Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Εγώ για αιματολογικές πάω πάντα με το ποδήλατο τρέχοντας. Τους το λέω ότι έχω πάει με το ποδήλατο με αφήνουν 5-10 λεπτά να πάρω μια ανάσα αλλά νόμιζα το κάνουν γενικά για να πάρω μια ανάσα όχι συγκεκριμένα για την προλακτινη. Δεν έχει ανέβει χωρίς λόγο ούτε αν τύχει και μου πάρουν αμέσως αίμα. Εμένα το άγχος μου την ανεβάζει εκτός ορίου αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άγχος όμως είναι εχθρός. Θέλει να κοιμάσαι καλά, να είσαι ήρεμη κλπ. Όλα αυτά που δεν είμαι! 40 λεπτά η συνεδρία βελονισμού μόνο που δεν σηκώθηκα όρθια να περπατάω πάνω κάτω. Τρόμαξε η γιατρός και ήταν και συνεδρία και καλά για το άγχος! Τώρα μου έχουν δώσει μελατονινη για τα βράδια να κοιμάμαι, χθες 3 το πρωί ξύπνησα και δούλευα γιατί κάτι θυμήθηκα! 🤦‍♀️ δεν ξέρω πως την παλεύετε με το άγχος 🤷‍♀️

Οπως τα λες , το αγχος οτι χειροτερο για την προλακτινη ! Και γενικα για ολα θα πω εγω. Τις προαλλες εβλεπα ενα βιντεακι που εδειχνε ποιες στασεις υπνου υποδηλωνουν χρονιο στρες… εεεε ολες τις κανω!! μονο ετσι κοιμαμαι. ψαξτο να το δεις! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Οι σημερινές δουλίτσες μου, οι οποίες θα είναι λίγες:

1) Πήγα σούπερ

2) Τακτοποίησα τις αγορές μου στα ντουλάπια

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

4) Έστρωσα κρεβάτια

..... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαρα λαθος σου ειπα τον καθρεπτη τον ειχαμε παρει πριν 6 χρονια, απο ενα μαγαζι στην καλογρεζα Λ κυμης πριν την γεφυρα της καποδιστριου, δεν θυμαμαι ονομα αλλα αν υπαρχει ακομα κ πας προς τα εκει δεν το χανεις ειναι αρκετα μεγαλο κ με φουλ αντικειμενα.

κατι μαζεψα αλλα φυσικα δεν ειμαι ικανιοποιημενη... εχουν μεινει καποιες εκρεμοτητες με την κουζινα ενα ντουλαπι που δεν μπηκε να συνδεθει ο αποροφητηρας κ κατι ψιλα ακομη αλλα κ ο πλακας δεν ηρθε αρα δεν ξεμπερδευω κ με δαυτον αυριο.

τιγρακι οι ζερμπερες ειναι οι αγαπημενες τις λατρευω! αχ αγαπησιαρικο το αγορι σου!

τωρα ψαχνω για χρωματα για το σαλονι αυτο που ειχε βαψει ο αντρας μου δεν μου πολυαρεσε θελω κατι τολμηρο κ οχι συμβατικο ,αλλα με δεσμευει πολυ το χρωμα του καναπε που ειναι κεραμιδομπορντω,

το εχω βαρεθει λιγο το σπιτακι μου θελω ανανεωση να ειχα εναν διακοσμητη να μου πει 2-3 ιδεες γιατι εχω στερεψει γενικως τελευταια,που να τον βρω κ ποσο να κοστιζει????

Δεν ψαχνεις σε βλογ και σιτε με συμβουλές διακόσμησης?σε καποια βαζεις και φωτό κια σου δινουν συμβουλές.αλλιως πάρε μια βενταλια απο ενα χρωματοπωλειο και μελέτησε την...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορούλες καλημέρα σας.

Σήμερα το κουφαράκι μου είναι κουρασμένο από το χθεσινό... όργιο! :tongue:

Οπότε θα ξεκουραστώ και θα ασχοληθώ μαζί του, καθώς δουλεύω και το απόγευμα αλλά και όλα τα απογευματα της εβδομάδας...

