Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Mairy1989 είπε:

Θα το κάνω αυτό ναι.Μόλις μηδενίσει η χοριακη έχω σκοπό να ξεκινήσω εξετασεισ.ειχα στο νου και την καμπύλη σακχάρου βέβαια πάντα είχα φυσιολογικό σάκχαρο και γλυκοζιλιωμενη. Αλλα έχεις δίκιο μπορεί να είναι και αυτό.Τα 24mg οιστρογόνα δε σου φαίνονται υπερβολικά ειδικά μετά τη μεταφορά;ειδικά χωρίς πρόβλημα πάχυνσης του ενδομητρίου.μου έχει κολλήσει αυτό ότι μπορεί να παίζει ρόλο.

Τα οιστρογόνα απτήν στιγμή που κάνεις εμφύτευση είναι σωστά. Ούτε προκαλούν αποβολές . Τα mg τα αποφασίζει ο γιατρός ανάλογα τα κιλά το ιστορικό Κτλ. Οπότε για να κανείς εμφύτευση είναι οκ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερουδια κ απο μενα!

αερισα τα δωματια εστρωσα τα κρεβατια κ απλωσα ενα πλυντηριο,

απο δουλειες σημερα εχω σιδερο κ μακαρονια με κιμα, κ σκοπευω να κανω γενικη στο μπανιο.

το μεσημερι αργα περιμενω τον μαστορα να μου βαλει επιτελους την κουζινα με αχγωνει ο παγκος που πρεπει να βγει εχει μπελα....να δω κ ποσα πλακακια θα σπασουν ακομη κ μετα να ερθει πλακας.

θα πρεπει να αδειασω καμποσα ντουλαπια αλλα βρε κοριτσια πειτε γνωμες να τα καθαρισω σχολαστικα μετα,μεσα εξω η να περιμενω ακομα λιγο(κανα μηνα το πολυ) που θα τριψουμε βαψουμε τους τοιχους.

η λογικη μου λεει να μην τα κανω με λεπτομερεια αλλα θα τα σιχαινομαι επειδη εχω στον νου μου το τριψιμο δεν κανω πολλες λεπτομερειες στο σπιτι κ το νιωθω τακτοποιημενο μεν αλλα οσα βλεπει η πεθερα! θελω να κανω λεπτομερειες γωνιτσες ντουλαπακια ,τωρα ομως αξιζει η θα γινουν χαλια?

αλλα μετα θα μου πεσουν ολα μαζεμενα, θα εχω ξεκινησει κ δουλεια κααααποια στιγμη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Πήγα αποθήκη χαρτικών / φούρνο

3) Έστρωσα το κρεβάτι μας

4) Ξέστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίου, το πάπλωμά του αερίζεται στο μπαλκόνι και έβαλα τα σεντόνια του στα άπλυτα

5) Έβγαλα από παντού τα σκουπίδια και άλλαξα σακούλες

6) Έβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα

7) Άδεισα το πλυντήριο πιάτων που ήταν γεμάτο και όλα μπήκαν στις θέσεις τους

DSC01622_zpsa8150202.jpg

8 ) Έστρωσα καθαρά σεντονάκια και τώρα το κρεβάτι του φιογκακίου είναι έτοιμο

9) Άναψα θερμοσίφωνο και έπλυνα τα μισά πιατικά {τα άλλα μισά θέλουν μούλιασμα}

10) Τακτοποίησα τα γαλοτσάκια μου στις κούτες τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη μέση της αποθήκης

11) Τακτοποίησα ντουλάπι με τα τάπερ μου

12) Έπλυνα ένα ταψί

13) Πότισα τα λουλουδάκια του πίσω μπαλκονιού

14) Έβαλα την αποκριάτικη στολή του άντρα μου, στο πάνω μέρος της ντουλάπας αφού τελικά δεν κάναμε πάρτυ οπότε... :?

