω "παμε βόλτα Γλυφάδα" και το φιογκάκι βαριόταν... πεταει την ιδέα να τον παμε στη γιαγιά του να φάει και να δει τον καρχαριομάχο και ήμασταν 10 λεπτά με το αμάξι οπότε... τέλεια! Και το φιογκάκι το διασκέδασε και μόλις βαρέθηκε τον πήγαμε στη γιαγιά του να κάνουν τα δικά τους και εμείς.... ζευγαράκι της Αγ. Παρασκευής!!! :tongue: Πήγαμε βόλτα Γλυφάδα, περπατήσαμε χαλαρά και μετά πήγαμε Ζάχο στη Βουλιαγμένη για σουβλάκια. Μάλιστα με πήρε και η κολλητή μου και ήρθε μαζί μας! Τέλεια μέρα! Ονειρο περάσαμε... άνοιξη, άνθισαν τα μέσα μου, κόρες!!!

Σας βάζω και φωτογραφία από το πρωινό μας:

DSC01620_zps4409dc9b.jpg

Αύριο θα τα πούμε με την ηρεμία μας αν και η βδομάδα αυτή έχει αρκετή δουλειά, καλά να μαστε! ;)

Σας φιλώ όλες και σας καληνυχτίζω!

777885dugw57gt25.gif

Εδω ειμαι και εγω..η μεγαλη κοιμηθηκε ελπιζω σε λιγο και η μικρη για να ηρεμησω λιγακι..

Ειρηνη μου καταρχας μπραβο για την αυτοαμυνα..αφου καταφερες και εβγαλες off την ''παλια'' σου αξιζουν χιλια μπραβο..αχ ειχε τοσο ωραια μερα σημερα που δεν ελεγε με τιποτα να μεινουμε σπιτι..το χρειαζομασταν ολοι μας για να γεμισουμε μπαταριες για την εβδομαδα που ερχεται..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

mirtoula, Χρόνια Πολλά για το μικράκι σου, να το χαιρόσαστε, να είναι πάντα καλά!

Το σαβ/κύριακο ήταν κουραστικό, βγήκα μόνο το σάββατο το πρωί, πήγα στο γραφείο για λίγο -να κλείσω κάτι εκρεμμότητες- και μετά συνέχεια σπίτι.

Ο άντρας μου δεν ξανάκανε σαραντάρι, το 39 και κάτι όμως το είχαμε στο τσεπάκι...

Γενικώς ακούω για πολλούς με πυρετό, περαστικά...

Ελπίζω αύριο να είναι όλα καλύτερα...

Καλό βράδυ.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

εγω στο μαγαζι, σηκωθηκα ψιλοχαλια, ποναει η κοιλια μου (αντε να ερθει η περιοδος να ησυχασω!) κ η μεση μου! αλλα τα παραβλεπω!

εχτες περασαμε πολυ ωραια, πηγαμε στο μολ οπως σας ειπα, καναμε την βολτα μας, ηπιαμε το καφεδακι μας, πολυ ωραια! εντυσα και την μικρη φραουλιτσα κ ηταν σουπερ!!!ολοι της μιλαγαν κ αυτη καμαρωνε, το καπελο της ουτε που το πειραξε!!

γυρισαμε ετοιμαστηκαμε για το βραδυ κ μολις κοιμηθηκε, ξεραθηκα κ εγω!

ειρηνη μου μπραβο που περασατε τοσο ομορφα κ 2 φορες μπραβο για την αυτοαμυνα!!!

ρενατα μου περαστηκα στον συζηγο, ελπιζω να ειναι καλυτερα!

απο δουλειες τωρα εχω να κανω διαφορα στο σπιτι, μιας κ το σκ δεν εκανα ιδιαιτερα πραγματα, απο φαγητο εχω φακες.

σας φιλω, εδω γυρω θα ειμαι!

καλημερα κοριτσια:P

ευχομαι να εχουμε μια ομορφη εβδομαδα ολες,ηλιος και σημερα και επλιζω να μη ξαναδουμε βροχες.

και εμεις ξεκουραστηκαμε το σκ αλλα σημερα εχει δουλιτσες στο σπιτι θα ξεκινησω με τα καθημερινα μαζεματα και σειρα εχουν τα ριχταρια που πρεπει να πλυθουν οπωσδηποτε να μοσχομυρισουν και λιγο.;)

ευτυχως το σκ εβαλα πλυνηρια οποτε σημερα θα τα σιδερωσω.

