Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
καλα αυτος ο πρωτος ποσο ξυλο θελει που μας ειπε οτι κλεινει Σε ενα 24ωρο και μας εδωσε κι εκεινες τις ηλιθιες σταγονες! Για μηνυση ειναι!!!!!

Μηνυση??? Κοπάνημα ηθελε, αλλα θα εβρισκες και το μπελα σου στο τελος!

Περαστικα σας και παλι. Αυτο με τις αρπα-κολα διαγνωσεις μπορει να με τρελανει. Το εχω παθει με δερματολογο ο οποιος μου εδωσε μια αλοιφη για να μου περασει το προβλημα κι αυτο χειροτερεψε τοσο που κατεληξα στα εφημερευοντα του Λαικου ξημερωματα να μου ανοιγουν τη γαμπα με νυστερι γιατι ειχε φτασει το οιδημα στο Θεο. Δεν μπορω να φανταστω πόσο θα με εφτανε στα ακρα αν συνεβαινε στο παιδι μου...θα μου πεις και τι να κανεις...απλα να ευχεσαι να μη σου συμβει.


NuWHp2.png

InJWp3.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Skybeam

    1649

  • mariapap82

    1369

  • skountoufla

    1119

  • xanp

    955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Απαπα σκουντουφλα τι φρικη κι αυτη που περασες?

Δεν υπαρχει σωστος γιατρος σημερα δυστυχως!

Με μουφα πτυχια ειναι ολοι τους...

Ασε οταν προκειται για το παιδι σου υποφερεις πιο πολυ!


ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα!!! Επιτέλους σπίτι!!!!

Μαρακι όλα να πανε καλα...αφου κλείνει σιγα σιγα ε λογικά θα κλείσει τελείως.

Sky για πες πως ειναι ο μικρός;; Ξεκινάμε στερεες;;;;

Εμείς καλα!! Σημερα έχουμε να πάμε σε πάρτυ!!!! Καμία εορταζουσα δεν έχουμε εδώ στο καφε;;; Αν ειναι κάποια χρόνια πολλα!!!!!


h3HFp3.png

NlXcp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα!!!

Σημερα θα βάλουμε κρεβάτι στον μεγάλο!!!!! Να δούμε πως θα αντιδράσει... Δεν θα τον βάλω να κοιμηθεί ακόμα γιατι δεν έχω πάρει προστατευτικό αλλα θα τον ξεκινήσω απο αύριο σιγα σιγα τα μεσημερια. Για πείτε μου και εσείς την γνώμη σας πως να κάνω την μετάβαση... Εγω λέω να αρχίσω με μερικά μεσημερια και μετα να τον βάλω βράδυ. Αν μου πει ότι θέλει την κούνια του να τον αφήσω στην κούνια;;;

Καλε που είστε ολες;;;

Ξέχασα να σας πω ότι το γιογιο δεν το θέλει καθολου...παω να τον αφήσω χωρίς πανα και αρχίζει και φωνάζει πανα πανα!!! Πέρασε και το συγκαμα που είχε και δεν τον ενοχλεί οπότε μάλλον για του χρόνου το καλοκαίρι μας βλέπω να βγάζουμε πανα


h3HFp3.png

NlXcp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Ρουμπινη μου την πανα αστην για του χρονου ειναι εξαιρετικα νωρις

Για αγορι 2 χρονων να την κοψει θα παιδευτεις πολυ.

Ενω οταν το κανεις στην ωρα του θα το κοψει σε μια βδομαδα

Στο λεω εκ πειρας!!!!

Για το κρεββατι εμας ειχε χαρει πολυ απτην πρωτη στιγμη

(και ο ενας και η αλλη) γιατι πηγαν σε αλλο καινουριο γι αυτους

Κρεββατι οποτε ειχαν ενθουσιαστει που θα κοιμουνται στο καινουριο

Ασε που στο νεο κρεββατι λειπουν και τα καγκελα και ανεβοκατεβαινουν

Εκει να δεις χαρα νομιζω οτι θα ανεβει ο δικος σου και δε θα ξεκολαει

Το μονο θεμα θα ειναι οι νυχτερινες βολτες αν ηθελε να ερχεται στο

Δικο σας τη νυχτα αν οχι τοτε δε θα το κανει ουτε τωρα!

Οποτε κατευθειαν βαλτον για βραδυ για ελεγα.


ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png
Δημοσιεύτηκαν
περαστικά Μαράκι στη Λυδία εύχομαι να κλείσει τελείως.

