Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πωπω ταλαιπωρια το παιδακι, πως το φοβαμαι αυτο δεν λεγεται!!! ειχε φαει πολυ η ειναι αρρωστουλης?

Μάλλον παράφαγε Γιώτα μου, γιατί δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα. Τον παρακολουθώ, βέβαια (γι' αυτό τον κράτησα και στο κρεβάτι μας τη νύχτα).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kiki τα ομιλώντα τυροπιτάκια είναι τα χειρότερα του είδους!! Xaxaxaxa

Χρύσα μου, σίγουρα θα σε βοηθήσει αυτό το «extra-περπάτημα»! Οσο μπορείς, κράτα το, κοριτσάκι μου! Μισό κιλό είναι τέλειο για αρχή!

Βάσια μου, συλλυπητήρια για τη θεία του άντρα σου.

Χαρά μου, πάντα βάζω ρίγανη στο μπριάμ! Πάντα!

4U ωραίο φαίνεται… δεν το χω δοκιμάσει ποτέ έτσι. Αν το κάνεις τελικά, βάλε καμιά φωτο και πες εντυπωσεις ε? Πω πω… τώρα βρήκε και αυτό? Μακάρι να φύγετε, πάντως!

Mirtoula πολύ όμορφη η ταπετσαρία και όμορφο χρώμα!

Billaki κεραλοιφή κάνει και ένα δικό μας κορίτσι! Που σαι καλέ, μίλα!! Η Έρση μας, δεες εδώ το blog της

http://meliboboniera.blogspot.gr/

Margiaki δεν μπορείς να τα κάνες όλα.. μην πιέζεσαι. Κάνε τις εξωτερικές σου δουλειές και το σπίτι όταν ξεμπερδέψεις!

Σοφακι μου, τέλεια η συνδρομή! Είναι τόσο πρωτότυπο δώρο!

Ναυτάκι μου περαστικά! Μου τη δίνει το συνάχι!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είχα ένα πολύ περίεργο βράδυ...

Κοίμισα το μικρό γύρω στις 22:30 και κατά τις 12 έπεσα για ύπνο. Είχα λίγη υπερένταση και δεν μπορούσα να κοιμηθώ (ευτυχώς). Κατά τη 1:00, ακούω το μικρό από την ενδοεπικοινωνία. Σκέφτομαι ότι θα του έπεσε η πιπίλα. Πάω, κοιτάω και (νομίζω ότι) η πιπίλα είναι στο στόμα του. Προσπαθώ να τον ηρεμήσω και συνειδητοποιώ ότι η πιπίλα είναι δίπλα του και αυτός κουνάει το κεφάλι του αριστερά δεξιά και κάτι έχει στο στόμα του. Αμέσως τον σηκώνω, γιατί φοβήθηκα μη μου πνιγεί και βλέπω ότι το παιδί κάνει εμετό. Τα είδα όλα κορίτσια. Τον πήρα αγκαλιά, τον ηρέμησα, τον έγδυσα, τον έλουσα (είχε γίνει χάλια... μέχρι και τα μαλλιά του είχε λερώσει), τον άλλαξα, του έδωσα λίγο νεράκι (δεν ήπιε πολύ, αλλά σκέφτηκα ότι θα το θέλει) και τον πήρα αγκαλίτσα να κοιμηθούμε. Κούρνιασε πάνω μου σαν τρομαγμένο σπουργιτάκι. Κατά τις 2:00 είχε κοιμηθεί. Σηκώθηκα, έβγαλα τα σεντόνια του, το υποσέντονο και την κουβέρτα του (όλα χάλια ήταν) και άνοιξα το δωμάτιο του να πάρει αέρα (μύριζε ξινίλα). Δεν είχα κουράγιο να ξαναστρώσω το κρεβάτι του, οπότε ετοίμασα πλυντήρια για σήμερα, γιατί δεν είχα κουράγιο να τα πάω μες στη μαύρη νύχτα (το κακό να είναι το πλυντήριο στην ταράτσα), έκλεισα το δωμάτιο του και έπεσα για ύπνο. Φυσικά, δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά, αφού είχα το παιδί δίπλα μου και τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου.

Παρόλη την ταλαιπωρία του ο κύριος, φρόντισε να ξυπνήσει από τις 7:00.

[/QUOTE]

:?:-? Αχ μωρέ το παιδάκι.... λογικό να τρομάξετε και τα 2 σας... ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο Μαρί μου...

Να του δώσεις 2 γλυκά φιλάκια στο λαιμουδάκι του, από μένα!