15) Κατέβασα και 2 ανοιξιάτικα μπλουζάκια, στο κάτω μέρος των ρούχων μου

16) Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου από παιχνίδια... {τι γινεται εκεί μέσα...! :| }

17) Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας

18 ) Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα "καλά" πιατικά μου, που έβγαλα για να φάμε το Σαββατο που ήρθε ο μπαμπάς μου

19) Επλυνα μία γιγάαααααντια κατσαρόλα :tongue:, τελειώνω με τα πιατικά

20) Χλωρίνιασα την λεκάνη

21) Άδειασα τον κάθο της ηλεκτρικής σκούπας

22) Έφτιαξα τοστάκι, στεγνό, μόνο γαλοπούλα βραστή και έφαγα

23) Έβαλα ένα πλυντήριο με χρωματιστά για την νύχτα

777885dugw57gt25.gif

καλημερουδια κ απο μενα!

αερισα τα δωματια εστρωσα τα κρεβατια κ απλωσα ενα πλυντηριο,

απο δουλειες σημερα εχω σιδερο κ μακαρονια με κιμα, κ σκοπευω να κανω γενικη στο μπανιο.

το μεσημερι αργα περιμενω τον μαστορα να μου βαλει επιτελους την κουζινα με αχγωνει ο παγκος που πρεπει να βγει εχει μπελα....να δω κ ποσα πλακακια θα σπασουν ακομη κ μετα να ερθει πλακας.

θα πρεπει να αδειασω καμποσα ντουλαπια αλλα βρε κοριτσια πειτε γνωμες να τα καθαρισω σχολαστικα μετα,μεσα εξω η να περιμενω ακομα λιγο(κανα μηνα το πολυ) που θα τριψουμε βαψουμε τους τοιχους.

η λογικη μου λεει να μην τα κανω με λεπτομερεια αλλα θα τα σιχαινομαι επειδη εχω στον νου μου το τριψιμο δεν κανω πολλες λεπτομερειες στο σπιτι κ το νιωθω τακτοποιημενο μεν αλλα οσα βλεπει η πεθερα! θελω να κανω λεπτομερειες γωνιτσες ντουλαπακια ,τωρα ομως αξιζει η θα γινουν χαλια?

αλλα μετα θα μου πεσουν ολα μαζεμενα, θα εχω ξεκινησει κ δουλεια κααααποια στιγμη.

Καλημέρα κόρη.

Εννοείται, θα τα κάνεις "πάνω-πάνω"! Δεν αξίζει ούτε υπάρχει λόγος να κάνεις γενική στα ντουλάπια μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διαστημα!

Και για το "μετά" που λες θα πέσουν όλα μαζί, όχι! Μην το σκέφτεσαι έτσι! θα έχεις να κάνεις αρκετα πράγματα, εννοείται, αλλά θα τα κάνεις με την ηρεμία σου για να τα φτιάξεις και καθαρίσεις όπως ακριβώς τα θέλεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Τιγράκι ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη μέρα ε? Με το καλό :)

Ειρήνη σίφουνας είσαι πρωί πρωί :)

Billy εγώ θα έκανα ότι μπορούσα απο τώρα και μετά αφού θα δουλεύεις σιγα σιγα και οτι προλαβαίνεις κάθε μέρα... αν υπάρχει και κάποια να σε βοηθήσει τότε αφού θα δουλεύεις ακόμα καλύτερα ;)

Εμείς περάσαμε υπέροχα χτες! Πήγαμε ολοήμερη εκδρομουλα με φίλους και τα ζουζούνια. Ψήσαμε τα θαλασσίνά μας, παίξαμε με τα κουβαδάκια ήπιαμε τα καφεδάκια μας κουβεντούλα και χαλάρωση.

Εβαλα και απλωσα 2 πλυντήρια έως τώρα... πλένεται το 3ο τώρα. Καθάρισα μπανιο και wc, αέρισα και έστρωσα κρεβάτια.

Λέω να φτιάξω μια πρασόπιτα σήμερα και πάω να αρχίσω σε λίγο...

Καλημέρα κόρη.

Εννοείται, θα τα κάνεις "πάνω-πάνω"! Δεν αξίζει ούτε υπάρχει λόγος να κάνεις γενική στα ντουλάπια μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διαστημα!