Χθες το βράδυ, που να σας τα λέω τι έπαθα... την ώρα που έκοβα την πίτσα για να φάνε τα αγόρια, 2 κομμάτια ήρθαν και μπήκαν στο στόμα μου!!!! :|:mrgreen: κόντεψα να πνιγώ λέμε και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, το τονίζω... αναγκαστικά, τα έφαγα!!! :lol::lol:

Ζυγίστηκα σήμερα και ημουν 52.500, έχασα και 100 γραμμάρια. Τώρα θα μου πεις, 100 γραμμάρια δεν είναι τιποτα αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ αφού δεν με συμφέρει, καθόλου μάλιστα! :tongue: Το έγραψα ήδη στο ημερολόγιο μου και θα λέω είμαι -100 γραμμάρια σε μία μέρα.

Το καλό είναι πως σήμερα έχω αρκετή δουλειά και θα λείπω από νωρίς. Οταν γυρίσω το βραδάκι θα γουργουρίζει αλλά ελπίζω να κρατηθώ και να κοιμηθώ αφού θα είμαι και κουρασμένη... για να δούμε τι θα καταφέρω, θα σας πω αύριο.

Χαρά πήρα να κάνω μπριάμ για σήμερα! Με ξελίγωσες χθες! :P

Ρηνάκι μου, σου εύχομαι, αυτή η καθυστέρηση, να είναι θέλετε εσείς!

Ναυτάκι μου είχες πρωινή σκοπιά και ξύπνησες από την μαύρη νύχτα...? :tongue: Αχ ελπίζω να καταφέρεις να ξεκουραστείς λίγο κατά τη διάρκεια της μέρας.

Μαρί μου, και γω έχω πάλι τρελό σίδερο! :|

Κικι τι έφαγες λέει???!!! :lol::lol:

Γιωτάκι εσύ κοίτα να είσαι καλά και το μαγαζί μην το σκέφτεσαι. ΕΣΥ να είσαι καλά! Εμείς θα σε στηρίξουμε ούτως ή άλλως αυτό το ξέρεις! :P

Αρετούλα μου κρατήθηκα στον άτιμο μπακλαβά και έχασα την μάχη με το ρημαδο-πιτσακι :evil: . Πολύ χαίρομαι για τον μπαμπάκα σου!

Το Ρενατάκι μας που είναι? Ελπίζω να είναι καλύτερα ο άντρας της.. :rolleyes:

Ειρηνη μου ειναι να μην τα υπολογισεις τα 100 γρ?Τι λές τωρα?ετσι και αλλιως δεν μπορουσες να χασεις περισσοτερο σε μια ημερα.Αυτη η ατιμη πιτσα τα φταιει!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Γιωτακι μπραβο για την τακτοποιηση του θεματος εστω και προσωρινη..μην σκας μπορει να αλλαξουν τα πραγματα στη δουλεια,που σου το ευχομαι,και να μην αναγκαστεις να το κλεισεις..εχεις χρονο..ο μπαμπας μου περασε πριν τα Χριστουγεννα ενα σοβαρο εμφραγμα..

Irene περαστικα σου και ευχομαι να γινει αυτο που θες εσυ..θα περιμενουμε νεα σου..

Αχ Χρυσα και εγω χαιρομαι αυτες τις ηλιολουστες μερες αλλα ακουσα οτι θα ξαναχαλασει ο καιρος..κριμα..

Κωνσταντινομαμα ψωμακια του τοστ?μμμμ βαλε συνταγουλα..

Εγω ετοιμασα την κορη μου για τον σταθμο,αλλαξα την μπεμπα που ειχε ξυπνησει,εκανα ενα περασμα στο μπανιο ετρωσα κρεβατια και συμμαζεψα οτι υπηρχε εκτος θεσης ,καθαρισα και τους παγκους της κουζινας και παω να κοιμισω την μικρη και να βαλω καφε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ειρηνη μου ειναι να μην τα υπολογισεις τα 100 γρ?Τι λές τωρα?ετσι και αλλιως δεν μπορουσες να χασεις περισσοτερο σε μια ημερα.Αυτη η ατιμη πιτσα τα φταιει!

Μα είδες τι μου έκανε? Να χωθεί στο στόμα μου, η άτιμη?! Φτου της, φτου της!:tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

myrtoula ευχαριστω! μου αρεσει πολυ κ η πορτα κ η ταπετσαρια σου.

πριν 10 μηνες που το εβαψε ο αντρας μου τον αφησα να διαλεξει τα χρωματα γιατι δεν ημουν σε ψυχολογικη φαση κ εκανε αυτο το αδιαφορο κατ εμε κρεατι να το πω? με σκοπο οταν ξεμπλοκαρω να βαλω σε καποιον τοιχο ταπετσαρια η ενα τολμηρο χρωμα.