777885dugw57gt25.gif

είδα αυτό για κεραλοιφή --> http://parentscafe.gr/showthread.php?t=16475

ναι ευχαριστω το ειδα μετα εγω ειμαι το μελος που ρωτησα;)!

λεω να την παρω να δοκιμασω.

κοριτσια τα νευρα μου σερνεται το νετ σημερα:evil:

κ εχω βγαλει κ φωτο το σαλονι να ακουσω ιδεες αλλα δεν παιζει να ανεβουν με αυτον τον ρυθμο.

ηλιαχτιδα τρεμω κ μονο στην ιδεα:shock: αχ το μαναρακι μου σκεψου τρομαρα κ αυτο. κ εγω ξερεις ποσες φορες ακουω το τσικ κ παω, ακομα κ τωρα που μεγαλωσαμε, ενω ειμαι κομματια γιατι αααν λεω αααν παθει κατι κ εγω κοιμαμαι τον υπνο του δικαιου:oops:

ο θεος να τα φυλαει τα παιδακια μας κ το ενστικτο της μανας

Διαφημίσεις

ειρηνη μου εγω καποτε δεν εβαζα το τελευταιο εναμιση χρονο το ανακαλυψα τυχαια

λοιπον στα δικα μου τωρα

καταρχην πριν λιγο ελαβα το μηχανημα μου το οποιο ειναι ακομα στη κουτα

1. επλυνα κατι πιατα
  2. καθαρισα δυο ντουλαπια και αλλαξα θεση σε πιατα-κατσαρολες
  3. καθαρισα το ντουλαπι με τη ζαχαρη-καφε κλπ
  4. επλυνα τα ντουλαπια απ εξω
  5. καθαρισα της εστιες
  6. εκανα το φουρνο(απαγορευμενη λεξη το ξερω)
  7. περασα με χλωρινη ολους τους παγκους και τα πλακακια
  8. τραβηξα κουζινα και ψυγειο και καθαρισα σφουγγαρισα

και συνεχιζω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ηλιαχτίδα είναι πολύ άσχημο να κάνουν εμετό όταν κοιμούνται :(

Πάλι καλά που το πήρες είδηση, μου είχε τύχει και εμένα με την μικρή όταν ήταν 2 χρονών....άστα χάλια

βασια μου συληπητηρια για τη θεια:(:(

ηλιαχτιδα εμενα ο μικρος μου εχει κανει στο αμαξι δυο φορες την ωρα που οδηγουσα και τα ειδα ολα μεχρι να σταματησω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ειρηνη μου εγω καποτε δεν εβαζα το τελευταιο εναμιση χρονο το ανακαλυψα τυχαια

Κορούλα μου, μπριάμ, χωρίς ρίγανη δεν έχω κάνει ποτέ... ;). Το θεωρώ "απαραίτητο"... :D

Ανέφερε κανείς τη λέξη φούρνο???!!! :evil::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες,

Επιστρέψαμε από το σχολείο, μόλις έφαγα με το παιδί {εγώ σαν κτήνος... :? } 3 μπιφτέκια και άπειρες πατάτες φούρνου, με φετούλα και σαλάτα.

Τώρα τρώω την σοκολατίτσα μου και παρακαλώ την διατροφολόγο μας, που μας διαβάζει να μου στείλει μήνυμα να μου πει, όταν ευκαιρίσει:

ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ????? :confused::confused:

:mrgreen::twisted::lol::lol:

{φαντάζομαι θα έχει φρίξει μ αυτά που διαβάζει το κορίτσι μου!!! }

Μπιφτεκάκια με λεμονάτες πατάτες φούρνου

DSC01630_zpsb7cb8ca2.jpg

777885dugw57gt25.gif

Χαρα,εσυ εκανες τις πιο μισητές δουλειες σημερα!Μπραβο!

Ηλιαχτιδα,ελπίζω να ειναι περαστικο,πραγματικα πολύ δυσκολο βραδυ!

Ειρηνη μου ,πας πολύ καλά και το πλεον βασικο ειναι πως σε κανει να νιωθεις όμορφα!Συνεχισε και εγω πιο πίσω....

Sailor, περαστικά σου και γρηγορα!

Εχω να δηλωσω πως για λίγες ωρες δεν εχω ασιδερωτα1Εκανα τα μισα πριν νπάρω το πιτσιρικι από το σχολειο,λούστηκα ακι εφτιαξα τα μαλλια μου,επιστρεψαμε ,μαζι με τον κολλητο του και τη μαμα του-φιλη μου για να παιξουν λίγο.Τους εβαλα και εφαγαν κιόλας και τωρα καθησα λίγο να σας διαβασω.Εχω να φυλαξω τα σιδερωμένα και να μαζεψω τα στεγνα και να απλωσω τα επόμενα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Χαρα,εσυ εκανες τις πιο μισητές δουλειες σημερα!Μπραβο!

