Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είμαι πάλι...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας αλλά Τζίφος τελικά,μου ήρθε περίοδος πριν λίγο.Απογοητεύτηκα λίγο:rolleyes: για να πω την αλήθεια.Αλλά δεν είχαμε κάνει και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για μπεμπέ οπότε λογικό το βρίσκω...;)

Βάσια είχες κι εσύ μούχλα σε δωμάτιο του σπιτιού σου αν θυμάμαι καλά.Με τι το καθαρίζεις.Λέμε να το βάψουμε το καλοκαίρι και να δούμε τι θα γίνει...

Να μαι και εγώ....διαβάσαμε και μετά όρμησαν στο κομπιούτερ τα κορίτσια...

Εγώ έχω μούχλα απο κακή μόνωση της πολυκατοικίας, να φανταστείς οι πιο πάνω όροφοι, έχουν και πρασινίλα, μόνο λουλουδάκια που δεν τους έχουν βγει ακόμα...σε εμάς εμφανίζεται όποτε βρέχει πολύ λίγη μαυρίλα στον τοίχο....

έχω αγοράσει αντιμουχλικό σπρέι και το ψεκάζω πάνω στο μαύρο, το αφήνω λίγο και μετά το σκουπίσω με βρεγμένο βέτεξ.....και δεν ξαναεμφανίζει για 6 μήνες!

Κορίτσια πέθανε η θεία του άντρα μου και έφυγαν για το χωριό για την κηδεία που θα γίνει αύριο!

Είμαστε σπίτι με τα κορίτσια, έφτιαξα τα ψωμάκια που σαν είπα για χάμπουργκέρ, γίνονται τέλειαααααα!!!

Μετά θα κάνουμε και κουλουράκια!

θα σας βάλω φώτο απο τα χάμπουργκερ μετά!

αγαπημενες μου η ατιμη η αδερφουλα σας αλητεψε παλι σημερα και πολυ το χαρηκα ειχα κανει απο χτες κιμα τωρα εβαλα τα μακαρονια καιθα κανω μπεσαμελ να κανω παστιτσιο σε πηλινα

αχ αχ αυτα τα ατιμα τα σουβλακια και οι πιτσες που εχουν δρομολογιο να παω και εγω η κακομοιρη και πεινασμενη?? αχ αυριο θα ερθει το ελλειπτικο μου και θα τρωω και θα καιω τρωγοντας αχχαχαχα

καλε εγω τη ταπετσαρια δε τη βλεπω γιατι?? δε με παιζετε εμενα??

ειρηνη μου τελεια η τσαχπινια εγω βαζω παντα στο μπριαμ

κολοκυθι,πατατα,καροτα,κρεμμυδι ροδελα, πιπερια κοκκινη και πρασινη μαιντανο και ντοματα σε μεγαλα κυβακια και την επομενη φορα βαλε και λιγο ριγανη να δεις ωραια γευση που δινει

καλα δε θυμαμαι κατι αλλο παω να κανω τη μπεσαμελ μου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα:)

Σας διάβασα αλλά ήταν πολλά και δεν πολυθυμάμαι...

mirtoula, τέλεια η φωτό που έβαλες!

Την πόρτα την πήρες έτοιμη ή την είχες και τη ζωγράφισες στη συνέχεια;

my billy, δυστυχώς τη δική σου δεν την είδα...

sailor moon, αν θυμηθείς γράψε ακριβώς τις ποσότητες που βάζεις στη θήκη του μαλακτικού.

Θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή...

Βάσια, συλληπητήρια:(

Ξαφνικό ήταν ή ήταν άρρωστη η γυναίκα;

Βάσια συλληπητήρια για τη θεία!

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιο σπρέι είναι?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μάρκα....πάς σε μαγαζί με μπογιές και ζητάς αντιμουχλικό σπρέι :)

Εγώ πήγα λίγο το σάββατο στο γραφείο, δούλευα και χτες.

Ολο το υπόλοιπο ήμουνα στο σπίτι και τελικά μου βγήκε και έκανα χοντρές δουλειές.

Επλυνα παντζούρια αλλά έχω κι άλλα τέσσερα για πλύσιμο.

Εκανα γενική στη σοφίτα, σαπούνισα φωτιστικά, σαπούνισα πόρτες, σαπούνισα την σκάλα μέσα...

Αδειασα και το παταράκι της κουζίνας, ξεσκόνισα και τα ξαναέβαλα στη θέση τους.

Εννοείται πως δεν έχω τελειώσει όλο το σπίτι γιατί ταυτόχρονα είχα μαγείρεμα και πλυντήρια...

Με σίδερο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...έχω ένα σωρό...

Σοφάκι, τι όμορφο το κείμενο...

