Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια για όσες έχουν ρωτήσει για τον προεμφυτευτικό πόσο καιρό κάνει τελικά είναι ένας μήνας όχι παραπάνω απλά αργούν από το κέντρο να μας ενημερώσουν ..πήραμε την έγκριση και εμείς και προχωράμε ✌🏼

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ετσι κι αλλιως κοριτσακι μου εσυ εχεις γινει ειδημων πιο πολυ απο αυτους....

τα σχετικα με το ζαχαρο σου τα ρυθμιζει ο διαβητολογος σου??

Το μετραω, το γραφω και του τα στελνω καθε βδομαδα με φαξ και μιλαμε στο τηλ. Μονο εκεινος ασχολειται με την ρυθμιση του σακχαρου, ο γυναικολογος καθολου.Νομιζω οτι πρεπει να συνεργαστουν προς το τελος της εγκυμοσυνης. οσες εχουμε σακχαρο νομιζω οτι πρεπει να γεννησουμε 2-3 βδομαδες πριν την ΠΗΤ γιατι το σακχαρο επηρεαζει τον πλακουντα. Δεν ειμαι σιγουρη για το τι προκαλει το σακχαρο στον πλακουντα, δεν εχω φτασει μεχρι εκει. Ας ξεπερασουμε τον κινδυνο και θα αρχισω το διαβασμα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Το μετραω, το γραφω και του τα στελνω καθε βδομαδα με φαξ και μιλαμε στο τηλ. Μονο εκεινος ασχολειται με την ρυθμιση του σακχαρου, ο γυναικολογος καθολου.Νομιζω οτι πρεπει να συνεργαστουν προς το τελος της εγκυμοσυνης. οσες εχουμε σακχαρο νομιζω οτι πρεπει να γεννησουμε 2-3 βδομαδες πριν την ΠΗΤ γιατι το σακχαρο επηρεαζει τον πλακουντα. Δεν ειμαι σιγουρη για το τι προκαλει το σακχαρο στον πλακουντα, δεν εχω φτασει μεχρι εκει. Ας ξεπερασουμε τον κινδυνο και θα αρχισω το διαβασμα.

ειμαστε πολυ γλυκες τι να κανουμε φταιμε δε φταιμε.....

τουλαχιστον ειναι κατι που ρυθμιζεται!

ολα ομαλα θα κυλησουν κι εσυ θα εχεις ολο το χρονο να διαβασεις και να προετοιμαστεις...:cool:

1a0fd6e0b8.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

πήγα κομμωτήριο και έβαψα το μαλλί για το γάμο χιχι;)

ΝΙΚΑΚΙ τώρα που ξέρεις τι έχεις ευχομαι στην επόμενη εγκυμοσύνη σου να κρατήσεις αγκαλίτσα ένα υγειέστατο ζουζούνι!!!!:D

mariaefi ξεκούρασηηηηηη το νινάκι κουράστηκε και παραπονιέται!! ε! δε λέει να του χαλάσεις χατήρι!!!

Δομνίνα μου στο νησί είναι υπεροχα όλο τον χρόνο!!! ( μόνο καλήτερους γιατρούς να είχαμε? ή μάλλον με περισότερες γνώσεις)!!!;)

magda μου και το εντεράκι σου και πολύ δουλειά, φαντάζομαι:shock:

IOLAKI λες να είσαι και εσύ γλυκό κορίτσι που λέι και η Κρίστη:confused:

christαki και μένα σχεδόν όλοι οι γυναικολόγοι στη Χίο με έχουν εξετάσει:( άσε που κάθε φορά που πήγαινα σε καινούριο ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί απο την ντροπή μου, αλλα τη να κάνω??

Ιπποκαμπάκι κατάλαβες τη ήθελα να πώ για τις ημερομηνίες!!!:( Σου εύχομαι να βρείς την άκρη του νήματος στην Αθήνα όπως τη βρήκα και εγώ!!;)

Αν ξέχασα κάποια κοπέλα συγχωρηστεμαι!! πολλά φιλιά, καληνύχτα!!!!

tountsaki που χάθηκες?δύσκολα στα καινούρια γραφεία:confused:

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε?

Εγώ ετοιμάζομαι να φύγω τετραήμερο.

Τελειώνω με τις βαλίτσες μας και έρχεται ο καλός μου να με πάρει να φύγουμε.

Θα επιστρέψω τη Δευτέρα.

Πολλά φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

ο Μαστρομηνας παντως εχει πολυ καλη φημη, σου ευχομαι ολα να πανε καλα

αντε θα κανεις και ταξιδακι στην Αθηνα ποιος τη χαρη σου...ποσες μερες θα μεινεις?

μερες???? ωρες δεν λες καλυτερα!! τεταρτη βραδυ καταφθανουμε,και πεμπτη πρωι εχω ραντεβου,πεμπτη απογευμα (να κανουμε και καμια βολτιτσα :tongue:) επιστροφη.και ελπιζω να επιστρεψω με καινουργιες ελπιδες και ονειρα.το εχω πολυ αναγκη αυτη την στιγμη.

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε?

