Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Recommended Posts

μωρε εμενα αληθεια τριγυρνανε............

οριστε δες

15 March 2012 10:13:43 `````Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

15 March 2012 12:14:32 `````Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποστολή Συσκευασίας

16 March 2012 09:49:55 `````ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ.

16 March 2012 09:50:17 `````ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ.

Παραλαβή Συσκευασίας

16 March 2012 10:21:20 `````ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ.

16 March 2012 10:22:03 `````ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ.

Αποστολή Συσκευασίας

19 March 2012 11:21:11 `````ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ.

19 March 2012 13:46:09 `````ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ.

Αποστολή Συσκευασίας

20 March 2012 14:51:55 `````ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ

20 March 2012 16:40:43 `````ΚΔ ΔΕΜΑΤΩΝ ΡΟΥΦ

Αποστολή Συσκευασίας

22 March 2012 07:16:55 `````Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γατα, αααααααν δε κανω λαθος εμενα περνανε 2 τελωνεια? μια πειραια μια θεσ/νικη? να ναι καλα οι ανθρωποι που μου τα διωχνουν!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

το ιδιο και εμας οδικα, πρωτα τελωνειο θεσσαλονικη μετα πειραια και μετα ρουφ, αμα φτασει ρουφ σε 2 μερες ειναι και στα χερια μου!

ΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μπηκαμε Σαλονικααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα κλαψω!!!! Ταμαρ Ε-Ε-Ερχονταιιιιιιιιιιιιι

Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 11:09:39 πμ ` ` ` `

`

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 12:03:25 μμ ` ` ` `

`

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποστολή Συσκευασίας

Διαφημίσεις

καλημερες

μια ενημερωση για τα δεματακια του τζιμπο

το δικο μου εφυγε 22/2 απο Αμερικη

και ναι απο Γερμανια εφυγε ....16/3

επρεπε να γεμισει η ...νταλικα!!!

κατεβαινουν οδικως και ακομα δεν εχουν φτασει Θεσαλονικη

δε ξερω αν ερχεται με βενζινα η ποδοκινητα χαχαχαχαχχα

τεσπα μαλλον θα χρειαστουμε πολυ υπομονη αυτη τη φορα!!!!!!!

Και ναι! Ήρθαν επιτέλους Ελλάδα και είναι στο κέντρο διαλογής στη Θεσσαλονίκη!!!

Τώρα είδα οτι πόσταρες πιο πάνω. Επιτέλους ήρθαν. Άντε καλές και άμεσες παραλαβές τώρα.

Ελπίζω αυτά που έφυγαν 14/3 να έρθουν πιο γρήγορα καθότι Πάσχα και τα βαφτιστήρια κλπ περιμένουν!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλαμαρι κανε μια βολτα να μη νοιωθουν μονα τους!!!!!

Ρε..να παω να τα πάρω ?? Ποιο γρήγορα θα σας τα στείλω ρε εγώ!! Ε κ με ένα 10% επί της αγοράς μας είμαι οκ χα χα χα χα χα

Ρε..να παω να τα πάρω ?? Ποιο γρήγορα θα σας τα στείλω ρε εγώ!! Ε κ με ένα 10% επί της αγοράς μας είμαι οκ χα χα χα χα χα

Πλάκα πλάκα είσαι τυχερή που μένεις Θεσσαλονίκη. Μάνι μάνι παραλαμβάνεις κατά 6-7 μέρες νωρίτερα.

Φαντάζομαι τη νέα σειρά που αυτή τη στιγμή ανεβάζουν στο site την είδατε....Πόσο μα πόσο χαίρομαι που μου είναι παντελώς αδιάφορα!!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εγώ παλι παρελαβα νωρίς

πήρα σημερα τη μια κουτα απο την παραγγελία της 13/03, ούτε 10 μερες δεν εκαναν

περιμένω άλλη μια, για να δούμε πότε θα έρθει

για να ειμαι ειλικρινής μου κανει μεγαλη εντύπωση, ειδικά μιας και εδώ που μενω ο ταχυδρόμος επιλεγει από μονος του αν και ποτε θα δουλέψει, εχω κανει 2 φορες καταγγελία, λετε να με προσέχουν γι αυτό το λόγο? :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

εγώ παλι παρελαβα νωρίς

πήρα σημερα τη μια κουτα απο την παραγγελία της 13/03, ούτε 10 μερες δεν εκαναν

περιμένω άλλη μια, για να δούμε πότε θα έρθει

για να ειμαι ειλικρινής μου κανει μεγαλη εντύπωση, ειδικά μιας και εδώ που μενω ο ταχυδρόμος επιλεγει από μονος του αν και ποτε θα δουλέψει, εχω κανει 2 φορες καταγγελία, λετε να με προσέχουν γι αυτό το λόγο? :)

Ι hate you!!!!:D

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Η υπομονή μου εξαντλείται ...... από 24 Φλεβάρη φευγάτα και δεν έχουν φθάσει ............. Αύριο κλείνει μήνας κανονικά, 20 εργάσιμες :evil:

http://gymboreelines.com/

επόμενη συλλογή ..... και πάλι δεν μας αρέσει

Για τα ελικοπτεράκια δεν πεθαίνω κιόλας, για τις πασχαλίτσες όμως ναι !!! Ορίστε που θα πάνε τα τζίμπακς....

BOftp3.png PzWNp3.png

χατζικο με την ιδια νταλικα ερχονται , οποτε υπομονη!

Κοίτα το σκέφτηκα πανταχόθεν, με βλέπω για αμερικάνο ξάδερφο σου λέω, ούτε με τα πόδια να ερχόταν .....

Και μου την βαράει που το τζίμπο ποιεί την νήσσα για το τράκινγκ νάμπερ.................

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...