-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:
Καλημέρα!!!
Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;
Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.
Για τις εβδομάδες πάντα κι εγώ τα μπερδευα και πηγαινα βάση της εφαρμογής που ευτυχώς ταίριαζε με τον υπέρηχο!
Τα μωρά επειδή είχα κι άλλο παιδάκι τα ένιωθα από πολύ νωρίς αλλά πάντα η μπουμπου που ήταν πιο ψηλά ήταν πιο δραστήρια ... το μπέμπη τον ένιωθα ανεπαίσθητα και κυρίως όταν ήμουν ξαπλωμένη το βράδυ και τον ενοχλουσα πρώτα!
1 hour ago, Makelen είπε:Κορίτσια εκανα την ετ. Πήρα ταξί για επιστροφή. Πήγαμε να τρακαρουμε και έβαλα δύναμη κ κόντρα. Τρανταχτηκα ολόκληρη. Φοβάμαι πως δεν ήταν καθόλου καλό αυτό δυστυχώς. Μεγάλη γκαντεμια..
Καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι για τέτοια! Τα εμβρυακια σου κάνουν ακόμα βολτουλες μέσα στη μήτρα σου!!! Ο γιατρός μου μου έλεγε μόνο εδώ στην Ελλάδα πάτε σαν να έχετε πραγματικά αυγά ανάμεσα στα πόδια σας... σε άλλες χώρες καβαλανε το ποδήλατο μετά και πάνε σπίτι τούς! Εύχομαι Αύριο μεθαύριο να στήσουν τη φωλιτσα τούς μέσα σου και σε λίγες μέρες να μας πεις τα ευχάριστα!!!
- 1
-
Μαμα....πειναω.....
-
Θέματα
-
- 8.368 απαντήσεις
- 974.378 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 478.506 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 131.109 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.173.693 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.902 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.368 απαντήσεις
- 974.378 εμφανίσεις
-
- 1.593 απαντήσεις
- 61.635 εμφανίσεις
-
- 28.280 απαντήσεις