Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

δικό μου είναι το μπλογκάκι καλή μου!Ναι εννοείται θα πάρεις από το κορίτσι αφού συνενοήθηκες... next time:tongue:.Καλή επάλειψη στα έπιπλά σου, καλά που το επισήμανες, θα το κάνω κ γω σήμερα!!

καλε θα σε μαλωσω!εσυ εισαι η ερση:confused: σας εχω πει μονο τα νικ σας θυμαμαι:oops:

γιατι δεν ειπες κατι? αφου ρωτησα η κακομοιρα:|

τεσπα αν αλλαξει κατι σου λεω αλλιως την επομενη! thanks για το τιπ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ... κόρες λούστηκα, έκανα μάσκα, έκανα μπανάκι... το κουφάρι πονάει ολόκληρο.... :rolleyes:

Ευτυχώς ο άντρας μου έχει ρεπό σήμερα και μάζεψε εκείνος το μπάνιο και τώρα κάνει και καφεδάκια...! ;)

Επλυνα κάποια λίγα πιατάκια, πήγα σούπερ επιστρέφοντας από το σχολείο του φιογκακίου, έφτιαξα τοστάκια για πρωινό και φάγαμε (2 για μένα... :| ) και έστρωσα κρεβάτια..

Ειρήνη μου thank you a lot για την προώθηση:P...δεν την πρόλαβα...α και πού είσαι?τα σουβλάκια τρώγονται μετά τη δίαιτα για χωνευτικό:tongue::tongue:

Η μία στηρίζει την άλλη, μη με ευχαριστείς, δεν έκανα τίποτα!

Υ.Γ. Αχ... σουβλάκια...ΤΑ ΑΓΑΠΩ!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαβάσαμε κάτι λίγα, γιατί αύριο θα κάνουν μάθημα ως τις 10, μετά θα φτιάξουν χαρταετό και Παρασκευή έχουν αποκριάτικο πάρτυ :)....ευτυχώς έχουμε και για αύριο λίγα και μετά ξεκούραση!

Έπαιξαν στο κομπιούτερ και τώρα κοιμούνται

Εγώ απο το πρωί, σκούπισα το σπίτι με χειρός σκούπα, πήγα σούπερ, μάζεψα κρεβάτια και αέρισα, μάζεψα απλωμένα, έβαλα πλυντήριο και τα άπλωσα, έβαλα στα παιδιά να φάνε και τέλος!

Και μας Βάσια μου! Παρασκευή, θα κάνουν σαν πάρτυ στο σχολείο αλλά επειδή ήδη έκαναν και τον πήγα, θα τον αφήσω να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί. Θα τον πάμε το βραδάκι στο πάρτυ-μασκέ των αγγλικών του.

Αλλά.. γλυτώνουμε το διάβασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα, κορίτσια!!!:P:p

Σας παρακολουθώ συχνά μπας και ξεκουνηθώ λιγο αλλά... Πολύ σας χαίρομαι που ειστε τόσο άξιες όλες και θέλω να σας μοιάσω αλλά οι δυνάμεις μου δεν με αφήνουν...:?:? Τις τελευταίες μέρες η μπέμπα ξυπνάει στις 6 το πρωί ( και εγώ μαζί της) και μετά πάω εγώ τη δουλειά , αφού τη βάλω για υ΄πνο!!!! Τελικά, όταν γυρίζω κάθομαι να ασχοληθώ με την μπέμπα, όταν κοιμάται λίγο για μεσημέρι (όπως τώρα) ή χαλαρώνω λίγο ή κάνω καμιά δουλειά... Κατά τις 10 είμαι πλέον χώμα και πάω για ύπνο και την αναλαμβάνει ο άντρας μου... Ωραίο πρόγρμαμμα, ε;;; Ούτε πολλές δουλειές αλλά ούτε και τη χορταίνω...:cry::cry::cry:

Σας φιλώ όλες και σας ζηλεύω!!!(με την καλή έννοια):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσι μου, να μη ζηλεύεις καθόλου! Η μπέμπα σου είναι ακόμα πολύ μικρή για να μπορέσεις και συ λιγάκι να μπεις σε πρόγραμμα. Και γω, όταν το φιογκάκι ήταν τόσο μικράκι όλη μέρα ήμουν σε κατάσταση.... αλοφροσύνης, θα πω... :tongue: . Δεν ήξερα από που να πιάσω και που να τελειώσω.

