Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Γεια σας κοριτσάρες μου!! Εύχομαι να είστε όλες καλά και να συνεχίζετε ακάθεκτες!!!

Για άλλη μια φορά χάθηκα.. έτρεχα με το γνωστό θέμα. Τα νέα μου (έπειτα από μία αποτυχημένη ΕΤ πριν λίγους μήνες). 

Έκανα υστεροσκόπηση κατά την οποία αφαιρέθηκε ένας πολύ μικρός πολύποδας (καλοήθης, βγήκε η ιστολογική!). Περιμένω τα αποτελέσματα του μικροβιώματος και μου έκανε και scratching (Ελπίζω να βοηθάει όπως έχω διαβάσει!). Σχετικά, με την καμπύλη σακχάρου αν θυμάστε που είχα φρικάρει είναι όντως πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, ούτε επανάληψη. Τώρα με τον θυρεοειδή!! Θα γελάσετε, από το άγχος μου πήγα σε δύο γιατρούς (έναν μου σύστησε ο γιατρός μου ο οποίος αποδείχτηκε εξαιρετικός!!). Ο πρώτος με πανικόβαλε για το Hashimoto (μάλιστα ήταν τηλεφωνικό ραντεβού του πεντάλεπτου (!!!) και πλήρωσα 60 ευρώ), ενώ έχω φυσιολογικούς δείκτες του θυρεοειδή και οριακά τσιμπημένα anti-tg & tpo. Ευτυχώς πήγα και στον δεύτερο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, οι τιμές είναι πταίσμα και απλώς να κάνω έναν επανέλεγχο πριν την επόμενη ΕΤ. Ούτε πανικός ούτε τίποτα. Επισήμως λοιπόν είμαι παθολογικά φουλ ελεγμένη, οκ και πιο ήσυχη για την επόμενη ΕΤ. Γενικά θέλω να σας πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και με τους ενδοκρινολόγους!! Όχι ότι δεν το ξέρετε. Ήθελα να σας ρωτήσω τοTSH πόσο πρέπει να είναι ιδανικά πριν την ΕΤ? Τί σας λένε οι γιατροί σας?

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κατερινα καλυτερα με αυτον τον τροπο, η αποξεση ειναι απαισια διαδικασια. Δεν θα ηθελα να την ξανακανω. Σιγουρα θα ειναι λιγο φρικη αυτο που ειδες αλλα η αποξεση θα ηταν πολυ χειροτερη. Σε αυτο το κρυο δωματιο δεν θελω να ξαναπατησω, βγαινεις και αισθανεσαι κενη, αδεια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Να΄μαι ξανά και εγώ. Έχω μπλέξει με τη δουλειά και δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα με τα νέα δεδομένα.

Εγώ είμαι καλά. Περιμένω να σταματήσει η αιμοραγία(πόσες μέρες κρατάει; ) και να πάω στο γιατρό να δεί αν όλα είναι ΟΚ. Έπαθα ένα σοκ όταν είδα "κάτι" από τα κύημα...Τέλοσπάντων...

christy να είσαι αισιόδοξη. Και εγώ στον μικρό μου, 7ηέβδομάδα τον άκουσα. Όλα καλά θα πάνε...

κατερίνα, εγώ καθάρισα εντελώς την 8η μέρα.

Christy μου μην αγχωνεσε αφου αναπτυσετε μια χαρα θα ακουσεις καρδουλα!!

Εγω κάπου στην 6 αβδομάδα ειχα παει και δεν την ακουσαμε και μετα πηγα μετα απο 2 μερες γιατι ειχα λιγο αιμα και την ακουσαμε!!!

Δηλαδη και μια μερα εχει διαφορά, το θεμα ειναι να αναπτυσετε, εμενα ειχε σταματησει να αναπτυσετε!!!!

ΑΑΑΑ!!!!!!! παιζει μεγαλο ρολο και ο υπερηχος που εχει ο γιατρος καπου ειχα διαβασει τοτε οτι καρδουλα ακουμε 6 εβδομαδων και 4 ημερων εαν ειναι doopler το μηχανημα!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ασχετο αλλα το τραγουδι που εχεις υπογραφη ειναι αυτο που ακουγα μηνες τωρα.......απο τοτε που εχασε το μωρο της μια φιλη μου και μετα εγω...........

Μη σας πω πως το συγκεκριμένο τραγούδι έχει να γίνει ύμνος όλων όσων έχουν χάσει παιδάκι...Κι εμένα μου είχε κολλήσει...

Λοιπον τα νεα εχουν ως εξης :

Καρδουλα δεν ακουσαμε , ειμαστε οριακα για να την ακουσουμε ειπε ο γιατρος, γιαυτο ηθελε να παω την επομενη εβδομαδα. Αν και την επομενη εβδομαδα δεν ακουσουμε σημαινει οτι τελειωσαν ολα!

Ο σακος και ο πλακουντας ηταν μια χαρα, και τα χιλιοστα του εμβρυου παρεπεμπαν ακριβως στην εβδομαδα και στην μερα που ειμαι (6 εβδομ. και 2 ημερων). Τουλαχιστον δεν εχει σταματησει να αναπτυσσεται.

Λετε να επρεπε να ακουσουμε και να μην μου λεει την αληθεια ο γιατρος? εχει τυχει να ακουσω καρδουλα την 6η εβδομαδα.