ταπετσαρια θα ηθελα αλλα τωρα με ολα αυτα δεν μας παιρνει οικομικα για μια καλη θα θελω κανα 500ε.....

ομως κοιταω ξανακοιταω τα χρωμτα κ δεν μπορω να αποφασισω τι ταιριαζει οι περισοτεροι συνδιασμοι ειναι σε αυτα τα κρεστοσωμον που δεν με φτιαχνουν στο ματι. το συνδιαζουν κ με ωχρα κ πρασινο μουντο λαδι που μου αρεσει πολυ αλλα καπως ετσι ηταν πριν ξαναβαφτει.

γιωτακι ολα καλα ευχομαι να γινει κατι επιτελους με την οικονομια κ να ανοιξει η δουλεια. μπερδευτηκα ομως νομιζα οτι τωρα δουλευεις μαζι με τον αντρα σου στα ειδη υγιεινης, αλλα οχι ε??

κικη αντε καλες στρωματσαδες μετα....

ιρενε οτι επιθυμει η κοιλιτσα σου να το χεις!

αρετη ο μπαμπας σου οκ???

ειρηνη αχ ατιμη ιπταμενη πιτσα θα μας το πνιξεις το κοριτσι!!! 100γρ δεν ειναι κ λιγα βαλε 100 καθε μερα 700 την βδομαδα! σουπερ

τις μπλουζιτσες δεν τις ζαχαρωνει κανενα κοριτσακι?

myrtoula ευχαριστω! μου αρεσει πολυ κ η πορτα κ η ταπετσαρια σου.

πριν 10 μηνες που το εβαψε ο αντρας μου τον αφησα να διαλεξει τα χρωματα γιατι δεν ημουν σε ψυχολογικη φαση κ εκανε αυτο το αδιαφορο κατ εμε κρεατι να το πω? με σκοπο οταν ξεμπλοκαρω να βαλω σε καποιον τοιχο ταπετσαρια η ενα τολμηρο χρωμα.

ταπετσαρια θα ηθελα αλλα τωρα με ολα αυτα δεν μας παιρνει οικομικα για μια καλη θα θελω κανα 500ε.....

ομως κοιταω ξανακοιταω τα χρωμτα κ δεν μπορω να αποφασισω τι ταιριαζει οι περισοτεροι συνδιασμοι ειναι σε αυτα τα κρεστοσωμον που δεν με φτιαχνουν στο ματι. το συνδιαζουν κ με ωχρα κ πρασινο μουντο λαδι που μου αρεσει πολυ αλλα καπως ετσι ηταν πριν ξαναβαφτει.

γιωτακι ολα καλα ευχομαι να γινει κατι επιτελους με την οικονομια κ να ανοιξει η δουλεια. μπερδευτηκα ομως νομιζα οτι τωρα δουλευεις μαζι με τον αντρα σου στα ειδη υγιεινης, αλλα οχι ε??

κικη αντε καλες στρωματσαδες μετα....

ιρενε οτι επιθυμει η κοιλιτσα σου να το χεις!

αρετη ο μπαμπας σου οκ???

ειρηνη αχ ατιμη ιπταμενη πιτσα θα μας το πνιξεις το κοριτσι!!! 100γρ δεν ειναι κ λιγα βαλε 100 καθε μερα 700 την βδομαδα! σουπερ

Γιτι δεν κοιτας για ενα μπεζοκαφε που ομως γκριζαρει,ετσι για να αλλαξει ο τόνος?;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εμείς δηλαδή όλες δεν σου κάνουμε???!! :tongue::tongue:

μα στα σατανικα κ ευφανταστα μυαλα σας βασιζομαι φυσικα!!!!!!!:P:p:p

σε σαιτ με διακοσμητικες συμβουλες μπηκα αλλα θελει να πετρησεις τον χωρο κ να το σχεδιασεις κ φωτος κτλ κτλ :rolleyes:κ μεχρι να μου απαντησουν δεν νομιζω να προλαβω.

Καλημέρα!!!

Πριν λίγο έγραφα,έγραφα...και τσουπ με πέταξε έξω:evil:

Εν συντομία και γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγραψα....Πολλά τα νέα σας...

