Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μα στα σατανικα κ ευφανταστα μυαλα σας βασιζομαι φυσικα!!!!!!!:P:p:p

σε σαιτ με διακοσμητικες συμβουλες μπηκα αλλα θελει να πετρησεις τον χωρο κ να το σχεδιασεις κ φωτος κτλ κτλ :rolleyes:κ μεχρι να μου απαντησουν δεν νομιζω να προλαβω.

Έχω κάποιες πρώτες ιδέες... να σου πω, μπορείς να ξαναποστάρεις την φωτογραφία από το σαλόνι σου? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Πριν λίγο έγραφα,έγραφα...και τσουπ με πέταξε έξω:evil:

Εν συντομία και γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγραψα....Πολλά τα νέα σας...

Τι όμορφα καρναβαλάκια είδα...

Εγώ σήμερα είμαι κάπως...αλλα ορκίστηκα στην αφεντιά μου να χαλαρώσω....

Χρύσα σέυχαριστώ για τα ενθαρυντικά σου λόγια.Οντως έχω πολύ δουλειά αλλα ελπίζω να πάνε όλα καλά και κυρίως οργανωμένα.

Ειρήνη πιο ντούρασελ δεν γίνεται νομίζω!Μπράβο για την ενεργητικότητα!!!Σήμερα ξεκουράσου όσο γίνεται και επικεντρώσου στην δουλειά σου!

Μιρτούλα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!ΝΑ είναι γερό και τυχερό!

Billy εννοείς το κτάστημα Θωμαϊς ή κάπως έτσι;;;;Πάντως τις φωτό σου δεν τις είσα,μάλλον θα τις έσβησες ε;

Γιωτάκι μου,ΕΣΥ να είσαι καλά και με το μαγαζί βλέπεις...Σημασία έχει που έχεις την στήριξη του άντρα σου.

Εγώ θέλω να βγω με τον μικρό να πάμε φαρμακείο να πάρουμε ένα εμβόλιο,φούρνο γαι ψωμάκι και κούνιες...Δουλειές δεν έχω είμαι οκ...Φαγητό θα φτιάξω μπριζολίτσες ψητές και χυλοπιτούλες με τυράκι.

Καλη ξεκούραση πιτσάκι μου! :P Αντε να κάνετε τις βόλτες σας!

777885dugw57gt25.gif

Eδώ είμαι!:)

Ξύπνια από τις έξι, έχω πλακωθεί στις δουλειές, θα διαβάσω και τα προηγούμενα και θα μπω πιο μετά.

Ο άντρας μου είναι καλά, θα πηγαίναμε για φαρμακευτική αγωγή αν στις 3 μέρες δεν έπεφτε ο πυρετός.

Εκανε 39,5 για δυόμιση μέρες...

Αυτό πρώτη φορά στα χρονικά:shock:

Θα ξαναμπώ...

Καλημέρα:)

Καλημέρα!!!

Billy εννοείς το κτάστημα Θωμαϊς ή κάπως έτσι;;;;Πάντως τις φωτό σου δεν ι.

αχ ναι βρε σε ευχαριστω!

θωμαιδης http://www.fotistika-epipla.gr/

χαζεψτε το εχει ωραι πραγματακια

χαρα κοιτα μερικους που μοιαζουν με τον δικο μου

_________________49ad5ec76253e_160x160.jpg

_________________4ef08d227498c_160x160.jpg

Μωρέ και εγώ έχω τρομάξει, και εμένα το τρώνε καθημερινά παιδιά και άντρας!

Εσύ τι ψωμί φτιάχνεις για να το αντικαταστήσεις?

εγω παντως που δεν παιζει ποτε ομως να ζυμωσω αγοραζω απο τον φουρνο της γειτονιας μας που τα φτιαχνει μονος του χωρις συντηριτικα κ ειναι κ πολυ νοστιμα

ειρηνη θα ξαναβαλω φωτο αργοτερα αλλα χωρις τα ριχταρια για να δειτε το χρωμα του καναπε

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

λοιπον για να σας λυσω τις αποριες, εγω εχω το μαγαζι με τα ειδη υγειινης, μαζι με τον αδελφο μου κ τον συναιτερο μου, το ειχε πριν ο πατερας μου, ο οποιος βγηκε στην συνταξη εδω κ 5 χρονια οπου κ το ανελαβα εγω, πριν δουλευα σε μια εταιρια εισαγωγικη στις εισαγωγες-λογιστηριο.

ο αντρας μου ασχολειται με μηχανοργανωση επιχειρησεων(φτιαχνει σελιδες στο ιντερνετ,προγραμματα κ κανει πωληση η/υ κ αναλωσημων), ειναι σχετικα παρεμφερη το εμπορικο κομματι, οτι κ αν πουλας η διαδικασια ειναι η ιδια.

μ'αρεσει δεν μπορω να πω, αλλα με προβληματιζει το οτι θα ειμαστε ολη μερα μαζι κ μηπως υπαρχουν προστριβες.

