Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εδώ είμαι.. Σας διαβάζω! Αλλά δεν ξέρω.. Αγχώνομαι. Με έχει πιάσει μια άρνηση, ένας φόβος.. Θα γεννούσα κιόλας κάποια από αυτές τις μέρες και ίσως γι αυτό...

Από κιλά πάω καλά. 65,7 σήμερα!! Από τα 69 που είχα κολλήσει, μια χαρά. Μέχρι τα 59 έχω δρόμο ακόμα, αλλά τουλάχιστον πήρα μπρος.Άρχισα να μπαίνω και σε κάποια παντελονάκια μου..:-)

Στέλνω σε όλες φιλάκια και αγκαλίτσες και θα επανέλθω.. Ελπίζω περισσότερο ορεξάτη!

Διαφημίσεις

εδώ είμαι.. Σας διαβάζω! Αλλά δεν ξέρω.. Αγχώνομαι. Με έχει πιάσει μια άρνηση, ένας φόβος.. Θα γεννούσα κιόλας κάποια από αυτές τις μέρες και ίσως γι αυτό...

Από κιλά πάω καλά. 65,7 σήμερα!! Από τα 69 που είχα κολλήσει, μια χαρά. Μέχρι τα 59 έχω δρόμο ακόμα, αλλά τουλάχιστον πήρα μπρος.Άρχισα να μπαίνω και σε κάποια παντελονάκια μου..:-)

Στέλνω σε όλες φιλάκια και αγκαλίτσες και θα επανέλθω.. Ελπίζω περισσότερο ορεξάτη!

Πίστεψέ με....

το αμέσως επόμενο στάδιο είναι να μείνεις έγκυος....

λίγο ακόμα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ιπποκαμπάκι μου καλημέρα σε σένα και σε όλα τα κορίτσια!

Το 26% είναι ένα πολύ καλό ποσοστό αν σκεφτείς ότι το δικό μας είναι 41%. Εσείς είστε μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια... Εμείς όμως.. έχουμε τραβήξει λούκι... Σε μας είναι πολύ πιθανόν να έπαιξε αυτό ρόλο για την παλινδρόμηση του εμβρύου μιας και ο πιθανότερος λόγος που συνέβη αυτό είναι χρωμοσωμικές ανωμαλίες..

Καλά κάνεις και ξεκινάς από μηδενική βάση. Θα ξεκινήσεις με αναπτερωμένες ελπίδες.. Μπράβο σου..

Μαγδούλα μέχρι να' ρθει ελπίζουμε..

Βασδέλι φιλιά στο μπεμπέ!

καλημερα,ο γιατρος τι λεει? μαλλον αυτο ειναι και αμα δεν το διορθωσετε μην ξεκινας για αλλη προσπαθεια,βιταμινες πηρε? εμεις παιρνουμε.μονο ετσι λυνεται το προβλημα,και ισως χρειαστει να κανετε και προεμφυτευτικο ελεγχο.

και εγω θα του πω να μας κανει.

κοριτσακια μου,τα πηρα τα φαρμακα σημερα,οποτε περιμενω περιοδο και ξεκινω.θα ξαναπαω βεβαια στο ικα σημερα να μου γραψει και τα υπολοιπα αλλα εκεινα τα παιρνω με 25% οποτε θελω.τα θεμα ειναι οτι εχω ενα τσιμπημα στην δεξια σαπλιγγα,ωοθηκη (λιγο ψηλα) απο την μητρα,λετε να επιασα και να ειναι και εξωμητριο,δεν ειναι κρυωμα και τωρα το νιωθω που σας γραφω.αυτο μας ελειπε!!!:shock::shock::shock:

κοριτσάκια μου γία σας!!!!

τελειωσε και ο γάμος!!!! περάσαμε όμορφα και παρ΄όλο που είχα τα χάλια μου με τις στοιχιωμένες ημερομηνίες, δεν ήθελα να χαλάσω την πιο όμορφη μέρα της αδερφής μου που την περίμενε τόσο !!!!

