Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Εγώ για αιματολογικές πάω πάντα με το ποδήλατο τρέχοντας. Τους το λέω ότι έχω πάει με το ποδήλατο με αφήνουν 5-10 λεπτά να πάρω μια ανάσα αλλά νόμιζα το κάνουν γενικά για να πάρω μια ανάσα όχι συγκεκριμένα για την προλακτινη. Δεν έχει ανέβει χωρίς λόγο ούτε αν τύχει και μου πάρουν αμέσως αίμα. Εμένα το άγχος μου την ανεβάζει εκτός ορίου αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άγχος όμως είναι εχθρός. Θέλει να κοιμάσαι καλά, να είσαι ήρεμη κλπ. Όλα αυτά που δεν είμαι! 40 λεπτά η συνεδρία βελονισμού μόνο που δεν σηκώθηκα όρθια να περπατάω πάνω κάτω. Τρόμαξε η γιατρός και ήταν και συνεδρία και καλά για το άγχος! Τώρα μου έχουν δώσει μελατονινη για τα βράδια να κοιμάμαι, χθες 3 το πρωί ξύπνησα και δούλευα γιατί κάτι θυμήθηκα! 🤦‍♀️ δεν ξέρω πως την παλεύετε με το άγχος 🤷‍♀️

Οπως τα λες , το αγχος οτι χειροτερο για την προλακτινη ! Και γενικα για ολα θα πω εγω. Τις προαλλες εβλεπα ενα βιντεακι που εδειχνε ποιες στασεις υπνου υποδηλωνουν χρονιο στρες… εεεε ολες τις κανω!! μονο ετσι κοιμαμαι. ψαξτο να το δεις! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια! ποσα γραψατε???????:shock:

εγω ειχα γεματη μερα, μαλλον τακτοποιησα το θεμα στην δουλεια, η τουλαχιστον το μεταθεσα για αργοτερα, θα δειξει, πειμενω απαντηση απο τεταρτη. παντως κοριτσια πηρα πολλες αποφασεις σχετικα με το μαγαζι. θα το κρατησω μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα,κ αν δεν δω φως θα το κλεισω ρε κοριτσια, δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος,χτικιασα πια! οσο αφορα το τι θα κανω μετα, μαλλον θα δουλεψω με τον αντρα μου (ξερω οτι δεν ειναι ευκολο). δεν παει αλλο, κουραστηκα. τωρα ειπαμε με τον αντρα μου, θα το αντιμετωπισουμε μαζι κ θα δουμε πως μπορουμε να συμμαζεψουμε τα ασυμμαζευτα! μην σας κουραζω αλλο, σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας κ τον καλο σας λογο.

κικη μου:P

τωρα στα του σπιτου εκανα αρκετα, αλλα πιο πολυ συμμαζεματα, για να μπορεσω να καθαρισω, με ενδιαφερει να ειναι συμμαζεμενο το σπιτι για να μην εκνευριζομαι, παρα καθαρο!

εκανα λοιπον τα εξης: (σας εχω βγαλει φωτο με το πριν κ το μετα, αλλα τωρα ειναι περασμενη η ωρα κ βαριεμαι να τις περναω)

καλο βραδυ

Μπραβο Γιωτα μου που το τακτοποιησες εστω και προσωρινα!Που ξερεις μεχρι του χρονου μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα και να καταφερεις να κρατησεις,αν παλι οχι τουλαχιστον εχεις εναλλακτικη να δουλεψεις με τον αντρα σου!τι δουλεια κανει?Μη στεναχωριεσαι βρε Γιωτακι πανω απο ολα την υγεια μας να εχουμε και να ειμαστε ευτυχισμενες με τις οικογενειες μας!Οσο για τα υπολοιπα τι να κανουμε θα το παλευουμε οσο μπορουμε,ετσι οπως τα καταφεραν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

saleforum3001.jpg

saleforum3005.jpg

003znca.jpg

004guh.jpg

κοριτσια τα θελει μηπως καμμια σας???

ειναι μπουστακι τυπου κορσες ολο κοπιτσα πισω,toi moi noL αλλα M θα το ελεγα

μαυρο τοπακι σε καλο υφασμα ημιδιαφανο κ ραντακι πλακε αλυσιδα νο μ

εκρου καλο μπλουζακι με φυλλο διαφανειας λιγο πιο μακρυ μπροστα νο μ batik

αν αρεσουν σε καποια ειναι σε αριστη κατασταση φορεμενα απο 1-2 φορες το καθενα να μην καθονται αδικα. αρκει να τα φορεσει καποια κ χαρισμα της.

