Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι θες να τους γραψουμε ακριβως ψιψινα?

σε απλα ελληνικα, αποδωσε μου το κειμενο(μην τα πεις γατουλιστικα,ξερεις οτι ακομα ειμαι στο training:lol::lol::lol:) κ θα στειλω αμα θετε

Καλημερα σας, ετοιμαζομουν να κανω μια παραγγελια και παρατηρησα το εξης

ενω το συνολο του καλαθιου μου ηταν λιγοτερο απο 125 δολλαρια για ελλαδα με απλη αποστολη, στο τσεκουτ εδειχνε 32 δολλαρια κοστος μεταφορικων ενω μεχρι τωρα ειναι παντα 22 δολλαρια.

Εδω http://www.gymboree.com/our_company/help_template.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306254237&bmUID=1332822249564#canada βλεπω οτι ειναι 22 δολλαρια.

Μηπως εχει γινει κατι λαθος? Μπορειτε να το ελεγξετε? Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας, ετοιμαζομουν να κανω μια παραγγελια και παρατηρησα το εξης

ενω το συνολο του καλαθιου μου ηταν λιγοτερο απο 125 δολλαρια για ελλαδα με απλη αποστολη, στο τσεκουτ εδειχνε 32 δολλαρια κοστος μεταφορικων ενω μεχρι τωρα ειναι παντα 22 δολλαρια.

Εδω http://www.gymboree.com/our_company/help_template.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306254237&bmUID=1332822249564#canada βλεπω οτι ειναι 22 δολλαρια.

Μηπως εχει γινει κατι λαθος? Μπορειτε να το ελεγξετε? Ευχαριστω!

οκ,το γραφω και τους το στελνω ναι?

ή μηπως θες εσυ?να στο κανω κοπυ πειστ εδω?πως θες γατουλα μου?

edit παρε το κειμενο μικρο μου,αλλαξε το αν κατι δε σ αρεσει κ στειλτους,ναι?

Good morning,

I was just about ready to place an order, when I noticed that whilst the total of my basket was under 125$ , during check out I was asked to pay an extra 32$, when up until now the shipping cost was 22$ , as stated in the link below (concerning Europe). http://www.gymboree.com/our_company/...2249564#canada

Could you please check whether there has been a mistake?Kindly inform me on that.

Best regards

δοκιμασε να μειωσεις τα αντικειμενα στο καλάθι

ισως ειναι θεμα βαρους (αν εχεις πχ παπουτσάκια ή μπουφάν)

οταν ειχα καλαθι αξίας 250$ (ενταξει, δοκιμες εκανα) τα μεταφορικά ήταν 45$.

θα σου ελεγα να δοκιμασεις πρωτα αυτό και μετα στειλε μεηλ

dJzIp2.png Fysmp3.png

το εχουμε κανει αυτο ηδη ζουζουνελ!!!!

ουφι, στειλε το εσυ γιατι εγω μεθαυριο φευγω και ενημερωσε εδω αν εχεις καποια απαντηση!!!!

προσθεσε στο pay an extra 32$, για standard delivery

το εχουμε κανει αυτο ηδη ζουζουνελ!!!!

ουφι, στειλε το εσυ γιατι εγω μεθαυριο φευγω και ενημερωσε εδω αν εχεις καποια απαντηση!!!!

προσθεσε στο pay an extra 32$, για standard delivery

οκ ,το στελνω κ θα ενημερωσω εδω

Διαφημίσεις

κοιτα η θα διορθωσουν το απλο προς τα κατω η θα διορθωσουν το εξπρες προς τα πανω χαχαχχαχχα!

50-50 το παιζουμε χαχαχαχχα

μωρε μηπως αποφασισαν να μας βγαλουν απο ευρωπη κ δεν το ξερουμε???:lol::lol::lol:

τεσπα,θα δειξει....

Και θα ανεβασουν ολα τα μεταφορικα γενικως? Γιατι για καλαθι μεχρι 145$, εξακολουθει και δινει 37$ μεταφορικα. Οποτε, αν κρατηθει το 32$, θα πρεπει να αλλαξουν ολα τα αλλα "απλα", αλλα και ολα τα "εξπρες".

Ας ελπισουμε οτι δεν θα θελησουν να κανουν κατι τετοιο...

ni9Xp2.pngPLBcp2.png

ποια δε βαριεται να βαλει αγγλικη διευθυνση και να τσεκαρει το τσεκαουτ πριν το στειλουμε?

τωωωωωωρα...το στειλα ηδη!!!χαχαχαχαχ

ηδη απαντησαν οτι το επεξεργαζονται κ θα μου απαντησουν εντος 48ωρου-το κλασικο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...