Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Mairy1989 είπε:

Θα το κάνω αυτό ναι.Μόλις μηδενίσει η χοριακη έχω σκοπό να ξεκινήσω εξετασεισ.ειχα στο νου και την καμπύλη σακχάρου βέβαια πάντα είχα φυσιολογικό σάκχαρο και γλυκοζιλιωμενη. Αλλα έχεις δίκιο μπορεί να είναι και αυτό.Τα 24mg οιστρογόνα δε σου φαίνονται υπερβολικά ειδικά μετά τη μεταφορά;ειδικά χωρίς πρόβλημα πάχυνσης του ενδομητρίου.μου έχει κολλήσει αυτό ότι μπορεί να παίζει ρόλο.

Τα οιστρογόνα απτήν στιγμή που κάνεις εμφύτευση είναι σωστά. Ούτε προκαλούν αποβολές . Τα mg τα αποφασίζει ο γιατρός ανάλογα τα κιλά το ιστορικό Κτλ. Οπότε για να κανείς εμφύτευση είναι οκ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το κακό ειναι πως ειναι πολυεστερικα αλλα κοστζουν και κομποσα λεφτα!Και δεν κανουν και για την επόμενη χρονια,ειναι μόνο για μια φορα!Φετος ειναι κοντα και η 25η και ειναι μαζεμενα τα εξοδα...:confused:

Εχει ωραιες ιδεες κυριως για κοριτσακια βεβαια...Σε ευχαριστω,θα το μελετησω.:)

Χρύσα μου, θέλει στολή κάουμπόι? Εχω!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα μου πάνε τώρα το τριήμερο να ξεδώσεις κ για τα λοιπά έχει ο Θεός...

λοιπόν να σας πω για τα δωμάτια ξενοδοχείου που σας ζαλισα χθες να ξέρετε...κλείσαμε τελικά σε καλό ξενοδοχείο στη Χαλκιδική με all inclusive -είπαμε easy living:tongue::tongue:- κλείσαμε δίκλινο δωμάτιο απ το booking αλλά πριν κλείσουμε πήρα τηλ στο ξενοδοχείο να ρωτήσω αν μας δέχονται σε δίκλινο κ μου είπαν ότι το δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι κ έναν καναπέ-κρεβάτι, θα μας βάλει κ πάρκο, ε αν βολευόμαστε σ αυτά αυτοί δεν εχουν πρόβλημα...οπότε όλα οκ!!

Χαρά κόλαση τα σουφλεδάκια να σαι καλά που μας έδωσες τη συνταγή!

Με το καλό να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ, Μυρτώ μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Με το καλό να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ, Μυρτώ μου!!!

Σε ευχαριστώ Ρηνάκι μου!Για το καλοκαίρι είναι η κράτηση αλλά είπαμε να την κάνουμε από τώρα γιατί μετά οι τιμές φτάνουν...στο θεο;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εγώ κορίτσια μου εδώ χαλαρά.

Δεν θα δουλέψω τελικά σήμερα το απόγευμα αλλά θα δουλέψω αύριο {φουλ} και πολύ λίγο την Κυριακή σε μια φίλη.

Οπότε ξεκουράζομαι, χαλαρώνω και στο ενδιαμεσο κάνω και καμια δουλίτσα χαλαρά...

Τακτοποίησα τα υλικά της δουλειάς μου, που τα είχα αποστειρώσει, μάζεψα 2-3 ρουχαλάκια από την απλώστρα που είχαν στεγνώσει, έβαλα ένα πλυντήριο με το μπουφάν του φιογκακίου και του άντρα μου {τώρα κοντεύει να τελειώσει}, ξέβαψα τα νυχάκια μου που από τα ραντεβού και το ασετόν είχαν γίνει.... :rolleyes: ... πολύ χαλαρά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

:P

Σε ευχαριστώ Ρηνάκι μου!Για το καλοκαίρι είναι η κράτηση αλλά είπαμε να την κάνουμε από τώρα γιατί μετά οι τιμές φτάνουν...στο θεο;)

Ναι το κατάλαβα παιδί μου και πολύ καλά κάνατε!

777885dugw57gt25.gif

εκανα κατι δουλιτσες κ τωρα εκατσα να αραξω λιγο, ακομα δεν εχουμε φαει για μεσημερι, εγω δεν πολυειχα ορεξη κ ο αντρας μου δεν εχει γυρισει ακομα.