σκάι αύριο ξεκινάτε στερεές ή θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα;;

Μακαρι ξανθη μου γιατι εχω στεναχωρεθει πολυ και μεχρι να κλεισει δε θα ησυχασω!


ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png
Δημοσιεύτηκαν

Μαρία στο δικό μας δεν θέλει γιατι είμαστε κι εμείς εκεί και θέλει την απλα του ο κυριος:tongue: πόσες φορές τον παρακαλαω πια να έρθει να κοιμηθούμε μαζι και μου λέει ΌΧΙ!!!! εσυ τους είχες βάλει στο κρεβάτι προστατευτικό;;; Σου πεφτανε; Είχες βάλει κάποιο μαξιλάρι ή κάτι άλλο απο κάτω για να μην χτυπάνε;;; Πολλές ερωτήσεις μαζι!!!!

Για την πανα απο την αρχη έλεγα για του χρόνου απλα μόνος του το ζήτησε γιατι είχε συγκαει αλλα... Θα σας βάλω φωτό στο fb απλα απο μικροί οι αντρες ειναι όλοι ίδιοι!!!!!!


h3HFp3.png

NlXcp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Ειστε τυχεροι που δεν ερχεται εμας ο χαρης ηταν και μη σου πω και ειναι

Ακομα περιπλανομενος ιουδαιος!!!!!!

Στην αρχη του βαλαμε το προστατευτικο απλως το βαλαμε ετσι ωστε να

Εχει χωρο να κατεβει μονος του γιατι στην αρχη που δεν ειχε ειδαμε οτι πηγαινε

Να πηδηξει πανω απο το προστατευτικο!οποτε δεν το ξαναεπιχειρησε.

Καιεδω και εξι μηνες που τον πηγα στο απλο μονο κρεββατι δεν του εχω

Τιποτα εφαγε μια τουμπα μια φορα το καταλαβε και δεν ξαναεπεσε.


ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png
Δημοσιεύτηκαν

Μαρία το κρεβάτι μας το έχει για παιχνίδι!!!!

Να σας πω και το καλύτερο εδώ και ένα μηνα προσπαθώ να τον πείσω να κουρευτει...με τίποτα έχουμε παει στο κομμωτήριο τρεις φορές και τις τρεις γυρίσαμε όπως πήγαμε!!! Χθες του λέω θέλεις να σε κουρεψει η μανούλα;;; Μου λέει ναι και πήγε και στήθηκε πάνω στην καρέκλα στο μπαλκόνι για να τον κουρεψω!!!! Με την μηχανή του άντρα του τα πήρα αν και πίσω μπερδεύτηκα και του τα ξυρισα και στα μπροστά δεν καθόταν να του τα πάρω καλα... Θα αλλάξω επάγγελμα σας λέω!!! Ο αδερφος μου μου ειπε να τον κουρεψω αλλη μια φορά για εξάσκηση και μετα θα μου φέρνει και τον ανηψιο μου!!!!χαχαχα πιο πολλα θα βγάλω αν ξεκινήσω και κουρεψω παιδάκια!!! Κανένα άλλο αγοράκι για κουρεμα;;; Περιμένω πελάτες!!!!χαχαχα


h3HFp3.png

NlXcp3.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

σκάι αύριο ξεκινάτε στερεές ή θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμα;;

Sky για πες πως ειναι ο μικρός;; Ξεκινάμε στερεες;;;;

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Ο μικρός είναι ΕΛΑΦΡΩΣ καλύτερα από ρεψίματα. Ίσως και από παλινδρομήσεις, αλλά δεν θέλω ακόμα να το δέσω, ίσως τελευταία να τύχαμε σε καλές μέρες γιατί η ΓΟΠΝ έχει σκαμπανεβάσματα. Οπότε λέω να του το καθυστερήσω ακόμα, λέω τουλάχιστον δυο εβδομάδες και βλέπουμε. Μην του κάνω καμιά ζημιά τώρα που βλέπω μια ελαφριά καλυτέρευση.

Έχω προβληματιστεί πολύ με τι να τον ξεκινήσω, αλλά τελικά κατέληξα πάλι στα βρασμένα αχλάδια.