μέχρι τις 7:00 το πρωϊ ήμασταν στο κέντρο!!! ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως!!!:?

διάβασα στα γρήγορα οτι είστε όλλες καλά!!!

απο τουντσάκι δεν διάβασα κανένα νέο,εύχομαι να επανέλθει γρήγορα με τα αστεία της!!;)

vasdelaki σου εύχομαι να περάσουν οι μέρες τόσο γρήγορα και ευχάριστα χωρίς να το καταλάβεις μέχρι τη στιγμή που θα έχεις αγκαλίτσα αυτό που τώρα αποκαλείς σουσαμάκι:D

πολλά φιλάκια σε όλλες και στην κάθε μία ότι επυθυμεί!!!

να σας ζησουν οι νεονυμφοι,και καλους απογονους,ευχομαι γρηγορα να μην ταλαιπωρηθουν σαν εμας.:P:p

Πίστεψέ με....

το αμέσως επόμενο στάδιο είναι να μείνεις έγκυος....

λίγο ακόμα.....

το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μείνω ακόμα έγκυος. Σκέφτομαι όλο αυτό που πέρασα, σκέφτομαι και το τί με περιμένει από άγχος και κλεισούρα (γιατί δεν πρόκειται να με αφήσει ο γιατρός να δουλεύω. Θα είμαι ξαπλωμένη με περίδεση από τον τέταρτο μέχρι το τέλος) και μου ρχεται να ουρλιάξω! Φοβάμαι!!

τα θεμα ειναι οτι εχω ενα τσιμπημα στην δεξια σαπλιγγα,ωοθηκη (λιγο ψηλα) απο την μητρα,λετε να επιασα και να ειναι και εξωμητριο,δεν ειναι κρυωμα και τωρα το νιωθω που σας γραφω.αυτο μας ελειπε!!!:shock::shock::shock:

Μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα.. Να έπιασες, ναι!! Αλλά γιατί να είναι εξωμήτριο;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Κάνω την επανεμφάνισή μου μετά από μια συνειδητή αποχή από τα του διαδικτύου γενικώς, για λόγους διαφύλαξης της πνευματικής και ψυχικής μου ισορροπίας.

Είχα καταντήσει internet freak, ψάχνοντας μανιωδώς πληροφορίες για μετρήσεις σάκων, εμβρύων, παλμών, πιθανών επιπλοκών χωρίς συμπτώματα (!!) ώσπου βαρέθηκα τον εαυτό μου και έβαλα το ψυχολογικό ορόσημο των 10 εβδομάδων και ηρέμησα!! Είπα μέχρι τότε ιντερνετ γιοκ!!

Αυτό που μου έλειψε όμως, ήταν η παρέα σας!!

Ξεκινώ με τις εγκυούλες μας, εύχομαι να είστε όλες καλά και τα εμβρυάκια σας ακόμα καλύτερα!

Christy μου έκανες αυχενική!!! Μπράβο κοριτσάκι μου, πραγματικά μοναδική εμπειρία είναι, όλα τέλεια και στη συνέχεια εύχομαι για σένα και για την κοράκλα σου!

Vasdeli μου, όσο βετεράνα και να είναι μια μαμά, όταν ακούς καρδούλα, είναι άλλο πράγμα!!! Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο σας!!!!!

Patousitsa πώς τα πάς εσύ γλυκιά μου?? Αν θυμάμαι καλά απ’ αυτά που διάβασα δεν θα κάνεις αυχενική αλλά κατευθείαν αμνιο?

Mariaefi μου, εύχομαι να καλμάρουν το συντομότερο τα έντονα αυτά συμπτώματα και να είσαι ήδη πολύ καλύτερα. Χαλάλι του του ζουζουνιού όμως, ε???

Πρωτοπόρα mama4, εύχομαι όλα καλά!