οσο για το αν θα κλεισει το μαγαζι η οχι ηδη το κραταω χρονο χωρις να εχω κανενα εσοδο, απεναντιας εξοδα, κ θα το παλεψω ενα χρονο ακομα, κ οτι βραξει ας κατεβασει! αν φυσικα αλλαξουν τα πραγματα εννοειται θα το κρατησω!

κορίτσια καλημέρα! ΠΟλλά γράψατε, δεν προλαβαίνω...

SOS!!!!! μούχλα στα λάστιχα του πλυντηρίου!! δεν βγαίνει με τίποτα! το χάλασα λέτε?

που το ειδες καλε? λες να εχει κ το δικο μου????:shock: δεν το εχω ξαναακουσει!

1) Πήγα σούπερ

2) Τακτοποίησα τις αγορές μου στα ντουλάπια

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

4) Έστρωσα κρεβάτια

5) Πετάχτηκα φαρμακείο

6) Λούστηκα, έκανα και μάσκα οπως πάντα

7) Έβαλα τα πλυμμένα πιατικά στις θέσεις τους

8 ) Έκοψα τα λαχανικά μου για το μπριάμ

9) Έφτιαξα τοστάκι (1 φέτα τυρί με ντοματούλα) και έφαγα

10) Πέρασα με το βιτέξ το ντουλάπι που βάζω την τοστιέρα

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Eδώ είμαι!:)

Ξύπνια από τις έξι, έχω πλακωθεί στις δουλειές, θα διαβάσω και τα προηγούμενα και θα μπω πιο μετά.

Ο άντρας μου είναι καλά, θα πηγαίναμε για φαρμακευτική αγωγή αν στις 3 μέρες δεν έπεφτε ο πυρετός.

Εκανε 39,5 για δυόμιση μέρες...

Αυτό πρώτη φορά στα χρονικά:shock:

Θα ξαναμπώ...

Καλημέρα:)

Περαστικά σας βρε Ρηνακι, ανησύχησα... σήμερα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως πάτε

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια καλημέρα! ΠΟλλά γράψατε, δεν προλαβαίνω...

SOS!!!!! μούχλα στα λάστιχα του πλυντηρίου!! δεν βγαίνει με τίποτα! το χάλασα λέτε?

Χμ... συμβαίνει και έτσι σιγά-σιγά χαλάει το λάστιχο και θέλει αλλαγή :| . Το άλλαξα πριν ένα χρόνο περίπου.

Σκούπισε το με πανί ώστε να απομακρύνεις την μούχλα από τα σημεία που μπορείς και βάλε ένα πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία με χλωρίνη.

Μετά τις πλύσεις, να αφήνεις το πλυντήριο ανοιχτό για να στεγνώνει ο κάδος και τα λάστιχα και όσο μπορείς να σκουπίζεις τα νερά, γύρω-γύρω από το λάστιχο και κυρίως στο κάτω μέρος που πάντα εγκλωβίζονται νερά.

777885dugw57gt25.gif

8 ) Έκοψα τα λαχανικά μου για το μπριάμ

9) Έφτιαξα τοστάκι (1 φέτα τυρί με ντοματούλα) και έφαγα

10) Πέρασα με το βιτέξ το ντουλάπι που βάζω την τοστιέρα

11) Τηγάνισα τα λαχανικά μου και τώρα τα έχω σε χαρτί να στραγγίξουν τα λάδια

12) Επλυνα 2 πιατάκια και πέρασα με βιτέξ τους πάγκους μου

Αχ.. μοσχομυρίζουν άνοιξη τα άνθη απο τα νερατζάκια μου!

777885dugw57gt25.gif

λοιπον σημερα εκανα τα εξης:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. συμμαζεψα το βρωμο ρουμ
  3. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  4. συμμαζεψα σαλονι κ εστρωσα ριχτερια στους καναπεδες
  5. μαγειρεψα για την μικρη, για εμας καρμποναρα αλλα αργοτερα
  6. κατεβηκα στο γραφειο του αντρα μου γιατι επρεπε να φυγει, ανεβηκα κοιμησα την μικρη κ τωρα θα ξανακατεβω.

το απογευμα πρεπει να γινουν οπωσδηποτε:

ψυγειο

φουρνος

ξεσκονισμα σαλονοκουζινα

να παω κρεοπωλειο

παω να σχολιασω

λοιπον σημερα εκανα τα εξης:
  1. εστρωσα κρεβατια
  2. συμμαζεψα το βρωμο ρουμ
  3. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  4. συμμαζεψα σαλονι κ εστρωσα ριχτερια στους καναπεδες
  5. μαγειρεψα για την μικρη, για εμας καρμποναρα αλλα αργοτερα
  6. κατεβηκα στο γραφειο του αντρα μου γιατι επρεπε να φυγει, ανεβηκα κοιμησα την μικρη κ τωρα θα ξανακατεβω.

το απογευμα πρεπει να γινουν οπωσδηποτε:

ψυγειο

φουρνος

ξεσκονισμα σαλονοκουζινα

να παω κρεοπωλειο

παω να σχολιασω

7. εβαλα το ψωμι να γινετε (ξεχασα να το γραψω πριν)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...