Όλα καλά πάνε, χαλάρωσε το άγχος μόνο κακό κάνει!Ό,τι και να σου πούμε εμείς βέβαια εσύ είσαι πέρα για πέρα δικαιολογημένη...Αυτή τη φορά όμως θα πετύχει, έτσι θα σκέφτεσαι....

Σ΄αυτή τη ζωή δυο επιλογές έχουμε: Ή να αισιοδοξούμε, ή να απαισιοδοξούμε...Μας συμφέρει να διαλέξουμε το πρώτο!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Όλα καλά πάνε, χαλάρωσε το άγχος μόνο κακό κάνει!Ό,τι και να σου πούμε εμείς βέβαια εσύ είσαι πέρα για πέρα δικαιολογημένη...Αυτή τη φορά όμως θα πετύχει, έτσι θα σκέφτεσαι....

Σ΄αυτή τη ζωή δυο επιλογές έχουμε: Ή να αισιοδοξούμε, ή να απαισιοδοξούμε...Μας συμφέρει να διαλέξουμε το πρώτο!:P

Christy μου συμφωνώ απόλυτα με τη Vasdeli!!! Η σωστότερη τακτική είναι να κεφτόμαστε αισιόδοξα σε κάθε περίπτωση!!! Κάντο και να δεις που όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!;)

Κορίτσια καλημέρα!!!:P

IchNp3.png

να βάλω και χαρτί ψησίματος από κάτω εεε; Αααααα όλα κι όλα.. Από τότε που καλόμαθα με το χαρτί, δεν το αποχωρίζομαι!! :D

καλημερα,καλυτερα αλουμινοχαρτο,γιατι θα βαλεις και λιγο νερακι και λαδακι,και το χαρτι θα ποτισει,αλουμινοχαρτο και κανε γυρω-γυρω αυλακι σαν τοιχακι για να μην πεφτει το νερο-μισο ποτηρακι.κατευθειαν πανω στην σχαρα τυλιψε το αλουμινοχαρτο και μετα κατευθειαν στα σκουπιδια.:tongue::P:tongue:

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι εγω εβαλα και λίγο λαδάκι και τα ελουσα τα εβαλα στους 220-240 βαθμούς πανω κάτω!!!! Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω!!!!

Και ιπποκαμπάκι μου θελω να εισαι αισιόδοξη θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!!

φιλάκια ειρθε ο συζυγος τα λέμε το απογευμα!!!!

Christy και mama4 περιμένουμε νεα!!!!!

καλυτερα βαλτα στο γκριλ,200 βαθμους,να γινουν σαν ψητα στα καρβουνα

καλημερα,καλυτερα αλουμινοχαρτο,γιατι θα βαλεις και λιγο νερακι και λαδακι,και το χαρτι θα ποτισει,αλουμινοχαρτο και κανε γυρω-γυρω αυλακι σαν τοιχακι για να μην πεφτει το νερο-μισο ποτηρακι.κατευθειαν πανω στην σχαρα τυλιψε το αλουμινοχαρτο και μετα κατευθειαν στα σκουπιδια.:tongue::P:tongue:

Καλή μέρα!

Έχω την εντύπωση ότι καλό είναι να αποφεύγουμε μαγείρεμα πάνω στο αλουμινόχαρτο...

Ελπίζω να είστε όλες καλά σήμερα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Λοιπον τα νεα εχουν ως εξης :

Καρδουλα δεν ακουσαμε , ειμαστε οριακα για να την ακουσουμε ειπε ο γιατρος, γιαυτο ηθελε να παω την επομενη εβδομαδα. Αν και την επομενη εβδομαδα δεν ακουσουμε σημαινει οτι τελειωσαν ολα!

Ο σακος και ο πλακουντας ηταν μια χαρα, και τα χιλιοστα του εμβρυου παρεπεμπαν ακριβως στην εβδομαδα και στην μερα που ειμαι (6 εβδομ. και 2 ημερων). Τουλαχιστον δεν εχει σταματησει να αναπτυσσεται.

Λετε να επρεπε να ακουσουμε και να μην μου λεει την αληθεια ο γιατρος? εχει τυχει να ακουσω καρδουλα την 6η εβδομαδα.

και εγω στην 7η εβδομαδα το ακουσα,κανε λιγη υπομονη,μην βιαζεσαι,θελει και αυτο τον χρονο του να μεγαλωσει.icon7.gificon7.gificon7.gif

Καλημέρα angelaki!!:P Είσαι καλύτερα? Ναι, η mama μας δε μπήκε να μας πει τα νέα της εχθές.. Μπορεί να καθυστέρησε στο γιατρό.. Θα μας τα πει σήμερα!!!:rolleyes:

καλημερούδια σε όλα τα κοριτσακια:D:D

καλά είμαι :)

Καλή μέρα!

Έχω την εντύπωση ότι καλό είναι να αποφεύγουμε μαγείρεμα πάνω στο αλουμινόχαρτο...

Ελπίζω να είστε όλες καλά σήμερα...

δεν ξερω,επειδη ακουω οτι τυλιγουνε και τα ψητα στο φουρνο καμια φορα,γι'αυτο.αλλα αμα θελει ας βαλει ταψακι,κανενα προβλημα.;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...