εγω ειχα γεματη μερα, μαλλον τακτοποιησα το θεμα στην δουλεια, η τουλαχιστον το μεταθεσα για αργοτερα, θα δειξει, πειμενω απαντηση απο τεταρτη. παντως κοριτσια πηρα πολλες αποφασεις σχετικα με το μαγαζι. θα το κρατησω μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα,κ αν δεν δω φως θα το κλεισω ρε κοριτσια, δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος,χτικιασα πια! οσο αφορα το τι θα κανω μετα, μαλλον θα δουλεψω με τον αντρα μου (ξερω οτι δεν ειναι ευκολο). δεν παει αλλο, κουραστηκα. τωρα ειπαμε με τον αντρα μου, θα το αντιμετωπισουμε μαζι κ θα δουμε πως μπορουμε να συμμαζεψουμε τα ασυμμαζευτα! μην σας κουραζω αλλο, σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας κ τον καλο σας λογο.

τωρα στα του σπιτου εκανα αρκετα, αλλα πιο πολυ συμμαζεματα, για να μπορεσω να καθαρισω, με ενδιαφερει να ειναι συμμαζεμενο το σπιτι για να μην εκνευριζομαι, παρα καθαρο!

Γιώτα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να το κλείσεις το μαγαζί. Καταλαβαίνω ότι όταν έχεις μια δική σου δουλειά την πονάς γιατί σίγουρα έχεις προσπαθήσει κι έχεις επενδύσει σ' αυτή από πολλές απόψεις αλλά στις εποχές που ζούμε και μόνο που έχεις μια εναλλακτική είναι πολύυυ σημαντικό! Σ' αρέσει η δουλειά του άντρα σου; Τεσπα, μακάρι να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά με τον καλύτερο για σένα τρόπο. Το τριημεράκι έρχεται σε καλή φάση να χαλαρώσεις και ν' αδειάσεις το κεφάλι σου και όλα θα γίνουν. Τα λέω για να τ' ακούω κι εγώ ;).

Έφαγα μισό κιλό κατίκι με κριθαρένια παξιμάδια :oops:. Από αύριο στην πείνα :tongue:. Καληνύχτα, κοριτσάκια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε;

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα. Από δουλειές έκανα ελάχιστα πραγματα, αλλά τουλάχιστον κατάφερα να εχω το σπίτι μου τακτοποιημένο και το νεροχύτη μου μαζεμενο. Εχω πολυυυυ σιδερο. Από αύριο θα μπω σε σειρά.

Θέλω να κάνω γενική στο μπάνιο, να αλλάξω τα σεντόνια μας, να σκουπίσω και να ξεσκονισω παντού. Εννοείται ότι ΠΡΕΠΕΙ να σιδερωσω γιατί εχω και αρκετά άπλυτα.

Θα δω πώς θα είμαι όταν ξυπνήσω. Θα σας γράψω τι έκανα. Ψυχολογικα εχω πολύ όρεξη να κάνω δουλειές. Αν με αφήσει και ο μικρός μου, θα είναι τέλεια.

Γιώτα, πολύ χαίρομαι που (έστω και προσωρινά) ελυσες το θέμα με το μαγαζί.

Ήρθε η ώρα μου να πέσω για ύπνο.

Καληνύχτα σας!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα :)

έχω ξυπνήσει απο τις 5:30, δεν μπορω να κοιμηθώ, το ίδιο συνεβαινε και στην πρώτη εγκυμοσύνη!! και νιώθω τόσο μα τόσο κουρασμένη, και σε λίγο θα ξυπνησει το μικράκι μου οπότε τρέξιμο πάλι! πάω να μαζέψω τα πεταμένα που εχουμε γυρω γυρω και επιστρεφω να σχολιασω!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Κι εγώ έχω ξυπνήσει από τις 6 λόγω βήχα.Όσο πάει και χειροτερεύει ο δικός μου.Ευτυχώς η μικρή και ο άντρας μου βήχουν λιγότερο...

Έχω και σχολείο σήμερα,να δω πως θα βγάλω τη μέρα που η φωνή μου ίσα που ακούγεται...:rolleyes:

Σας διάβασα αλλά δεν πολυθυμάμαι,τώρα τελευταία όλο ξεχνάω...:D

Λοιπόν νομίζω δεν σας το είπα,έχω καθυστέρηση κάποιες μέρες,αλλά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται...Σκέφτομαι δηλαδή ότι μπορεί να είναι και λόγω αρρώστιας και όχι κάτι άλλο.Αν είναι βέβαια και το κάτι άλλο,απλά θα κάνουμε αλλαγές στα δωμάτια:D:D:D

Πάω να ετοιμαστώ για το σχολείο,τα λέμε το μεσημέρι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα.