1. αλλαξα κ ταισα την μικρη (εφαγε το μισο αλλα δεν ειχα κουραγιο ουτε να φωναξω ουτε να την πιεσω, οποτε την αφησα
  2. αδειασα το πλυντηριο πιατων κ εβαλα ολα τα τσιμπραγκαλα στην θεση τους
  3. εβαλα τα χτεσινοβραδινα στο πλυντηριο
  4. εκοψα λαχανο-καροτο σαλατα κ την εβαλα σε ταπερ
  5. εβαλα ψωμι να γινεται
  6. εκοψα στην μεση κατι λουκανικα που ειχαμε παρει κ τα εβαλα στην καταψυξη
  7. καθαρισα παγκους-εστιες
  8. συμμαζεψα σαλονοκουζινα
  9. εστρωσα κρεβατια
  10. εφτιαξα φρουτοκρεμα κ ταισα την μικρη που ειχε λυσαξει απο την πεινα
  11. χλωρινασα λεκανη
  12. εβαλα το φαγητο να ζεσταθει κ σε λιγο θα στρωσω τραπεζι
  13. εκανα 2 πραγματακια για την δουλεια του αντρα μου

τωρα λεω να χαλαρωσω, κ γενικα το σκ γιατι με περιμενει δυσκολη δευτερα.

κοριτσια ευχαριστω, αλλα εχω καταντησει γραφικη, ολο προβλημα εχω, ολο σας τα λεω, ολο μου λετε καλες κουβεντες κ με βοηθατε κ ολο λεω ευχαριστω.... τελοσπαντων....

σας φιλω!

εκανα κατι δουλιτσες κ τωρα εκατσα να αραξω λιγο, ακομα δεν εχουμε φαει για μεσημερι, εγω δεν πολυειχα ορεξη κ ο αντρας μου δεν εχει γυρισει ακομα.

1. αλλαξα κ ταισα την μικρη (εφαγε το μισο αλλα δεν ειχα κουραγιο ουτε να φωναξω ουτε να την πιεσω, οποτε την αφησα

κοριτσια ευχαριστω, αλλα εχω καταντησει γραφικη, ολο προβλημα εχω, ολο σας τα λεω, ολο μου λετε καλες κουβεντες κ με βοηθατε κ ολο λεω ευχαριστω.... τελοσπαντων....

σας φιλω!

Καλά έκανες και δεν την πίεσες άλλο..δεν είναι ίδιες οι αντοχές μας όλες τις ώρες ΓΙωτα μου.

Οσο για το άλλο, λες μπούρδες και θα πλακωθούμε.

Μήπως εγώ δεν σας "πρήζω" με τα δικά μου κατά διαστήματα? Αλλά δεν το βλέπω έτσι. Μιλάμε, με βοηθάει κάποια με κατι που θα πει, ακούω και 2 άλλες γνώμες ή μία κουβέντα στήριξης... ολα αυτα βοηθουν και ετσι να το βλεπεις και συ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Γιωτακι γι'αυτο ειμαστε εδω μην το σκεφτεσαι..ελπιζω να ξεπεραστει το προβλημα οσο το δυνατον καλυτερα..τωρα εισαι ακομη σε ενταση,ηρεμησε πρωτα και με το δικηγορο σου θα βρεθει μια λυση..

4Uτελειος πικασο..η κορη μου θα ντυθει tweety(πουλακι τσιουλεει η ιδια)και ζηταγε και την μπαρμπι φασιονιστα..ενταξει λεω οχι και δυο στολες για μια-δυο φορες που θα ντυθει..με αυτα τα λεφτα της παιρνω ρουχα..

Φαγαμε και αφου μαζεψα την κουζινα της ετοιμασα και τις δυο και πηγαμε παιδικη χαρα..πηρα και εγω λιγο αερα που ημουν κλεισμενη δυο μερες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλα βρε γιωτα τι λες??? εγω τι να πω που μας ειχαν βρει ολα τα κακα της μοιρας μας μαζεμενα κ εσεις εδω με την καλη κουβεντα να μου δινετε ευχες κ να με παρηγορειτε!