Εγώ ετοιμάζομαι να φύγω τετραήμερο.

Τελειώνω με τις βαλίτσες μας και έρχεται ο καλός μου να με πάρει να φύγουμε.

Θα επιστρέψω τη Δευτέρα.

Πολλά φιλιά σε όλες.

μια χαρα,που θα πατε?βεβαια,ο καιρος δεν θα σας βοηθησει και πολυ αλλα δεν πειραζει καλα να περασετε.

ααα,να σας πω και νεα,εχω γονιμες μαλλον σημερα,λετε να μεινω εγκυος?:tongue::tongue:(καλα ας πουμε και κανενα αστειο :tongue::tongue:),και σκεφτειτε να παω στον μαστρομηνα και να με βρει εγκυο.:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (καλα,πλακα κανω)

μια χαρα,που θα πατε?βεβαια,ο καιρος δεν θα σας βοηθησει και πολυ αλλα δεν πειραζει καλα να περασετε.

ααα,να σας πω και νεα,εχω γονιμες μαλλον σημερα,λετε να μεινω εγκυος?:tongue::tongue:(καλα ας πουμε και κανενα αστειο :tongue::tongue:),και σκεφτειτε να παω στον μαστρομηνα και να με βρει εγκυο.:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (καλα,πλακα κανω)

κοριτσάκι μου τίποτα δεν είναι αστείο γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!!!!!!!!;)

κάντε και καμιά προσπάθειες λόγο ημερών!!!:D

Καλημερα!

Χθες πηγα για υπερηχο γιατι ειχα καφε υγρα, την Τριτη θα κανω αυχενικη αλλα φοβηθηκα μηπως επαθα καμια αποκολληση και το καταλαβω μετα απο 4 μερες. Ασε που αν συνεχιζοταν σιγα να μην εβρισκα διαγνωστικο μεσα στο τριημερο.

Πηγα λοιπον για υπερηχο και ολα καλα. Ευτυχως δεν ειχα αποκολληση, μαλλον αλλαζω μηνα μου ειπε.

Το πιο συγκλονιστικο ηταν οτι το μωρο κουνιοταν! Ανατριχιασα ολοκληρη! Εβαζε το χερι στο κεφαλι και κλοτσουσε και κουνιοταν ολοκληρο! Τρομερη συγκινηση...

ευτυχως ολα καλα γιατι τρομοκρατηθηκα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες....ευχομαι σε ολες μας ενα υπεροχο τριημερο.

Angelaki εμεις δεν φυγαμε...ειδαμε τον καιρο και απογοητευτηκαμε,μαλλον θα κανουμε αυριο καμια μονοημερη!μα τι καιρος ειναι αυτος φθινο πωριασε....εσεις??

Cristaki καλυτερα που πηγες και ειδες πως ολα ειναι καλα γιατι θα σε ετρωγε η αγωνια ολο το τριημερο!!!!!!απιστευτο παντως αυτο που περιγραφεις......:eek: μπραβο ζουζου μονο συγκινησεις απο δω και μπρος........

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα!

Χθες πηγα για υπερηχο γιατι ειχα καφε υγρα, την Τριτη θα κανω αυχενικη αλλα φοβηθηκα μηπως επαθα καμια αποκολληση και το καταλαβω μετα απο 4 μερες. Ασε που αν συνεχιζοταν σιγα να μην εβρισκα διαγνωστικο μεσα στο τριημερο.

Πηγα λοιπον για υπερηχο και ολα καλα. Ευτυχως δεν ειχα αποκολληση, μαλλον αλλαζω μηνα μου ειπε.

Το πιο συγκλονιστικο ηταν οτι το μωρο κουνιοταν! Ανατριχιασα ολοκληρη! Εβαζε το χερι στο κεφαλι και κλοτσουσε και κουνιοταν ολοκληρο! Τρομερη συγκινηση...

ευτυχως ολα καλα γιατι τρομοκρατηθηκα!

κριστάκι μου καλά έκανες και πήγες για τον υπέρηχο,το αγχος δεν κάνει καλό στο μπεμπέ!!! χαίρομαι που όλλα είναι καλά:D:D:D

αφού σοκαρίστικες με τον άπλό υπέρηχο φαντάζομαι την Τρίτη με την αυχενική!!!:tongue: Μάλλον θα χρειαστείς κάποιον να σε συνεφέρει χιχιχ;)

άντε με το καλό να μάθουμε νέα, και ίσως και το φύλλο!!!!;)

Νικάκι μου και εμείς σπίτι!!! Τελειώνω και το άλλο δωμάτιο:rolleyes:

εμάς σήμερα ο καιρός είναι καλοκαιρινός,μπορεί να κάνουμε καμιά βολτούλα!!!!:-D:grin:

Αγγελα μου καλά να περάσεις!!!! Αχ αυτα ειναι τα καλά ενος νησιού!!! Πας στην θαλασσα και την αγνατευεις και η ψυχή σου ηρεμή!!!Πολύ μου αρέσει η θαλασσα να την κοιτάω!!!!

και εμένα καθομαι με τις ώρες!!!!

το μπαλκόνι μου βλέπει σε θάλασσα!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...