Ηθελα κι άλλα να σχολιάσω αλλά τώρα έχω κολλήσει:oops:

Καλά τα λες...

Θα τα χάσω κόρες, πέρα από τα αστεία γιατι με ενοχλεί πολύ. Σήμερα πήγα να πάρω το φιογκάκι και το τζιν μου με στένευε και στη μέση και στον καβάλο.... :?:-? .

Δεν πρόκεται να το αφήσω αυτό να συνεχιστεί, απλώς παίρνω χρόνο επειδή είναι λίγα τα κιλά που θέλω. Ας χάσω τα 2, να πάω στα 50.500, που είμαι άνετα και ψυχολογικά και στα ρούχα μου και μετά σιγά-σιγά το ακόμα ένα κιλό που θέλω να για φτάσω στα κιλά μου.

Υ.Γ. Ετοιμάζομαι για δουλίτσα

το θεμα ειναι να μην πιεζεσαι, κ παντα ειναι καλο να χανουμε 1 κιλο ακομα απο τα κιλα μας για να εχουμε περιθωριο

καλη δουλιτσα

Και γω έχω τρελό σιδέρωμα Χρυσάκι μου... ελπίζω αύριο το πρωί... :?

κ ασιδερωτα κ απλυτα:? κ αξεσκονιστα

Καλή ιδέα το 2. Έτσι κι αλλιώς, του αρέσουν τα ρούχα του H&M. Ευχαριστώ, Ειρήνη! (μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα :oops:. Για τη Γιώτα πήγαιναν...)

ελα μωρε ο ιδιο ειναι!!!;)

Ιχθύς, Ιχθύς :?! Κριάρι είναι το κορίτσι μου. Στραβοξυλάκια είναι κι αυτοί :tongue:

οι κριοι η οι ιχθυς??? νομιζω κ οι δυο!

Ναι, ρε παιδί μου, για δες κάτι πράματα! Γενετικά μεταλλαγμένα όλα, πίτσες, σουβλάκια, τυροπιτάκια, μιλάνε, επιτίθενται, εισβάλλουν :tongue:

Καλή δουλειά!

χαχαχαχαχαχα

Τι του αρεσει,με τι ασχολειται?

Πχ,αν εχει μηχανη ,καποιο αξεσουαρ η γαντια.

Ενα πουκαμισο εαν τα φοραει,

κατι για το γραφειο,και όσα βεβαια ειπε η Ειρηνη.

εχει ακριβα χομπι ο καλος μου, εινια γκατζετακιας, αλλα κ αθλητε κιολας, μπορει τωρα που το λες να του παρω παπουτσια για τρεξιμο. γαντια μηχανης πηρε περισι τιμπερλαντ

Σ ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου κ συ να χαίρεσαι το δικό σου παλικαράκι!

Κορίτσια για τους άντρες σας μπορείτε κ βιβλίο -αν είναι φαν- κανένα σετ μποξεράκι -φανελάκι απο intimissimi, ξυριστική μηχανή, πορτοφόλι - με τη φωτό σας μέσα!!

ωραιο αυτο με την φωτο!!!

Στα ιδια ειμαστε Ειρηνη μου,εγω εχω χασει το μισο,αλλα ισως εχει βοηθησει και το περπέτημα και νιωθω πιο μαζεμενη.:)

Keep going!;)

μπραβο για το μισοκιλακι!!!:D

Γιωτάκι μου σου εύχομαι αν το θέλεις να έρθει το νινί...

Κική όντως οι προσπάθειες είναι σούπερ...Θα μείνω στην προσπάθεια λοιπόν...

ευχαριστω!!! κοιτα, δεν το επιδιωξα, λεγαμε απο σεπτεμβρη, αλλα αν ειναι να ερθει ευπροσδεκτο!

χαχαχααχχα οι προσπαθειες σουπερ!

Κορίτσια πέθανε η θεία του άντρα μου και έφυγαν για το χωριό για την κηδεία που θα γίνει αύριο!

Είμαστε σπίτι με τα κορίτσια, έφτιαξα τα ψωμάκια που σαν είπα για χάμπουργκέρ, γίνονται τέλειαααααα!!!

συλληπητηρια, ηταν αρρωστη η ξαφνικο?

Μετά θα κάνουμε και κουλουράκια!

θα σας βάλω φώτο απο τα χάμπουργκερ μετά!

Μόλις πριν λίγο έκανα τα ψωμάκια για χάμπουργκερ.....έγιναν τέλεια κορίτσια και πολύ νόστιμα και αφράτα!

ορίστε και μια φώτο γιατί έχω μέρες να σας βάλω χαχαχαχ

με ξελιγωσες ρε κοριτσακι!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα λίγο το σάββατο στο γραφείο, δούλευα και χτες.

