Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σε όλες,

Με λένε Μαίρη είμαι 35 χρονών και ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την εξωσωματική και να ζητήσω τη γνώμη σας για την κατάσταση μου, μιας και νιώθω ότι χρειάζομαι μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν περάσει κάτι παρόμοιο.

Έχω κάνει τρεις εμβρυομεταφορές:1η (Σεπτεμβρίος 2024): Επιτεύχθηκε εμφύτευση τους ενός εμβρύου αλλά είχα παλίνδρομη στις 5 εβδομάδες.2η (Ιανουάριος): Αποτυχία εμφύτευσης.3η (Μάρτιος): Και πάλι εμφύτευση του ενός με παλίνδρομη κύηση στις 6 εβδομάδες.Σε όλες τις προσπάθειες έγινε μεταφορά δύο βλαστοκύστεων ΑΒ ποιότητας. Από τα 8 έμβρυα που είχαμε, μένουν πλέον 2 στην κατάψυξη.Η εξωσωματική είναι η μόνη μας επιλογή, καθώς ο σύζυγος μου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχαμε καταψύξει σπέρμα πριν 4 χρόνια.

Μετά την τελευταία αποβολή νιώθω χαμένη και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Από πλευράς μου σε όσα έχουμε ελέγξει δεν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό θέμα, οι ορμόνες μου είναι καλές, έχω κάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση και βιοψία ενδομητρίου και όλα είναι καθαρά,έχω φυσιολογικό βάρος, ασκούμαι συστηματικά, ο θυρεοειδής μου έχει ελεγχθεί και δεν έχω πρόβλημα με το πάχος του ενδομητρίου. Προσέχω τη διατροφή μου,δεν καπνίζω και δεν πίνω αλκοόλ.

Στις εμβρυομεταφορές ξεκινάω οιστρογόνα τη δεύτερη μέρα του κύκλου,την 7η μέρα συνήθως κάνω υπέρηχο και ήταν και στις 3 μεταφορές το ενδομήτριο παχύ και τη δέκατη μέρα ξεκινάω προγεστερόνη. Οιστρογόνα παίρνω 12 mg τη μέρα πριν τη μεταφορά και ανεβάζει στα διπλασιάζει στα 24 mg μετά τη μεταφορά.αυτό με έχει προβληματίσει τελευταία. Επίσης παίρνω προληπτικά Σαλοσπίρ και αντιπηκτική ένεση.Έχει κάνει κάποια παρόμοιο πρωτόκολλο;

συγγνώμη για το τεράστιο μήνυμα απλά ήθελα να συνοψίσω όσα περισσότερα μπορώ για να δώσω καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 
      Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!☺️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια λαβατε απαντηση απο gymboree σχετικα με τα μεταφορικα;

Εγω τους ρωτησα για ποιο λογο χρεωνουν 32 $ αντι για 22 $ που λενε στο site και μου απαντησαν αλλ'αντ'άλλων!

"Orders shipping standard are shipped via DHL Global Mail and are typically delivered

within 14 business days after orders are shipped from us. Tracking service is not featured

on this type of shipping method. Orders shipping express to this destination, on the other

hand, are shipped via FedEx International and are typically delivered within 4-7 days.

Tracking service is featured on this type of shipping method.

Shipping fee, also posted on the "International Shipping" page of our website, will be

automatically added to your total amount based on the destination country and your order

subtotal. Please note, our prices are quoted in U.S. currency and do not include local

duties and taxes. Orders shipping internationally are subject to customs inspection and

may be charged with additional duties, taxes and/or brokerage fees at the time or after the

delivery. Recipients including the gift recipients are fully responsible for all import

related charges. For more information about these import related charges, please

contact the customs office in your area. "

Διαφημίσεις

για να δουμε τι θα απαντησουν στην ουφι, εδω δεν απαντησαν τιποτα!

κ για να μην εχετε απορια...μολις τσεκαρα τα μεηλ μου-τιποτα δεν εχουν απαντησει ακομα εκτος απο κεινο το μηνυμα που σας ειπα οτι μου στειλαν,οτι επεξεργαζονται το ερωτημα μου....

οταν εχω νεα θα τα γραψω εδω...

χαχαα τα μπερδέψατε τα Αμερικανάκια αφού σας έχω πει καίνε εγκεφαλικά κύτταρα αν είναι κάτι εκτός διαδικασίας, το εξηγείται σαν να μιλάτε σε 5αχρονο και βγάλε ....

για δεν ρωτάτε στο φεις τους, έχετε περισσότερες πιθανότητες να σας απαντήσουν γρήγορα .....:D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

καλα λεει η access....καψαν εγκεφαλικα....κοιταξτε τωρα απαντηση....(ενω η access εχει ηδη επιβεβαιωσει οτι το χουν διορθωσει....:lol:)

Hello,

Thank you for your email and inquiry.

We sincerely apologize for the difficulties you experienced on our website. .

Once you have placed the order, please reply to this email with your new order confirmation number. We will gladly adjust the prices and credit the difference to the credit card used to place the order.

If you have any additional questions or concerns, please do not hesitate to contact us. We are available Monday through Friday, 6:00am to 9:00pm, Saturday, 7:00am to 3:00pm, and Sunday, 8:00am to 4:00pm Pacific Standard Time.

Sincerely,

Jacquelin

Gymboree Customer Service

877 449 6932

οοοοοο,τι να ναι....:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...