Κι εγώ έχω ξυπνήσει από τις 6 λόγω βήχα.Όσο πάει και χειροτερεύει ο δικός μου.Ευτυχώς η μικρή και ο άντρας μου βήχουν λιγότερο...

Έχω και σχολείο σήμερα,να δω πως θα βγάλω τη μέρα που η φωνή μου ίσα που ακούγεται...:rolleyes:

Λοιπόν νομίζω δεν σας το είπα,έχω καθυστέρηση κάποιες μέρες,αλλά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται...Σκέφτομαι δηλαδή ότι μπορεί να είναι και λόγω αρρώστιας και όχι κάτι άλλο.Αν είναι βέβαια και το κάτι άλλο,απλά θα κάνουμε αλλαγές στα δωμάτια:D:D:D

Βρε λες??Για δες για δες:P:p, περαστικά σας οικογενειακώς καλή μου!

My Billy για ανανεωσούλα που λες θα μπορούσες να βάλεις σε έναν τοίχο στο σαλόνι σου ταπετσαρία, εχει πολύ καλό αποτέλεσμα...αν μπορέσω κάποια στιγμή θα βγάλω φωτό να σας δείξω τον δικό μου

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!Τι κάνετε?

Σημερα σηκωθηκα με πολλά κεφια ,επιτελους εχει καθαρισει ο καιρός και εχουμε ηλιο!

Πηγα το πιτσιρικι μου σχολειο,εβαλα ενα πλυντηριο,εστρωσα τα κρεβάτια και εβγαλα εξω τα παπλώματα,εστρωσα τα ριχταρια στο σαλόνι ,συμμαζεψα λίγα πραγματάκια και πίνω το καφεδάκι μου.Σε λίγο θα βγω εξω για δουλίτσες...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα.

Καταρχήν περαστικα σας και όσο για την καθυστερηση ,θα σου ευχηθω να ειναι αυτο που εσει επιθυμεις!Αναμενουμε ....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσια το πιστευετε οτι μολις εκατσα?????Εφτιαξα και ψωμακια για τοστ!Βασια απο τοτε που μας ειπες για το ψωμι του τοστ και τα συντηρητικα του,τρομαξα γιατι ο αντρας μου τρωει 4-5 την ημερα ,δεν εχω ξανα αγορασει και φτιαχνω μονη μου

Δωσε μας τη συνταγη ,αν μπορεσεις....γινεται καλό?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

εκανα λοιπον τα εξης: (σας εχω βγαλει φωτο με το πριν κ το μετα, αλλα τωρα ειναι περασμενη η ωρα κ βαριεμαι να τις περναω)

1. εβαλα ενα πλυντηριο
  2. απλωσα 2 πλυντηρια
  3. συμμαζεψα το δωματιο της μικρης
  4. τιναξα κ εστρωσα το κρεβατι της
  5. συμμαζεψα την κρεβατοκαμαρα κ εστρωσα το κρεβατι μας
  6. μαζεψα οτι ρουχο κυκλοφορουσε κ το εβαλα στην θεση του
  7. συμμαζεψα το σαλονι
  8. εστρωσα τα ριχταρια
  9. συμμαζεψα την τραπεζαρια κ την κουζινα
  10. εβαλα διαφορα κατσαρολες κτλ στην θεση τους
  11. επλυνα απειρα στο χερι (το πλυντηριο ηταν γεματο)
  12. τα σκουπισα κ τα εβαλα στην θεση τους
  13. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  14. εστρωσα τραπεζι, φαγαμε, μαζεψα, εβαλα πιατα στο πλυντηριο
  15. εκανα μπανιο-ελουσα-στεγνωσα μαλλια-εκοψα νυχια της μικρης
  16. εριξα χλωρινη στον νεροχυτη κ μολις εδρασε τον καθαρισα
  17. ξεβουλωσα το σιφωνι του νιπτηρα (ειναι με ποτηρακι για να κραταει τριχες για να μην βουλωνει η αποχετευση, ειναι σιχαμενο, αλλα τι να κανω?)
  18. επλυνα στο χερι ενα φορεμα της μικρης κ ενα πουκαμισο του αντρα μου
  19. συν ολη την ασχολεια που θελει ενα μικρο 18 μηνων.

να σχολιασω οτι θυμαμαι:

χαρα μου με γεια το μηχανημα θα γινεις σουπερ κορμαρα

ειρηνη δεν εχω λογια εισαι ντουρασελ

μπιλλυ μου, ευχομαι να τελειωσετε συντομα κ να ευχαριστηθεις το καθαρο κ μαζεμενο σου σπιτακι. θες αλλαγη χρωματος ε? θα ξαναδω την φωτο στο σαλονι κ θα σου πω, πραγματικα ο καθρεπτης υπεροχος κ εσυ χαρα πολυ παρατηρητηκη!!!