Και για το "μετά" που λες θα πέσουν όλα μαζί, όχι! Μην το σκέφτεσαι έτσι! θα έχεις να κάνεις αρκετα πράγματα, εννοείται, αλλά θα τα κάνεις με την ηρεμία σου για να τα φτιάξεις και καθαρίσεις όπως ακριβώς τα θέλεις! ;)

Καλημερα!Σωστα τα λεει η Ειρηνη μας,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις τωρα,να λερωθουν παλι κ να τα ξανακανεις μετα!!

Διαφημίσεις

εφτασες κιολας στο Νο 23????????????

φωτεινη μου να μας ενημερωσεις ετσι??? σιγα σιγα τις δουλειες!!!

μπιλακο, λέω να κανεις οσα βλεπει η πεθερα,γιατι η σκονη απο τα τριψηματα χωνεται παντου! μην τα κανεις 2 φορες!

γεια σου χρυσακι!!! τρεχατη κ εσυ!!!

4u (καλε πως σε λενε????) μπραβο για την εκδομη!!! κ εγω περιμενω πως κ πως το 3ημερο!

Βάσια πες μας για το παγοδρόμιο που είναι κλπ. Θέλω να παμε με την πρώτη ευκαιρία. Μπορούν να κάνουν και οι μεγάλοι με τα παιδιά τους? Πολυ ωραία ιδέα για κατι διαφορετικό.

Βάσια μου το ξαναβάζω... sorry αν σας κουράζω, αλλά μας ενδιαφέρει πολυ :D

Καλημερα!Σωστα τα λεει η Ειρηνη μας,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις τωρα,να λερωθουν παλι κ να τα ξανακανεις μετα!!

χριστιανα μου τι κανεις? πως παει το μπεμπε? ξερουμε τελικα τι ειναι??

Εγω κοριτσια ειμαι σε διαδικασια εκκαθαρισης/τακτοποιησης ΟΛΩΝ των συρταριων του σπιτιου και ντουλαπιων.

Εχω κανει ηδη αρκετα κ εχω πεταξει κ καποια πραγματα.

Ανακαλυψα στο υπνοδωματιο μου κ στο μπανιο πως εχω αρκετα μπουκαλακια-δειγματα απο σαμπουαν,κρεμες,αφρολουτρα.

Ολο λυπαμαι να τα πεταξω κ ολο τα αφηνω εκει. Και στην τελικη δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω και ποτε!!

Εσεις τι τα κανετε ολα αυτα?Τα πετατε?Τα κρατατε και αν ναι που τα αποθηκευετε?

κοριτσακια μου καλημερα τι μου κανετε??

εγω ειχα ενα γεματο γεματο σκ περασαμε φανταστικα το σαββατο ολη μερα ημουν εξω με τα παιδια το βραδυ βρηκα γυναικα και επιτελους βγηκαμε ειχαμε παει σε ενα αποκριατιοκο παρτυ και μετα σε ενα μαγαζι για ποτο ειχα ντυθει τσαρλεστον και ο αντρας μου παπας περασαμε φανταστικα εχτες βγηκαμε εξω πηγαμε αναβυσο για φαγητο μετα πορτο ραφτη για καφε πηγαμε και παιδικη χαρα ειχα ντυσει και τα μικρα το μεγαλο μου αχιλλεα και το μικρο πιγκουινο αλλα ο μικρος για λιγο και γυρισαμε κατα τις 8 το βραδυ οπου καναμε τα μπανια μας και ξεραθηκαμε

παω να σας διαβασω και επανερχομαι

σημερα εχω αρκετες δουλιτσες και σοδερο

για φαγητο σκεφτομαι αρακα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα κοριτσακια ομορφα.

Βλεπω ολες σχεδον εκμεταλλευτηκαμε τον καλο καιρο :D

Εμεις εδω εχουμε καλοκαιρι...

Ρενάτα ελπιζω να γινει γρηγορα καλα ο αντρας σου.

Ειρηνη μου μπραβο για την αυτοαμυνα. Φορτσατη σημερα βλεπω!

Φωτεινουλα πλησιαζουν οι μερες τι καλα. Με το καλο κοριτσακι.

