Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

      Λοιπόν, για τη θρομβοφιλια δεν ξέρω να σου πω, αλλά αν δε νοιωθετε καλά, να επιμείνετε να κάνει μια εξέταση, έτσι κι αλλιώς αίματος είναι.. 

      Με το τέστ Παπ δεν υπάρχει θέμα, πιο επικίνδυνο είναι να υπάρχει κάποιο μικρόβιο και να μη βρεθεί και γενικά καλλιέργεια κολπικού υγρού θα κάνει και σε άλλο στάδιο της εγκυμοσύνης γιατί λόγω της κατάστασης υπάρχουν πολλά υγρά στην περιοχή και ανθούν διάφορα πράγματα..

      Η αποκόλληση δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την κούραση. Σίγουρα την επιβαρύνει η κούραση και η έντονη δραστηριότητα, αλλά η αποκόλληση μπορεί να έχει να κάνει και με τον τρόπο που έπιασε ο σάκος πχ όταν αναπτυσσόταν. Μη σας αγχωνει αυτό. Μικρές αποκολλήσεις συμβαίνουν, αλλά με την ξεκούραση φεύγουν!

      Σε ευχαριστούμε πολύ αλήθεια η θα ζητήσω 30 Μαίου να της γράψει και για θρομβοφιλια η επειδή είναι μακριά ακόμα 12 μέρες μπορεί να  πάρω μια γνωστή μου που δουλεύει σε νοσοκομείο να της γράψει θα δω 

      • Ευχή 2

Recommended Posts

Είμαι από επαρχία και έχω λόγω ακύρωσης προς διάθεση εισιτήρια για την παράσταση ALLEGRIA στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 09 Σεπτέμβρη, 9μ.μ.

Είναι 5 ενηλίκων και 2 παιδικά. Είναι στη ζώνη Α, κερκίδα 105 δείτε http://www.lavris.gr/times-eisitirion.html και αγοράστηκαν 65 ευρώ των ενηλίκων και 52 των παιδιών συν έξοδα. Αρχική προσφορά μου για τιμές τμήματος Β δλδ. 55 ενηλίκων-44 παιδιών. Δεκτές προτάσεις μέσω mail, σίγουρα συζητάμε καλύτερη τιμή για ομαδική αγορά.Η αποστολή-πληρωμή θα γίνει μέσω κουριέρ, με έξοδα μισά μισά. Θα απουσιάσω από 23-30 Αυγούστου.Συνεπώς θα απαντήσω σε τυχόν προτάσεις σας μετά τις 30.

Ευχαριστώ.Αλίκη

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...