φωτεινη οι ζερμπερες υπεροχες!!!

για την σφουγγαριστρα εγω την πλενω στον κουβα με χλωρινη κ μετα πλενω κ τον κουβα

κικη κ χαρα θα φατε μπαναρισμα, εγω εχω 3 πλυντηρια ασιδερωτα κ μισο καλαθι απλητα

ιρενε μου ακομα βηχετε ακομα??? τι να πω ρε παιδακι περαστηκα.

κικη μου κ ο δικος μου του αρεσει να μαγειρευει αλλα επειδη γκρεμιζει την κουζινα δεν τον αφηνω!

ειρηνη κ εγω ξεκιναω να μαζευτω στο φαγητο, αλλα απο αυριο!

α σεντονι εγραψα, δεν θυμαμαι αλλα! σας φιλω κ παω να την πεσω!

καλο βραδυ

Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα Γιωτα μου και να μπορεσεις να το κρατησεις το μαγαζι ,αν οχι να γινει το καλύτερο δυνατο!Μπραβο που τουλαχιστον τωρα λύθηκε αυτο το θεμα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορούλες καλημέρα σας.

Σήμερα το κουφαράκι μου είναι κουρασμένο από το χθεσινό... όργιο! :tongue:

Οπότε θα ξεκουραστώ και θα ασχοληθώ μαζί του, καθώς δουλεύω και το απόγευμα αλλά και όλα τα απογευματα της εβδομάδας...

Χθες το βράδυ, που να σας τα λέω τι έπαθα... την ώρα που έκοβα την πίτσα για να φάνε τα αγόρια, 2 κομμάτια ήρθαν και μπήκαν στο στόμα μου!!!! :|:mrgreen: κόντεψα να πνιγώ λέμε και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, το τονίζω... αναγκαστικά, τα έφαγα!!! :lol::lol:

Ζυγίστηκα σήμερα και ημουν 52.500, έχασα και 100 γραμμάρια. Τώρα θα μου πεις, 100 γραμμάρια δεν είναι τιποτα αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ αφού δεν με συμφέρει, καθόλου μάλιστα! :tongue: Το έγραψα ήδη στο ημερολόγιο μου και θα λέω είμαι -100 γραμμάρια σε μία μέρα.

Το καλό είναι πως σήμερα έχω αρκετή δουλειά και θα λείπω από νωρίς. Οταν γυρίσω το βραδάκι θα γουργουρίζει αλλά ελπίζω να κρατηθώ και να κοιμηθώ αφού θα είμαι και κουρασμένη... για να δούμε τι θα καταφέρω, θα σας πω αύριο.

Χαρά πήρα να κάνω μπριάμ για σήμερα! Με ξελίγωσες χθες! :P

Ρηνάκι μου, σου εύχομαι, αυτή η καθυστέρηση, να είναι θέλετε εσείς!

Ναυτάκι μου είχες πρωινή σκοπιά και ξύπνησες από την μαύρη νύχτα...? :tongue: Αχ ελπίζω να καταφέρεις να ξεκουραστείς λίγο κατά τη διάρκεια της μέρας.

Μαρί μου, και γω έχω πάλι τρελό σίδερο! :|

Κικι τι έφαγες λέει???!!! :lol::lol:

Γιωτάκι εσύ κοίτα να είσαι καλά και το μαγαζί μην το σκέφτεσαι. ΕΣΥ να είσαι καλά! Εμείς θα σε στηρίξουμε ούτως ή άλλως αυτό το ξέρεις! :P

Αρετούλα μου κρατήθηκα στον άτιμο μπακλαβά και έχασα την μάχη με το ρημαδο-πιτσακι :evil: . Πολύ χαίρομαι για τον μπαμπάκα σου!

Το Ρενατάκι μας που είναι? Ελπίζω να είναι καλύτερα ο άντρας της.. :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

τωρα ψαχνω για χρωματα για το σαλονι αυτο που ειχε βαψει ο αντρας μου δεν μου πολυαρεσε θελω κατι τολμηρο κ οχι συμβατικο ,αλλα με δεσμευει πολυ το χρωμα του καναπε που ειναι κεραμιδομπορντω,

το εχω βαρεθει λιγο το σπιτακι μου θελω ανανεωση να ειχα εναν διακοσμητη να μου πει 2-3 ιδεες γιατι εχω στερεψει γενικως τελευταια,που να τον βρω κ ποσο να κοστιζει????

Εμείς δηλαδή όλες δεν σου κάνουμε???!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...