Σ’ όλες τις υπόλοιπες εύχομαι να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στον στόχο τους, όποιος και αν είναι αυτός για κάθε μία. (Θα ξαναμπώ στο ρυθμό μου, που θα πάει??)

ytBLp2.png

Εμείς είμαστε καλά, έχω να δω το Αμαρυλλίδιο σχεδόν δύο εβδομάδες και το επόμενο ραντεβού είναι την Πέμπτη. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι να είναι όλα καλά.

Για αυχενική κλείσαμε στις 10/6 στο Ιασώ. Από τα αποτελέσματα αυτής θα κριθεί και αν θα προχωρήσουμε σε CVS (λήψη τροφοβλάστης). Χέζ@μαι στη σκέψη και μόνο, ας όψονται τα 37 που τα κλείνω τέλη Ιουνίου! Μάνα κουράγιο!!!!!!

Επίσης ώρα να ασχοληθώ και με το τικεράκι μου:wink:

ytBLp2.png

το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μείνω ακόμα έγκυος. Σκέφτομαι όλο αυτό που πέρασα, σκέφτομαι και το τί με περιμένει από άγχος και κλεισούρα (γιατί δεν πρόκειται να με αφήσει ο γιατρός να δουλεύω. Θα είμαι ξαπλωμένη με περίδεση από τον τέταρτο μέχρι το τέλος) και μου ρχεται να ουρλιάξω! Φοβάμαι!!

Μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα.. Να έπιασες, ναι!! Αλλά γιατί να είναι εξωμήτριο;

ποναω χαμηλα,περιεργος πονος,θα δειξει!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Ιπποκαμπάκι μου προσπαθούμε να το διορθώσουμε το θέμα μας.. Ο άνδρας μου ήδη παίρνει βιταμίνες και τέλος Ιούνη θα κάνουμε επαναληπτικές εξετάσεις για να δούμε που βρισκόμαστε. Δυστυχώς με τον προεμφυτευτικό έλεγχο δεν είναι δυνατόν να ανιχνεύσεις τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου... μπορείς να δεις μόνο αν πάσχει ή αν είναι φορέας κάποιας συγκεκριμένης ασθένειας... οπότε εμείς όταν ξεκινήσουμε την επόμενη προσπάθειά μας θα κάνουμε το σταυρό μας, θα κρατήσουμε την αναπνοή μας και θα ελπίζουμε για το καλύτερο..

Μαγδούλα μου το 9 δεν είναι κακό νούμερο για ενδομήτριο.. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν λίγο ακόμα μεγαλύτερο αλλά και το 9 μια χαρά νούμερο είναι..

Άντζελα να σου ζήσει η αδελφή σου, πάντα γερή κι ευτυχισμένη και γρήγορα να ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα..

Τουντσάκι να κάνεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι και νιώθεις...όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη να προχωρήσεις παρακάτω είμαι σίγουρη ότι θα το κάνεις. Και θα το κάνεις μόνο για σένα, ούτε για τους γονείς ούτε για τους συγγενείς ούτε γιατί έτσι πρέπει. Για σένα και μόνο για σένα!

Αμαρυλλίς άντε να δούμε το σπόρο να εξελίσσεται σε ... περικοκλάδα... θα είναι υπέροχο θέαμα..

L2qIp2.png

tountsaki μου κρατησου απο τα θετικα....

αφου η ζυγαρια αρχισε να παιρνει την κατιουσα θα συνεχισει ετσι και σε οσο περισσοτερα ρουχαλακια σου θα μπαινεις τοσο καλυτερα θα νιωθεις!65,5 εε??μπραβο!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ποναω χαμηλα,περιεργος πονος,θα δειξει!!

νιωθεις και τιποτα αλλο ιπποκαμπακι μου γιατι τα τσιμπηματακια ειναι ενα συμπτωμα!!!!!!;) γιατι πρεπει μολις κανεις μια θετικη σκεψη να κανεις αμεσως και μια αρνητικη........?μπορει απλα να εχεις μια ωραιοτατη εγκυμοσυνη!