Τι όμορφα καρναβαλάκια είδα...

Εγώ σήμερα είμαι κάπως...αλλα ορκίστηκα στην αφεντιά μου να χαλαρώσω....

Χρύσα σέυχαριστώ για τα ενθαρυντικά σου λόγια.Οντως έχω πολύ δουλειά αλλα ελπίζω να πάνε όλα καλά και κυρίως οργανωμένα.

Ειρήνη πιο ντούρασελ δεν γίνεται νομίζω!Μπράβο για την ενεργητικότητα!!!Σήμερα ξεκουράσου όσο γίνεται και επικεντρώσου στην δουλειά σου!

Μιρτούλα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!ΝΑ είναι γερό και τυχερό!

Billy εννοείς το κτάστημα Θωμαϊς ή κάπως έτσι;;;;Πάντως τις φωτό σου δεν τις είσα,μάλλον θα τις έσβησες ε;

Γιωτάκι μου,ΕΣΥ να είσαι καλά και με το μαγαζί βλέπεις...Σημασία έχει που έχεις την στήριξη του άντρα σου.

Εγώ θέλω να βγω με τον μικρό να πάμε φαρμακείο να πάρουμε ένα εμβόλιο,φούρνο γαι ψωμάκι και κούνιες...Δουλειές δεν έχω είμαι οκ...Φαγητό θα φτιάξω μπριζολίτσες ψητές και χυλοπιτούλες με τυράκι.

1) Πήγα σούπερ

2) Τακτοποίησα τις αγορές μου στα ντουλάπια

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

4) Έστρωσα κρεβάτια

5) Πετάχτηκα φαρμακείο

6) Λούστηκα, έκανα και μάσκα οπως πάντα

7) Έβαλα τα πλυμμένα πιατικά στις θέσεις τους

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γιτι δεν κοιτας για ενα μπεζοκαφε που ομως γκριζαρει,ετσι για να αλλαξει ο τόνος?;)

δεν μου αρεσουν τα γκρι ουτε τα καφε το μπεζ παλι τα θεωρω σιγουρα αρα συμβατικα:cool:

σκεφτομουν κατι σε πετρολ για ενα τοιχο, η μουντο σιελ το εχω στο μυαλο μου αλλα στην εκτελεση δυσκολευομαι:rolleyes:

Κοριτσια το πιστευετε οτι μολις εκατσα?????Εφτιαξα και ψωμακια για τοστ!Βασια απο τοτε που μας ειπες για το ψωμι του τοστ και τα συντηρητικα του,τρομαξα γιατι ο αντρας μου τρωει 4-5 την ημερα ,δεν εχω ξανα αγορασει και φτιαχνω μονη μου

Μωρέ και εγώ έχω τρομάξει, και εμένα το τρώνε καθημερινά παιδιά και άντρας!

Εσύ τι ψωμί φτιάχνεις για να το αντικαταστήσεις?

Πες της τα, της άτιμης! :tongue:

Ελπίζω να χάσω περισσότερα σήμερα... για να δούμε.. σας ενημερώνω για να παρακινηθούν όσες το χρειάζονται και το έχω στα υπόψη! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια!!!

mirtoula η πόρτα απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!

Φωτεινουλα ευχομαι ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ _μπραβο στο αγοράκι σου!!!

Χτες πήγαμε στο πάρτυ του παιδικου και ξεσάλωσαν ολα τα παιδάκια!!!

Ο μικρος πέρασε σουπερ!!! Πολύ χάρηκα!!!

Γυρισαμε τηγάνισα μια μπριζολιτσα στον συζυγο γιατι γκρινιαζε ( χαχα) και μετά λιγο συμμαζεψα..

Αχ!! Βρε κορίτσια κοιμήθηκα πάλι στις 02.00 κάτι έχω πάθει και το βραδυ βρυκολακιαζω και μετα δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωι!!!

Φιλάκια Πολλά!!!

Καλημέρα σας!

Σήμερα σας γράφω απο το λαπτοπ....τα δύο κομπιούτερ δεν έχουν ιντερνετ, ενώ είναι όλα οκ....πρέπει να το δει ο σύζυγος!

Σήμερα φτιάχνουμε αρακά με καρότα και πατάτες, θα μαζέψω την κουζίνα μου και θα βάλω και ένα πλυντήριο! Ο καιρός κρύωσε πάλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...