χρωσταω τουλαχιστον απο ενα 70αρι ε στην καθεμια σας για την ψυχοθεραπεια που με γλιτωσατε.αντε να πατσισω με εσενα τουλαχιστον!

φευγω για γυμναστηριο τα λεμε το βραδακι ως τοτε ηθικον ακμαιοτατον, λεμε τωρα....

Διαφημίσεις

Γιωτακι γι'αυτο ειμαστε εδω μην το σκεφτεσαι..ελπιζω να ξεπεραστει το προβλημα οσο το δυνατον καλυτερα..τωρα εισαι ακομη σε ενταση,ηρεμησε πρωτα και με το δικηγορο σου θα βρεθει μια λυση..

4Uτελειος πικασο..η κορη μου θα ντυθει tweety(πουλακι τσιουλεει η ιδια)και ζηταγε και την μπαρμπι φασιονιστα..ενταξει λεω οχι και δυο στολες για μια-δυο φορες που θα ντυθει..με αυτα τα λεφτα της παιρνω ρουχα..

Φαγαμε και αφου μαζεψα την κουζινα της ετοιμασα και τις δυο και πηγαμε παιδικη χαρα..πηρα και εγω λιγο αερα που ημουν κλεισμενη δυο μερες..

Καλά έκανες... δεν παλεύεται το συνεχώς "μέσα"! :|

777885dugw57gt25.gif

καλα βρε γιωτα τι λες??? εγω τι να πω που μας ειχαν βρει ολα τα κακα της μοιρας μας μαζεμενα κ εσεις εδω με την καλη κουβεντα να μου δινετε ευχες κ να με παρηγορειτε!

χρωσταω τουλαχιστον απο ενα 70αρι ε στην καθεμια σας για την ψυχοθεραπεια που με γλιτωσατε.αντε να πατσισω με εσενα τουλαχιστον!

φευγω για γυμναστηριο τα λεμε το βραδακι ως τοτε ηθικον ακμαιοτατον, λεμε τωρα....

Τώρα που το είπες.... ήθελα να σου μιλήσω γι αυτά τα 70? που μου χρωστάς βρε κορίτσι.... :tongue::tongue:

Μήπως μπορείς να μου τα επιστρέψεις? :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ κορίτσια μου εδώ, πολύ χαλαρά... το φιογκάκι κάνει κάτι λίγα μαθηματικά για τη Δευτέρα, εγώ έπλυνα 2 πιατάκια, λούστηκα, έβαλα τις κρέμες μου, έφαγα μια σοκολάτα... :tongue: και χαλαρά στο σπιτάκι μου..

Μόλις άναψα και τα κεράκια μου!

777885dugw57gt25.gif

Μόλις πριν λίγο επιστρεψαμε σπίτι από το καρατε.Εγω στο μεταξυ πήγα στην κουμπάρα μου για καφεδάκι ,μιας ακι ειναι αρρωστος ο μικρός της και δεν μπορούσαμε να πάμε για περπάτημα.

Απόφασισα να του κανω στολή πειρατη και του αρεσει πολύ!Θα του φορεσω ενα τζιν του που εχει σκιστει,ασπρο πουκάμισο,και λεω με φοδρα να του φτιαξω ενα γιλέκο και μια ζωνη.Η νονά του εχει καπέλο πειρατη τυπου μαντηλι να μου δωσει,θα πάρουμε και ενα σπαθι και οκ!

Ειρηνη μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ,ελπίζω να τα καταφερω να του τη φτιάξω.

Αυριο εχουμε κυνηγι του θησαυρου και θα συμμετασχουμε οπότε θα περασει εκει το πρωινό μας.Σημερα χαλαρα στο σπίτι...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσακια μου, φαγαμε, μαζεψα εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο, εφτιαξα κ ενα καφεδακι κ αραξα. εδωσα της μικρης σερπατινες να παιζει.

για το θεμα μιλησα κ με τον αντρα μου κ με καθησυχασε αρκετα, μου ειπε την υγεια μας να εχουμε κ ολα θα τα αντιμετωπισουμε. αχ ειναι πολυ καλος συντροφος ρε κοριτσια....παντα με εναν καλο λογο στο στομα.....

για εσας κοριτσακια μου, δεν εχω λογια..... πραγματικα μπορω να σας λεω πραγματα που δεν ξερουν καν οι κολλητες μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...