1a0fd6e0b8.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Ιπποκαμπάκι μου προσπαθούμε να το διορθώσουμε το θέμα μας.. Ο άνδρας μου ήδη παίρνει βιταμίνες και τέλος Ιούνη θα κάνουμε επαναληπτικές εξετάσεις για να δούμε που βρισκόμαστε. Δυστυχώς με τον προεμφυτευτικό έλεγχο δεν είναι δυνατόν να ανιχνεύσεις τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου... μπορείς να δεις μόνο αν πάσχει ή αν είναι φορέας κάποιας συγκεκριμένης ασθένειας... οπότε εμείς όταν ξεκινήσουμε την επόμενη προσπάθειά μας θα κάνουμε το σταυρό μας, θα κρατήσουμε την αναπνοή μας και θα ελπίζουμε για το καλύτερο..

Μαγδούλα μου το 9 δεν είναι κακό νούμερο για ενδομήτριο.. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν λίγο ακόμα μεγαλύτερο αλλά και το 9 μια χαρά νούμερο είναι..

Άντζελα να σου ζήσει η αδελφή σου, πάντα γερή κι ευτυχισμένη και γρήγορα να ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα..

Τουντσάκι να κάνεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι και νιώθεις...όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη να προχωρήσεις παρακάτω είμαι σίγουρη ότι θα το κάνεις. Και θα το κάνεις μόνο για σένα, ούτε για τους γονείς ούτε για τους συγγενείς ούτε γιατί έτσι πρέπει. Για σένα και μόνο για σένα!

Αμαρυλλίς άντε να δούμε το σπόρο να εξελίσσεται σε ... περικοκλάδα... θα είναι υπέροχο θέαμα..

Δομνινα μου ολες αυτο κανουμε πανω κατω απ'οτι εχω καταλαβει...κανουμε το σταυρο μας και ελπιζουμε η επομενη φορα να ειναι τυχερη και τελειομηνη.Σου το ευχομαι λοιπον και σε σενα και σε ολες μας!!!!!!!

αντε κοριτσια μειναμε πισω....παρακαλω οι εγκυουλες μας να μας κολλησουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα;)

χωρις πλακα τωρα μακαρι η επομενη φορα να ειναι ολοκληρωμενη κι ας αργησει....δεν θελω να ξαναπερασω τα ιδια!!!!

1a0fd6e0b8.png

Amaryllis χαιρομαι πολυ που εισαι καλα,ετσι να συνεχισεις!!!να μπαινεις,να γραφεις το εχουμε αναγκη!!!!!!

κοριτσια που ειστε???????

Μαγδουλα,Αντζελακι,Αντριανουλα,Κριστακι,Βικακι,πατουσιτσας???????

εεεεεε???????κι ολες οι αλλες που ειστε?????????

1a0fd6e0b8.png

Εμείς είμαστε καλά, έχω να δω το Αμαρυλλίδιο σχεδόν δύο εβδομάδες και το επόμενο ραντεβού είναι την Πέμπτη. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι να είναι όλα καλά.

Για αυχενική κλείσαμε στις 10/6 στο Ιασώ. Από τα αποτελέσματα αυτής θα κριθεί και αν θα προχωρήσουμε σε CVS (λήψη τροφοβλάστης). Χέζ@μαι στη σκέψη και μόνο, ας όψονται τα 37 που τα κλείνω τέλη Ιουνίου! Μάνα κουράγιο!!!!!!

Επίσης ώρα να ασχοληθώ και με το τικεράκι μου:wink:

Έλα ρε παιδάκι μου.....

Και σε είχα στο μυαλό μου!

Τι καλά! Όλα καλά!:-D

Tounts όπως νιώθεις....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Τουντσάκι, σε νιώθω. Κι εγώ πέρσι καθυστερούσα να μείνω έγκυος, τη μια φοβόμουν, την άλλη έλεγα να περάσει το καλοκαίρι, για να κάνω μπάνια και διακοπές την ησυχία μου. Κάνε, όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.

Αμαρυλλίς, πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Μη φοβάσαι την τροφοβλάστη, δεν είναι τίποτε, πολλές κοπέλες την έχουν κάνει. Όλα καλά θα πάνε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...