Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Recommended Posts

Μην με βρίσετε..παρέλαβα από 15/3..ΤΕΛΕΙΑ!!! είχα και το μαγιω μέσα!!μούρλια..εμένα η πρώτη έκανε 12 μέρες να έρθει,η δεύτερη 9 και τώρα 8 μέρες!

Μην παίζεις με τα νευρα μου!!! Δεν το πιστεύω. Ε ποτέ!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμα πω ααααα μαααααατουυυυυυυτττττττττ θα φταιω χαχχαχχααχχαχαχα?????????????????

τελικα αλλα ερχονται με πλοια τραινα και ποδαρατα και αλλα πετωντας αχχαχαχχαα

ποιο μαγιω??????

Πήγα να κάνω και εγώ παραγγελία πριν λήξει το -30% και κοίταξα τα μέιλ μου γιατί μου φάνηκαν ακριβά σε σύγκριση με πέρισυ που είχα αγοράσει και είχα δίκιο. Πέρισυ είχα πάρει 9 πράγματα μέσα σε αυτά και 3 σορτσάκια τέλεια και είχε βγει 71 δολάρια.

Δεν έκαναν πάνω από 10 δολάρια κανένα από αυτά και την είχα κάνει Μάιο....οπότε θα περιμένω πάλι να περάσει ο καιρός να κάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις....άσε που δε τρελάθηκα φέτος και με τίποτα.....πολύ καλύτερα τα περσινά!

Ελπίζω μονο να σταματήσουν αυτές οι καθυστερήσεις ρε μαμώτο!

Ελπίζω μονο να σταματήσουν αυτές οι καθυστερήσεις ρε μαμώτο!

Σκέφτομαι να τους στείλω μνμ οτι είμαι πολύ απογοητευμένη από το delivery service τους. Όχι οτι θα ιδρώσει το αυτί τους αλλά έτσι, για την τιμή των όπλων

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Στείλτε τους ότι μύνημα νομίζετε.

Απλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πουν ότι ΟΚ αφού δεν σας ικανοποιεί το delivery schedule, από εδώ και μπρος μόνο recorded delivery (=κούριερ=τελωνείο) στην Ελλάδα. Μετά τέρμα τα τζίμπο!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Στείλτε τους ότι μύνημα νομίζετε.

Απλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πουν ότι ΟΚ αφού δεν σας ικανοποιεί το delivery schedule, από εδώ και μπρος μόνο recorded delivery (=κούριερ=τελωνείο) στην Ελλάδα. Μετά τέρμα τα τζίμπο!!!!

Αχ όχι! Δεν στέλνω...με έπεισες!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Συμφωνώ με τζατζίκι...μη βρούμε το μπελά μας στο τέλος!!

Εχω ένα νέο...της μικρής μου της δοκίμασα χθες όλη την περσινή της γκαρνταρόμπα ...κ της κάνουν όλα σχεδόν...

Τώρα να χαρώ ή να στεναχωρηθω ???

Χα χα χα χα

Συμφωνώ με τζατζίκι...μη βρούμε το μπελά μας στο τέλος!!

Εχω ένα νέο...της μικρής μου της δοκίμασα χθες όλη την περσινή της γκαρνταρόμπα ...κ της κάνουν όλα σχεδόν...

Χα χα χα χα

Εγώ πάντως ένα μικρό τσίμπημα απογοήτευσης θα το ένιωθα!!!!!Ειλικρινά!!:P:p

FuWlp3.png 2ebBp3.png

13/03 έβαλα 2 παραγγελίες στο gymboree.

15/03 άλλες 2 στο crazy8.

Χθες έλαβα τη μία από crazy8.

Πάντως εγώ δε στέλνω μέηλ για καθυστέρηση αν δεν περάσει μήνας τουλάχιστον.

Φοβάμαι μην αλλάξει πολιτική το τζίμπο και δεν θα το αντέξω:-(

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Τίποτα από τα δύο :)

Σ' αυτές τις ηλικίες και της δικής μου της έκαναν, ειδικά τα καλοκαιρινά, απλά ήταν πιο κοντά.

Μόνο ύψος έπαιρνε, βάρος ελάχιστο (αναλογικά).

Κι εγώ κοίταγα τα περσινά καλοκαιρινά της χθες και έχω 4άρια που της κάνουν κανονικά.

QnL8p2.png

Εγώ πάντως ένα μικρό τσίμπημα απογοήτευσης θα το ένιωθα!!!!!Ειλικρινά!!:P:p

Μα....για αυτό....μάλλον κ τα δυο νιώθω!! χε χε

Απογοήτευση γιατί δεν έχω δικαιολογία να πάρω νέα ρουχαλάκια αφου τα καλοκαιρινά της ειναι σε άριστη κατάσταση !!!

Τίποτα από τα δύο :)

Σ' αυτές τις ηλικίες και της δικής μου της έκαναν, ειδικά τα καλοκαιρινά, απλά ήταν πιο κοντά.

Μόνο ύψος έπαιρνε, βάρος ελάχιστο (αναλογικά).

Κι εγώ κοίταγα τα περσινά καλοκαιρινά της χθες και έχω 4άρια που της κάνουν κανονικά.

Ναι βρε παιδι μου.....αλλά πάντα μας κάνουν τα περσινά μας καλοκαιρινά γιατι η μικρή μου αλλάζει ετος τέλη ιουλιου οποτε μας μπαινουν σχεδόν ολα από αποψη ύψους , μη σου πω πως φέτος της κάθονται καλυτερα τα φουστάνια πάνω της!! Γιατί το μαμώτο ειναι οτι πχ φετος θα κλεισει τα 4 , αν αγοράσω 3-4νουμερο της ειναι οριακό πχ εως τους 104ποντους (ειναι ηδη 102εκ) ενώ αν της πάρω το 4-5 νούμερο της ειναι ολιγο μεγάλα...γκρρρρρ

Δεν πειράζει καλυτερα για το πορτοφόλι μου χαχα θα παρω τα τζιμπακς μου να συμπληρωσω σορτσάκια κ μαγιουδάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...