το ανθρωπακι ειναι σχολειο και ο αντρας μου συνεχιζει να εχει αδεια αλλα εχει βγει για εξωτερικες δουλειες.

μυρτουλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παντα γερος και δυνατο να το καμαρωνετε το μικρακι σας:tongue:

ρενατα περαστικα στον αντρα σου

ειρηνη μου μπραβο για τη βολτα ,τη ξεκουραση και φυσικα για την αυτοαμυνα;)

γιωτα μου μπραβο στη φραουλιτσα σας , εμενα ο μπατμαν δεν εχει σταθει να τον βγαλω φωτο τον ατιμο.

δε θυμαμαι κατι αλλο:-P

ξεκινω να μαζευω και θα τα λεμε:tongue:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Ηλιόλουστη καλημέρα και καλή μας εβδομάδα αγαπημένες μου!

Πολλή όρεξη σήμερα μιας και οι μέρες είναι υπέροχες... ανθίζουμε γενικά!

Μάζεψα και λίγα ανθάκια, από τα αγαπημένα μου νεράντζια, που όταν ανθίζουν η μυρωδιά τους με ξετρελαίνει...!!!! :P

Το άσχημο είναι πως σήμερα αποφάσισα να ζυγιστώ... :? είχα καιρό και το ένιωθα/εβλεπα πως είχα πάρει την ανιουσα... τι το θελα? 52.600 κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!! Μία φορά στη ζωή μου έχω ξαναδεί αυτό το νούμερο στη ζυγαριά μου {και άλλη μία στην εγκυμοσύνη αλλά αυτό ήταν "ειδικές συνθήκες"}. Ψιλοφρίκαρα αλλά δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει γιατί η ψυχολογία μου παίζει το σημαντικότερο ρόλο... από σήμερα θα ράψω λιγάκι το στόμα μου, ειδικά στο βραδυνό, που κυριολεκτικά αν δεν φάω μετά τις 6 τίποτα ακόμα και αν έχω φάει "πέτρες" όλη μέρα, χάνω ... για να δούμε... θα σας ενημερώνω για το θέμα.... :?

Ρηνάκι μου περαστικά του να είναι και να ξεκουραστείς και συ λίγο... :?

Γιωτάκι μπράβο που περάσατε όμορφα! Ποσο θα το χάρηκες το καφεδάκι που χαλάρωσες λιγάκι ε?

Αρετούλα ξεδώσατε και σεις ε?

Ξεκινώ δουλίτσες και:

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Πήγα αποθήκη χαρτικών / φούρνο

3) Έστρωσα το κρεβάτι μας

4) Ξέστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίου, το πάπλωμά του αερίζεται στο μπαλκόνι και έβαλα τα σεντόνια του στα άπλυτα

5) Έβγαλα από παντού τα σκουπίδια και άλλαξα σακούλες

6) Έβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα {είχα βάλει το τελευταίο dvd του breaking dawn και σιδέρωνα... :tongue: }.

Συνεχίζωωωωωωωωωωωωωωωωωω ;);)

777885dugw57gt25.gif

και εμεις ξεκουραστηκαμε το σκ αλλα σημερα εχει δουλιτσες στο σπιτι θα ξεκινησω με τα καθημερινα μαζεματα και σειρα εχουν τα ριχταρια που πρεπει να πλυθουν οπωσδηποτε να μοσχομυρισουν και λιγο.;)

ευτυχως το σκ εβαλα πλυνηρια οποτε σημερα θα τα σιδερωσω.

το ανθρωπακι ειναι σχολειο και ο αντρας μου συνεχιζει να εχει αδεια αλλα εχει βγει για εξωτερικες δουλειες.

δε θυμαμαι κατι αλλο:-P

ξεκινω να μαζευω και θα τα λεμε:tongue:

Καλημέρα Φωτεινούλα μου, σιγά-σιγά εσύ τις δουλίτσες είσαι και στις μέρες σου ε? ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα Φωτεινούλα μου, σιγά-σιγά εσύ τις δουλίτσες είσαι και στις μέρες σου ε? ;);)

καλημερα ειρηνη μου:P

προσεχω κανω δουλειες που μπορω με μετρο και περιμενω και το συζυξ να σηκωσει λεκανες κλπ.