Τις τελευταίες δυο μέρες κοιμάται και καλύτερα και περισσότερο, οι ώρες που τον έχω όρθιο στην αγκαλιά έχουν μειωθεί λιγάκι την ημέρα, δηλαδή την ημέρα τον βάζω στο ρηλάξ στη μια ώρα κι ένα τέταρτο και αραιά και πού φωνάζει να τον σηκώσω να ρευτεί. Το βράδυ συνεχίζω τα δίωρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Βασικά δεν θέλω να χαίρομαι προκαταβολικά, υπάρχει μια μικρή βελτίωση που γίνεται αισθητή όχι από μέρα σε μέρα, αλλά περίπου ανά εβδομάδα, παρόλα αυτά κάνω ότι δεν τη βλέπω προς το παρόν γιατί τρέμει η ψυχή μου! :rolleyes:

Σήμερα δοκίμαζε να γυρίσει από ανάσκελα μπρούμυτα. Στο τέλος τον βοήθησα λίγο και μετά προσπαθούσε να μπουσουλήσει.. με πείσμα όμως, χεχε!

Δημοσιεύτηκαν

Sky έτσι θα φτιάχνει σιγα σιγα όσο μέγαλωνει. Απο ότι έχω καταλάβει η ΓΟΠ φτιάχνει με την πάροδο του χρόνου και όχι με τις στερεες. Δηλαδή εκει γύρω στους 4 με 5 μήνες βλέπεις βελτίωση.


h3HFp3.png

NlXcp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Γεια σας!

Σκάι χάρηκα με τα νέα σας, μακάρι οι ενοχλήσεις να λιγοστεύουν όλο και περισσότερο!

Εμένα η μεγάλη κάθε πρωί ξεβρακώνεται και κάθεται στο γιογιο για "τσίσα". Βρε τι "τσσσσσ" της κάνω δίπλα, τι βρύσες ανοίγω να τρέχουν, τίποτα! κατούρημα μόνο στην πάνα! αχαχαχα :rolleyes: περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα το κατουρήσει επιτέλους αυτό το γιογιό!! Σήμερα το κουβάλησε και μέσα στη μέση στο σαλόνι! :mrgreen:

Κρεβάτι για τη μεγάλη θα χρειαστώ κι εγώ σύντομα γιατί ο μικρός δεν μπορεί να γυρίσει στο λίκνο κ ξυπνάει από γκρίνια, οπότε πρέπει να κληρονομήσει την κούνια ;) ελπίζω η μεγάλη να την παραχωρήσει μόνο χωρίς προβλήματα! :tongue:


vFSGp3.png

AyC3p3.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Βροχερή μέρα σήμερα εδώ.... το Φθινόπωρο δείχνει τα δόντια του....:(

Sky πολύ όμορφα τα νέα σας! :D Τι καλά που έχει καλυτέρευση το μωρό. Τώρα θα ηρεμήσεις και εσύ.

Ρουμπινάκι λάθος εποχή διάλεξες για να κόψεις την πάνα. Αυτά είναι ευκολότερα το Καλοκαίρι. Να σου πω όμως τι είχα κάνει εγώ στην κόρη μου. Τη χρονιά από 2 έως 3 χρονών είχαμε καθιερώσει μια ρουτίνα και κάθε πρωί μετά το γάλα της έκανε πιπί και κακά στο γιογιό... έτσι δεν της ήταν κάτι άγνωστο. Την επόμενη χρονιά, αμέσως μετά το Πάσχα, πριν γίνει 3 δηλαδή, είχαμε ξεμπερδέψει.


27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

 

Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα!

Ρουμπινακι πες το ψεμματα τα κομμωτηρια ακομα δουλευουν

Λιγοτερο βεβαια αλλα ο κοσμος ποτε δε θα παψει να κουρευεται!

Μονο μην ανοιξεις μαγαζι στη γειτονια μας γιατι θα εχεις ανταγωνισμο

Απτον αντρα μου που εχει κανει καριερα κουρεα στο σπιτι μας

Απειρες φορες. Εχουμε παει κι εμεις ποσες φορες κομμωτηριο για να γυρισουμε

Οπως ηρθαμε!!!!!πολυ τριχα ομως να κουρευεις στο μπαλκονι

Εμεις το καναμε στη μπανιερα!

ευτυχως τωρα κουρευονται και τα δυο μια χαρα στο κομμωτηριο!

Σκαι μου μπραβο και παλι μπραβο θα στρωσει το αντρακι σου

Θα δεις ολο και καλυτερα θα πηγαινει!μην ξεκινας στερεες

Αν δεν εισαι ετοιμη ειναι φασαρια κι αυτο μη νομιζεις.....

Για μενα την καλυτερη αρχη στο θεμα πανα την κανει ο παιδικος!

Μην τα ζοριζετε καθολου θα ρθει η ωρα τους....


ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...