Ηλιαχτιδα,ελπίζω να ειναι περαστικο,πραγματικα πολύ δυσκολο βραδυ!

Ειρηνη μου ,πας πολύ καλά και το πλεον βασικο ειναι πως σε κανει να νιωθεις όμορφα!Συνεχισε και εγω πιο πίσω....

Sailor, περαστικά σου και γρηγορα!

Εχω να δηλωσω πως για λίγες ωρες δεν εχω ασιδερωτα1Εκανα τα μισα πριν νπάρω το πιτσιρικι από το σχολειο,λούστηκα ακι εφτιαξα τα μαλλια μου,επιστρεψαμε ,μαζι με τον κολλητο του και τη μαμα του-φιλη μου για να παιξουν λίγο.Τους εβαλα και εφαγαν κιόλας και τωρα καθησα λίγο να σας διαβασω.Εχω να φυλαξω τα σιδερωμένα και να μαζεψω τα στεγνα και να απλωσω τα επόμενα.

Ναι Χρυσάκι μου, όπως το λες. Δεν θα το βάλω κάτω, θα τα χάσω!!! Σήμερα δε, περπάτησα τόσο πολύ... μου κόπηκαν τα πόδια {σε σκεφτόμουν το πρωί...!} και έχω και αυτοάμυνα σε 2 ωρίτσες.

Και μεις είχαμε καιρό, να φάμε μπιφτεκάκια, γι αυτό τα τσάκισα... :|

Υ.Γ. Τώρα διαβάζουμε... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

1. επλυνα κατι πιατα
  5. καθαρισα της εστιες
  9. σκουπισα-σφουγγαρισα ολο το σπιτι
  10. αλλαξα σεντονια
  11. ξεσκονισα τη κρεβατοκαμαρα
  12. εκανα το μπανιο
  13. ξεσκονισα το σαλονι
  14. και εκανα τζαμια στο σαλονι
  15. αλλαξα νερο στα λουτλουδακια μου
  16. σκουπισα λιγο τη πισω βεραντα
  17. μαζεψα ελαφρως το πλειρουμ του μικρου
  18. εκανα μια τις πορτες με βετεξ
  19. φαγαμε παστιτσιο απο χτες
  20. επλυνα τα πιατα παλι
  21. ταισα αλλαξα το μικρο

αυτα βαριεμαι δε κανω τιποτα αλλο

θα ξεκουραστω λιγο μετα θα βαλω μεσα το ελλειπτικο και θ ακανω γυμναστικουλα θα λουσω τα μαλλια μου θα κανω τα μπανια μου κι αμα εχω ορεξη θα κανω και μασκες πιλινκ κι αν προλαβω θα βαψω και τα νυχια μου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

1. επλυνα κατι πιατα
  5. καθαρισα της εστιες
  9. σκουπισα-σφουγγαρισα ολο το σπιτι
  10. αλλαξα σεντονια
  11. ξεσκονισα τη κρεβατοκαμαρα
  12. εκανα το μπανιο
  13. ξεσκονισα το σαλονι
  14. και εκανα τζαμια στο σαλονι
  15. αλλαξα νερο στα λουτλουδακια μου
  16. σκουπισα λιγο τη πισω βεραντα
  17. μαζεψα ελαφρως το πλειρουμ του μικρου
  18. εκανα μια τις πορτες με βετεξ
  19. φαγαμε παστιτσιο απο χτες
  20. επλυνα τα πιατα παλι
  21. ταισα αλλαξα το μικρο

αυτα βαριεμαι δε κανω τιποτα αλλο

θα ξεκουραστω λιγο μετα θα βαλω μεσα το ελλειπτικο και θ ακανω γυμναστικουλα θα λουσω τα μαλλια μου θα κανω τα μπανια μου κι αμα εχω ορεξη θα κανω και μασκες πιλινκ κι αν προλαβω θα βαψω και τα νυχια μου

Εκανες πολλά, κοίτα να ξεκουραστείς κορούλα!

Σε ζηλευω για τους καλωπισμους και μακάρι να προλάβεις. Εγώ θα γυρίσω καλές 11 σπίτι!

777885dugw57gt25.gif

Εκανες πολλά, κοίτα να ξεκουραστείς κορούλα!

Σε ζηλευω για τους καλωπισμους και μακάρι να προλάβεις. Εγώ θα γυρίσω καλές 11 σπίτι!

αχ ναι θελω πολυ να κανω πολλα αλλα δε ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι ελπιζω να εχω ορεξη μονο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...