ευχαριστω για την εννοια σου, οντως αυτη την εβδομαα θα μου πει ο γιατρος ποτε θα με προγραμματισει την αλλη αφου θα ειναι καισαρικη.

θα σε κρατω ενημερη;)

ααα και οταν η μερα σου ξεκιναει με 1,2,3,... απορω που θα φτασει:shock:

φιλακια

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

4) Ξέστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίου, το πάπλωμά του αερίζεται στο μπαλκόνι και έβαλα τα σεντόνια του στα άπλυτα

6) Έβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα

7) Άδεισα το πλυντήριο πιάτων που ήταν γεμάτο και όλα μπήκαν στις θέσεις τους

DSC01622_zpsa8150202.jpg

8 ) Έστρωσα καθαρά σεντονάκια και τώρα το κρεβάτι του φιογκακίου είναι έτοιμο

9) Άναψα θερμοσίφωνο και έπλυνα τα μισά πιατικά {τα άλλα μισά θέλουν μούλιασμα}

777885dugw57gt25.gif

καλημερα ειρηνη μου:P

προσεχω κανω δουλειες που μπορω με μετρο και περιμενω και το συζυξ να σηκωσει λεκανες κλπ.

ευχαριστω για την εννοια σου, οντως αυτη την εβδομαα θα μου πει ο γιατρος ποτε θα με προγραμματισει την αλλη αφου θα ειναι καισαρικη.

θα σε κρατω ενημερη;)

ααα και οταν η μερα σου ξεκιναει με 1,2,3,... απορω που θα φτασει:shock:

φιλακια

χαχαχαχα!!!! Για να δούμε, τι κέφια και τι κουράγια θα έχουμε για το 1,2,3... :mrgreen::lol::lol: μ' έχεις πάρει χαμπάρι πάντως!!! :tongue:

Μα γι αυτό σ έχω έννοια επειδή είσαι πολύ κοντά!

Περιμένω να μας πεις την μαγική μέρα!!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλημεραααααααααα!Τι κανετε?

Μπήκα προηγουμενως να γραψω και εκανε διακοπή ρευματος!Και εγω με κεφια σηκώθηκα και εχω ξεκινησει διαφορες δουλίτσες...τωρα τρεχω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

DSC01622_zpsa8150202.jpg

10) Τακτοποίησα τα γαλοτσάκια μου στις κούτες τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη μέση της αποθήκης

11) Τακτοποίησα ντουλάπι με τα τάπερ μου

12) Έπλυνα ένα ταψί

13) Πότισα τα λουλουδάκια του πίσω μπαλκονιού

14) Έβαλα την αποκριάτικη στολή του άντρα μου, στο πάνω μέρος της ντουλάπας αφού τελικά δεν κάναμε πάρτυ οπότε... :?

15) Κατέβασα και 2 ανοιξιάτικα μπλουζάκια, στο κάτω μέρος των ρούχων μου

16) Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου από παιχνίδια... {τι γινεται εκεί μέσα...! :| }

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

DSC01622_zpsa8150202.jpg

10) Τακτοποίησα τα γαλοτσάκια μου στις κούτες τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη μέση της αποθήκης

11) Τακτοποίησα ντουλάπι με τα τάπερ μου

12) Έπλυνα ένα ταψί

13) Πότισα τα λουλουδάκια του πίσω μπαλκονιού

14) Έβαλα την αποκριάτικη στολή του άντρα μου, στο πάνω μέρος της ντουλάπας αφού τελικά δεν κάναμε πάρτυ οπότε... :?

15) Κατέβασα και 2 ανοιξιάτικα μπλουζάκια, στο κάτω μέρος των ρούχων μου

16) Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου από παιχνίδια... {τι γινεται εκεί μέσα...! :| }

17) Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας

18 ) Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα "καλά" πιατικά μου, που έβγαλα για να φάμε το Σαββατο που ήρθε ο μπαμπάς μου

19) Επλυνα μία γιγάαααααντια κατσαρόλα :tongue:, τελειώνω με τα πιατικά

20) Χλωρίνιασα την λεκάνη

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...