Πάρε χρόνο, κάνε μόνο τα απαραίτητα και όσο προλαβαίνεις, ξεκουράσου και να χαρείς την μπεμπούλα!

777885dugw57gt25.gif

α κ κάτι ακόμα, την άνοιξη προς καλοκαίρι θα κάνουμε τη βάφτιση της μπέμπας, τι προτείνεται σε πρόσκληση, μπομπονιέρα κλπ. οικονομικά πάντα ναι; α κ γλυκό;

Σου βάζω του φιογκακίου, μήπως πάρεις καμιά ιδέα, κι ότι χρειαστείς εννοείται θα σε βοηθήσουμε!

Η μπομπονιέρα μας

vaft2.jpg

Το προσκλήτήριο

andr1.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

δεν το ηξερα βρε Ειρηνη:( εχω μιλησει τωρα με την αλλη κοπελα κ δεν ειναι σωστο.... αλλα αν μου κανει δουλιτσα κ με βολεψει σε αυτα που θελω, να ξερω για την επομενη φορα,αλλα κ παλι δεν καταλαβα ποιο κοριτσι ειναι η ερση???

Εννοείται αφού το έχεις ήδη κανονίσει, αλίμονο! ;)

Απλώς ενημέρωσα για να ξέρεις.:P

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα !!!αν και συννεφιασμενη σημερα..καλομαθα τοσες μερες με τον ηλιο και καπως μου εκανε σημερα..ετοιμασα την κορη μου για τον σταθμο,απλωσα ενα πλυντηριο,στρωσα κρεβατια και πινω τον καφε μου..εχω δουλιτσες σημερα μιας και δεν εκανα πολλα τις τελευταιες μερες και αυριο θα φυγουμε..

Ελπίζω να περάσετε όμορφα και ξεκούραστα, Αρετούλα μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσακια !!!

Αν και συνεφιασμένη μέρα σήμερα εχω καλύτερα κέφια γιατι πληκτρολογόντας εχω να βλέπω τα κοκκινα νυχάκια μου :)

:) :)

Σας φιλω γλυκα για μια όμορφη μερα!!!

Γεμάτη μέρα η σημερινη !!!

Γμτ... δεν τα φωτογράφισα ο μπούφος...! :|:-|

Είναι πανέμορφα λέει?! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κ από μένα. πολύ μουνταμάρα στα γιάννενα κ βροχή. σηκώθηκα 8.30 έβαλα μπριζολίτσες με πατάτες στο φούρνο που είχαμε καιρό να φάμε κ ετοίμασα κ το φαγάκι της μπέμπας. έφαγα πρωινό με τον γιαννάκη μου κ τώρα είπα να σας διαβάσω λίγο κ να γράψω κατι τις.

βάσια ευχαριστώ για τα λινκ ήδη ήρθα σε επικοινωνία με κάποιες κοπέλες.

α να σας πω, χθες ξεσκόνισα όλο το σπίτι με νερό κ ξύδι κ έβαλα μέσα λίγες σταγόνες από ένα λαδάκι που έχω πάρει από τα body shop κ μοσχοβόλισε το σπίτι.

