Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Recommended Posts

αγάπες μου...δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά...ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!!

Την παραγγελία που έγινε 15/03 :tongue::tongue::tongue::tongue:

Η κουτα ήταν μικρή με δέκα κομμάτια...

ιιιιιιιιιιιι μαρακι θελω κ εγωωωωωωωωωωωω

ηρθε σημερα ενα χαρτακι απο ταχυμεταφορες αλλα πρεπει να ναι η προηγουμενη παραγγελια μου! ειχα δει οτι ηταν γιαννενα απο πεμπτη.......

αλλα τωρα που το σκεφτομαι αυτη λογικα με απλα ελτα θα ρθει.......

βρε λες να ηρθαν κ οι δυο?!?!?!?!?!?!? μια με ταχυμεταφορες μια με ελτα....

πολυ καλο για να ναι αληθινο!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααα νομιζω αυτο εγινε!!!!!!!!

βαζω το τρακινγκ της παλιας στο σαιτ του ελτα κ το βλεπει οτι εφυγε απο γιαννενα τη παρασκευη τελικα το βαζω στις ταχυμεταφορες κ δεν το αναγνωριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρααααα ισως ηρθαν κ οι 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυριο πρωι πρωι θα παω να δω!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

ΕΣΥ! εγω θα ειμαι Κρητη χοχοχοχο οποτε την αλλη Τεταρτη

Για να μην αισθάνεσαι μόνη έχω να σου πω οτι είναι στο όνομα του μπαμπά μου ο οποίος πήγε στο χωριό κι έρχεται τη Δευτέρα. Αν φέρουν χαρτάκι αυτή τη φορά θα τα παρω κι εγώ από Δευτέρα.Είπες κάτι;....Δεν μας θέλει. Μην το ψάχνεις....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

αχαχαχχα, παντως την αλλη εβδομαδα θα ειναι στα χερια μας και χωρις τριευρο πιστευω χεχεχχεχχε

Γατουλα καταργηθηκε το τριευρο.

Ή τα σκαμε κανονικα στο τελωνειο ή ειναι εντελως free.

Διαφημίσεις

φτουυυυυυυυυυυυ ηταν μια παραγγελια που ειχα ξεχασει..................... ατυχια.............

ελπιζω μπας κ επειδη παρελαβαν ολες νωρις παραλαβω κ εγω πριν το πασχα..............

γατουλα κ ταμαρ εσεις παλιες παραγγελιες περιμενετε νομιζω ε?

ποια αλλη εκτος απο το μαρακι παρηγγειλε μεσα μαρτη για πασχαλινα?

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

γατουλα κ ταμαρ εσεις παλιες παραγγελιες περιμενετε νομιζω ε?

ποια αλλη εκτος απο το μαρακι παρηγγειλε μεσα μαρτη για πασχαλινα?

κι εγω παρήγγειλα 13/3, 2 κούτες

τη μια κουτα την παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδα, την άλλη την περιμένω, για να δουμε

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...