Ολο το υπόλοιπο ήμουνα στο σπίτι και τελικά μου βγήκε και έκανα χοντρές δουλειές.

Επλυνα παντζούρια αλλά έχω κι άλλα τέσσερα για πλύσιμο.

Εκανα γενική στη σοφίτα, σαπούνισα φωτιστικά, σαπούνισα πόρτες, σαπούνισα την σκάλα μέσα...

Αδειασα και το παταράκι της κουζίνας, ξεσκόνισα και τα ξαναέβαλα στη θέση τους.

Εννοείται πως δεν έχω τελειώσει όλο το σπίτι γιατί ταυτόχρονα είχα μαγείρεμα και πλυντήρια...

Με σίδερο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...έχω ένα σωρό...

Σοφάκι, τι όμορφο το κείμενο...

Ηθελα κι άλλα να σχολιάσω αλλά τώρα έχω κολλήσει:oops:

ρενατα μου μπραβο για τις δουλιτσες!!!

εγω ψιλοσερνομαι αυτες τις μερες....

πηγα κρεοπωλειο κ σουπερ

γυρισα εφτιαξα μεριδες τα κρεατα κ εφτιαξα την καταψυξη

καθαρισα το ψυγειο κ το τακτοποιησα

ΔΕΝ εκανα τον φουρνο κ ΔΕΝ ξεσκονισα

η μικρη θελει ολο αγκαλια, σας φιλω

α να σας πω οσες χρησιμοποιητε πανες εχεις στο καρφουρ 50% στις λιμπερο. πηρα αρκετες

αγαπημενες μου η ατιμη η αδερφουλα σας αλητεψε παλι σημερα και πολυ το χαρηκα ειχα κανει απο χτες κιμα τωρα εβαλα τα μακαρονια καιθα κανω μπεσαμελ να κανω παστιτσιο σε πηλινα

αχ αχ αυτα τα ατιμα τα σουβλακια και οι πιτσες που εχουν δρομολογιο να παω και εγω η κακομοιρη και πεινασμενη?? αχ αυριο θα ερθει το ελλειπτικο μου και θα τρωω και θα καιω τρωγοντας αχχαχαχα

καλε εγω τη ταπετσαρια δε τη βλεπω γιατι?? δε με παιζετε εμενα??

ειρηνη μου τελεια η τσαχπινια εγω βαζω παντα στο μπριαμ

κολοκυθι,πατατα,καροτα,κρεμμυδι ροδελα, πιπερια κοκκινη και πρασινη μαιντανο και ντοματα σε μεγαλα κυβακια και την επομενη φορα βαλε και λιγο ριγανη να δεις ωραια γευση που δινει

καλα δε θυμαμαι κατι αλλο παω να κανω τη μπεσαμελ μου

μπραβο γυριστρουλα αδελφουλα!!!! ειχε κ ωραια μερα!!!

Γιώτα μου, τώρα που το θυμήθηκα...

Το outlet της nike που πηγαίνω έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια.

Επίσης all star έχει και το άλλο στην Κωνσταντινουπόλεως που το ξέρεις κι εσύ.

Πολύ λίγα σχέδια όμως...

Βάσια μου καλά κάνεις και τα φτιάχνεις εσύ αφού τα τρώτε...

Φαίνονται super λαχταριστά:)

Γεια σας!

Ειρήνη και οι υπόλοιπες με ξεσηκώσατε με το μπριαμ και λέω να το φτιάξω την Παρασκευή, βρήκα πρόσφατα μια συνταγή που μας αρέσει πολυ και είναι με σως γιαουρτιού και μέλι

Είναι αυτή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ena-diaforetiko-mpriam.html

βρε Βάσια τι ψωμάκια είναι αυτά?????? ΤΕΛΕΙΑ!

Σήμερα ο γιος με ξέκανε... παιδική χαρά το πρωι με πατίνι και παιδική χαρά το απογευμα με ποδήλατο!

Καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες :)

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εγω κοιμηθηκα απο τις 10! κ ξυπνησα στις 6 χωρις ξυπνητηρι, σηκωθηκα 6,30 κ εφυγα για το μαγαζι στις 7!

ρενατα το εχω στα υποψιν για το outlet στην κωνσταντινουπωλεως, το αλλο που λες που ειναι?

φευγοντας απο εδω εχω να κανω μια εξωτερικη δουλιτσα του αντρα μου κ να παω σπιτι μετα. απο φαγητο εχω μακαροναδα απο εχτες κ θα κανω μια κοκκινη σαλτσα. πρεπει να κανω οπωσδηποτε μερικες δουλιτσες στο σπιτι, να δω τι θα προλαβω!

εδω γυρω θα ειμαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...