πέρασα τα ντουλάπια της κουζίνας με νερό κ χλωρίνη - είναι ασπρα τα παλιά εργολαβικά - διότι εδώ κ 2 βδομάδες μου χάλασε ο απορροφητήρας κ έχω την αίσθηση ότι όλος ο ατμός από τα μαγειρέματα κολλάει εκεί. αχ άλλο έξοδο πάλι. πόσο κάνει βρε κορίτσια ένας καινούργιος; είναι από αυτά τα παλιά σχέδια τα μεγάλα. θέλαμε να κάνουμε ανακαίνιση στην κουζίνα αλλά είπαμε κρίμα να δώσουμε τόσα λεφτά για κάτι που χρειάζεται στο σπίτι μας - σε λίγο θα σαπίσουν όλοι οι σωλήνες - ας τα δώσουμε καλύτερα εκεί που τα χρωστάμε..........βλέπε χαράτσια, αυξήσεις, έκτακτες εισφορές............ με πιάνει μία τρέλα που το σκέφτομαι γκκκκκκκκκκκ

Και μένα ο απορροφητήρας μου, δεν ρουφάει καλά και θα πρέπει κάποια στιγμή να τον αντικαταστήσω με δυνατότερο... πότε, οέο? :?

777885dugw57gt25.gif

να σας ρωτήσω κάτι, εσείς που έχετε παιδιά. τι απασχόληση μπορώ να βρω στον γιό μου που είναι σχεδόν 3; κάποιοι μου είπανε για ενόργανη ότι ξεκινάνε από πολύ μικρή ηλικία, καράτε μου είπανε πάνω από 4. σκέφτομαι από τον άλλο μήνα να ρωτήσω κ για κολύμπι. τι λέτε;

Εκείνος έχει εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον?

Εμείς πήγαμε ένα χρόνο κολύμβηση και μετά tae μέχρι και σήμερα.

Ενοργανη θα σου έλεγα "όχι", παρά που έχω κάνει άπειρα χρόνια και την λατρεύω αλλά για αγόρι δεν την προτείνω καθώς εμποδίζει την ανάπτυξη του παιδιού (να ψηλώσει).

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αλήθεια; αυτό για την ενόργανη ότι καθυστερεί την ανάπτυξη δεν το ήξερα. α χθές κιόλας διάβαζα για την αυξητική ορμόνη που καλό είναι να βάζουμε τα παιδιά να κοιμούνται νωρίς το βράδυ για να μη χάνουνε λέει το ραντεβού με αυτή την ορμόνη που βρίσκεται στην υπόφυση κ δρά στο πρώτο τρίτο του νυχτερινού ύπνου. κ καλά λέει βάλτε τα παιδιά 9-10 για ύπνο το πολύ. εμείς το χάσαμε το ραντεβού εδώ κ μέρες. κοιμάται κατά τις 11 με 11.30. βέβαια δεν πάει σχολείο. επομένως όταν πάρει κάτι μπορεί να αλλάξει.

ευχαριστώ κ για τις ιδέες για μπομπονιέρα κ πρόσκληση. αλλά δεν θέλω κουτάκι. λέω για σαπουνάκι στους μεγάλους κ δεν ξέρω τι για τους μικρούς. κ δεν αποφάσισα ακόμα για πρόσκληση. ακούω ιδέες.

Kαλημερα κοριτσαρες!

Ειρηνη μου ,μεγαλο μπραβο και το -1 ,αυτο ειναι μεγαλο επίτευγμα!Εγω περιμενω να αδιαθετησω και ειμαι στο +1,από εχθες!

Μιρτούλα,ουτε εγω γνώριζα για το μπλόγκ σου...

Στα δικά μου τωρα,πήγα το πιτσιρίκι μου σχολειο,επεστρεψα για λίγο σπίτι,εστρωσα κρεβάτια και ριχταρια,μαζεψα λίγα ρούχα που γυριζαν εδω και εκει,και εφυγα ,πήρα τη μαμά μου και πήγαμε για εξωτερικές δουλειες.Καθησα λίγο πίνοντας το καφεδάκι μου και ξεκινάω μαγειρεμα αρχικά και μετά τα υπόλοιπα!

Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

εγω σηκωθηκα ορεξατη για δουλειες κ εκανα τα εξης:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. ταισα κ αλλαξα την μικρη
  3. ξεσκονισα ολο το σπιτι
  4. εκανα πορτες
  5. εκανα διακοπτες
  6. καθαρισα απο εξω το ενυδρυο
  7. καθαρισα απο εξω τα ντουλαπια της κουζινας
  8. επλυνα ενα τηγανι κ ενα κατσαρολακι
  9. εβαλα κατι λίγα στο πλυντηριο
  10. εβαλα το φαγητο της μικρης (εμεις εχουμε μακαροναδα, δεν την φαγαμε εχτες γιατι μας εφερε η πεθερα μου πατατες τηγανιτες με αγκιναρες τηγανιτες κ αυγο, γινεται τελειο!!!)
  11. καθαρισα φουρνο
  12. καθαρισα παγκους κ εστιες
  13. συμμαζεψα

τωρα παω να ντυθω να κατεβω στο γραφειο του αντρα μου (η μικρη κοιμαται)

ειρηνη αληθεια η ενοργανη σταματαει το υψος στα παιδια? (μας εχει πει η παιδιατρος οτι η μικρη στην χειροτερη των περιπτωσεων θα παρει το δικο μου υψος 1,80, αλλα σε γενικες γραμμες τα παιδια γινονται πιο ψηλα απο τους γονεις κ δεν θα το ηθελα), αν την παω ενοργανη κατα τα 3 λες να σταματησει το πολυ υψος?

αλήθεια; αυτό για την ενόργανη ότι καθυστερεί την ανάπτυξη δεν το ήξερα. α χθές κιόλας διάβαζα για την αυξητική ορμόνη που καλό είναι να βάζουμε τα παιδιά να κοιμούνται νωρίς το βράδυ για να μη χάνουνε λέει το ραντεβού με αυτή την ορμόνη που βρίσκεται στην υπόφυση κ δρά στο πρώτο τρίτο του νυχτερινού ύπνου. κ καλά λέει βάλτε τα παιδιά 9-10 για ύπνο το πολύ. εμείς το χάσαμε το ραντεβού εδώ κ μέρες. κοιμάται κατά τις 11 με 11.30. βέβαια δεν πάει σχολείο. επομένως όταν πάρει κάτι μπορεί να αλλάξει.

ευχαριστώ κ για τις ιδέες για μπομπονιέρα κ πρόσκληση. αλλά δεν θέλω κουτάκι. λέω για σαπουνάκι στους μεγάλους κ δεν ξέρω τι για τους μικρούς. κ δεν αποφάσισα ακόμα για πρόσκληση. ακούω ιδέες.

εμεις καναμε 1 μπομπο για ολους, για το γλυκο θα σου πω τι καναμε κ βγηκε πολυ οικονομικο, πηραμε μικρες σοκολατιτσες, βγαλαμε το περιτυλιγμα κ αφησαμε μονο το αλουμινοχαρτο, τυπωσαμε περιτυλιγματα με το θεμα στης βαπτησης το ονομα της μικρης κ την ημερομηνια κ τα κολλησαμε, γιναν υπεροχα, θα σου βαλω φωτο αργοτερα να την δεις, ολοι μας λεγαν τα καλυτερα κ ηταν πανευκολο.

Εγώ είμαι "απόλυτη" σ αυτό το θέμα. Το φιογκάκι έχει 2 μέρες την εβδομάδα "δικές" του, Παρασκευή και Σάββατο τον αφήνουμε να κοιμηθεί σχετικά αργά. Τις υπόλοιπες μέρες στις 9 (το αργότερο) είναι στο κρεβάτι του. Και αυτό φέτος που έχει αρκετές υποχρεώσεις και γυρίζει αργά στο σπίτι. Μέχρι και το νήπιο, στις 7.30 ήταν στο κρεβάτι του και περιπου στις 8.30 κοιμόταν. Τα παιδιά για μενα, πρέπει να κοιμούνται νωρίς.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...