Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Angel83 said:

Καλησπέρα, εγώ θα σου πω απλά τη δική μου εμπειρία από τον προεμφυτευτικο... Μετά από 5 αποτυχημένες έμβρυομεταφορες προχώρησα σε 2 ωοληψιες κ έστειλα για προεμφυτευτικο έλεγχο σε 2 δόσεις συνολικά 13 βλαστοκυστες (ετών 41), φρέσκες όχι κατεψυγμένες, σε κατεψυγμένες δε συστήνεται γενικα, αυτή τουλάχιστον είναι η θέση του δικού μου γιατρού. Από τις 13 βρέθηκαν 2 υγιείς, έχω βάλει τη μια κ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο. Δόξα το θεό όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Για μένα τουλάχιστον ο προεμφυτευτικος ήταν μονόδρομος κ μου έδωσε τη λύση μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Σκέψου σε πόσες ακόμη αποτυχημένες εμβρυομεταφορες θα προχωρούσα με τις 13 βλαστοκυστες, με ότι συνεπάγεται αυτό κατά βάση για τη ψυχολογία τη δική μου κ του συζυγου  μου. Οικονομικά δεν κέρδισα κάτι, αφού τα λεφτά ουσιαστικά από τις εμβρυομεταφορες τα έδωσα για τον προεμφυτευτικο. 

Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

1 hour ago, Bubble24 said:

Ο προεμφυτευτικός έχει αξία και νόημα όταν έχεις πολλές βλαστοκύστες (>5) και θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αν έχεις λίγές βλαστοκύστες ή οι δύσκολα φτιάχνεις καινούριες δεν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό για τους λόγους που είπαν και τα άλλα κορίτσια. Προχώρησε σε ΕΤ (αυτό κάνω και εγώ και είμαι 46 λόγω δυσκολίας από ανδρικό παράγοντα). Αυτό προτείνουν και μεγάλα κέντρα εξωσωματικής στο εξωτερικό. Αν έχεις αρκετές σε βοηθάει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή και να αυξήσεις πολύ τις πιθανότητες βιώσιμης εγκυμοσύνης. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μειώνεται η πιθανότητα επιβίωσης των εμβρύων εφόσον τα εργαστήρια είναι καλά. Αν είσαι σε καλό εμβρυολογικό και έχεις πολλές θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σχετικά με το κόστος, αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 700 + 250 ανά έμβρυο, δλδ αν έχεις δύο έμβρυα 700+500 ευρώ.

Έκανες πολύ καλά!! Σε γλύτωσε από απίστευτη ταλαιπωρία και στεναχώρια. Στην περίπτωση όμως που σε μια κοπέλα μετά βίας προκύπτει μια βλαστοκύστη και υπάρχει σημαντική υπογονιμότητα η άμεση ΕΤ είναι μονόδρομος. 

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

11 minutes ago, Losr said:

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

50 minutes ago, Neverstop said:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

16 minutes ago, Losr said:

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

18 minutes ago, Losr said:

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ Η ΠΩΛΗΣΗ

Recommended Posts

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 10€:

Α1.ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ

Α2.ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-Γ.ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ

Α3.ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ,ΔΥΟ ΖΩΕΣ-ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥΝΤΑ

Α4.Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-ΧΡ. ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

Α5.ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ-ΘΑΝ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Α6.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ Ν ΑΓΑΠΑΕΙ-Μ. ΤΖΙΡΙΤΑ

A7.ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ-ΚΑΤ. ΓΚΟΥΝΑ

Α8.ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ-Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ 8€:

Α9.ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ -TURKALI

Α10.Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ-ΛΟΥΛΑ ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ

(ισχυουν και οτι λεει η υπολοιπη αγγελία)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ?/ΕΚΑΣΤΟ-ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΩΝ

1.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ- ΟΜ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

2.Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ-ΧΡ. ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

3.ΤΟΥΡΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ-Γ.ΠΕΤΡΕΝΙΩΤΗΣ

4.ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ-ΕΛ. ΚΑΠΛΑΝΗ

5.ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ-ΤΑΣ. ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ

6.ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ-ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

7.ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ-ΠΑΝΤΟΥΛΕΣΚΟΥ

8.ΜΕΙΝΕ ΑΚΙΝΗΤΗ-ΜΑΡΓΚ.ΜΑΤΣΑΝΤΙΝΙ

9.ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ-ΕΛ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

10.ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ-QUARDA SAILO

11.ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ-ΚΕΝΙΖΕ ΜΟΥΡΑΤ

12.ΤΕΡΑ ΑΜΜΟΥ-Ν.ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

13.Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΑΡΟΥΝΤΑΤΙ ΡΟΙ

14.ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ-ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ

15.ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ,ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ-ΝΤΙΛΡΟΥΜΠΑ ΑΡΙ

16.ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ-ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΩΝΑ

17.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΟΟΥΕΝ ΣΙΕΡΣ

18.ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ-ΟΛ. ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΤΟΥ

19.ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΑΒΙΑΣ-ΚΒΙΕΤΑ ΛΕΓΚΑΤΟΒΑ

20.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ-ΓΙΑΝ. ΤΣΑΤΣΙΚΑΣ

21.ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ-ΔΕΣΠ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

22.ΣΤΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ-ΓΙΑΝ. ΚΑΨΗΣ

23.ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ-ΜΑΡ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

24.ΧΙΟΝΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ-ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΙΛΤΣΕΡ

25.Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΗΤΑΥΡΟΥ-ΒΑΓ. ΚΟΥΤΑΣ

26.ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ-MOUNA AYOUB

27.ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ-ΤΕΡ. ΜΑΚΜΙΛΛΑΝ

28.ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΝΓΚΟΥΓΙΕΝ

29.ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ-ΠΕΡΣΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΗ

30. ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ-MARIAADLE

ΚΑΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 10?:

Α1.ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ

Α2.ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-Γ.ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ

Α3.ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ,ΔΥΟ ΖΩΕΣ-ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥΝΤΑ

Α4.Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ-ΧΡ. ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

Α5.ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ-ΘΑΝ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Α6.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ Ν ΑΓΑΠΑΕΙ-Μ. ΤΖΙΡΙΤΑ

A7.ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ-ΚΑΤ. ΓΚΟΥΝΑ

Α8.ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ-Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ 8?:

Α9.ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ -TURKALI

Α10.Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ-ΛΟΥΛΑ ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ

(ισχυουν και οτι λεει η υπολοιπη αγγελία)

EKTOΣ Α2 A4 A8 ΚΑΙ 21

Διαφημίσεις

• 5 months later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...