Λοιπον βαλτε και μενα στο κλαμπ με τη διαιτα. Ξεκιναω απο αυριο. Οχι τιποτα αλλο αλλα ανοιγει ο καιρος και πως θα βαλω τα πιο καλοκαιρινα ρουχα??????:oops:

IIk6p3.png

Qskdp3.png

χριστιανα μου τι κανεις? πως παει το μπεμπε? ξερουμε τελικα τι ειναι??

Γιωτα μου καλα ειμαι!!!!!!!:D

Αγορακι θα κανουμε τελικα!!!

Δεν μπαινω να σας γραφω γιατι η μικρη με το που δει λαπτοπ ανοιχτο τρελλαινετεεεε!!Οπως τωρα που στην προσπαθεια της να ανεβει το τραπεζι να ερθει κοντα στο λαπτοπ, εχυσε ολο το χυμο πανω στην καλη της φορμα!!:evil:

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Πήγα αποθήκη χαρτικών / φούρνο

3) Έστρωσα το κρεβάτι μας

4) Ξέστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίου, το πάπλωμά του αερίζεται στο μπαλκόνι και έβαλα τα σεντόνια του στα άπλυτα

5) Έβγαλα από παντού τα σκουπίδια και άλλαξα σακούλες

6) Έβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα

7) Άδεισα το πλυντήριο πιάτων που ήταν γεμάτο και όλα μπήκαν στις θέσεις τους

8 ) Έστρωσα καθαρά σεντονάκια και τώρα το κρεβάτι του φιογκακίου είναι έτοιμο

9) Άναψα θερμοσίφωνο και έπλυνα τα μισά πιατικά {τα άλλα μισά θέλουν μούλιασμα}

10) Τακτοποίησα τα γαλοτσάκια μου στις κούτες τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη μέση της αποθήκης

11) Τακτοποίησα ντουλάπι με τα τάπερ μου

12) Έπλυνα ένα ταψί

13) Πότισα τα λουλουδάκια του πίσω μπαλκονιού

14) Έβαλα την αποκριάτικη στολή του άντρα μου, στο πάνω μέρος της ντουλάπας αφού τελικά δεν κάναμε πάρτυ οπότε... :?

15) Κατέβασα και 2 ανοιξιάτικα μπλουζάκια, στο κάτω μέρος των ρούχων μου

16) Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου από παιχνίδια... {τι γινεται εκεί μέσα...! :| }

17) Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας

18 ) Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα "καλά" πιατικά μου, που έβγαλα για να φάμε το Σαββατο που ήρθε ο μπαμπάς μου

19) Επλυνα μία γιγάαααααντια κατσαρόλα :tongue:, τελειώνω με τα πιατικά

20) Χλωρίνιασα την λεκάνη

24) Τακτοποίησα στις θέσεις του, τις πρωϊνές αγορές μου

25) Σκούπισα τα πιατικά που είχα πλύνει {χρειάζομαι το στραγγιστό γιατί θέλω να πλύνω κι άλλα} και τα έβαλα στις θέσεις τους

26) Έκανα όλους τους καθρέπτες του σπιτιού

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Τιγράκι ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη μέρα ε? Με το καλό :)

Ειρήνη σίφουνας είσαι πρωί πρωί :)

Billy εγώ θα έκανα ότι μπορούσα απο τώρα και μετά αφού θα δουλεύεις σιγα σιγα και οτι προλαβαίνεις κάθε μέρα... αν υπάρχει και κάποια να σε βοηθήσει τότε αφού θα δουλεύεις ακόμα καλύτερα ;)

Εμείς περάσαμε υπέροχα χτες! Πήγαμε ολοήμερη εκδρομουλα με φίλους και τα ζουζούνια. Ψήσαμε τα θαλασσίνά μας, παίξαμε με τα κουβαδάκια ήπιαμε τα καφεδάκια μας κουβεντούλα και χαλάρωση.

Εβαλα και απλωσα 2 πλυντήρια έως τώρα... πλένεται το 3ο τώρα. Καθάρισα μπανιο και wc, αέρισα και έστρωσα κρεβάτια.

Λέω να φτιάξω μια πρασόπιτα σήμερα και πάω να αρχίσω σε λίγο...

Τι όμορφα που πήγατε εκδρομούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...